Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Chicago / Illinois

Die besten französisch-amerikanische Restaurants in River West

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

10 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Bar La Rue Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(162)
Preis: Hoch
• French american • West Loop
Heute 57 Mal reserviert
Bar La Rue celebrates French-American cuisine with an inventive cocktail program in the heart of Fulton Market. The stylish space boasts a beautiful all-season, street-side, walk-in-friendly pergola bar and dining area, perfect for a cozy patio experience. The menu incorporates French plays on approachable American comfort foods, offering an inviting setting for lunch, brunch, or dinner. Whether you're enjoying cocktails at the bar, celebrating birthdays, or planning a romantic date, Bar La Rue provides a Mediterranean-inspired atmosphere perfect for any occasion.
Foto von La Grande Boucherie - Chicago Restaurant
4.5
Hervorragend(846)
Preis: Sehr Niedrig
• French american • River North (Chicago)
Heute 104 Mal reserviert
Housed in Chicago’s Belle Époque building, the unique Art Nouveau-inspired space honors the iconic building’s legacy while providing guests with a one-of-a-kind atmosphere and menu. La Grande Boucherie blends the ambiance of an indulgent steakhouse with a refined Parisian brasserie charm, and fuses traditional French cuisine with Chicago’s River North culinary heritage. The two-story restaurant boasts custom curved stained-glass windows overlooking the bustling streets of Chicago. The interior features custom mosaic marble floors, authentic fixtures, and a racetrack bar sourced from France. Guests can lean into the view and take in all that Chicago has to offer.
Foto von Francois Frankie Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(160)
Preis: Hoch
• French american • Downtown / Loop
Heute 8 Mal reserviert
Francois Frankie is an American Brasserie featuring a rotating carousel bar and food from Executive Chef Matt Ayala in the heart of Chicago's Loop area. Perfect for dinner before the theater, the menu highlights French classics like escargot, steak tartare, mussels and steak frites, alongside contemporary American fare, including one of the city''s best cheeseburgers.
Foto von avec River North Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(413)
Preis: Moderat
• French american • River North (Chicago)
Heute 94 Mal reserviert
located in the heart of River North, avec features Midwestern takes on Mediterranean classics under the culinary direction of James Beard award-winning chef, Paul Kahan and executive chef Dylan Patel. pair your meal with an incredible array of carefully chosen wines curated by wine director Bret Haire, or simply stop by for a delicious cocktail at our expansive bar.
Foto von NoMI Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(3081)
Preis: Hoch
• French american • Gold Coast / Streeterville
Heute 36 Mal reserviert
Leidenschaft und Hingabe für eine ausgezeichnete Esskultur. Aromen inspiriert von der Jahreszeit. Freundliches Personal mit erstklassigem Service. Das ist NoMI Kitchen. Das NoMI Kitchen im Park Hyatt Chicago verbindet ungezwungene elegante Atmosphäre mit der Einfachheit der Speisen. Freuen Sie sich auf das schicke Ambiente, die offene Küche und den atemberaubenden Blick auf die Straße Michigan Avenue. Hoch oben auf der 7. Etage, in einem modernen urbanen Ambiente genießen Sie rustikale Küche, frisches Sushi, erlesene Weine und eine fantastische Aussicht auf den Wolkenkratzer Water Tower Place und den Michigansee. Das offene Design des Restaurants führt Sie in das Herz der Küche. Es bietet sich Ihnen die einzigartige Gelegenheit, mit dem nur wenige Meter entfernten Küchenteam Kontakt zu knüpfen.
Foto von Venteux Brasserie, Cafe, & Oyster Bar Restaurant
4.4
Hervorragend(1119)
Preis: Moderat
• French american • Downtown / Loop
Heute 10 Mal reserviert
Residing within Michigan Avenue's famed Carbide & Carbon building is a stylish and modern French restaurant, serving classic French fare with a contemporary twist. Through a unique dining experience crafted with passion and precision by Executive Chef Marcel Heiduk, guests are transported to the bustling brasseries that define the Parisian lifestyle. This is Venteux.
Foto von North Pond Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(4762)
Preis: Sehr Niedrig
• French american • Lincoln Park
Heute 20 Mal reserviert
Das North Pond bietet Ihnen mit seiner Lage im Lincoln Park am Rande eines Teiches mit Blick auf Chicagos beeindruckende Skyline eine der schönsten Kulissen der Stadt. Der Chefkoch Bruce Sherman lässt sich von den Märkten inspirieren und nutzt außergewöhnliche Zutaten auf der Höhe ihrer Saison. Seine Küche spiegelt das Arts- & Crafts-Dekor des Speisesaals wider - komplexe Schichten von subtilem Handwerk zwischen einem einfachen dekorativen Stil.
Foto von Eight Bar and Patio Restaurant
4.5
Hervorragend(61)
Preis: Sehr Niedrig
• French american • Gold Coast / Streeterville
Heute 17 Mal reserviert
Whether it’s a champagne filled lunch with friends or just a spontaneous Tuesday night out, our Gold Coast gem is where luxury meets ease. From sushi and chops to unforgettable moments, we’re here to take care of you. Experience relaxed luxury, and make your reservation today. (Seating areas can be requested, but may not be guaranteed. Patio seating available on a first come, first serve basis)
Foto von Taureaux Tavern, Bar and Brasserie Restaurant
4.5
Hervorragend(179)
Preis: Moderat
• French american • Downtown / Loop
Heute 5 Mal reserviert
Taureaux Tavern is an elevated yet inviting French-inspired restaurant and bar in the heart of Chicago’s Loop neighborhood. Designed as an all encompassing dining experience, Taureaux Tavern offers multiple areas of service and a year-round patio alongside Executive Eric Tiglao's artfully crafted menu.
Foto von Hemmingway's Bistro Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1221)
Preis: Moderat
• French american • Oak Park
Heute 18 Mal reserviert
At Hemmingway's Bistro the menu combines classic French dishes with the freshest Midwest ingredients. The daily specials reflect the chef's love for fresh seafood. Using mostly East-coast seafood flown in from Boston daily, the chef creates dishes like wild mushroom-crusted halibut on horseradish whipped potatoes and roasted sea bass on Caussoulet beans.There is also a Parisian seafood bar offering towers of Plateau de Fruit de Mer with fresh oysters, clams, shrimp, and lobster.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo