Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Washington, D.C. Area
  4. District of Columbia
  5. Downtown
Bobby Van's Grill - New York Ave., Washington, DC

Bobby Van's Grill - New York Ave.

4.5
4,5
2430 Bewertungen
31 bis 50 USD
Steakhaus

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
  • Besondere Anlässe
  • Für Geschäftsessen
  • Bezaubernd
Bobby Van's Grill markiert die Rückkehr des mächtigen New York City Chop Shop in die Innenstadt von D.C. aber mit einer neuen Variante. Dieses eklektische New American Steakhouse bietet jetzt eine etwas lockere familienfreundliche Atmosphäre sowie Catering für die Politiker Washingtons. Dieses Ziel in D.C. ist mit 536 Sitzen voll bestückt! Es gibt vier private, familiäre und gehobene Speisesäle mit einer eigenen Bar und einem Barservice. Zwei 36,7 m lange Bartresen mit freundlichen Barkeeper werden starke Drinks serviert und noch stärker Gespräche sind zu finden. Der große Speisesaal bietet Blick auf die New York Avenue und dem exklusiven Marmoratrium des angrenzenden Gebäude inmitten seiner schönen Wasserbrunnen. Dies ist ein idealer Ort für ein schnelles Mittagessen, Familienfeiern und späte Abendessen in einer entspannten und freundlichen Atmosphäre.

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Privatveranstaltungen

Privatveranstaltungen

Buchen Sie Ihre nächste Veranstaltung bei uns

Details ansehen

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Steakhaus, Moderne amerikanische Küche, Amerikanisch
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Mo.–Fr. 11:30 Uhr–21:00 Uhr Sa. 17:00 Uhr–21:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (202) 589-1504
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Küchenchef
    Malcolm Fredrick
  • Catering
    Please contact us for catering options
  • Räume für private Veranstaltungen
    Boasting the largest amount of private dining rooms (seven!) in the city, Bobby Van’s Grill has just gone through major renovations that created two new private dining Boardrooms on its upper floor, as well as a completely updated Atrium space that embodies a modern and fresh feel.
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    Samantha Cohen Langel: (202) 589-1504
  • Gebiet
    Downtown
  • Querstraße
    Located at the corner of 12th St. NW and New York Avenue NW
  • Parking details
    Parking is available on the street, as well as at a paid PMI Garage located on the back side of our building on I St. NW, between 12th St. and 13th St.
  • Public transit
    Metro Center (all lines) - 2 blocks away; Convention Center / Mt. Vernon Sq. (yellow and green lines) - 3 blocks away.Located 3 blocks west of the Convention Center and diagonal to City Center DC.
  • Weitere Details
    Bankett, Bar/Lounge, Bier, Café, Cocktails, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Glutenfreie Optionen, Happy Hour, Komplette Bar, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Raucherbereich außen, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Späte Öffnungszeiten, Terrasse/Im Freien, Vegan, Wein, zum Mitnehmen

Was 2.430 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.5
4,5 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,5Essen
  • 4,5Service
  • 4,5Ambiente
  • 4,3Preis-Leistung

LärmGemäßigt

2.430 Bewertungen
  1. OpenTable-Gast

    Washington, D.C

    1 Bewertung

    4.0

    1 Bewertung

    Besucht am 7. Oktober 2023

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 4
    4. Ambiente 5
    Alles war sehr gut. Enttäuschend nur, dass wir nicht als diejenigen wahrgenommen wurden, die rescuers hatten und wir in OpenTable als No Show angegeben wurden.

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. OpenTable-Gast

    Washington, D.C

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 8. November 2019

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing!!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Daniel

    Tampa

    6 Bewertungen

    5.0

    6 Bewertungen

    Besucht am 22. Juli 2019

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Sehr gut gegessen, aber das hat auch seinen Preis. Das Steak war super! Wir kommen wieder.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Odesse

    Washington, D.C

    24 Bewertungen

    5.0

    24 Bewertungen

    Besucht am 19. Januar 2019

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing!!!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Kosta

    Raum New York

    1 Bewertung

    4.0

    1 Bewertung

    Vor 1 Tag besucht

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 3
    4. Ambiente 4
    I'm not sure if it was an off day, as I've only been here once, but we waited past our reservation time by almost 30 minutes. And throughout the night, they seemed to have been the same for other customers. The waiter didn't stop by our table many times other than to take out order. The steak my wife ordered medium well came out medium rare. The tables next to us complained about something off about their salad. My filet came out the correct cooked temperature but was not hot. And we also waited quite a while for the food to come out. We'll over 45 min. But the food did taste good, the sides were fanatics and so were the appetizers. All in all, I'll chock up to a bad night bc they might have been under stuffed

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Donna

    Washington, D.C

    10 Bewertungen

    5.0

    10 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Fine Dining at Bobby Van’s Grill in DC was PRICELESS and EPIC. The food and drinks were AMAZING and our severs Jesse and Carlos are the BEST the Bobby Van’s has hired. Make sure you ask for them both highly recommended!

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. heidy

    Washington, D.C

    1 Bewertung

    1.0

    1 Bewertung

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 1
    2. Essen 1
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    This is my first time going with both of my friends. We had heard good reviews about this restaurant and sure enough we decided to try it for Valentine’s Day. Originally our table was reserved for 9:30 with a 15 Minute grace period. We got there at 9:56. When we showed up the host said we would have to wait which is understandable, however we didn’t know it would be an hour later. 10:35 I got a call the table was ready, the sat us downstairs. Very cold, no ambiance downstairs just 3, while got sat upstairs with the rest. The server was AMAZING. We ordered our food, (filet mignon with mash potatoes) they had ran out of mash potatoes, oh also the filet mignon was suppose to be medium well. When we all got it one was basically almost rare while the two hours were BURNT. This isn’t even the good part, while still not complaining, i was cutting into my filet mignon just to find a small blue rubber band, i lost but still very respectfully. The server was very nice and said the manager had said the bill was on them (which we didn’t expect we only expected to have the one order taken off) we thank them for that, the owner (host) came downstairs to apologize which was very nice. The experience was not there, sadly. We left unsatisfied and still hungry , we left to go get tacos :)

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Brian

    Washington, D.C

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Food was good the Valentine’s Day menu was limited so I would like to try something else. Drink were strong so if you get 2 or 3 make sure you have an uber. Victor our waiter was perfect, he made sure we got exactly what we wanted and gave great drink suggestions. I’ll definitely be back and ask to be in his section

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Brian

    San Francisco

    2 Bewertungen

    2.0

    2 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 2
    2. Essen 4
    3. Service 1
    4. Ambiente 3
    The food was okay for the price (a pre-fixed menu for Valentine’s Day). However, although the server was great, the amount of time waiting to be served was way too long. Our server had to be pulled from the bar to help support the staff. You would think that on a big day for dining out, a restaurant of this quality would be able to handle the demand. Needless to say..they failed miserably.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. kevin

    Washington, D.C

    44 Bewertungen

    3.0

    44 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 3
    2. Essen 2
    3. Service 1
    4. Ambiente 1
    I’ve been to Bobby Van’s on several occasions and this time around was extremely disappointing. They sat us downstairs and the waiters and the kitchens seemed to have forgot we were customers. We were sat at 7:21pm and our food didn’t come out until around 9:15pm and it was very cold. They attempted to work with us but had a very bad attitude about it and the excuse was “there was a large party in front of us”, not a great excuse. They cooked all of our food over again and the second time around it looked the way the first plate should have. By the time the second plate came out it was 9:45pm… TERRIBLE! If you ever to Bobby Van’s on New York Ave, make sure they sit you upstairs in the main dining room.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Bobby Van's Grill - New York Ave. bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (202) 589-1504.

Bobby Van's Grill - New York Ave. wurde mit 4,5 Sternen von 2430 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Bobby Van's Grill - New York Ave. auf Google Maps

1201 New York Avenue, NW, Washington, DC 20005

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    Located at the corner of 12th St. NW and New York Avenue NW
  • Gebiet
    Downtown
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Mo.–Fr. 11:30 Uhr–21:00 Uhr Sa. 17:00 Uhr–21:00 Uhr
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Steakhaus, Moderne amerikanische Küche, Amerikanisch
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Parking details
    Parking is available on the street, as well as at a paid PMI Garage located on the back side of our building on I St. NW, between 12th St. and 13th St.
  • Public transit
    Metro Center (all lines) - 2 blocks away; Convention Center / Mt. Vernon Sq. (yellow and green lines) - 3 blocks away.Located 3 blocks west of the Convention Center and diagonal to City Center DC.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Malcolm Fredrick
  • Weitere Details
    Bankett, Bar/Lounge, Bier, Café, Cocktails, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Glutenfreie Optionen, Happy Hour, Komplette Bar, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Raucherbereich außen, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Späte Öffnungszeiten, Terrasse/Im Freien, Vegan, Wein, zum Mitnehmen
  • Telefonnummer
    (202) 589-1504
  • Catering
    Please contact us for catering options
  • Räume für private Veranstaltungen
    Boasting the largest amount of private dining rooms (seven!) in the city, Bobby Van’s Grill has just gone through major renovations that created two new private dining Boardrooms on its upper floor, as well as a completely updated Atrium space that embodies a modern and fresh feel.
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    Samantha Cohen Langel: (202) 589-1504
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo