Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Phoenix / Arizona
  4. Phoenix
  5. West Phoenix
Bacanora, Phoenix, AZ
Ikone

Bacanora

51 USD und darüber
Mexikanisch

Tisch reservieren

2 Personen
20:30
Heute 25 Mal reserviert
  • Trend-Restaurant
  • Besondere Anlässe
  • Bezaubernd
Nestled in the heart of historic Grand Avenue, Bacanora defies tradition with its ambiance, intimacy, and flavors. Born from the visionary mind of James Beard award-winning Rene Andrade, Bacanora isn’t just a restaurant; but rather an experience. Rene and his team have shaped Bacanora into a haven for those seeking a taste of home and a warm hug with hospitality. Sticking to the roots of Sonoran cuisine, everything is carefully crafted over open flame y puro amor at Bacanora. If he’s up, then Phoenix is up!

​RESERVATIONS FOR MARCH WILL BECOME AVAILABLE TO BOOK ON FEBRUARY 1ST AT 9:00AM!
You may still experience a wait time upon arrival due to reservations being booked back-to-back at all tables. Please practice patience and understanding if this occurs because we are working as hard as possible to get everyone sat on time and to have a great experience.

Parking can be found in the parking lot across McKinley from the restaurant, it is reserved for guests of Bragg’s and neighbors.

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Deshalb ist es eine Ikone

  • Award-Symbol

    James Beard Award

    2024

Von der OpenTable-Redaktion: Das Bacanora hat 2021 im Herzen von Phoenix eröffnet und schnell landesweit für Aufsehen gesorgt. Lob von der New York Times, Esquire und vielen lokalen Medien folgte auf dem Fuß – und schließlich wurde Koch Rene Andrade 2024 mit dem James Beard Award als „Best Chef: Southwest“ ausgezeichnet. Das Erfolgsgeheimnis? Andrades würzige Sonora-Küche mit Highlights wie Tomahawk-Steaks, über offenem Feuer gegrillte Ananas, Agaven-Cocktails und naturbelassener Wein, serviert in entspanntem Ambiente.

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Mexikanisch, Modern mexikanisch
  • Öffnungszeiten
    Brunch So. 10:00 Uhr–15:00 Uhr Abendessen Mo.–Sa. 17:00 Uhr–22:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (602) 612-4018
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Preisgekrönt
    1. James Beard Award 2024
  • Gebiet
    West Phoenix
  • Parking details
    Privater Parkplatz
  • Weitere Details
    Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Hundefreundlich, Komplette Bar, Nichtraucher, Terrasse/Im Freien, Wein, Wochenendbrunch, zum Mitnehmen

Was 49 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.8
4,8 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,9Essen
  • 4,9Service
  • 4,7Ambiente
  • 4,5Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • Phoenix / Arizona

    Mexikanisch

  • Phoenix

    Bester Service

  • Phoenix

    Trend-Restaurant

  • Phoenix

    Mexikanisch

49 Bewertungen
  1. Tyler

    VIP

    Austin

    4 Bewertungen

    5.0

    4 Bewertungen

    Vor 1 Tag besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    After trying to get in here for a while, it was definitely worth the wait. The food was fantastic, some of the best Mexican food I’ve had. We tried the bone marrow, scallop ceviche, the bbq ribs, and the chicken platter. They all had interesting twists, bold cilantro and lime flavors, and smoky flavor from their wood fired grilled integrated. Very generous portions. The cocktails were unique and delicious. Finally, as someone who is the biggest flan fan, their hot chocolate flan was awesome. Wait staff were very attentive and friendly.

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Julie

    VIP

    Phoenix

    5 Bewertungen

    3.0

    5 Bewertungen

    Vor 1 Tag besucht

    1. Gesamt 3
    2. Essen 4
    3. Service 3
    4. Ambiente 2
    Food was very good however it is not worth the struggle trying to get a reservation. And our reservation was for 8:15 and their website indicates they follow a 2 hour table time. They stop serving at 10:00 and at 9:45, while we are still eating and still a half hour away from our 2 hour limit, we were told we needed to have our food boxed up. I was just a little stunned and asked for at least 5 more minutes so we could continue to eat. It was not like they were going to sit anyone at our table so definitely no need to hurry us along. I felt unappreciated.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. traci

    VIP

    Dallas

    20 Bewertungen

    5.0

    20 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    This was our 2nd time dining here. Amazing everything, once again. We got the Elote, ceviche, and snapper. Everything was tender, flavorful, and cooked to perfection. Tried 4 different cocktails, all very unique, different and delicious. This place deserves 100% of the hype it receives.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Tyson

    Minneapolis

    2 Bewertungen

    4.0

    2 Bewertungen

    Vor 5 Tagen besucht

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Food was great. Was able to snag a rest the night before for a late seating. Loghan our server was super hospitable & guided us thoroughly through the menu! All her suggestions were outstanding. Culinary team was super friendly.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Nathan

    Phoenix

    1 Bewertung

    4.0

    1 Bewertung

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    The food was very good and service was great but for $300 for the ribeye not sure I would spend that much again as there are better tomahawks for a cheaper price elsewhere. Would like to go back and try the chicken and pork for way less

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Fer

    Phoenix

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 5. Januar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Great!!!! They did not have the ribeye but we tried the pollo asado platter and was superb! Everything tastes like home!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Yvette

    VIP

    Phoenix

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 5. Januar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We love our visits to Bacanora! The food, the staff & service, and the ambiance are perfect! Since the menu changes regularly it’s a new experience each time! On this visit the snapper al pastor & scallop ceviche were phenomenal!! Cassandra, Alex, Logan, Cecilia, Kara, & the wonderful bartenders are always so welcoming & the service is exceptional! We can’t wait to visit again!

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Max

    Salt Lake City

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 1. Januar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    I found a last minute reservation for 5 available and I’m so happy that I took it because the meal was simply spectacular. We had some wonderful mussels, ceviche, and esquites, followed by the pollo asado. Service was also super helpful and guided us through the whole meal.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Paul

    VIP

    Phoenix

    4 Bewertungen

    5.0

    4 Bewertungen

    Besucht am 1. Januar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Always great food and great service. Bacanora is a top-tier restaurant.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Ana

    San Francisco

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 31. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Came back to Bacanora for my monthly solo date. It never disappoints. The team is always so welcoming and kind. Its buzzing everytime I go in and I always feel so lucky to land a table whenever I do. The food always feels like it came from a family kitchen in the most delicious and refined way possible. I will be back again and again and again and again.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Bacanora bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (602) 612-4018.

Bacanora wurde mit 4,8 Sternen von 49 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
20:30
Heute 25 Mal reserviert

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Bacanora auf Google Maps

1301 NW Grand Ave, Phoenix, AZ 85007-2340

Zusätzliche Informationen

  • Preisgekrönt
    1. James Beard Award 2024
  • Gebiet
    West Phoenix
  • Öffnungszeiten
    Brunch So. 10:00 Uhr–15:00 Uhr Abendessen Mo.–Sa. 17:00 Uhr–22:00 Uhr
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Mexikanisch, Modern mexikanisch
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    Privater Parkplatz
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Weitere Details
    Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Hundefreundlich, Komplette Bar, Nichtraucher, Terrasse/Im Freien, Wein, Wochenendbrunch, zum Mitnehmen
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo