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Die besten Meeresfrüchte-Restaurants in Kensington

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Am besten bewertet
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Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

74 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Seneca Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(4389)
Preis: Hoch
• Seafood • Downtown / Gaslamp
Heute 120 Mal reserviert
Roman trattorias are a timeless expression of simplicity. Immune to the lure of gastronomic experimentation and ego. In Rome, no chef can cook better than the mothers and grandmothers before them. Our goal is to merge the dogmatic approach of Roman cooking with the amazing abundance of ingredients available to us in San Diego. A True Roman Holiday In SD. A 4% surcharge is added to all guest checks.
Foto von insideOUT Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2451)
Preis: Hoch
• Seafood • Hillcrest
Heute 53 Mal reserviert
insideOUT is Hillcrest's elevated restaurant and lounge, and San Diego's only urban oasis! We are an 18+ venue.Reservations for our upcoming "Sweetheart Experience" are now open! The Experience will be February 5th - 16th!Our menu is curated by Executive Chef Johnny Duran and is updated seasonally to reflect his creative approach to California-Mediterranean inspired fare, using the freshest ingredients provided by our local purveyors.Aside from our impeccable hospitality, insideOUT is known for their over-the-top seasonal experiences. We also provide customized private event planning with venue buyout options. More information can be found on our website.
Foto von Alexander's on 30th Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(3151)
Preis: Hoch
• Seafood • North Park
Heute 45 Mal reserviert
Dieses Restaurant wurde vom San Diego Union Tribune zu einem der „Top 25 gastronomischen Einrichtungen, in denen Sie speisen müssen bevor Sie sterben“ gewählt. Besuchen Sie die Website des Restaurants auf www.alexanderson30th.com
Foto von Et Voilà! French Bistro - San Diego Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2621)
Preis: Moderat
• Seafood • North Park
Heute 20 Mal reserviert
Das Et Voilà! erwartet Sie als einladendes Nachbarschaftsbistro am North Park Corridor. Im Et Voilà! genießen Sie französische Bistroküche von Küchenchef Vincent Viale, der französischen Klassikern einen modernen Touch verleiht. Aus lokalen und saisonalen Zutaten werden hier Steak Frites, Jakobsmuscheln und Soufflés gezaubert. Entdecken Sie die verschiedenen Regionen Frankreichs auch in der ausgesuchten Weinkarte und lassen Sie sich einen hausgemachten Cocktail schmecken. Das Et Voila! ist der ideale Ort für alle, die einen kulinarischen Abend erleben oder einfach ein Glas Wein und einen Snack genießen möchten. Rufen Sie gern an, wenn Sie online keinen freien Tisch finden. Das Team hilft Ihnen gern.
Foto von Siamo Napoli Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1366)
Preis: Moderat
• Seafood • North Park
Heute 28 Mal reserviert
Specializing in Napolitano style pizza and pasta. We focus on clean fresh ingredients that thrive in our home land and make simple foods the star. We have a full bar with hand crafted drinks and a range of wines from Napoli and beyond.
Foto von Ironside Fish & Oyster Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(4640)
Preis: Moderat
• Seafood • Little Italy
Heute 84 Mal reserviert
Hier hat man das Gefühl, auf einem Fischmarkt im Little Italy vergangener Glanzzeiten zu sein.
Foto von Cori Pastificio Trattoria Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(665)
Preis: Moderat
• Seafood • North Park
Heute 20 Mal reserviert
Acclaimed Sicilian Chef Accursio Lota serves up authentic cuisine in a cozy 60's-style Italian trattoria. Voted San Diego's Best Chef five years in a row, and Barilla’s World Pasta Champion, at Cori Trattoria Chef Lota serves up beautifully bold dishes like Agnolotti with Spring Peas and Beef Bone Marrow, and an unbelievably rich Vegan Parmigiana di Melanzane. The menu melds the flavors of Sicily and Italy with the best of fresh, locally-sourced Southern California ingredients, and is matched by a curated wine list and cocktail program that include indigenous, bio-dynamic varietals from all Italy. The current Spring menu features dishes like Agnolotti with Spring Peas, fava bean, and beef bone marrow, and Cacio e Pepe with sustainably-sourced Petrovich caviar.Enjoy full-service table seating, grab a place at the marble-topped bar, from which you can watch all the action of your meal being prepared in the open kitchen or just order your meal to enjoy at home with your family.
Foto von One Door North Restaurant
4.4
Hervorragend(534)
Preis: Moderat
• Seafood • North Park
Heute 12 Mal reserviert
Im One Door North finden Sie eine neue amerikanische Bar mit Restaurant, die mit dem Geist des Abenteuers eine Hommage an die Natur bietet und nur Lebensmittel frisch vom Erzeuger verwendet. Erleben Sie das Abenteuer, das Restaurant freut sich auf Sie. Reservierungen werden nur für 6 oder mehr Personen angenommen. Gruppen unter 6 können einfach so vorbeischauen!
Foto von Parc Bistro-Brasserie Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(3194)
Preis: Moderat
• Seafood • Banker's Hill
Heute 31 Mal reserviert
Das Parc Bistro-Brasserie ist ein urbanes Restaurant mit ungezwungener Atmosphäre. Wir konzentrieren uns auf die Verpflegung der Nachbarschaft. Unser Ziel ist es, eine Drehscheibe für die tägliche Mahlzeit und eine feste Größe in der Gemeinschaft zu sein. Das Parc ist der Ort, wo sich gute Freunde für ein großartiges kulinarisches Erlebnis treffen! Wir sind auch für die Reservierung von privaten Veranstaltungen zur Verfügung. Das Restaurant freut sich auf Ihren Besuch!
Foto von Brigantine at Portside Pier Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(4350)
Preis: Hoch
• Seafood • Downtown / Gaslamp
Heute 83 Mal reserviert
The Brigantine is more than just home to some of San Diego’s finest seafood. It’s a place where locals and visitors alike come to share a lively atmosphere and authentic sense of community. The Morton family opened the first Brigantine on Shelter Island in 1969, with a vision that embraced the beach town lifestyle, a dedication to flavorful food, and a passion for friendly service. Today, we’re known far and wide for our San Diego-style surf and turf. From our award-winning fish tacos and freshly shucked oysters, to classic filet mignon or our perpetually best-selling marinated grilled swordfish. Always prepared to exceed expectations, and served with a smile. You can stop in at any neighborhood Brigantine and get a taste of the local flavor, from regionally inspired specials, to custom cocktails and home town craft beers. At the Brigantine we make first timers feel like regulars, and consider regulars part of the family. So come by often, and share our taste for life.

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