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Die besten Restaurants mit glutenfreien Optionen in Normandy Island

Preisklasse
Küche
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Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

94 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von La Divina Comedia Trattoria Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(108)
Preis: Hoch
• Italienisch • Normandy Island
Heute einmal reserviert
Situated in front of a beautiful park is La Divina Commedia Trattoria, a spectacular, elegant Italian restaurant full of a lot of history and whose gastronomy is 100% supported by nature.Since 1952 Bruno Colombari, grandfather of our Chef Sergio Martin, brought to this continent all the flavors of Italy in a different way, each dish is made with love, and it shows in every bite.Everything is made by us, the bread, the butter, the pasta, the sauces, we use the highest quality products so that our clients have an unforgettable experience, plus every day we have live music, we are the best option for the celebration of a special occasion, anniversary, birthday.
Foto von Jaya at The Setai Restaurant
4.5
Hervorragend(5714)
Preis: Hoch
• Asiatisch • South Beach
Heute 181 Mal reserviert
Der Name Jaya, „Sieg“ in Sanskrit, wurde von unserem Team mit Bedacht gewählt, um den renommierten Innenarchitekten des The Satai, Jaya Ibrahim, zu ehren und das erste erfolgreiche Jahrzehnt asiatisch inspirierter Gastfreundschaft des Hotels zu feiern. Küchenchef Mathias Gervais und sein Executive Sous Chef Vijayudu Veena haben gemeinsam herausragende Gerichte aus Thailand, Vietnam, Korea, Indien, China und Japan kreiert.
Foto von Nobu Miami Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(3980)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • South Beach
Heute 94 Mal reserviert
Die Miami Vorposten von Nobu, Das weltbekannte japanischen Restaurant begrüßt Sie etwas außerhalb von Miami, in Nobu. Es ist ein Pioniert für einen neuen Stil der japanischen Küche und bildet einen Ort der Aufregung in dem malerischen Eden Roc Hotel. Die Speisekarte bietet spezielle Gerichte des Chefkochs Nobu Matsuhisa, wie den Fisch in Miso-Marinade und die Tempura Rock Shrimps. Auch Lieblingsspeisen auch Miami wie ein Hummer-Risotto, Austern und Seeigel in einer neuen Variante sind vertreten. Omakase oder Degustationsmenüs bieten eine unvergessliche Gelegenheit, die zahlreichen charakteristischen Aromen des Restaurants zu genießen.
Foto von Ocean Grill at The Setai Restaurant
4.5
Hervorragend(2471)
Preis: Hoch
• International • South Beach
Heute 100 Mal reserviert
The Ocean Grill is an open-air restaurant amidst the tropical foliage of South Beach, just steps away from the beach. Enjoy the refreshing breeze of the Atlantic Ocean or turn around and gaze at The Setai’s three infinity edge pools. The Ocean Grill offers a Mediterranean-inspired lunch menu whose custom-built wood-fire grill gives each dish a rustic flare. Guests can enjoy a wide range of standout dishes including Spanish Octopus on the grill, Yellowfin Tuna Tartare, Mediterranean Branzino and the exotic White Truffle Pizza.The new evening menu transports guests to summer nights on the Italian Riviera in our open-air, oceanfront restaurant featuring pastas, risottos, wood-grilled prime meats and fish.
Foto von Hakkasan - Fontainebleau Miami Beach Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(5331)
Preis: Sehr Niedrig
• Chinesisch • South Beach
Heute 44 Mal reserviert
Das Hakkasan ist als das wegweisende Konzept bekannt, welches im Alleingang das Gesicht der chinesischen Küche im Vereinigten Königreich verändert hat. Der mit einem Michelin-Stern ausgezeichnete Londoner Standort hat seit dem Jahr 2003 den Standard für die chinesische Küche und die gehobene chinesische Innenausstattung gesetzt. Das Hakkasan im Fontainebleau bietet traditionelle kantonesische Klassiker und für den modernen, unkonventionellen Gaumen neu interpretierte Spezialitäten des Hauses. Als Ergänzung der Weinkarte wird eine Entkorkungsgebühr in Höhe von USD 30 für 2 Flaschen (je 750 ml) und USD 70 für jede weitere Flasche (je 750 ml) erhoben.
Foto von Aba Miami - Bal Harbour Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(834)
Preis: Hoch
• Mediterran • Bal Harbour
Heute 78 Mal reserviert
Aba, meaning father in Hebrew, is a Mediterranean restaurant with a California influence. The menu features Top Chef Winner Chef CJ Jacobson’s modern approach to Mediterranean cooking, and the beverage program showcases spirits and rare wines from lesser known Mediterranean regions. Signature dishes on the menu include Smoky Garlic Hummus, Whipped Feta Spread, Hamachi, Shawarma-Spiced Skirt Steak and Bougatsa. The bar program showcases rare Mediterranean-inspired wines and spirits.
Foto von Lido Restaurant and Champagne Bar at The Surf Club Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(786)
Preis: Sehr Niedrig
• Italienisch • Surfside
Heute 20 Mal reserviert
Lido Restaurant at The Surf Club celebrates its place as the best oceanfront dining experience in the Miami Beaches. The Surf Club's once fabled ballroom, is now a destination for thoughtful Italian culinary; from crudos including Tonno al Tartufo Nero, made-in house pastas like Pacchero "alla Lido", to famed entrées like Branzino al Vapore.On Sundays we offer a Brunch Buffet experience with available seating on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For breakfast (daily) and lunch (served Monday through Saturday), seating is available on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For dinner service, we offer a 2 hour dining experience. We have a 15 minute grace period after which the table may be given to another guest. Please note Lido Restaurant at The Surf Club has a cancellation policy under 24 hours and a no-show policy of $50.00 per person. Our Corkage Fee is $100 per Bottle, $200 for Magnum Bottles (counts as 2 bottles), Max amount per party is 3 bottles
Foto von Le Jardinier - Miami Restaurant
4.4
Hervorragend(533)
Preis: Moderat
• Modern Französisch-Amerikanisch • Design District
Heute 13 Mal reserviert
Le Jardinier is a collaborative culinary experience crafted by Michelin-starred Chef Alain Verzeroli and global hospitality group The Bastion Collection. Rooted in the refined elegance of French culinary technique, one Michelin-starred Le Jardinier celebrates seasonality with dishes that encapsulate the land’s rich offerings on every plate, reflecting and paying tribute to the rhythm of nature. Le Jardinier's modern, light-filled space and lush outdoor dining area evoke a fun, tropical garden in the heart of the Miami Design District.
Foto von Nami Nori - Design District Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(77)
Preis: Hoch
• Japanisch • Design District
Nami Nori is a casual, award. winning, temaki bar specializing in open-style sushi hand rolls. Our menu features signature temaki, including crunchy varieties, as well as takes on the classics and a special vegan section. The open-style temaki allows guests to enjoy a wide variety of flavors, in each fun-to-eat, visually tempting bite.We also serve Japanese-inspired snacks and appetizers, along with a selection of beer, sake and wine, available on tap and by the bottle. Nami Nori is a casual yet elegant temaki bar offering guests a unique sushi dining experience in Williamsburg. Coming from the rarified Japanese restaurants in which they trained, partners Taka Sakaeda, Jihan Lee and Lisa Limb envisioned Nami Nori to be a more inclusive place that balances accessibility with a dedication to quality and creativity with a respect for traditional techniques.Nami Nori is a place to share with friends, old and new.
Foto von Tambourine Room by Tristan Brandt Restaurant
5.0
Außergewöhnlich(15)
Preis: Sehr Niedrig
• Französisch • North Beach
Heute 3 Mal reserviert
The Tambourine Room by Tristan Brandt, nestled within Carillon Miami Wellness Resort, offers an intimate 12-seat fine dining journey that reimagines modern classic French cuisine with refined Asian influences. The restaurant marks Chef Brandt’s debut in the U.S. after years of honing his culinary point of view and receiving numerous awards and accolades, including leading multiple Michelin-starred restaurants. In 2013 when he was the head chef at OPUS V the restaurant was awarded two Michelin stars and at the time he was the youngest chef in Germany to lead a two-star kitchen. More recently, in 2022 Epoca by Tristan Brandt in Switzerland was awarded one Michelin star. Chef Tristan Brandt and Chef de Cuisine Timo Steubing showcase an exquisite balance of French tradition and contemporary innovation. Thoughtfully crafted using only the finest ingredients, ensuring every bite is an experience and each course reflects the chefs’ mastery of flavor and technique.

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