Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Los Angeles

Die besten Meeresfrüchte-Restaurants in El Sereno

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

34 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Loreto Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(247)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Atwater Village
Heute 43 Mal reserviert
Bathed by the Pacific Ocean to the West and by the Mar de Cortés to the East, California’s Peninsula is layered with a rich history of cultures reinventing seafood with bold flavors. At our Barra de Peninsula we serve the best bounty that these Oceans have to offer, and we celebrate the people who make our coasts so delicious, from Uni and clam divers to the Concheros in Baja and much more.
Foto von Pez Coastal Kitchen Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(31)
Preis: Hoch
• Seafood • Pasadena
Heute 34 Mal reserviert
Executive Chef & Proprietor Bret Thompson, with a rich culinary background spanning prestigious establishments in the U.S. and abroad, brings his expertise to Pez Coastal Kitchen. Joined by his wife Lucy Thompson-Ramirez, they have left an indelible mark on the Los Angeles dining scene with their previous ventures, including the beloved Pez Cantina and LA Burrito Co. in Montebello, but at Pez Coastal Kitchen,Chef Bret’s focus shifts to innovative techniques such as curing, smoking, and specialized dry-aging of seafood which will be a distinctive feature.The menu at Pez Coastal Kitchen reflects our culinary team's commitment to excellence, offering a tantalizing array of appetizers, chilled seafood, crudos, family-style entrees, exceptional sides, and innovative desserts. From Chilled Beets with hazelnuts to Whole Fried Fish and decadent desserts like Warm Chocolate Butterscotch Peanut Butter Cake, each dish is crafted with precision and creativity.
Foto von The Royce Steak House Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1294)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Pasadena
Heute 23 Mal reserviert
The Royce | Wood-Fired Steakhouse features the finest selection of Prime Cuts, Australian Wagyu, and grass-fed beef, expertly prepared on a wood-fired grill. The menu is accented by fresh seafood and creative, comfortable side dishes.
Foto von The Factory Kitchen - Los Angeles Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(3606)
Preis: Hoch
• Seafood • Downtown
Heute 54 Mal reserviert
Die Factory Kitchen ist das erste Konzeptrestaurant der FactoryPlaceHospitalityGroup, und erhielt bei der Eröffnung am 31. Oktober 2013 hohe Anerkennung. Unter der Leitung von Gastronom Matteo Ferdinandi, seiner Frau, Sommelier - Beverage Direktor Francine Diamond - Ferdinandi und ihrem langjährigen Freund und Geschäftsführer Küchenchef Angelo Auriana, definiert die Factory Kitchen mit ihren Gerichten, Service und Design das Casual Dining Erlebnis in L.A. neu. Als traditionelles italienisches Restaurant & Bar im Herzen des Künstlerviertels in Downtown Los Angeles konzentriert sich die Factory Kitchen beim kulinarischen Angebot auf Rezepte aus den norditalienischen Regionen, z.B. traditionelle ligurische Gerichte wie Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese oder Focaccina Calda al Formaggio di Recco.
Foto von Ruth's Chris Steak House - Pasadena Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(3996)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Pasadena
Heute 60 Mal reserviert
Möchten Sie reservieren? Rufen Sie uns an (626) 583-8122 und wir geben unser Bestes, Ihren Wünschen gerecht zu werden. Das Ruth's Chris Steak House liegt in Pasadena, CA und serviert feinstes USDA Prime Beef, das bei 1.800° gebraten und auf 500° heißen Platten bereitgestellt wird, damit Ihr Steak bis zum letzten Bissen heiß, saftig und lecker bleibt. Genießen Sie von New Orleans inspirierte Vorspeisen, USDA Prime Steaks, frische Meeresfrüchte, eigene Beilagenkreationen und hausgemachte Desserts. Freuen Sie sich außerdem auf die warme, einladende Atmosphäre und die ehrliche Gastfreundschaft des Ruth’s Chris. Sie kommen öfter oder möchten endlich erfahren, worüber alle sprechen? Das Ruth's Chris bietet die perfekte Ausrede, einen gelungenen Abend außer Haus zu erleben. Ein Abendessen wird täglich serviert, Reservierungen werden empfohlen und private Abendessen sowie ein Catering können organisiert werden.
Foto von TENSHO Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(69)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Little Tokyo
Heute 10 Mal reserviert
Even if seats are full, we may still have availability. Also, special requests or inquiries would be welcome. Please do not hesitate to reach us by phone (213-617-1016).5.3.2022 TueNEW OPEN in Little Tokyo[TENSHO]Right in the heart of Little Tokyo, “Kagaya” has established itself a top tier shabu shabu restaurant. Now, the torches have been handed to a new head chef and owner, the next generation to carry the torches of tradition and exquisite flavor, with the new name of TENSHO. Trained in traditional Japanese cookery, this 23 year veteran chef is on his way to introducing a new wave of Japanese delicacies to the States. As close as you can get to Japan itself, this chef brings his revisioned menu, with patron favorites, and extensive sake list. The desert and a la carte menu is designed by their French trained chef. The wagyu beef is of A5 rank.  The seafood, carefully selected to be of highest quality. Food that is not only delicious but also good for the health. 
Foto von The Lonely Oyster Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(236)
Preis: Hoch
• Seafood • Silver Lake
Heute 7 Mal reserviert
The Lonely Oyster's mission is educating all in the following:Our expertly trained RAW bar staff journeys everyone in all things saltwater. (productsourcing, flavor profile, finish, and sustainability.)Maritime Cocktails:Our in-house mixologists inform customers on which of their original cocktailspairs most perfectly with each of our daily oyster selections.Exceptional Wine:Sommelier Adam Ohler’s wine list redefines what it means to be enophile, showcasing exclusively available vintages from all lands that touch the sea.All of these parts are designed to cohesively inspire a thirst for merroir, terroir, andinvoke a sensory travel experience through a shared knowledge.
Foto von Agua Viva Restaurant
4.5
Hervorragend(366)
Preis: Hoch
• Seafood • Downtown
Agua Viva is one of the flagship restaurants in Chef José Andrés’s collection at Conrad Los Angeles. At this chic rooftop restaurant, Chef Andrés effortlessly weaves vibrant Asian flavors with Latin American influences, all while paying homage to his home country of Spain. Our menu features diverse global flavors that reflect the true melting pot of LA. Designed to be shared, our dishes are as eye-catching as they are vibrant, flavorful, and deeply satisfying. As you decompress in our breezy dining room, enjoy sparkling platters of oysters; a bright, refreshing Young Coconut Ceviche studded with avocado and mango; Chef Andrés’s iconic Txule Burger, made with dry-aged ribeye; and whole fried sea bream, with fresh herbs and mojo verde.Located within Conrad Los Angeles, a part of the stunning Frank Gehry-designed The Grand LA, Agua Viva features a promenade, bar area, and upper and lower dining rooms with terrace views of the mountains.
Foto von Water Grill – Los Angeles Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(5363)
Preis: Hoch
• Seafood • Downtown
Heute 55 Mal reserviert
Seit mehr als 30 Jahren erobert der Water Grill die Gaumen von Fischliebhabern. Seit dem Moment der Eröffnung hat das Restaurant in der Innenstadt als Flaggschiff der King Seafood Company das Bedürfnis nach einem Weltklasse-Fischlokal in Los Angeles befriedigt. Der mit „die besten Meeresfrüchte in Südkalifornien” vom international anerkannten Zagat Guide gefeierte Water Grill bietet umwerfende Fischgerichte höchster Qualität und Frische.
Foto von Providence Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(4379)
Preis: Sehr Niedrig
• Seafood • Hollywood
Heute 21 Mal reserviert
2 Michelin-Sterne; 2013, 2014 Best Restaurant, LA Times; 2010 Chef of the Year, Angeleno Magazine; 2014, 2012, 2011 und 2010 Best Chef Nominee, James Beard Foundation; Best New Restaurants, Esquire Magazine; Best New Restaurant nominee, James Beard Foundation; Best Chef "Pacific" nominee, James Beard Foundation; Best Seafood Restaurant, Los Angeles Magazine; Top 40 Restaurants in the United States, Gayot.com; Top 50 Restaurants in the United States, Gourmet Magazine. Korkengeld USD 50 pro Flasche, auf 3 Flaschen pro Tisch begrenzt (Korkengeld ist keine Option für Gruppen mit mindestens 9 Personen). *Kein Korkengeld am Montagabend (nur für Gruppen mit weniger als 9 Personen. Auf 3 Flaschen pro Tisch begrenzt. Gilt nicht an Feiertagen oder für Sonderveranstaltungen).
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo