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Die besten Meeresfrüchte-Restaurants in La Mesa

Preisklasse
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Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

43 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Banbu Sushi Bar & Grill Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(398)
Preis: Hoch
• Seafood • La Mesa
Heute 22 Mal reserviert
Here at Banbu Sushi Bar & Grill we are committed to providing our customers with an excellent dining experience. Each dish on our menu is prepared using only the freshest and highest quality ingredients. Banbu Sushi Bar & Grill is unique with its classic Japanese design, fused with a modern bistro look combined with earth tones and lighting to create a visual atmosphere one can't forget!
Foto von Brigantine La Mesa Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(4223)
Preis: Moderat
• Seafood • La Mesa
Heute 41 Mal reserviert
Eine Tradition in San Diego seit 1969, hat das Brigantine viele Auszeichnungen in seiner mehr als 40-jährigen Geschichte erhalten: „BEST SEAFOOD“, „BEST CASUAL SEAFOOD“, „BEST HAPPY HOUR“ und nach USA Today sogar „BEST SWORDFISH IN THE WORLD“ - um nur ein paar zu nennen. Zu den populärsten Gerichten im Brigantine zählen der Clam Chowder, der gegrillte Schwertfisch und die Crème Brûlée. Das Restaurant ist berühmt für fangfrische Meeresfrüchte, saftige Steaks und Grillfleisch. Mit einem aktualisierten, nautischen Dekor hat es die Oyster Bar mühelose zum Favoriten in der Umgebung geschafft. Üppiges, blühendes Laub schafft im Freien ein elegantes kulinarisches Erlebnis auf einer von 2 bezaubernden Terrassen. Das La Mesa Brigantine bietet täglich ein Abendessen, von Montag bis Samstag ein Mittagessen und an jedem Sonntag einen Brunch. Besuchen Sie uns zu unserer einzigartigen Happy Hour.
Foto von Black Angus Steakhouse - El Cajon Restaurant
4.3
Hervorragend(2169)
Preis: Moderat
• Seafood • El Cajon / Lakeside
Heute 25 Mal reserviert
WE’VE BEEN MASTERING OUR CRAFT SINCE 1964, so you could say we know a thing or two. Our cuts are aged at least 21 days, seasoned to excellence, expertly flame-grilled and served up just the way you like it. You’ve earned it. Whether you’re here to throw back a couple with old friends or trying to finish off the High Noon Feast on your own, there’s always a seat for you. So here’s to the nights you can’t remember and the steaks you won’t forget.
Foto von Seneca Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(4334)
Preis: Hoch
• Seafood • Downtown / Gaslamp
Heute 104 Mal reserviert
Roman trattorias are a timeless expression of simplicity. Immune to the lure of gastronomic experimentation and ego. In Rome, no chef can cook better than the mothers and grandmothers before them. Our goal is to merge the dogmatic approach of Roman cooking with the amazing abundance of ingredients available to us in San Diego. A True Roman Holiday In SD. A 4% surcharge is added to all guest checks.
Foto von insideOUT Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2421)
Preis: Hoch
• Seafood • Hillcrest
Heute 39 Mal reserviert
insideOUT is Hillcrest's elevated restaurant and lounge, and San Diego's only urban oasis! We are an 18+ venue.Reservations for our upcoming "Sweetheart Experience" are now open! The Experience will be February 5th - 16th!Our menu is curated by Executive Chef Johnny Duran and is updated seasonally to reflect his creative approach to California-Mediterranean inspired fare, using the freshest ingredients provided by our local purveyors.Aside from our impeccable hospitality, insideOUT is known for their over-the-top seasonal experiences. We also provide customized private event planning with venue buyout options. More information can be found on our website.
Foto von Ironside Fish & Oyster Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(4614)
Preis: Moderat
• Seafood • Little Italy
Heute 126 Mal reserviert
Hier hat man das Gefühl, auf einem Fischmarkt im Little Italy vergangener Glanzzeiten zu sein.
Foto von Brigantine at Portside Pier Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(4312)
Preis: Hoch
• Seafood • Downtown / Gaslamp
Heute 144 Mal reserviert
The Brigantine is more than just home to some of San Diego’s finest seafood. It’s a place where locals and visitors alike come to share a lively atmosphere and authentic sense of community. The Morton family opened the first Brigantine on Shelter Island in 1969, with a vision that embraced the beach town lifestyle, a dedication to flavorful food, and a passion for friendly service. Today, we’re known far and wide for our San Diego-style surf and turf. From our award-winning fish tacos and freshly shucked oysters, to classic filet mignon or our perpetually best-selling marinated grilled swordfish. Always prepared to exceed expectations, and served with a smile. You can stop in at any neighborhood Brigantine and get a taste of the local flavor, from regionally inspired specials, to custom cocktails and home town craft beers. At the Brigantine we make first timers feel like regulars, and consider regulars part of the family. So come by often, and share our taste for life.
Foto von Alexander's on 30th Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(3131)
Preis: Hoch
• Seafood • North Park
Heute 108 Mal reserviert
Dieses Restaurant wurde vom San Diego Union Tribune zu einem der „Top 25 gastronomischen Einrichtungen, in denen Sie speisen müssen bevor Sie sterben“ gewählt. Besuchen Sie die Website des Restaurants auf www.alexanderson30th.com
Foto von Cori Pastificio Trattoria Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(649)
Preis: Moderat
• Seafood • North Park
Heute 23 Mal reserviert
Acclaimed Sicilian Chef Accursio Lota serves up authentic cuisine in a cozy 60's-style Italian trattoria. Voted San Diego's Best Chef five years in a row, and Barilla’s World Pasta Champion, at Cori Trattoria Chef Lota serves up beautifully bold dishes like Agnolotti with Spring Peas and Beef Bone Marrow, and an unbelievably rich Vegan Parmigiana di Melanzane. The menu melds the flavors of Sicily and Italy with the best of fresh, locally-sourced Southern California ingredients, and is matched by a curated wine list and cocktail program that include indigenous, bio-dynamic varietals from all Italy. The current Spring menu features dishes like Agnolotti with Spring Peas, fava bean, and beef bone marrow, and Cacio e Pepe with sustainably-sourced Petrovich caviar.Enjoy full-service table seating, grab a place at the marble-topped bar, from which you can watch all the action of your meal being prepared in the open kitchen or just order your meal to enjoy at home with your family.
Foto von Parc Bistro-Brasserie Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(3175)
Preis: Moderat
• Seafood • Banker's Hill
Heute 46 Mal reserviert
Das Parc Bistro-Brasserie ist ein urbanes Restaurant mit ungezwungener Atmosphäre. Wir konzentrieren uns auf die Verpflegung der Nachbarschaft. Unser Ziel ist es, eine Drehscheibe für die tägliche Mahlzeit und eine feste Größe in der Gemeinschaft zu sein. Das Parc ist der Ort, wo sich gute Freunde für ein großartiges kulinarisches Erlebnis treffen! Wir sind auch für die Reservierung von privaten Veranstaltungen zur Verfügung. Das Restaurant freut sich auf Ihren Besuch!
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