Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Francisco Bay Area

Die besten französisch-indische Restaurants in Richmond

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

33 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Everest Kitchen Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(6)
Preis: Moderat
• French indian • Albany
Himalayan/ Indian cuisine. Vegan and gluten free restaurant.
Foto von Ajanta Restaurant Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1118)
Preis: Moderat
• French indian • Berkeley
Heute 4 Mal reserviert
Auf der monatlich wechselnden Karte des Ajanta stehen regionale Gerichte aus ganz Indien. Zum Angebot gehören Bio-Huhn und Gemüse. Wo immer möglich, verwenden wir lokale und nachhaltige Produkte. Die Meeresfrüchte stammen alle aus nachhaltigem Fang und vom Fischmarkt in Monterey. Das von uns verwendete Fleisch ist hormon- und antibiotikafrei. Das Ajanta wurde vom Restaurantführer Zagat von 2009-2014 zum besten indischen Restaurant in der gesamten San Francisco Bay Area gewählt. Auch für die Bay Area A-List wurden wir von 2009-2011 und auch 2013 zum besten indischen Restaurant gewählt. Darüber hinaus erhielten wir beste Bewertungen in mehreren Publikationen, darunter dem East Bay Express, dem Diablo Magazine und der Contra Costa Times. Auch im Guide Michelin werden wir erwähnt. Die Kunstwerke in unserem eleganten Speisesaal sind von den berühmten indischen Ajanta-Höhlen inspiriert.
Foto von Left Bank Larkspur Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(4497)
Preis: Moderat
• French indian • Larkspur
Heute 64 Mal reserviert
Das Left Bank bietet eine authentische Brasserie im Pariser Stil im historischen Blue Rock Inn in der reizvollen Innenstadt von Larkspur. Das The Blue Rock wurde 1895 während der Eisenbahn-Ära erbaut und war ein beliebtes Ausflugsziel am Wochenende für Einwohner aus San Francisco zum Tanzen und Picknicks unter dem Sternenhimmel. Das Left Bank wurde 1994 eröffnet und ist weiterhin ein Ziel für Einwohner aus allen Gegenden der Bay Area. Freuen Sie sich hier auf leichte Snacks auf der Sonnenterrasse, ein Glas Wein oder einen handgefertigten Cocktail an der lebendigen Bar oder ein elegantes Speiseerlebnis in der Nähe des Kamins. Im Left Bank werden Sie das wahre Gefühl des Rive Gauche in Paris erleben. Die 20 Jahre lange Zusammenarbeit mit örtlichen Bio-Bauernhöfen ermöglicht, dass Ihnen die besten saisonalen Zutaten angeboten werde. Küchenchef Fabrice Marcon bietet ein häufig wechselndes Brasserie-Menü mit herzhaften und authentischen Gerichten im Landhausstil mit einer großen Auswahl an natürlichem Fleisch, nachhaltigen Meeresfrüchten, frischem Gemüse aus der Region, Salaten und leckeren Nachtischen.
Foto von Julia's Restaurant Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1622)
Preis: Hoch
• French indian • Berkeley
Heute 18 Mal reserviert
Das von der berühmten Architektin Julia Morgan gestaltete und erbaute Julia's at the Berkeley City Club erinnert an die Anmut und Eleganz der 1930er Jahre in Verbindung mit hervorragender französischer Küche. Die innovativen und kreativen Mitarbeiter der Küche servieren Mittag- und Abendessen. Der moderne Ansatz der Speisen wurde durch regionale und frische Zutaten der Saison inspiriert. Unsere vielfältige Weinkarte mit sorgfältig aus den Regionen der ganzen Welt ausgewählten Weinen ergänzt unsere Speisekarte. Die herzlichen, aufmerksamen und flexiblen Servicemitarbeiter ermöglichen uns, nahezu jede Art und Größe von Firmen- und gesellschaftlichen Veranstaltungen durchzuführen.
Foto von Bon Delire Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(60)
Preis: Hoch
• French indian • Financial District / Embarcadero
Heute 8 Mal reserviert
Bon Délire’s chic yet approachable atmosphere draws inspiration from the cafés, lounges, and bistros of Paris. The interior boasts a sculpted horseshoe-shaped wooden bar, plush banquettes, and vibrant, European-imported furnishings that invite intimate dining and lounging. Guests can enjoy indoor seating with views of the Bay Bridge, or relax at the outdoor cafe-style seating, framed by planter boxes and umbrellas, perfect for people-watching along the Embarcadero.At night, the space comes alive with flickering projections of vintage French films and a relaxed, nostalgic soundtrack of throwback French and American tunes, making Bon Délire a sophisticated yet cozy setting for private and semi-private events.
Foto von Petite Left Bank Restaurant
4.5
Hervorragend(413)
Preis: Hoch
• French indian • Tiburon
Heute 17 Mal reserviert
Petite Left Bank is a traditional French café and bistro set in the heart of Marin County, in the charming downtown area of the coastal Tiburon peninsula. Like its sister restaurant Left Bank, Petite Left Bank is named in homage to and inspired by the iconic brasseries of La Rive Gauche, the southern or “left bank” of the River Seine which winds its way through the center of Paris. Petite Left Bank is a modern and approachable setting, and at the heart of all the space has to offer Tiburon is a French café. During the day, handcrafted dishes feature modern flavors and techniques that embrace its French European heritage and elevate the café experience. As the day turns to night, Petite Left Bank transforms into an alluring, lively, and exciting space with bistro highlights that showcase French recipes and classics. Seating along the sidewalk under the bistro lights feels like a true French cafe and the fire pit offers a cozy hangout to enjoy French bites and cocktails.
Foto von O' by Claude Le Tohic Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(456)
Preis: Sehr Niedrig
• French indian • Downtown / Union Square
Heute 7 Mal reserviert
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.
Foto von Bombay Brasserie Restaurant
3.9
Fabelhaft(32)
Preis: Sehr Niedrig
• French indian • Financial District / Embarcadero
Heute 8 Mal reserviert
Welcome to Bombay Brasserie, where the vibrant tapestry of Indian cuisine meets the elegance of French culinary artistry in the heart of San Francisco’s Union Square. Enjoy a journey through India’s culinary landscape, from the aromatic spices of the North to the coastal flavors of the South, meticulously crafted with a French twist to elevate traditional dishes. Dive into an evening that’s as bold as it is creative and experience a harmonious blend of two world-renowned cuisines, where every bite is a symphony of heritage and sophistication.
Foto von Saison Cellar & Wine Bar Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(23)
Preis: Hoch
• French indian • SOMA
Heute 21 Mal reserviert
Saison Wine Bar invites wine lovers or anyone thirsty to enjoy a very personal list curated by Mark Bright and our team of Sommeliers, complemented by French wine bar fare. The vast wine collection - available by the glass, flight, or bottle - leans heavily into France while highlighting extraordinary global producers and our neighbors in Northern California. We showcase benchmark as well as niche labels, with deep verticals and highly allocated bottles. Our menu is designed for groups large and small to snack and savor, from traditional Croque Monsieurs or Pâté en Croûte, to our Signature Caviar Service and robust Charcuterie and Cheese program featuring imports and local artisans. The richly textured, classic "Saison blue" space offers banquettes, booths, and bar seating. We host winemaker events regularly. We are proudly part of Saison Hospitality - only a few minute walk from two Michelin-starred Saison! Our team is always here to taste, chat, or simply cheers. You're next!
Foto von Cote Ouest Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(696)
Preis: Moderat
• French indian • Marina / Cow Hollow / Presidio
Heute 25 Mal reserviert
Côte Ouest Bistro is a contemporary French bistro led by partners Laurent Monchicourt & Martin Sarraih. In April, 2021, the pair transformed the former Baker Street Bistro into a modern 21st century neighborhood gem. Nestle into one of our bay window seats and enjoy conversation over a plate of charcuterie with the perfect glass of Bordeaux. Chef Sarraih's prepares seasonal specialties as well as favorite French classics like Steak Frites, and Duck Confit. And the custard soaked Croissant French Toast is not to be missed if you stop by for brunch on our sunny terrace.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo