BRUTØ
Tisch reservieren
- Besondere Anlässe
- Kreative Cocktails
- Innovativ
Deshalb ist es eine Ikone
Küchenchef*in: Byron Gomez
MICHELIN Green
2024
MICHELIN 1 Star
2024
MICHELIN 1 Star
2023
Von der OpenTable-Redaktion: Im lebhaften BRUTØ serviert Byron Gomez, der zuvor bei Eleven Madison Park tätig war, eindrucksvolle Degustationsmenüs, die seine costa-ricanischen Wurzeln mit gehobener Küche vereinen. Sichern Sie sich einen Platz am privaten Chef's Table mit 18 Sitzplätzen und genießen Sie ein MICHELIN-prämiertes Erlebnis. Auf der Speisekarte stehen Köstlichkeiten wie Palmito mit Kaviar oder gegrillte Entenherzen mit Anticucho.
Privatveranstaltungen
Buchen Sie Ihre nächste Veranstaltung bei uns
Zusätzliche Informationen
- RestaurantartZwangloses Restaurant
- Preisklasse51 USD und darüber
- KüchenModerne amerikanische Küche
- ÖffnungszeitenDi.–So. 17:00 Uhr–20:30 Uhr
- Telefonnummer(720) 325-2195
- Website
- ZahlungsmethodenAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeLegere Kleidung
- Räume für private VeranstaltungenPlease email info@brutodenver.com for all private event inquiries. Brutø can accommodate up to 22 guests for a seated dinner experience.
- Kontakt für private VeranstaltungenPrivate Event Coordinator: (720) 325-2195
- Preisgekrönt
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- GebietDowntown / LoDo
- QuerstraßeBrutø is located inside of the Free Market, in downtown Denver.
- Parking detailsAuf der Straße
- Public transitUnion Station is 2 blocks away.
- Weitere DetailsBankett, Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Sitze an der Bar, Vegan, Wein, zum Mitnehmen
Experiences
Chef's Tasting Menu
175,00 $ pro Person
1. Jan. 2025 - 31. Jan. 2025Our Winter menu will feature 11 presentations from Chef Byron and his culinary team. This menu showcases our team's commitment to full utilization, locality, and seasonality, and showcases grains milled at Id Est's Dry Storage in Boulder, CO. It represents our brutalist ethos by way of highlighting raw, fire, earth, texture through sourcing and showcasing local food systems with global influence. Winter Tasting Menu $175 Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.Intimate High Top Table
175,00 $ pro Person
1. Jan. 2025 - 31. Jan. 2025Enjoy an intimate dining experience at a high top table for two nestled on the perimeter of our dining room. Due to the intimate nature of our space, this will offer you the same experience as being at the Chef's Counter with the opportunity for a more personalized and private evening. Max accommodation 2 guests. Winter Tasting Menu $175 Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.Chef's Tasting Menu
175,00 $ pro Person
Im Voraus bezahlt
6. Nov. 2024 - 31. Jan. 2025Our Winter menu will feature 11 presentations from Chef Byron and his culinary team. This menu showcases our team's commitment to full utilization, locality, and seasonality, and showcases grains milled at Id Est's Dry Storage in Boulder, CO. It represents our brutalist ethos by way of highlighting raw, fire, earth, texture through sourcing and showcasing local food systems with global influence. Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.
FAQ
BRUTØ bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (720) 325-2195.
Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.
Tisch reservieren
Bestellung als Lieferung oder Takeaway
1801 Blake St, Denver, CO 80202
Zusätzliche Informationen
- Preisgekrönt
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- QuerstraßeBrutø is located inside of the Free Market, in downtown Denver.
- GebietDowntown / LoDo
- ÖffnungszeitenDi.–So. 17:00 Uhr–20:30 Uhr
- Preisklasse51 USD und darüber
- KüchenModerne amerikanische Küche
- RestaurantartZwangloses Restaurant
- Dress codeLegere Kleidung
- Parking detailsAuf der Straße
- Public transitUnion Station is 2 blocks away.
- ZahlungsmethodenAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Weitere DetailsBankett, Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Sitze an der Bar, Vegan, Wein, zum Mitnehmen
- Website
- Telefonnummer(720) 325-2195
- Räume für private VeranstaltungenPlease email info@brutodenver.com for all private event inquiries. Brutø can accommodate up to 22 guests for a seated dinner experience.
- Kontakt für private VeranstaltungenPrivate Event Coordinator: (720) 325-2195