Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Washington, D.C. Area

Die besten Farm to Table-Restaurants in Silver Spring

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

15 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Farm Table Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(507)
Preis: Moderat
• Farm to table • Wake Forest
Heute 26 Mal reserviert
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Foto von True Food Kitchen - Bethesda Restaurant
4.4
Hervorragend(2367)
Preis: Moderat
• Farm to table • Bethesda
Heute 27 Mal reserviert
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. Our menu features food and drinks crafted with nutrient-dense ingredients and carefully sourced proteins from the world’s most responsible and sustainable growers, farmers and producers. Expand your palate with our Edamame Dumplings, grab a bite of comfort food with our Grass-fed Burger or Lasagna Bolognese, or enjoy lighter fare with our O.G. Tuscan Kale Salad with Grilled Sustainable Salmon. Regardless of the occasion, we know our Bethesda guests leave feeling energized, satisfied and most importantly, feeling great. Located at the corner of Wisconsin Ave. & Woodmont Ave. at the Solaire Bethesda Apartment Complex. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
Foto von Silver - Cathedral Commons Restaurant
4.4
Hervorragend(1007)
Preis: Moderat
• Farm to table • Cleveland Park
Heute 25 Mal reserviert
SILVER is an New American Brasserie with a distinctive new shine. Led by award-winning Chef, Ype Von Hengst, SILVER’s menu features contemporary American cuisine and healthier choices, influenced by the great brasseries from around the world. We specialize in offering a broad menu of contemporary favorites, seasonal specials, and healthier options, featuring ingredients from local farms and purveyors. Our bar menu features hand-crafted pre-prohibition style cocktails, local brews and American wines carefully curated to showcase the traditions of American wine makers. Open early until late, serving breakfast, lunch, dinner and late night brunch. SILVER offers the choices for how you live and a healthy dose of what you crave.
Foto von Silver Restaurant
4.5
Hervorragend(2189)
Preis: Moderat
• Farm to table • Bethesda
Heute 72 Mal reserviert
Im Silver wird viel Wert auf Essen gelegt. Hier erwarten Sie die frischesten, hochwertigsten Zutaten, bei denen Sie immer wissen, woher sie stammen. Das Restaurant unterstützt darüber hinaus die Gemeinschaft durch Partnerschaften mit regionalen Farmen und Lebensmittellieferanten. Das Restaurant arbeitet nach dem Grundsatz, dass jeder sein Leben nach seinen Wünschen gestalten sollte und dass Teilzeitvegetarismus die ideale Balance bietet. Das Restaurant ist von früh bis spät geöffnet und bietet charakteristische Aromen zum Frühstück, Mittag- und Abendessen bis spät in die Nacht hinein an.
Foto von Barrel & Crow Restaurant
4.5
Hervorragend(1629)
Preis: Moderat
• Farm to table • Bethesda
Heute 20 Mal reserviert
Das Barrel & Crow bietet einen zeitgenössischen Ansatz der regionalen Küche. Das durch den Chefkoch geführte Restaurant verarbeitet ausschließlich Produkte aus der Region und Proteine. Der Chefkoch Pedro Matamoros nutzt diese saisonalen Zutaten um gewohnte sowie verfeinerte Speisen zuzubereiten. Jeden Abend können Sie hausgemachte Pasta und Charcuterie genießen. Der Chefkoch ist immer bemüht die Speisekarte den speziellen Ernährungsbedürfnissen anzupassen. Gluten- sowie Milchallergiker, Vegetarier und Veganer kommen auch auf Ihre Kosten. Konditormeisterin Rita Garruba präsentiert Ihnen in der Dessertkarte eine Auswahl an traditionellen Desserts mit einem modernen Einfluss. Die erlesene Weinkarte konzentriert sich auf kleine Produktionen an Boutique-Weinen. Die umfangreiche Bierkarte umfasst die Top-Brauereien aus der mittel-atlantischen Region. Die voll ausgestattete Bar lädt bei saisonalen Cocktails und einer großen Auswahl von Kleinserien Spirituosen zum Verweilen ein.
Foto von SHIA Restaurant Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(18)
Preis: Sehr Niedrig
• Farm to table • Washington
Heute 3 Mal reserviert
SHIA (shee-uh) is a modern Korean fine dining restaurant in Washington, D.C., dedicated to sustainability, innovation, and cultural storytelling. Our tasting menu-only experience spotlights the intersection of local agriculture and premium Hansik ingredients, using fresh, seasonal elements with minimal manipulation to honor the environment. As a non-profit restaurant, SHIA is more than just a dining destination; it’s a platform for tackling key challenges in the restaurant industry, from environmental responsibility to fair labor practices and culinary heritage preservation.** Please note, SHIA does not accommodate children in our dining experiences. **
Foto von The Dabney Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(238)
Preis: Sehr Niedrig
• Farm to table • Shaw
Heute 22 Mal reserviert
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Foto von Centrolina Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2094)
Preis: Sehr Niedrig
• Farm to table • Penn Quarter
Heute 37 Mal reserviert
Das Centrolina ist ein italienisches Restaurant und Markt im neuen CityCenterDC in Washington. Es befindet sich im Besitz des in der Region ansässigen Küchenchef Amy Brandwein. Die Osteria bietet täglich zum Mittag- und Abendessen eine saisonale, täglich wechselnde Speisekarte mit authentischen und innovativen italienischen Gerichten. Die Speisekarte von Küchenchef Brandwein wird von den Jahreszeiten, der italienischen Regionalität und der Produktvielfalt des angrenzendens Markts des Küchenchefs inspiriert. Der Markt bietet eine Auswahl von importierten italienischen Spezialitäten, Fleisch aus der Region, nachhaltigen Fisch und Produkte von Bauern in der Region. Die Küche des Centrolina produziert täglich handgemachte, frische Pasta sowie Saucen, Antipasti und Vorspeisen zum Mitnehmen. Die Bäckerei des Centrolina umfasst eine täglich wechselnde Auswahl an Biscotti, Crostata und Kuchen sowie in der Region hergestelltes Brot von Bread Furst und eine Barista Bar mit Bedienung, wo Sie Kaffee der Marke Vigilante erhalten.
Foto von TATI Farm to Table Restaurant
4.5
Hervorragend(676)
Preis: Hoch
• Farm to table • Budapest
Heute 65 Mal reserviert
FARM TO TABLE – LITERALLY.When we say farm to table, we mean it.Because we have our own farm. And the love for it brought this restaurant to life. That is why we believe in Hungarian smallholders, local ingredients and enjoy the beauties of the countryside.Our mission is to take along this feeling to the downtown of Budapest. But we also bring our passion for seasonal dishes and sustainability with us. To showcase local products in new and more contemporary way.Welcome to TATI!
Foto von Olivea Farm to Table Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(46)
Preis: Sehr Niedrig
• Farm to table • Ensenada
Heute 2 Mal reserviert
Bienvenidos a Olivea Farm to Table, donde la excelencia culinaria se encuentra con la elegancia refinada. En Olivea, abrazamos la belleza de lo que ofrece el campo, brindándote una experiencia culinaria exquisita que celebra los ingredientes más frescos de nuestro propio huerto. Disfruta de una experiencia gastronómica sin igual en Valle de Guadalupe. Disfruta de nuestra experiencia formal de alta cocina, donde el arte del Chef Rafael Magaña toma protagonismo. Sumérgete en los exquisitos sabores de nuestra cena por tiempos, meticulosamente diseñada para destacar lo mejor de la abundante cosecha de nuestro propio huerto. Cada platillo es una sinfonía de sabores, texturas y deleites visuales, y es un testimonio de la armonía entre el atractivo visual y el sabor tentador, permitiéndole a nuestros distinguidos comensales saborear cada ingrediente en todo su esplendor.Deléitate con los sabores de la naturaleza, acompañados de los mejores vinos de vinícolas aledañas.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo