Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigtes Königreich
  3. Lancashire

Die besten Restaurants mit glutenfreien Optionen in Mitton

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

5 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von The Freemasons at Wiswell Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2432)
Preis: Hoch
• Britisch • Clitheroe
Heute 16 Mal reserviert
Der Gasthof Freemasons at Wiswell bietet außergewöhnliches Essen in einem eleganten Ambiente auf dem Land. Der Gasthof befindet sich im pittoresken Dorf Wiswell, in der Nähe von Clitheroe im malerischen Ribble Valley. Seit unserer Renovierung und Neueröffnung im Sommer 2009 haben wir eine treue Stammkundschaft gewinnen können, die die gemütliche Atmosphäre zu schätzen weiß. Steinfußböden, Wände in sanften Erdtönen, antike Teppiche und Möbel sowie ein Dekor mit alten Gemälden und Drucken schaffen eine elegante komfortable Atmosphäre. Die Bar bietet eine beeindruckende Auswahl an traditionellen Bieren von preisgekrönten unabhängigen Brauereien sowie über 250 erlesene Weine aus aller Welt. Die idyllische Umgebung lädt zum Verweilen ein, doch der Schwerpunkt liegt selbstverständlich auf unserer ausgezeichneten Küche. Küchenchef und Eigentümer Steven Smith hat ein einzigartiges vielfältiges Menü kreiert, das den Stil und die Atmosphäre des Restaurants perfekt komplettiert. Wir freuen uns darauf, Sie mit einem gastronomischen Erlebnis der besonderen Art zu verwöhnen.
Foto von The Black Bull Restaurant
4.5
Hervorragend(1104)
Preis: Moderat
• Britisch • Blackburn
Heute 20 Mal reserviert
Welcome to the Black Bull.Tucked away in rural Lancashire, between cloud topped hills, green fields, rolling pastures, and lots of cows... sits The Black Bull Inn.Nestled in the picturesque village of Old Langho, our stone building has been here since the 1500s. Steeped in history it has it's own warm welcome to travellers from far and wide.Our menu is fresh, local and has a nice balance of those "pub classics" but brought up to date in modern and inventive ways.Dog friendly in the bar area or garden, and plenty of cosy seating available in front of our roaring fires, in The Library, or in our gorgeous, beamed, renovated Fire Barn.
Foto von Jules Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(178)
Preis: Moderat
• Britisch • Blackburn
Heute 2 Mal reserviert
Jules restaurant is a hidden gem, a brand-new dining hotspot, set in the heart of the Ribble Valley.Visit day or night and enjoy an abundance of flavours from our extensive menu selection including brunch, lunch, a la carte, vegan, hand stretched pizzas and afternoon tea.Dine in style with the light and airy surroundings of our brand-new restaurant space, complete with a rich and contemporary design and relaxed friendly atmosphere.Our menus include locally sourced produce from the likes of Penny’s meats, Cowman’s of Clitheroe, Wellgate Fisheries and plenty more, offering you a real taste of Lancashire whatever dish you opt for.So, whether it’s lunching in the Ribble Valley, a new destination for date night or perhaps celebrating an occasion with afternoon tea - Join us and discover Jules restaurant for yourself. Free parking on site.Monday to Saturday 12noon – 9pmSunday Lunch Menu is served – Sunday 12noon – 8pmAfternoon tea available 2.30pm-5pm Monday - Saturday
Foto von Artisan Ribble Valley Restaurant
4.4
Hervorragend(716)
Preis: Hoch
• Tapas / Kleine Gerichte • Blackburn
Heute 6 Mal reserviert
Artisan. It’s in our name. It’s who we are. It’s what we do.Born out of passion of where we’re from; Artisan RV is a food celebration of county prideand Ribble Valley love, infused with fantastic mouth-watering produce from our local,cherry picked, independent award winning artisan producers.All brought together under one roof, with a little added theatre and a modern twist…
Foto von Eight at Gazegill By Doug Crampton Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(300)
Preis: Hoch
• Modern Britisch • Howgill
Heute 15 Mal reserviert
With access to panoramic views of Pendle Hill, and a range of seasonal menus, created and tailored by our Chef Patron, Doug Crampton, Eight at Gazegill is the epitome of a 'farm-to-fork' restaurant, being owned by and located directly on a working organic farm, Gazegill Organics, in the Ribble Valley. Showcasing the best of the produce from the farm, which includes organic slow-reared pork and raw milk, and utilising the seasonal bounty that can be found in the surrounding hedgerows and countryside, Eight at Gazegill reconnects guests to nature through the food. Our Brunch, All-Day and Sunday Lunch menus are suitable for all, while our Friday and Saturday evening Tasting Menu offers a more grown up experience. We also have specifically designed menus which are suitable to be eaten on our outside terrace area where the addition of a large purpose-built playground makes this the perfect location for families to enjoy the sunshine.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo