Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Miami - Dade

Die besten veganen Restaurants in Little Havana

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

29 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Stubborn Seed Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2821)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • South Beach
Heute 13 Mal reserviert
Michelin Starred Stubborn Seed is the result of pairing unrelenting passion with an unapologetic approach. It aims to unearth cravings of the palate while constructing a reward in each bite. This philosophy takes honest ingredients and elevates them. At the helm is 2022 James Beard Award Semi-Finalist and Bravo’s Top Chef Season 13 Winner, Chef Jeremy Ford. In 2022, Stubborn Seed was awarded one Michelin star in the highly coveted inaugural Florida guide.Stubborn Seed is a tasting menu only restaurant, with the option of a la carte service or the tasting menu at the bar. Reservations are available for table service and also available for the bar. Dress code strictly enforced as smart-casual. We are unable to accommodate tasting menus for guests following a vegetarian or vegan diet. A cancellation fee of $50 per person will incur if cancelled within 24 hours of the reservation. On holidays and special occasions, cancellations fees will be $100 per person.
Foto von PLANTA - South Beach Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(853)
Preis: Hoch
• Vegan • South Beach
Heute 3 Mal reserviert
Under Chef David Lee, PLANTA is dining as it should be – an unguilty pleasure. Created in 2016, PLANTA is a celebration of delicious and innovative plant-based cuisine served in a beautifully-designed space, without pretension and with an overflow of good vibes. PLANTA South Beach features signatures like Ahi Watermelon Nigiri and Bang Bang Broccoli while expanding plant-powered horizons with ceviche, pizzas, sustainably-crafted cocktails, and more. PLANTA reimagines and reinvents plant-based dining, providing flavorful (and fun) proof that the power of plants can change the world.
Foto von KYU Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1621)
Preis: Hoch
• Modern Asiatisch • Wynwood
Heute 31 Mal reserviert
Chefkoch Michael Lewis und General Manager Steven Haigh bringen mit der Eröffnung des KYU ein neues Konzept nach Miami. Dieses asiatische Holzgrill-Restaurant verfügt über eine vielfältige Speisekarte und konzentriert sich auf professionellen und dennoch entspannten Service und Engagement für umweltfreundliche Praktiken. Das Menü von Chefkoch Lewis ist von vielen Jahren seiner weltweiten Reisen beeinflusst und von japanischen und koreanischen Yakiniku (wörtlich übersetzt gegrilltes Fleisch auf Japanisch) inspiriert. Die Gerichte sind so erstellt, das Sie einfach und mit anderen teilbar sind, was ein warmes und soziales Umfeld schaffen soll. Barbecue-Fans werden Elemente des amerikanischen Südstaaten-BBQs im ganzen Menü finden, einschließlich der traditionellen "slow and low"-Technik. Eine sorgfältig erstellte Cocktailkarte umfasst Variationen von klassischen Cocktails mit cleveren asiatischen Änderungen. Der Einrichtung wurde designt, um Elemente der Nachbarschaft mit Rohbeton, lokaler Kunst und Holz sowie Metall-Akzenten zu verbinden. Die natürlichen Elemente im modernen Design reflektieren dies.
Foto von Novikov Miami Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1760)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • Downtown Miami
Heute 25 Mal reserviert
Novikov is a sophisticated world-renowned Chinese-Japanese concept, situated on a lively corner of Downtown Miami. Guests can enjoy the beautiful Miami weather while dining al fresco on the outside terrace, overlooking Biscayne Bay. The Asian menu encompasses Peking duck, robata grill and wok dishes, along with an extensive dim sum and sushi selection. Preset menu on Sundays available for brunch only.
Foto von Blue Collar Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1290)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • MiMo / Upper East Side
Heute 16 Mal reserviert
Established in 2012 as Miami's premier destination for contemporary comfort, Blue Collar is the labor of love from Chef Daniel Serfer ( New Times Best chef 2015), a Miami native. We offer an unprecedented selection of amazing meats and vegetables, served from a menu that allows you to customize your plate exactly how you want it. If you'd like to have a gut busting indulgent cheat meal, we got you. At the same time if you wanna keep it super light or even vegetarian/vegan, we can cover that too. Rounding out the menu is an exceptional selection of cocktails, craft beers, cocktails, and fine wines. Save room for dessert, our Heath Bar and Butterscotch bread pudding is legendary. Don't forget about our amazing happy hour M_F 4-7. Please note that we are currently not accepting reservations larger than 6 people.
Foto von PLANTA Queen - Coconut Grove Restaurant
4.5
Hervorragend(63)
Preis: Moderat
• Vegetarisch / Vegan • Coconut Grove
Heute 2 Mal reserviert
PLANTA Queen is a celebration of innovative and plant-based Asian-inspired cuisine by Chef David Lee, served in a high energy and beautifully-designed space with an overflow of fun, late-night vibes. PLANTA Queen Coconut Grove stays true to signatures like Truffle Udon and Bang Bang Broccoli while expanding plant-powered horizons in the way of sushi, dumplings, sustainably-crafted cocktails, and more. PLANTA Queen reimagines and reinvents plant-based dining, providing flavorful (and fun) proof that the power of plants can change the world.
Foto von Rishtedar - Miami Restaurant
4.4
Hervorragend(205)
Preis: Hoch
• Indisch • Wynwood
Heute 15 Mal reserviert
Rishtedar is an exotic and innovative place, where flavors intermingle with a first class atmosphere, to bring the best of the Indian cuisine. A cuisine with more than 5,000 years of tradition, characterized by masala but it has also evolved through history due to Portuguese, Persian and English influences, and to which years later ingredients from the new continent such as tomato, chili, corn and potato were added, transforming the cuisine into an experience that brings together elements from all over the world that converge in unique dishes, created by chefs brought directly from India.
Foto von Talavera Cocina Mexicana Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1221)
Preis: Moderat
• Mexikanisch • Coral Gables
Heute 25 Mal reserviert
In Puebla, Mexiko, können Sie die Werkstätten der Talavera-Keramik aus dem 16. Jahrhundert bewundern. Dieser mexikanische Geist der Talavera-Kunst, authentisch und kultiviert, spiegelt sich auch in unserer Speisekarte wider. Aus dem „Huarache“ Grill werden delikate Speisen auf einer Mais-Tortilla-Basis und viele regionale Spezialitäten von Sonora bis Oaxaca, von Michoacan bis Puebla und von Jalisco bis Yucatan serviert. Talavera, der authentische, kultivierte Geschmack Mexikos.
Foto von Balan's Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(372)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Brickell
Heute 6 Mal reserviert
Located in the heart of Brickell, Balans is a family-owned restaurant serving the community all day, every day. From breakfast to late-night dining, we’re here to meet all your cravings. Start your morning with our freshly brewed coffee, enjoy lunch and dinner with a variety of flavorful dishes, and indulge in our craft cocktails in the evening. Our vibrant Happy Hour runs daily from 3-7pm, featuring house specialties and much more. Whether you’re seated in our beautiful dining room or on the best terrace in Brickell, you’ll experience exceptional service and a welcoming atmosphere. Our friendly team is always happy to recommend menu items and drinks to enhance your visit, including our selection of over 50 tequilas. Join us at Balans and make us your go-to spot for every occasion in Brickell!
Foto von Lido Bayside Grill at The Standard Spa, Miami Beach Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1572)
Preis: Sehr Niedrig
• Aus aller Welt • South Beach
Heute 42 Mal reserviert
Genießen Sie atemberaubende Sonnenuntergänge und gesunde, mediterran inspirierte Küche im Lido Bayside Grill im The Standard Spa, Miami Beach, mit Blick auf Biscayne Bay. Der preisgekrönte Koch Mark Zeitouni wählt nur die frischten, saisonalen Zutaten aus biologischem Anbau aus, damit geschmackvolle Gerichte kreiert werden, die Geist, Körper und Seele verjüngen. Neben leckeren Hamburgern kreiert Koch Mark aber auch raffinierte vegetarische und vegane Gerichte.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo