Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New York City

Die besten baskische Restaurants in West Village

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

9 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Ernesto’s Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(9)
Preis: Hoch
• Basque • Lower East Side
Heute 2 Mal reserviert
Ernesto’s is the acclaimed Basque-inspired restaurant from veteran chef Ryan Bartlow, who has worked at world-renowned restaurants, including Akelarre in Spain, Alinea in Chicago, and Frenchette in New York City. At Ernesto’s — which has been named one of The New York Times ‘best new restaurants’ of the year, among other accolades — Bartlow offers a menu inspired by his years spent cooking and living in the Basque region of Spain, mixing signature traditional dishes with seasonal riffs on classic flavors.Ernesto's is open for dinner Monday from 5:30-9:30pm and Tuesday-Thursday from 5pm-9:30pm with the kitchen closing at 9:45pm, and Fri-Sat 5pm-10pm with the kitchen closing at 10:30pm. We accept reservations and walk-ins. We take reservations up to two weeks in advance with our books opening at midnight. **Our outdoor tables are WALK-IN ONLY. Please call on the day of your reservation to check for availability.
Foto von Leña at Mercado Little Spain Restaurant
4.5
Hervorragend(143)
Preis: Sehr Niedrig
• Basque • Hudson Yards
Heute 13 Mal reserviert
At Leña, the menu is guided by the most magical and mysterious ingredient in the kitchen: fire. Leña brings together the best elements of Spain’s favorite grill-focused restaurants, including the asadores and steakhouses of the Basque Country and Asturias. Nearly everything on the menu is cooked over embers, including vegetables, meats, and seafoods, with a focus on larger grilled cuts of meat, like suckling pig and lamb.
Foto von LENA Restaurant
4.5
Hervorragend(153)
Preis: Hoch
• Basque • Lower East Side
Heute einmal reserviert
Lena Eldridge, located in the Lower East Side is the second location of the family restaurant. Opened in June 2017 as a neighborhood Cocktail bar with a curated French wine selection that compliments our French cuisine. The menu is a mix between traditional and contemporary French classics, offering a variety of small plates and specialities. The energy and atmosphere of understated elegance with exposed brick and local artist art on the walls, complete the French experience.From Sunday till Thursday KItchen closes at 9.45pm.Friday,Saturday kitchen closes 10.30pm.
Foto von Socarrat Paella Bar - Chelsea Restaurant
4.5
Hervorragend(2143)
Preis: Hoch
• Basque • Chelsea
Heute 11 Mal reserviert
Die Socarrat Paella Bars bieten Ihnen ein gemütliches, komfortables und gastfreundliches Ambiente. Dieses alteingesessene Nachbarschaftslokal bietet einen kleinen, familiären Raum, der im Wesentlichen einen großzügigen Gemeinschaftstisch für eine große Gruppe sowie Bar- und kleinere Tische für mehrere Personen umfasst. **Bitte beachten Sie, dass es sich bei allen Tischen im Lokal in Chelsea um Bartische handelt und die Stühle über keine Rückenlehne verfügen.** Socarrat, die Quintessenz der perfekten Paella, nach der das Restaurant benannt ist, ist die köstliche, unwiderstehliche Kruste, die sich auf dem Grund der Paella-Pfanne bildet, wenn die Flüssigkeit verkocht ist und der Reis ein Höchstmaß an Saftigkeit erreicht. Die Speisekarte umfasst eine authentische Auswahl an köstlichen Gerichten aus den spanischen Regionen, die auf traditionelle Tapas spezialisiert sind. Zur Spezialität des Hauses gehören Paella und Fideuà (mit gebratenen Nudeln anstelle von Reis), die ein wahrer Gaumenschmaus sind. Darüber hinaus bietet Ihnen das Socarrat auch zwei Dutzend Tapas, Weine im Glas, spanische Desserts und die beste Sangria der Stadt.
Foto von Casa Dani Restaurant
4.3
Hervorragend(595)
Preis: Hoch
• Basque • Chelsea
Heute 6 Mal reserviert
Casa Dani translates to Dani's House, derived from southern Spain's naming of small family restaurants as if they were the Chef's home, and that is precisely Chef Dani Garcia's intention, opening the doors to his house through avant-garde cuisine and a menu featuring items inspired by Spain's Mediterranean south. One of Spain's most internationally renowned chefs, having achieved 3 Michelin stars and the Bib Gourmand in 2015, Garcia's culinary style mixes surprising flavors, textures, and even temperatures without losing sight of his culinary roots. Looking to host a large party? Contact us at casadanieventsnyc@legends.net.
Foto von Boqueria Flatiron Restaurant
4.4
Hervorragend(756)
Preis: Hoch
• Basque • Gramercy Park
Heute 10 Mal reserviert
An energetic, Barcelona-style tapas bar serving Spanish favorites, seasonal specials, and curated cocktails in a contemporary space near Manhattan's Flatiron Building and Union Square.Perfect for a shared meal of small plates, happy hour with the team, a memorable date night, or weekend brunch! Parties of 6 or more at dinner will enjoy our Classic Chef's Tasting Menu ($52 per person plus beverage, tax, and gratuity).Please note that by making a reservation through OpenTable you are agreeing to receive marketing communications from Boqueria.
Foto von Nai Tapas Restaurant Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1011)
Preis: Sehr Niedrig
• Basque • East Village
Heute einmal reserviert
Das Nai Tapas begrüßt Sie im East Village und serviert Ihnen authentische spanische Tapas. Darüber hinaus können Sie bei uns donnerstags jeweils um 19:30 Uhr und um 21:30 Uhr sowie samstags um 20:30 Uhr und um 22:30 Uhr Flamenco-Vorführungen erleben.
Foto von Alcala Restaurant
4.4
Hervorragend(604)
Preis: Hoch
• Basque • Midtown East
Heute 6 Mal reserviert
Das Alcala ist ein kleines, gemütliches Restaurant in der Nähe der Vereinten Nationen, das Gerichte aus dem spanischen Baskenland serviert. Das Alcala bietet ein elegantes und romantisches Ambiente und zugleich eine ungezwungene Atmosphäre.
Foto von Enoteca Harlem Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(174)
Preis: Hoch
• Basque • Harlem
Heute 2 Mal reserviert
Enoteca Harlem was born from a journey to the Basque Country, where I discovered the deep-rooted tradition and importance of family meals, and the vibrant culture of sharing tapas over a good glass of wine in the heart of San Sebastián​The calmness of the coastal life, the scent of the sea breeze sweeping over the vineyards, and the joy of savoring fresh, local ingredients are all part of what makes the Basque culinary tradition so special. At Enoteca, we aim to bring that experience to life—a little slice of the Basque Country where you can be transported to another place and celebrate the art of sharing tapas.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo