
BRUTØ
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- Besondere Anlässe
- Innovativ
- Kreative Cocktails
Deshalb ist es eine Ikone
Küchenchef*in: Byron Gomez
- MICHELIN Green2024
- MICHELIN 1 Star2024
- MICHELIN 1 Star2023
Von der OpenTable-Redaktion: Im lebhaften BRUTØ serviert Byron Gomez, der zuvor bei Eleven Madison Park tätig war, eindrucksvolle Degustationsmenüs, die seine costa-ricanischen Wurzeln mit gehobener Küche vereinen. Sichern Sie sich einen Platz am privaten Chef's Table mit 18 Sitzplätzen und genießen Sie ein MICHELIN-prämiertes Erlebnis. Auf der Speisekarte stehen Köstlichkeiten wie Palmito mit Kaviar oder gegrillte Entenherzen mit Anticucho.
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Zusätzliche Informationen
- Preisgekrönt
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- Telefonnummer
- Preisklasse51 USD und darüber
- KüchenModerne amerikanische Küche
- ÖffnungszeitenDi.–So. 17:00 Uhr–20:30 Uhr
- Dress codeLegere Kleidung
- Parking detailsAuf der Straße
- ZahlungsmethodenAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Delivery & takeout
Experiences
Chef's Tasting Menu
175,00 $ pro Person
Mehrere Termine verfügbarOur Winter menu will feature 11 presentations from Chef Byron and his culinary team. This menu showcases our team's commitment to full utilization, locality, and seasonality, and showcases grains milled at Id Est's Dry Storage in Boulder, CO. It represents our brutalist ethos by way of highlighting raw, fire, earth, texture through sourcing and showcasing local food systems with global influence. Winter Tasting Menu $175 Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.Intimate High Top Table
175,00 $ pro Person
Mehrere Termine verfügbarEnjoy an intimate dining experience at a high top table for two nestled on the perimeter of our dining room. Due to the intimate nature of our space, this will offer you the same experience as being at the Chef's Counter with the opportunity for a more personalized and private evening. Max accommodation 2 guests. Winter Tasting Menu $175 Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.BRUTØ x nonesuch
95,00 $ pro Person
Im Voraus bezahlt
Nur 31. März 2025Immerse yourself in the heart of Oklahoma terroir, reimagined through the lens of BRUTØ. Chef Garrett Hare of nonesuch brings his distinct culinary voice to Denver for a collaborative dining experience unlike any other. This exclusive event transcends the boundaries of a typical restaurant takeover. Experience Nonesuch's unique menu format, showcasing Oklahoma's terroir's bounty infused with BRUTØ's signature brutalist approach. Expect a harmonious collision of textures, aromas, and tastes, expertly paired with a curated cocktail journey or a non-alcoholic alternative. Join us in the stark elegance of BRUTØ's counter and be among the select few to witness this culinary convergence. Please note that due to the nature of this event, we cannot accommodate any dietary restrictions or allergies.
FAQ
BRUTØ bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (720) 325-2195.
Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.
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1801 Blake St, Denver, CO 80202
Zusätzliche Informationen
- Preisgekrönt
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- Telefonnummer
- Preisklasse51 USD und darüber
- KüchenModerne amerikanische Küche
- ÖffnungszeitenDi.–So. 17:00 Uhr–20:30 Uhr
- Dress codeLegere Kleidung
- Parking detailsAuf der Straße
- ZahlungsmethodenAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Delivery & takeout