Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Los Angeles

Die besten Meeresfrüchte-Restaurants in Koreatown

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

58 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Mastro's Ocean Club - Downtown Los Angeles Restaurant
4.5
Hervorragend(786)
Preis: Hoch
• Seafood • Downtown
Heute 67 Mal reserviert
Mastro’s collection of sophisticated, classic Steakhouses and Ocean Club seafood locations are recognized for their combination of world-class service, highly acclaimed cuisine, and live entertainment in an elegant yet energetic atmosphere. A truly unparalleled dining experience.
Foto von Water Grill – Los Angeles Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(5415)
Preis: Hoch
• Seafood • Downtown
Heute 76 Mal reserviert
Seit mehr als 30 Jahren erobert der Water Grill die Gaumen von Fischliebhabern. Seit dem Moment der Eröffnung hat das Restaurant in der Innenstadt als Flaggschiff der King Seafood Company das Bedürfnis nach einem Weltklasse-Fischlokal in Los Angeles befriedigt. Der mit „die besten Meeresfrüchte in Südkalifornien” vom international anerkannten Zagat Guide gefeierte Water Grill bietet umwerfende Fischgerichte höchster Qualität und Frische.
Foto von The Factory Kitchen - Los Angeles Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(3673)
Preis: Hoch
• Seafood • Downtown
Heute 41 Mal reserviert
Die Factory Kitchen ist das erste Konzeptrestaurant der FactoryPlaceHospitalityGroup, und erhielt bei der Eröffnung am 31. Oktober 2013 hohe Anerkennung. Unter der Leitung von Gastronom Matteo Ferdinandi, seiner Frau, Sommelier - Beverage Direktor Francine Diamond - Ferdinandi und ihrem langjährigen Freund und Geschäftsführer Küchenchef Angelo Auriana, definiert die Factory Kitchen mit ihren Gerichten, Service und Design das Casual Dining Erlebnis in L.A. neu. Als traditionelles italienisches Restaurant & Bar im Herzen des Künstlerviertels in Downtown Los Angeles konzentriert sich die Factory Kitchen beim kulinarischen Angebot auf Rezepte aus den norditalienischen Regionen, z.B. traditionelle ligurische Gerichte wie Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese oder Focaccina Calda al Formaggio di Recco.
Foto von Catch LA Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(10267)
Preis: Hoch
• Seafood • West Hollywood
Heute 130 Mal reserviert
Catch LA combines its iconic seafood and sushi program, flown in from Tokyo's Toyosu Market, with Catch Steak's renowned steak program. The menu, served in a streaming, shareable style, features signature dishes like the Catch Roll, Truffle Sashimi, Spicy Gigli, and Cantonese Lobster alongside a curated collection of the world's best steak cuts and Japanese Wagyu cooked tableside on a hot rock. Perched above the dynamic streets of the West Hollywood Design District on the corner of Melrose and San Vicente, the retractable rooftop haven offers a lively atmosphere, excellent service, and a unique, open-air dining room with breathtaking views of downtown Los Angeles and the Hollywood Hills.
Foto von The Ivy Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(8308)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Beverly Hills
Heute 97 Mal reserviert
Seit seiner Eröffnung im Jahr 1983 ist das Restaurant The Ivy eine Sensation in Los Angeles, das hochkarätiges Publikum anzieht. Hierher kommen Sie für coole Musik, freundliche Bedienung, umwerfende Cocktails und unvergleichliches Essen. Dieses gemütliche Nachbarschaftsrestaurant strahlt den schlichten Charme aus, für den Kalifornien berühmt ist.
Foto von NIKU X Restaurant
4.3
Hervorragend(357)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Downtown
Heute 57 Mal reserviert
NIKU X offers 2 exclusive unlimited dining experiences that highlight Wagyu and Luxury Seafood, located in the heart of Downtown Los Angeles. Our BBQ Dining features 2 different tiers of unlimited A5 wagyu to be grilled by guests as well as our Seafood Buffet, where families and friends can enjoy an interactive dining style. Our other experience features our 40oz Wagyu Tomahawk highlighted by our table side flame ritual. Here guests can enjoy an intimate atmosphere while still enjoying our Seafood buffet as well as our signature unlimited items.
Foto von Joyce Restaurant
4.5
Hervorragend(574)
Preis: Hoch
• Seafood • Downtown
Heute 28 Mal reserviert
Joyce celebrates the essence of soulful Southern cuisine, spotlighting sustainable seafood and an exceptional raw bar. Our recipes reflect a heartfelt blend of flavors inspired by the coastal south. The menu features a a variety of small and large plates, inviting guests to enjoy in the spirit of a traditional southern table, where friends and family gather around for a shared dining experience. To complement our dishes, we curate a full wine list and zero-landfill cocktail program, blending innovation with a commitment to sustainability.
Foto von La Boucherie Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1358)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Downtown
Heute 26 Mal reserviert
The ultimate panoramic dining experience in Los Angeles. La Boucherie is an elegant American steak and seafood restaurant boasting an intimate bar featuring sophisticated mixologists crafting bespoke cocktails. Discreet private dining rooms, a Chef’s Table, and Starlight Booths are all available with floor-to-ceiling panoramic views of the L.A. skyline to accommodate discerning guests. La Boucherie’s menu features reimagined classics, all created with the finest and freshest ingredients available, many of which are sourced locally. The dining experience is enhanced by a cheese cave, charcuterie atelier, and an extensive, carefully curated Wine Spectator Award-winning wine list featuring over 1,200 hand-selected international and American wines.Smart Casual dress code. Jackets are not required; however, no hats, athletic wear, shorts, or flip-flops are allowed. Reservations are held for 15 minutes.
Foto von Providence Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(4408)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Hollywood
Heute 29 Mal reserviert
2 Michelin-Sterne; 2013, 2014 Best Restaurant, LA Times; 2010 Chef of the Year, Angeleno Magazine; 2014, 2012, 2011 und 2010 Best Chef Nominee, James Beard Foundation; Best New Restaurants, Esquire Magazine; Best New Restaurant nominee, James Beard Foundation; Best Chef "Pacific" nominee, James Beard Foundation; Best Seafood Restaurant, Los Angeles Magazine; Top 40 Restaurants in the United States, Gayot.com; Top 50 Restaurants in the United States, Gourmet Magazine. Korkengeld USD 50 pro Flasche, auf 3 Flaschen pro Tisch begrenzt (Korkengeld ist keine Option für Gruppen mit mindestens 9 Personen). *Kein Korkengeld am Montagabend (nur für Gruppen mit weniger als 9 Personen. Auf 3 Flaschen pro Tisch begrenzt. Gilt nicht an Feiertagen oder für Sonderveranstaltungen).
Foto von Loreto Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(286)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Atwater Village
Heute 54 Mal reserviert
Bathed by the Pacific Ocean to the West and by the Mar de Cortés to the East, California’s Peninsula is layered with a rich history of cultures reinventing seafood with bold flavors. At our Barra de Peninsula we serve the best bounty that these Oceans have to offer, and we celebrate the people who make our coasts so delicious, from Uni and clam divers to the Concheros in Baja and much more.Please note: All credit card payments will incur a 3% processing fee. You may use cash or a debit card to avoid this charge. Thank you for your cooperation.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo