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Die besten Restaurants für einen romantischen Abend in Limehouse

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

509 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Bread Street Kitchen & Bar - Limehouse Restaurant
4.1
Fabelhaft(167)
Preis: Moderat
• Nicht Spezifiziert • Limehouse
Heute 9 Mal reserviert
Panoramablick auf die Themse erwartet Sie im The Narrow. Das Restaurant mit Bar serviert Ihnen einfache, aber elegante Speisen mit den besten Zutaten von britischen und europäischen Produzenten. Klassische Cocktails, Wein und Bier erhalten Sie in der Bar oder in der Wintergarten-Lounge, dem perfekten Ort, um bei einem entspannenden Getränk den Panoramablick über die Themse zu erleben.
Foto von Tom's Pasta Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(107)
Preis: Moderat
• Italienisch • Dalston
Heute 52 Mal reserviert
A neighbourhood restaurant serving fresh, handmade pasta and lasagne better than your mum's. Perfect for date nights, catch ups with friends and parties for larger groups.
Foto von Los Mochis London City Restaurant
4.3
Hervorragend(1011)
Preis: Sehr Niedrig
• Pazifischr Raum • Liverpool Street
Heute 196 Mal reserviert
Where Mexican & Japanese Cuisines Meet with City ViewsPerched above Broadgate Circle, Los Mochis London City promises an unparalleled fusion of vibrant Mexican and Japanese flavours with breathtaking city views. Explore diverse spaces, from the main dining area with a sushi bar to a scenic rooftop terrace, an intimate private dining room, a chic Agaveria bar & lounge, and an exclusive omakase experience. Each zone offers a unique ambiance, providing an unforgettable backdrop to savour the cityscape. Embark on a culinary journey that seamlessly blends Mexican and Japanese influences at Los Mochis London City, a top destination for a dynamic dining experience in the heart of the city.
Foto von Clos Maggiore Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(15322)
Preis: Hoch
• Französisch • Covent Garden
Heute 68 Mal reserviert
Das Clos Maggiore ist eine Oase der Ruhe im Herzen von Covent Garden. Geprägt von den stilvollen Landgasthöfen in der Provence und der Toskana, bieten die einzigartigen Innenräume Wärme und Intimität. Besuchen Sie dieses Restaurant sowohl zu einem Firmenessen, als auch zu einem privaten Anlass. Im Wintergarten erwartet Sie unter einem voll versenkbaren Glasdach, ein heller und geräumiger Speiseraum, der besonders schön im Frühling und Sommer ist. In den Wintermonaten wird es am Abend durch Kerzen, Sternenlicht und einem knisternden Feuer gemütlich. Küchenchef Marc Marcellin serviert grandiose provinzialische Küche mit modernem Flair. Marcellin sieht es als seine Pflicht, aus regionalen Zutaten der Saison ein perfekt ausgewogenes Menü zu schaffen. Diese sind seit 2008 mit 3 AA-Rosette Awards ausgezeichnet. Der umfangreiche Weinkeller des Clos Maggiore umfasst mehr als 2.000 Etiketten und wurde in diesem Jahr zusätzlich mit 400 Weinen im niedrigen bis mittleren Preissegment erweitert. Das Restaurant ist stolz darauf, seit 2003 durchgehend vom Wine Spectator mit dem Best of Award of Excellence ausgzseichnet worden zu sein.
Foto von Eadn London - Restaurant, Bar & Lounge Restaurant
3.8
Fabelhaft(289)
Preis: Hoch
• Mediterran • Canning Town
Heute 28 Mal reserviert
Experience entertainment dining like no other. From the moment you walk through the door we guarantee to deliver an experience making it hard for you to leave.Browse through our delicious menu guaranteed to satisfy your pallets. Our chef has spent months perfecting each dish so whatever you choose is sure to please. Our menu focuses on fresh ingredients and flavours.Please note all bookings are subject to a two-hour sitting, Customers are advised to plan their journey.The restaurant - 18 years and the lounge - 21 years. Physical IDs is required.
Foto von ROKA - Canary Wharf Restaurant
4.5
Hervorragend(647)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • Canary Wharf
Heute 2 Mal reserviert
about ROKA the name ROKA carries great meaning - ROKA is a meeting place where food and drinks are shared with friends (ro) and heat, warmth and an all-embracing energy surround (ka). the principle cuisine is from the robata grill, which originates from the fishermen of the northern coastal waters off japan, who would cook the fish on the boats with different charcoals and share the bounty with one another using their oars. the robata grill itself is located amid diners and forms an integral design element of all the restaurants. not just a feature, the robata is more the beating heart of ROKA, the area from which all energy flows. an energy that offers warmth and enjoyment while guests admire the respect given to the food as each dish is prepared. ROKA charlotte street opened in 2004, ROKA canary wharf in 2009, ROKA mayfair in february 2014 and ROKA aldwych in october 2014.
Foto von Hawksmoor Wood Wharf Restaurant
4.5
Hervorragend(3453)
Preis: Hoch
• Britisch • Canary Wharf
Heute 110 Mal reserviert
Hawksmoor Wood Wharf is housed in an eco-friendly floating pavilion in a new riverside neighbourhood in Canary Wharf. Gently rising and falling with the tide, the main restaurant at dock-level is joined by a 120-seat waterside bar. Both include terraces with views across the water (squint your eyes and you might just see the ghosts of great ships laden with mighty lengths of timber that used to swing in and unload there). There's also a private dining room for up to 20 people named after the local legend Queenie Watts, a singer, songwriter, actor and self-confessed bawdy landlady (think Peggy Mitchell meets Joni Mitchell). The menu revolves around the best British produce the country has to offer with grass-fed dry-aged ethically reared beef, sustainable seafood from the South coast and some of the biggest hits from the Hawksmoor New York menu.
Foto von GŎNG, Shangri-La The Shard, London Restaurant
4.4
Hervorragend(3717)
Preis: Sehr Niedrig
• Bar / Lounge / Bottle Service • London Bridge
Heute 59 Mal reserviert
GŎNG, the highest hotel bar in Western Europe is perfect for sunset cocktails and late-night drinks. The bar offers 3 lofted areas for guests to relax and soak in the cityscape including unrivaled views of Tower Bridge.Uncomplicated and seamless, the bar’s first-class service ensures the ultimate escape from the city’s bustle. Sample one of the delicate, signature cocktails or indulge in a rare, vintage champagne with signature sushi and Asian dishes. Guests are required to be 18 years of age or older after 5:30pm. Window seats are subject to availability and cannot be guaranteed. Please note that there is a £30 minimum spend per person applicable to all guests over the age of 18. All bar reservations will be seated either in Champagne Bar, Cocktail Bar or Sky Pool. Please note that the Kitchen closes at 22:30 Sunday to Thursday, and 23:30 Friday and Saturday. We currently do not accept OpenTable dining cheques.
Foto von Bistro Freddie Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(336)
Preis: Hoch
• Bistro • Shoreditch
Heute 35 Mal reserviert
Bistro Freddie is a 45-cover restaurant in the heart of Shoreditch showcasing the best in British produce and French wine.The menu is inspired by classic British and French gastronomy. Expect seasonal starters, bold mains and pies to share, as well as larger cuts of meat cooked over fire.Curated by Alex Price, Bistro Freddie’s all-French wine list focusses on real wines that reflect a sense of place. The wine list takes a deep dive into all corners of France, exploring a variety of styles, regions and producers.
Foto von St. JOHN Smithfield Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(4174)
Preis: Sehr Niedrig
• Britisch • Farringdon
Heute 84 Mal reserviert
Fergus Hendersons Konzept „von der Schnauze bis zum Schwanz“ wurde 1994 in einer ehemaligen Räucherkammer, gleich um die Ecke vom Smithfield Market, begründet. Das Restaurant St. John ist eine Hommage an hochwertige britische, saisonale Speisen, die mit einfachen, traditionellen Kochtechniken zubereitet werden. Es gilt als eines der 50 besten Restaurants der Welt und wurde im Jahr 2009 mit seinem ersten Michelin-Stern ausgezeichnet. „Von der Schnauze bis zum Schwanz“ bedeutet, dass alle Teile eines Tieres in der Küche verwertet werden. Neben Roastbeef und Rotzunge stehen daher auch Schweinemilz, Nierenspießchen, Rinderherzen, Leber und Kutteln auf der Speisekarte. Das gebratene Knochenmark mit Petersiliensalat ist ein Klassiker. Das Restaurant scheint auf den ersten Blick vielleicht nicht für Vegetarier geeignet, doch die fleischlosen Gerichte werden mit derselben Sorgfalt zubereitet wie das Fleisch, der Fisch, das Geflügel und die Desserts.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
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