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Die besten Meeresfrüchte-Restaurants in Downtown

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Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

53 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Water Grill – Los Angeles Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(5415)
Preis: Hoch
• Seafood • Downtown
Heute 76 Mal reserviert
Seit mehr als 30 Jahren erobert der Water Grill die Gaumen von Fischliebhabern. Seit dem Moment der Eröffnung hat das Restaurant in der Innenstadt als Flaggschiff der King Seafood Company das Bedürfnis nach einem Weltklasse-Fischlokal in Los Angeles befriedigt. Der mit „die besten Meeresfrüchte in Südkalifornien” vom international anerkannten Zagat Guide gefeierte Water Grill bietet umwerfende Fischgerichte höchster Qualität und Frische.
Foto von Joyce Restaurant
4.5
Hervorragend(574)
Preis: Hoch
• Seafood • Downtown
Heute 28 Mal reserviert
Joyce celebrates the essence of soulful Southern cuisine, spotlighting sustainable seafood and an exceptional raw bar. Our recipes reflect a heartfelt blend of flavors inspired by the coastal south. The menu features a a variety of small and large plates, inviting guests to enjoy in the spirit of a traditional southern table, where friends and family gather around for a shared dining experience. To complement our dishes, we curate a full wine list and zero-landfill cocktail program, blending innovation with a commitment to sustainability.
Foto von Mama Por Dios - DTLA Restaurant
3.5
Sehr gut(630)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Downtown
Heute 13 Mal reserviert
Mamá por Dios is a restaurant that highlights the best of México, with its flavors, aromas, colors, traditions and art. Bringing it closer to its customers and every drink in every corner. Mamá por Dios is a Mexican gourmet restaurant where you can celebrate every moment to the sound of live Mariachi or enjoy a shot to the beats of a great DJ.
Foto von The Factory Kitchen - Los Angeles Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(3673)
Preis: Hoch
• Seafood • Downtown
Heute 41 Mal reserviert
Die Factory Kitchen ist das erste Konzeptrestaurant der FactoryPlaceHospitalityGroup, und erhielt bei der Eröffnung am 31. Oktober 2013 hohe Anerkennung. Unter der Leitung von Gastronom Matteo Ferdinandi, seiner Frau, Sommelier - Beverage Direktor Francine Diamond - Ferdinandi und ihrem langjährigen Freund und Geschäftsführer Küchenchef Angelo Auriana, definiert die Factory Kitchen mit ihren Gerichten, Service und Design das Casual Dining Erlebnis in L.A. neu. Als traditionelles italienisches Restaurant & Bar im Herzen des Künstlerviertels in Downtown Los Angeles konzentriert sich die Factory Kitchen beim kulinarischen Angebot auf Rezepte aus den norditalienischen Regionen, z.B. traditionelle ligurische Gerichte wie Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese oder Focaccina Calda al Formaggio di Recco.
Foto von Mastro's Ocean Club - Downtown Los Angeles Restaurant
4.5
Hervorragend(786)
Preis: Hoch
• Seafood • Downtown
Heute 67 Mal reserviert
Mastro’s collection of sophisticated, classic Steakhouses and Ocean Club seafood locations are recognized for their combination of world-class service, highly acclaimed cuisine, and live entertainment in an elegant yet energetic atmosphere. A truly unparalleled dining experience.
Foto von La Boucherie Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1358)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Downtown
Heute 26 Mal reserviert
The ultimate panoramic dining experience in Los Angeles. La Boucherie is an elegant American steak and seafood restaurant boasting an intimate bar featuring sophisticated mixologists crafting bespoke cocktails. Discreet private dining rooms, a Chef’s Table, and Starlight Booths are all available with floor-to-ceiling panoramic views of the L.A. skyline to accommodate discerning guests. La Boucherie’s menu features reimagined classics, all created with the finest and freshest ingredients available, many of which are sourced locally. The dining experience is enhanced by a cheese cave, charcuterie atelier, and an extensive, carefully curated Wine Spectator Award-winning wine list featuring over 1,200 hand-selected international and American wines.Smart Casual dress code. Jackets are not required; however, no hats, athletic wear, shorts, or flip-flops are allowed. Reservations are held for 15 minutes.
Foto von NIKU X Restaurant
4.3
Hervorragend(357)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Downtown
Heute 57 Mal reserviert
NIKU X offers 2 exclusive unlimited dining experiences that highlight Wagyu and Luxury Seafood, located in the heart of Downtown Los Angeles. Our BBQ Dining features 2 different tiers of unlimited A5 wagyu to be grilled by guests as well as our Seafood Buffet, where families and friends can enjoy an interactive dining style. Our other experience features our 40oz Wagyu Tomahawk highlighted by our table side flame ritual. Here guests can enjoy an intimate atmosphere while still enjoying our Seafood buffet as well as our signature unlimited items.
Foto von LA Prime at The Westin Bonaventure Hotel Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2949)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Downtown
Heute 18 Mal reserviert
Typisches New Yorker Steakhaus, das sich auf Prime Beef und frische Meeresfrüchte spezialisiert hat. Die preisgekrönte Weinliste mit über 750 Sorten bietet Ihnen eine umfassende Auswahl an kalifornischen Rotweinen. Auszeichnungen: Preis für die beste Weinkarte von der California Restaurant Association im Jahr 2010 sowie der Wine-Spectator-Preis für die Jahre 2010 bis 2014.
Foto von TENSHO Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(71)
Preis: Hoch
• Seafood • Little Tokyo
Heute 8 Mal reserviert
Even if seats are full, we may still have availability. Also, special requests or inquiries would be welcome. Please do not hesitate to reach us by phone (213-617-1016).5.3.2022 TueNEW OPEN in Little Tokyo[TENSHO]Right in the heart of Little Tokyo, “Kagaya” has established itself a top tier shabu shabu restaurant. Now, the torches have been handed to a new head chef and owner, the next generation to carry the torches of tradition and exquisite flavor, with the new name of TENSHO. Trained in traditional Japanese cookery, this 23 year veteran chef is on his way to introducing a new wave of Japanese delicacies to the States. As close as you can get to Japan itself, this chef brings his revisioned menu, with patron favorites, and extensive sake list. The desert and a la carte menu is designed by their French trained chef. The wagyu beef is of A5 rank.  The seafood, carefully selected to be of highest quality. Food that is not only delicious but also good for the health. 
Foto von Loreto Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(286)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Atwater Village
Heute 54 Mal reserviert
Bathed by the Pacific Ocean to the West and by the Mar de Cortés to the East, California’s Peninsula is layered with a rich history of cultures reinventing seafood with bold flavors. At our Barra de Peninsula we serve the best bounty that these Oceans have to offer, and we celebrate the people who make our coasts so delicious, from Uni and clam divers to the Concheros in Baja and much more.Please note: All credit card payments will incur a 3% processing fee. You may use cash or a debit card to avoid this charge. Thank you for your cooperation.

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