Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Los Angeles

Die besten Restaurants mit saisonaler Küche in Palos Verdes Estates

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

46 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von The Rex Steakhouse Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(974)
Preis: Sehr Niedrig
• Steakhaus • Redondo Beach
Heute 17 Mal reserviert
Welcome to The Rex Seaside Steakhouse.A neighborhood steakhouse using seasonal and quality ingredients to bring flavor and hospitality to Redondo Beach. Join us in our dining room every night or our Drift Cocktail Lounge on Friday and Saturdays for a night to remember.Intentionally sourced with an eye for quality, we offer USDA Prime, Miyazaki A5 Japanese Wagyu, and American Wagyu. All are steaks are cooked to perfection over our white oak fire. Family-owned and operated, we strive to off a one-of-a-kind luxury experience with all the charm of a neighborhood restaurant.
Foto von RYLA Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(924)
Preis: Moderat
• Modern Asiatisch • Hermosa Beach
Heute 71 Mal reserviert
RYLA's menu is inspired by Chef Ray's upbringing in Los Angeles combined with his Japanese technique.We are now booking reservations over the phone and online through OpenTable. Take Out is available through our website, www.eatRYLA.com We look forward to serving you!
Foto von Pacific Standard Prime Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(935)
Preis: Hoch
• Steakhaus • Redondo Beach
Heute 21 Mal reserviert
Pacific Standard Prime is a modern steakhouse with a California vibe serving seasonal and sustainable food.We searched the planet to bring you all-natural and ethically raised beef. The menu by Executive Chef Christine Brown evolves seasonally, so there's always a new dish to discover for dinner or Sunday brunch.We're passionate about bringing you high-quality ingredients, many sourced from natural, organic, and sustainable ranches and farms.Pair your choices with a hand-crafted cocktail or a sustainably produced boutique wine from a variety of small, family-owned vintners, carefully curated by owner Kevin Leach and sommelier Peggy Dean.This same philosophy informs our whiskey list, which includes over 400 selections of whiskeys, bourbons, and ryes.
Foto von mar'sel at Terranea Resort Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1872)
Preis: Sehr Niedrig
• Kalifornisch • Rancho Palos Verdes / Rolling Hills Estates
Heute 25 Mal reserviert
Mit atemberaubendem Blick auf den Pazifik bietet das mar’sel at Terranea die ideale Lage für ein elegantes Dinner oder einen entspannten Snack spät am Abend. Es liegt im Süden von Los Angeles auf der grünen Halbinsel Palos Verdes. Der Name mar'sel ist ein Wortspiel aus dem spanischen Wort für "Meer" (mar) und dem französischen Wort für "Salz" (sel). Freuen Sie sich auf erfinderische kalifornische Küche. Mit einer saisonal wechselnden Speisekarte aus regionalen Zutaten (Zitrusfrüchte und Kräuter vom Gelände des Resorts, von Hand gemahlene Schokolade, frische Eier vom Bauernhof) sowie einem kreativen Ansatz für kulinarische Favoriten kombiniert das mar'sel zugänglichen Luxus mit einer atemberaubenden Lage für jeden Gaumen.
Foto von Baran’s 2239 Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(1381)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Hermosa Beach
Heute 12 Mal reserviert
Das Baran's 2239 hat sich außergewöhnlichen Speisen in ungezwungener Atmosphäre verschrieben. Die Idee entstand, als die Brüder Jason und Jonathan Baran sich mit ihrem langjährigen Freund und Koch Tyler Gugliotta zusamen taten. Jedes einzelne Gericht wird kreativ erdacht und aufwändig zubereitet, nur frische und hausgemachten Zutaten werden genutzt. Das Baran's 2239 bietet über 40 Craft Biere und eine umfangreiche Weinkarte.
Foto von North Italia - Del Amo Restaurant
4.5
Hervorragend(688)
Preis: Moderat
• Italienisch • Torrance / Carson
Heute 62 Mal reserviert
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experiences perfect for any occasion.
Foto von the Hook & Plow - Redondo Beach Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(637)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Redondo Beach
Heute 10 Mal reserviert
Farm to table is a movement around sourcing locally produced food and delivering the freshest product to the consumer. At the Hook & Plow, we truly believe food that comes directly from the source will yield a more fresh and more tasty product. Our menu is focused around all the wonderful delights that California has to offer, including lots of fresh seafood and seasonal farm fare. We will strive to be as sustainable, organic, and healthy as possible, while staying true to our California roots.
Foto von Kincaid's - Redondo Restaurant
4.5
Hervorragend(3698)
Preis: Moderat
• Aus Dem Meer • Redondo Beach
Heute 33 Mal reserviert
Bitte beachten Sie, dass Tische am Fenster oder auf der Terrasse je nach Verfügbarkeit vergeben werden. Wir werden jedoch unser Möglichstes tun, Ihre Wünsche zu erfüllen. Das Kincaid's serviert Ihnen traditionelle Fisch-, Kotelett- und Steakhausgerichte mit zeitgenössischem Touch. Im Kincaids genießen Sie von der Terrasse und den Fenstern, die das gesamte Restaurant und den Bar-Bereich umgeben, einen spektakulären Blick auf den Ozean. Das Kincaid's bietet Ihnen gehobene Küche in lockerer und entspannter Atmosphäre. Es liegt direkt am Redondo Beach Pier und zieht Einheimische und Besucher gleichermaßen an.
Foto von Zoku Restaurant
5.0
Außergewöhnlich(6)
Preis: Hoch
• Japanisch Spezialitätenküche • Redondo Beach
Heute 19 Mal reserviert
At zoku, we are deeply committed to quality in every aspect of our menu. We use seasonal local vegetables and carefully chosen rice from Japan to enhance the flavors of our yakitori. We also work with local sommeliers in our wine selection, many of which are regionally sourced, that complement our appetizers and skewers. Our chefs have trained in “Hinai Jidori”, a prestigious level of yakitori training, dedicating thousands of hours in Japan to perfect their craft. With careful attention to flavors, textures, and colors, the dishes are crafted to provide a thoughtful and immersive dining experience rather than just a quick bite.
Foto von Gaetano's Restaurant Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2406)
Preis: Moderat
• Italienisch • Torrance / Carson
Heute 39 Mal reserviert
Back to back winner of the Daily Breeze's "Best Italian Restaurant in the South Bay", Gaetano's Restaurant is a family owned operation that emphasizes food quality and radiant guest service. We feel the most important part of Gaetano's is the experience. From the second you walk through our door, it is our duty to make your visit memorable.All of our food is handmade from the Butternut Squash Ravioli to the Tagliatelle and Chianti Ribs. Our Authentic Italian dishes with a modern touch sends guests home happy and wanting more.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo