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R&D Restaurant - Toronto, Toronto, ON
Preisgekrönt

R&D Restaurant - Toronto

4.6
4,6
1590 Bewertungen
31 bis 50 Kanadische Dollar
Modern Asiatisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 13 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Innovativ
  • Für Gruppen geeignet
  • Kreative Cocktails
Das Restaurant R&D ist ein urbanes Restaurant mit einer ungezwungenen Atmosphäre im berühmten Viertel Chinatown von Toronto, das vom allerersten Gewinner der Auszeichnung „MasterChef Canada“, Eric Chong und seinem Mentor Alvin Leung, geleitet wird, der ein mit einem Michelin-Stern ausgezeichnetes Restaurant besitzt. Die stilvolle Inneneinrichtung spiegelt das dualistische Wesen des Restaurants R&D wieder: offen und energiegeladen unter gleichzeitiger Bewahrung eines intimen Ambientes. Im Restaurant R&D treffen östliche Gerichte mit westlicher Speisenkultur zusammen in Form von modernen chinesischen Familienplatten, bei denen klassische Zutaten avantgardistisch zubereitet werden. Die eklektische Speisekarte umfasst mundgerechte Gerichte wie Grandpa's Fun Guo (Hähnchen mit Schwarzem Trüffel) und CSB (char siu bao, Teigtaschen mit Schweinefleisch) sowie Familienplatten wie Best Duck in the City (Entenbraten) und Fried Chicken with Glazed Cronuts (Backhähnchen mit glasierten Cronuts). Eine innovative und lebendige Auswahl an Cocktails ergänzt das kühne und spielerische Speisenangebot.

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Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Preisklasse
    31 bis 50 Kanadische Dollar
  • Küchen
    Modern Asiatisch, Asiatisch, Tapas / Kleine Gerichte
  • Öffnungszeiten
    Fr, Sa 17:00 Uhr–22:00 Uhr Abendessen Mi, Do, So 17:00 Uhr–21:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (416) 586-1241
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Küchenchef
    Eric Chong
  • Räume für private Veranstaltungen
    With its eclectic and laid-back interior, animated Chinatown home and daring Asian fusion fare, R&D is an ideal venue for lively cocktail receptions, intimate group dinners and more.
  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN Bib Gourmand 2022
  • Gebiet
    Chinatown / Kensington Market
  • Querstraße
    Spadina & Grange
  • Parking details
    Street parking available on Spadina Avenue. Public parking available on Sullivan Street.
  • Public transit
    Accessible via the 510 Spadina streetcar. Located in front of the Sullivan Street stop.
  • Weitere Details
    Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Komplette Bar, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Späte Öffnungszeiten, Wein
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Experiences

  • Best Duck in the City

    Mehrere Termine verfügbar
    Savour Chef Eric Chong's famous whole-roasted Pekin Duck for $120. Featuring roasted garlic hoisin, leeks and steamed baos, you're in for a formidable feast for two (or more)! We require 24 hours' notice to prepare your duck. Please book your reservation at least one day in advance and indicate how many ducks to prepare in the reservation note. Kindly ensure that you select 'The Best Duck in the City Experience' when making or rescheduling your reservation.
    Best Duck in the City Foto

Was 1.590 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.6
4,6 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,6Essen
  • 4,5Service
  • 4,3Ambiente
  • 4,2Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • Toronto

    Innovativ

1.590 Bewertungen
  1. Nancy

    Toronto3 Bewertungen

    5.0

    Vor 3 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    This Peking Duck is absolutely fabulous. WOW. Was very impressed. My husband is a “connoisseur”of Peking Duck, having eaten this over a 1000 times. We found this duck meat succulent, seasoned very nicely, delicately in contrast with the duck skin which had its own hints of favour with a crispiness that avoided being soggy or heavy tasting. This duck paired well with the crunchy flavourful fried rice. The broccolini and crispy slightly spicy fried chicken were very flavourful with interesting elements not typical in these dishes. My only critique would be the dumpling which I found was too small a bite. The truffle was too delicate for me. The toffee dessert was large size portion and a nice end to our birthday celebration.

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  2. Nick

    Toronto1 Bewertung

    5.0

    Besucht am 23. Februar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Absolutely amazing, came here for my anniversary and can say 100% we were not disappointed. Staff was super friendly, food was soo flavourful! I recommend sitting at the chefs table, they make the experience more lively.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Marco

    Toronto1 Bewertung

    4.0

    Besucht am 22. Februar 2025

    1. Gesamt 4
    2. Essen 5
    3. Service 4
    4. Ambiente 2
    Great duck and friendly service. Good ambience but music could be better.

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  4. Kent VIP

    Toronto71 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 22. Februar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    No doubt this is a GREAT place for Peking Duck. We had it with the truffle fried rice, also excellent.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. OpenTable-Gast

    Toronto2 Bewertungen

    4.0

    Besucht am 22. Februar 2025

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 3
    4. Ambiente 4
    What I liked about it was different. No weird emulsions, or tiny plates after which you drop $2000 and eat pizza on way home. Good portion size, taste and flavour is there. My favourites which felt an explosion of flavour were Foie Gras and short rib. WOW. Honestly you got the flavour just right especially on the Short rib, that rib is a star. Fried Riz was spectacular. The Pork steak. Great flavour, marinated, but I thought if we are living on the skin, make it more crispy. Texture. Dessert of Pana Cota require a refining of flavours. It was over gelatinanted, I was expecting something along a flan texture smooth and soft, overpowering sour, ice cream was a nice balance. Maybe a pineapple and coconut would work or dragon fruit. This is more creative than I could imagine and far beyond my skills. If you're reading Chef, much respect. It's a great stop.

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  6. Gabriel

    St. Louis8 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 16. Februar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 2
    4. Ambiente 5
    The food was absolutely amazing. I would return just to try different things. The service was lacking from our waiter. Definitely not what you expect from a restaurant of this quality. But fortunately the cocktails and plates saved the night and we left happy with our selection.

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  7. Sophie

    Toronto1 Bewertung

    5.0

    Besucht am 14. Februar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 3
    Peking duck is something special here must try! Very crispy and tender meat !!

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  8. SAILEE

    Washington, D.C1 Bewertung

    2.0

    Besucht am 14. Februar 2025

    1. Gesamt 2
    2. Essen 1
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    To start, The staff here is really kind and warm and very accommodating. We were late because of the snowstorm and they totally understood and still let us dine. That being said, Sadly the food did not live up to the expectations. The food in winterlicious menu was really disappointing. To start we had soup dumplings and kale salad. Dumplings were basically simple dumplings and had no soup in it. The salad had nothing standing out about it, with very less crunch in it. Second we had duck pad thai and chicken adobo. I am not sure why they would pair dry fried chicken with plain rice. It does not make sense. The overall dish was super dry and very salty. To end, we had panna cotta and fried mantou. Panna cotta was really sour/tangy and fried mantou had again nothing interesting about it. Overall the whole food experience was lower than any other simple asian restaurant selling fried rice. There are so many good restaurants on Spadina, that this one ranks really low for me. Would not recommend to anyone I know.

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  9. Brenda

    Toronto4 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 13. Februar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Food very tasty, service was very good. Would recommend for modern Asian fine dining.

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  10. Wendy

    Toronto3 Bewertungen

    2.0

    Besucht am 10. Februar 2025

    1. Gesamt 2
    2. Essen 2
    3. Service 2
    4. Ambiente 3
    Was disappointed with the food we got on the winterlicious menu. Everything was bland but the 5 cheese rangoon was good. The two plating of the tagliatelle was weird, one plate had a lot of sauce but the other had none… we were looking forward to that dish the most. Service was okay, he had a bit of an attitude and gave off an uncomfortable vibe. I’m sure the regular menu is very good but I won’t come back to try it.

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FAQ

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R&D Restaurant - Toronto wurde mit 4,6 Sternen von 1590 OpenTable-Gästen bewertet.

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Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 13 Mal reserviert
Experiences verfügbar.

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

R&D Restaurant - Toronto auf Google Maps

241 Spadina Ave, Toronto, ON M5T 2E2

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN Bib Gourmand 2022
  • Querstraße
    Spadina & Grange
  • Gebiet
    Chinatown / Kensington Market
  • Öffnungszeiten
    Fr, Sa 17:00 Uhr–22:00 Uhr Abendessen Mi, Do, So 17:00 Uhr–21:00 Uhr
  • Preisklasse
    31 bis 50 Kanadische Dollar
  • Küchen
    Modern Asiatisch, Asiatisch, Tapas / Kleine Gerichte
  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Parking details
    Street parking available on Spadina Avenue. Public parking available on Sullivan Street.
  • Public transit
    Accessible via the 510 Spadina streetcar. Located in front of the Sullivan Street stop.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Eric Chong
  • Weitere Details
    Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Komplette Bar, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Späte Öffnungszeiten, Wein
  • Telefonnummer
    (416) 586-1241
  • Räume für private Veranstaltungen
    With its eclectic and laid-back interior, animated Chinatown home and daring Asian fusion fare, R&D is an ideal venue for lively cocktail receptions, intimate group dinners and more.
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