Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Kanada
  3. Vancouver / Britisch-Kolumbien
  4. Vancouver
  5. Coal Harbour
Botanist Garden - Botanist, Vancouver, BC
Ikone

Botanist

31 bis 50 Kanadische Dollar
Vom Hof auf den Tisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 40 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Besondere Anlässe
  • Besonders
  • Innovativ
Ein lebhafter Treffpunkt für eine Feier oder ein exklusives, intimes Abendessen für zwei. Das ORU ist die perfekte Location, um die Gerichte des Nordwestpazifik und die Aromen des Pacific Rim zu kosten. In einer offenen Küche aus Marmor und Edelstahl kreieren unsere innovativen und talentierten Küchenchefs außerordentliche Gerichte. Lassen Sie sich von unserem dynamischen, leidenschaftlichen ORU-Team mit auf eine kulinarische Reise für die Sinne nehmen. Die Speisekarte umfasst eine Auswahl lokaler Gerichte mit einem Twist vom Paciric Rim, die einfach und geschickt zubereitet werden. Bei Ankunft werden Gäste in der frisch renovierten Sky Bar – Coal Harbour’s Living Room begrüßt. Hier können Sie Ihren Abend mit einem Dinner vor dem Essen beginnen. Wer sich entscheidet, zu bleiben, kann sich zurücklehnen und die Klänge aus der Lobby Lounge genießen, die sich darunter befindet.

Deshalb ist es eine Ikone

  • Award-Symbol

    MICHELIN Plate

    2022

Von der OpenTable-Redaktion: At the Fairmont Pacific Rim's sleek flagship restaurant, chef Hector Laguna dazzles with a creative menu that’s all about local ingredients. Standouts like black pepper salmon with smoked buttermilk deliver dialed-in flavours that have earned the restaurant honours from World's 50 Best and Michelin. Cocktails match with cutting-edge mixology techniques and theatrical presentations.


Das Team im Spotlight

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    31 bis 50 Kanadische Dollar
  • Küchen
    Vom Hof auf den Tisch, Modern Kanadisch
  • Öffnungszeiten
    Mo.–Fr. 11:30 Uhr–13:30 Uhr Di.–Sa. 17:30 Uhr–22:00 Uhr Sa., So. 11:30 Uhr–14:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (604) 695-5500
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Räume für private Veranstaltungen
    Our private dining room sets the ultimate backdrop for an intimate dinner for up to 14 guests.
  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Gebiet
    Coal Harbour
  • Querstraße
    Burrard Street
  • Parking details
    Ohne
  • Public transit
    From Waterfront Station, walk west along Cordova Street. Once you reach Burrard Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.<br /><br />From Burrard Station, walk north along Burrard Street. Once you reach Cordova Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.
  • Weitere Details
    Aussicht, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Vegan, Wein, Wochenendbrunch

Experiences

  • Christmas Eve at Botanist

    194,00 CA$ pro Person

    Im Voraus bezahlt

    Nur 24. Dez. 2024
    Celebrate the magic of Christmas Eve at Botanist with our special “We’ll Take It From Here” tasting menu crafted by Executive Chef Hector Laguna. Indulge in seasonal dishes like Crispy Red Snapper, Grilled Octopus and Northern Divine Caviar. End the evening on a sweet note with Executive Pastry Chef Kate Siegel’s decadent Chestnut Cake. A festive evening of culinary delights awaits.
    Christmas Eve at Botanist Foto
  • Christmas Dinner at Botanist

    194,00 CA$ pro Person

    Im Voraus bezahlt

    Nur 25. Dez. 2024
    Celebrate the magic of Christmas Day at Botanist with our special “We’ll Take It From Here” tasting menu crafted by Executive Chef Hector Laguna. Indulge in seasonal dishes like Crispy Red Snapper, Grilled Octopus and Northern Divine Caviar. End the evening on a sweet note with Executive Pastry Chef Kate Siegel’s decadent Chestnut Cake. A festive evening of culinary delights awaits.
    Christmas Dinner at Botanist Foto
  • Celebrating Seasonality at Botanist

    97,00 CA$ pro Person

    6. Nov. 2024 - 27. Nov. 2024
    For a limited-time, Botanist will offer a 4-course plant-forward tasting menu. Introducing the “Celebrating Seasonality” concept at Botanist; the menu features vegetable-centered cuisine rooted from the soil of the northwest. Rich in nutritional value and prepared with contemporary, intricate techniques by Executive Chef Hector Laguna, diners can expect a treat for the senses. Rooted in Botanist’s philosophy, where the bounty of produce is at the heart of every dish, each ingredient is handled with care and prepared to extract and showcase its unique flavour. Delicate, vibrant dishes such as beetroot and squash tartar, roasted cauliflower with sunchokes and Périgord truffles with grilled tofu and wild mushrooms will be featured.
    Celebrating Seasonality at Botanist Foto

Was 2.711 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.6
4,6 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,6Essen
  • 4,7Service
  • 4,5Ambiente
  • 4,2Preis-Leistung

LärmGemäßigt

2.711 Bewertungen
  1. OpenTable-Gast

    Vancouver

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 12. März 2022

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing <3

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. OpenTable-Gast

    Köln

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 12. Juni 2019

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Hohes Niveau der Speisen.Offene Küche.Tolles Ambiente
    BotanistBeantwortet am 5. Juli 2019
    We are thrilled to read that you really enjoyed your experience at Botanist. We hope to have the opportunity to welcome you again soon! Sincerely, Kristin Unger Restaurant Manager, Botanist

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. JayE

    Frankfurt

    5 Bewertungen

    VIP
    3.0

    5 Bewertungen

    Besucht am 16. Mai 2019

    1. Gesamt 3
    2. Essen 4
    3. Service 4
    4. Ambiente 3
    Schick eingerichtet, gute Küche, guter Service, aber einfach. VIEL. ZU. LAUT. Wie im übrigen auch die Lobby Lounge. Man hat im Fairmont Pacific arum offenbar an Akustikelementen gespart. Lieber ins Five Sails oder ins West gehen!

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. OpenTable-Gast

    Vancouver

    4 Bewertungen

    5.0

    4 Bewertungen

    Besucht am 9. Dezember 2018

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Friends Christmas dinner

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. OpenTable-Gast

    San Francisco

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 2. August 2017

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing!!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Jennifer

    Vancouver

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 4
    3. Service 4
    4. Ambiente 4
    Thank you for the delicious food and flexibility on the number of courses with my daughters!

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Julie

    San Francisco

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The Botanist was recommended to us by our nephew and since we were going to Vancouver we made reservations at the last minute. Brunch was the only meal available during our stay and we have zero regrets! The service was attentive, but not intrusive (shout out to Jess, who was friendly, professional and helpful - always able to answer our questions about ingredients and preparation style!). We opted for the full 3 courses and each was more impressive than the last. The aesthetics of each dish, the quality of the ingredients and the flavor profiles were absolutely delightful! Being able to enjoy the courses with a mimosa and a cocktail was a pleasant surprise, as well. And the drinks? Truly inspired! And then live DJ was a fun addition. We left feeling giddy, and it wasn't just the sparkling wine talking.... we felt welcomed, cared for and well-fed. Our experience at The Botanist was the perfect exclamation point on an already fabulous visit to Vancouver. We hope to be back again the next time we journey north ...

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Connor

    New Orleans

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Absolutely fantastic. Chef Hector is a master and everything there is of the highest quality and service

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Sharon

    Seattle

    3 Bewertungen

    VIP
    5.0

    3 Bewertungen

    Vor 5 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Everything was perfect: food service timing wine. One of our favorite restaurants in Vancouver.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. OpenTable-Gast

    Vancouver

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 16. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Found the restaurant through a ‘best brunch place’ search; it is also on the Michelin guide website. Ordered one each of the 2 and 3 course set brunch menu. We had some delightful surprises along the way such as a special chair for your purse, 2 fancy drinks included per set, and pre-split dishes for most of the items because our server confirmed we were sharing our different choices. Each dish was beautifully presented and delicious. We were seated in a cozy atrium area with lots of plants around. Will definitely return for another celebration.

    1 Person fand das hilfreich

FAQ

Botanist wurde mit 4,6 Sternen von 2711 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 40 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
Botanist auf Google Maps

1038 Canada Place, Vancouver, BC V6C 0B9

Zusätzliche Informationen

  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Querstraße
    Burrard Street
  • Gebiet
    Coal Harbour
  • Öffnungszeiten
    Mo.–Fr. 11:30 Uhr–13:30 Uhr Di.–Sa. 17:30 Uhr–22:00 Uhr Sa., So. 11:30 Uhr–14:00 Uhr
  • Preisklasse
    31 bis 50 Kanadische Dollar
  • Küchen
    Vom Hof auf den Tisch, Modern Kanadisch
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    Ohne
  • Public transit
    From Waterfront Station, walk west along Cordova Street. Once you reach Burrard Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.From Burrard Station, walk north along Burrard Street. Once you reach Cordova Street, you will see Fairmont Pacific Rim hotel. Botanist is located on the second floor.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Mastercard, Visa
  • Weitere Details
    Aussicht, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Vegan, Wein, Wochenendbrunch
  • Telefonnummer
    (604) 695-5500
  • Räume für private Veranstaltungen
    Our private dining room sets the ultimate backdrop for an intimate dinner for up to 14 guests.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo