Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
  1. Startseite
  2. Australien
  3. Sydney
  4. Inner West
  5. Glebe
Butcher and the Farmer, Forest Lodge, AU-NSW

Butcher and the Farmer

4.6
4,6
4 Bewertungen
40 AUD und darunter
Modern australisch
  • Nachbarschafts-Restaurant
  • Besondere Anlässe
  • Ideal zum Brunchen
The produce-driven 300 seat restaurant, bar, and private dining room features a beautifully restored heritage tram as well as a fully integrated butchery, takeaway and providore experience, celebrating ingredients and produce sourced directly
from our farmers.

Nicht verfügbar auf OpenTable

Leider ist dieses Restaurant nicht Teil des OpenTable-Reservierungsnetzwerks. Bitte wenden Sie sich direkt an das Restaurant, um Informationen über die Verfügbarkeit zu erhalten.

Ist das Ihr Restaurant?
Anspruch auf Eintrag erheben

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

QR-Code

Es gibt mehr zu entdecken

Entdecken Sie zahlreiche weitere Restaurants wie dieses mit unserer App.

Scannen Sie den QR-Code, um zahlreiche weitere Restaurants wie dieses mit unserer App zu entdecken.

App öffnen

Restaurants die Ihnen auch gefallen könnten:

Alle anzeigen

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    40 AUD und darunter
  • Küchen
    Modern australisch, Fleischhaltig, Steak
  • Öffnungszeiten
    Frühstück Sa., So. 9:00 Uhr–11:30 Uhr All day menu Mo.–Fr. 11:30 Uhr–20:30 Uhr Sa., So. 12:00 Uhr–21:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (02) 8629 8800
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Küchenchef
    Jared Ingersoll
  • Räume für private Veranstaltungen
    We offer seasonal Set Menus, Large Format and Whole Animals and Beverage Packages. Whether celebrating a special occasion with family and friends or hosting a corporate event, Butcher and the Farmer can accommodate all your special event needs.
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    Butcher and the Farmer: (02) 8629 8800
  • Gebiet
    Glebe
  • Querstraße
    Nelson Street
  • Parking details
    Additional nearby street parking - The Crescent, Chapman Road, Nelson Street, Nelson Lane.
  • Public transit
    Jubilee Park Light Rail StationThe Cresent near Minogue Cresent Bus Interchange (Routes 370 & 433)
  • Weitere Details
    Aussicht, Bar/Lounge, Bier, Café, Chef's Table, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Lieferung nach Hause, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Terrasse/Im Freien, Wein, Wochenendbrunch, zum Mitnehmen

Was Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

4.6
4,6 basierend auf allen Bewertungen
  • 4,6Essen
  • 4,4Service
  • 4,2Ambiente
  • 4Preis-Leistung

LärmLebhaft

125 Bewertungen
  1. Walker

    Sydney

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 1. März 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    local, friendly service and staff able to adjust as our needs changed through the evening-helped us easily relocate to a new indoor table when it stared raining outside. The shared platter was generous cooked beautifully. Salad was a bit average, chips yum, drinks well priced. Thanks

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. PavelE

    New South Wales

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 12. Februar 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We’ve been here for the first time and didn’t regret it. The food was delicious, the service was attentive and welcoming from the moment we stepped in. Pan-seared salmon and the spatchcock were perfectly cooked. The salmon was crispy on the outside and tender inside. The chicken was flavourful and well-seasoned. Our mains were complemented with a glass of Riesling from South Australia, which left a pleasant aftertaste. The staff was very attentive and amiable throughout the whole evening. Overall, dinner at Butcher and The Farmer was unforgettable and we will definitely come back.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Docoboy

    Sydney

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 9. Februar 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 4
    4. Ambiente 5
    Great food and elegant, unpretentious atmosphere. Heartily recommended.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. LeonaB

    New South Wales

    2 Bewertungen

    3.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 2. Januar 2024

    1. Gesamt 3
    2. Essen 4
    3. Service 3
    4. Ambiente 4
    Slow service in clearing table and no mention of coffee and desert. Food nice as previous.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Die Bewertungen unten wurden vor 3. September 2023 abgegeben. Zu diesem Zeitpunkt hat sich das Management dieses Restaurants geändert.

  6. DinDin2000

    Sydney

    1 Bewertung

    1 Bewertung

    Besucht am 5. März 2017

    1. Gesamt 1
    2. Essen 1
    3. Service 3
    4. Ambiente 2
    1 main meal out of 5 ordered didnt arrive...staff apologetic and raced to get it to the table...arrived as we were all finishing our mains...cut into the salmon and it was raw, really raw...again raced to sort it out...main meal arrived and they ate by themselves. 3 x Pork spit roast specials turned up, cold...They gave us our deserts for free to apologise...nice gesture but we wont be going back.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. MichelleC

    Sydney

    2 Bewertungen

    2 Bewertungen

    Besucht am 3. März 2017

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 3
    4. Ambiente 3
    The servings were too large for such rich food. The service was good.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. LeaW

    Sydney

    1 Bewertung

    1 Bewertung

    Besucht am 25. Februar 2017

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 2
    4. Ambiente 4
    Good food and great venue for a group celebration. Service slow and intermittent.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. JoanneA

    Sydney

    2 Bewertungen

    2 Bewertungen

    Besucht am 18. Februar 2017

    1. Gesamt 1
    2. Essen 2
    3. Service 2
    4. Ambiente 2
    The restaurant itself is a little noisy however quite nice ambience. We had breakfast arriving at 10am on a Sunday and there was a group of 8 of us, although we ordered coffees in a staggered fashion not all at once. The waitress was professional. Things that went wrong with our order. 1. One round of coffees were served cold. 2. Coffees took quite a long time to arrive, twice. 3. Tea did not arrive at all. Perhaps if they had another person assisting to make the tea and coffees things would run more smoothly in the morning rush. 4. Salt & Pepper shakers did not work. After receiving instruction from waitress on how to get the salt shaker going. I tried again but in the end just left it. Other people complained and we got one that worked. We wanted to enjoy it and the waitress did do her best and remained polite however too many little things went wrong for us to come back. Breakfast menu was also quite limited although bacon was yum.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. OpenTable-Gast

    Sydney

    1 Bewertung

    1 Bewertung

    Besucht am 14. Februar 2017

    1. Gesamt 4
    2. Essen 5
    3. Service 3
    4. Ambiente 5
    I was worried when I booked and saw all the comments about insufficient air con, however we had a lovely time in the tram which we mostly had to ourselves with no overheating. A couple of small problems - we were not given cutlery and after trying to wave someone down to get some, we just got it ourselves. I don't mind doing that at a cafe but it was a bit annoying for a nice restaurant. The bottle of wine we ordered to have with dinner only showed up after we'd almost finished eating (again, we had trouble trying to find someone to ask). The food was spectacular. The service was friendly but at times lacking. We had a really lovely evening and will definitely come back.

    War diese Bewertung hilfreich?

  11. OpenTable-Gast

    Sydney

    1 Bewertung

    1 Bewertung

    Besucht am 14. Februar 2017

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 4
    4. Ambiente 3
    Got a early seating around 6pm, by 7pm the venue was filling up fast. food was great, service was great. A little expensive. but all and all a great place to eat. Would/will come again.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Butcher and the Farmer bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (02) 8629 8800.

Butcher and the Farmer wurde mit 4,6 Sternen von 4 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Nicht verfügbar auf OpenTable

Leider ist dieses Restaurant nicht Teil des OpenTable-Reservierungsnetzwerks. Bitte wenden Sie sich direkt an das Restaurant, um Informationen über die Verfügbarkeit zu erhalten.

Ist das Ihr Restaurant?
Anspruch auf Eintrag erheben

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Butcher and the Farmer auf Google Maps

Glebe Tramsheds, Shop 7, Tramsheds, 1a The Crescent, Forest Lodge, AU-NSW 2037

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    Nelson Street
  • Gebiet
    Glebe
  • Öffnungszeiten
    Frühstück Sa., So. 9:00 Uhr–11:30 Uhr All day menu Mo.–Fr. 11:30 Uhr–20:30 Uhr Sa., So. 12:00 Uhr–21:00 Uhr
  • Preisklasse
    40 AUD und darunter
  • Küchen
    Modern australisch, Fleischhaltig, Steak
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Parking details
    Additional nearby street parking - The Crescent, Chapman Road, Nelson Street, Nelson Lane.
  • Public transit
    Jubilee Park Light Rail StationThe Cresent near Minogue Cresent Bus Interchange (Routes 370 & 433)
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Jared Ingersoll
  • Weitere Details
    Aussicht, Bar/Lounge, Bier, Café, Chef's Table, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Lieferung nach Hause, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Terrasse/Im Freien, Wein, Wochenendbrunch, zum Mitnehmen
  • Telefonnummer
    (02) 8629 8800
  • Räume für private Veranstaltungen
    We offer seasonal Set Menus, Large Format and Whole Animals and Beverage Packages. Whether celebrating a special occasion with family and friends or hosting a corporate event, Butcher and the Farmer can accommodate all your special event needs.
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    Butcher and the Farmer: (02) 8629 8800
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo