Die besten zwanglosen Restaurants in Ickenham
Preisklasse
- 25 € und darunter
- 26 bis 42 €
- 42 € und mehr
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit
490 verfügbare Restaurants in der Nähe
Heute 68 Mal reserviert
Fergus Hendersons Konzept „von der Schnauze bis zum Schwanz“ wurde 1994 in einer ehemaligen Räucherkammer, gleich um die Ecke vom Smithfield Market, begründet.
Das Restaurant St. John ist eine Hommage an hochwertige britische, saisonale Speisen, die mit einfachen, traditionellen Kochtechniken zubereitet werden. Es gilt als eines der 50 besten Restaurants der Welt und wurde im Jahr 2009 mit seinem ersten Michelin-Stern ausgezeichnet.
„Von der Schnauze bis zum Schwanz“ bedeutet, dass alle Teile eines Tieres in der Küche verwertet werden. Neben Roastbeef und Rotzunge stehen daher auch Schweinemilz, Nierenspießchen, Rinderherzen, Leber und Kutteln auf der Speisekarte. Das gebratene Knochenmark mit Petersiliensalat ist ein Klassiker.
Das Restaurant scheint auf den ersten Blick vielleicht nicht für Vegetarier geeignet, doch die fleischlosen Gerichte werden mit derselben Sorgfalt zubereitet wie das Fleisch, der Fisch, das Geflügel und die Desserts.
Heute 48 Mal reserviert
A modern pub serving a frequently changing menu, available in our dining room, bar, and outside ledges. It's not fine dining, nor is it trying to be. We cook in a way that we as cooks like to eat, so don’t be afraid to share. If you want to pop in for a burger and a pint, feel free to grab any available space in the bar or outside. We accept bookings for tables of up to six people in the dining room.It can be loud and slightly chaotic; at night it is dark. We turn tables because we need to in order to survive and pay the people that make it work, so please don’t be offended if we ask you to wait a moment for your table. Our dining room has limited space and we don’t offer high chairs, so please let us know in advance if you're bringing a pram or need to adjust your booking size.Here's when we're open, so you can find what you're looking for:Weekdays: Bar 3-11pmKitchen 6-10pmWeekends: Bar 12-11pm (10pm Sunday’s)Kitchen 1-5pmKitchen is closed on Men’s Arsenal home games.
Heute 46 Mal reserviert
A neighbourhood restaurant serving fresh, handmade pasta and lasagne better than your mum's. Perfect for date nights, catch ups with friends and parties for larger groups.
Heute 10 Mal reserviert
A traditional pub serving contemporary English food in the heart of Fitzrovia. The Lore is composed of The Pub on the ground floor, The Kitchen on the first floor and Private room with bar on the top floor.All of our food is freshly prepared by Head Chef Michal Kaszuba and his brigade in the Lore kitchen on the first floor. Our menus have been created especially to reflect the seasons, when ingredients are at their very best.Our legendary Sunday roast is slow-cooked with delicious trimmings.THE PUBA copper and pewter topped bar serving a range of beers, including our very own Gritchie brews, premium spirits, cocktails and selected wines. The walls are adorned with eclectic and original artwork. THE KITCHENOpen plan but still intimate. Experience the sight and sound of our open kitchen with the Chefs cooking on our bespoke, charcoal fuelled oven and char-grill. THE PRIVATE ROOMA wonderful private room with private bar on its own floor.
Heute 13 Mal reserviert
Tired of the loosely French inspired humdrum of restaurants popping up across the city of London? Do you like holidays? Do you like cold drinks and warm service? If you've answered yes to one or more of these then perhaps Tollington's can refresh both your pallet and your mind. The idea came from a mirror in an antiques market and a love for a more informal approach to dining, the result is a chippy in North London with old church pews bolted to the walls to be leaned on and eaten from. The focus is on fish but the menu transcends fish, mammals and vegetables, leaving no stone unturned in the never ending quest for flavour. Split between two rooms, the front the engine, the kitchen and bar shared by customers as they perch on bar stools and enjoy dinner and a show. The back, bookable room is lower, lower lighting, lower seating, perhaps a slight calm compared to the front room, here works of art from friends of the restaurant adorn the walls and floors.Book now to reach Nirvana.
Heute 31 Mal reserviert
Das The Drapers Arms ist ein schöner Pub aus den 1830-er Jahren, der in einem Wohngebiet von Islington liegt.
Es hat sehr viel von einem Pub. Die Mitarbeiter sind genauso gastfreundlich zu einer einzelnen Person, die mit einem Bier bei einer Zeitung sitzt, wie zu einer Gruppe, die eine besondere Mahlzeit bestellt. Sie speisen in einer ungezwungenen und entspannten Atmosphäre. Dennoch nimmt man die Sache ernst und serviert Ihnen gute Speisen und Getränke bei ebenso gutem Service. Gut ausgewählte und sorgfältig gezapfte Biere (Harveys Sussex und zwei weitere im Wechsel) sowie Weine (es sind 18 offene Weine erhältlich) ergänzen eine Reihe von authentischen Lagerbieren, Spirituosen und alkoholfreien Getränken.
Das Essen wird frisch zubereitet und die Speisekarte wechselt täglich und je nach Saison. Der Fokus liegt hier darauf, angenehm, ehrlich und saisonal aber dennoch preisgünstig zu sein - das Team des Restaurants ist erfreut, bereits in seinem ersten Jahr vom Michelin die Auszeichnung Bib Gourmand für "Gutes Essen zu erschwinglichen Preisen" erhalten zu haben.
Der Speiseraum im Obergeschoss kann für Hochzeiten, Taufen und Parties genutzt werden und gehört zu den besten privaten Räumlichkeiten, die man in London mieten kann.
Heute 43 Mal reserviert
Mexican restaurant, taquería, Agaveria, bar and late night destination in Dalston open by Guadalajara native Daniel Carrillo in 2021, serving proper Mexican food and drinks by Mexican cooks.Our main restaurant, CORROCHIO'S, is located on the ground floor in a large, airy venue with outdoor seating serving an extensive menu of regional Mexican dishes, alongside a contemporary selection of sharing plates. Enjoy Happy Hour Margs every day, as well as popular Taco Tuesday menu and Mexican Brunch on the weekends. Opened Tuesday-Friday night, and Saturday all day, and Sunday BrunchCORROCHIO'S CANTINA is our more casual bar-meets-club, with an extensive Mexican drink offering, a delicious food menu and late night DJs, open on Friday & Saturday evenings 'til 2am. This space is great for large groups, and always open for walk-ins. For bookings please call us on 020 3239 7179 or emails us at hola@corrochios.com.
Heute 46 Mal reserviert
Bistro Freddie is a 45-cover restaurant in the heart of Shoreditch showcasing the best in British produce and French wine.The menu is inspired by classic British and French gastronomy. Expect seasonal starters, bold mains and pies to share, as well as larger cuts of meat cooked over fire.Curated by Alex Price, Bistro Freddie’s all-French wine list focusses on real wines that reflect a sense of place. The wine list takes a deep dive into all corners of France, exploring a variety of styles, regions and producers.
Heute einmal reserviert
Das Albion ist ein georgisches Juwel aus einer Zeit, als Islington noch aus Feldern und Ackerland bestand und in der die Gäste noch zu einem Nachmittagsspaziergang aus der Stadt gegangen sind, um das Restaurant zu besuchen. In dem schönen Garten finden Sie Plätze, die dem Süden von Frankreich ähneln, mit blühenden Glyzinien und Weiden, die eine schöne und entspannte Atmosphäre schaffen. Im hinteren Teil des Gartens befindet sich eine alte Scheune, die einmal eine Bar war. Es geht das Gerücht, dass die Sex Pistols ihr erstes Konzert in dieser Scheune gegeben haben. Im Inneren sorgen die Kaminfeuer eine schöne Atmosphäre in der kalten Jahreszeit. Hier können Sie sich einmummeln und einen Drink oder Speisen genießen, sowohl im Speisesaal als auch im Barbereich. Das Restaurant wird von Stammgästen aus der Umgebung mit ihren Hunden frequentiert. Für Hunde stehen Wasser und Hundekuchen bereit. Hunde sind herzlich willkommen. Eine der Spezialitäten ist das ganze Spanferkel mit allem Drum und Dran (Butterkarotten und Gemüse, Bratkartoffeln, Sauce und Apfelmus).
NOYA - のや Written meaning ‘field’ and ‘arrow’This is a fictional story imagined by a fantastical myth about a geisha samurai named Noya.During the ancient days of Japan, a woman named Noya lived. Born with supernatural powers, she was entrusted with protecting the social and culinary secrets of her mythical people, the Kumaso. Born with the heart of a warrior Noya was named and taught to master the way of the arrow by Japan’s first samurai, Taira no Masakado. Her mystic artistry made her a formidable adversary to those who sought to uncover the gastronomical arts and secrets of the Kumaso people.Gifted with the power of immortality, Noya has battled throughout the centuries and travelled far and wide to protect the delectable secrets that she holds dear. Here all are welcome to discover the culinary and social artistry that is now shared with all who desire to dine with Noya at Noya.