Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Austin

Die besten südwestamerikanische Restaurants in Bouldin Creek

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

3 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Ranch 616 Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1545)
Preis: Hoch
• Southwest • Downtown
Heute 22 Mal reserviert
South Texas Ice House, "Texas Cuisine" Products from the Texas Gulf to the Texas Hill Country."The huge snake logo on the outside of an otherwise nondescript building -- created by Bob "Daddy-O" Wade, best known for the oversize boots that front San Antonio's North Star Mall -- is your first hint that this place might be a bit, well, different. Inside, cowboy kitsch, 1950s diner decor, and Mexican folk art mingle, as do workers from the nearby county offices, local movers and shakers, and anyone else looking for terrific food that, like the decor, defies easy categorization.Call it South Texas gourmet. You can really taste the chipotle chilies in the tartar sauce that comes with some of the best crispy oysters this side of the Mason-Dixon Line, and the Gulf fish tacos are gussied up with chili lime aioli and Tabasco jalapeño onions. You get the idea -- lots of spicy dishes."
Foto von Roaring Fork - Downtown, Congress Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(3476)
Preis: Hoch
• Southwest • Downtown
Heute 31 Mal reserviert
Das Roaring Fork bietet Ihnen gewagte amerikanische Holzfeuerküche in gehobener Atmosphäre. Es serviert Ihnen jeden Abend ein Abendessen ab 17:00 Uhr und bietet Ihnen täglich eine Happy Hour von 16:00 Uhr bis 19:00 Uhr, nur in der Bar und im Loungebereich. Für die Happy Hour können leider keine Reservierungen angenommen werden. Die Bar und Lounge bietet immer freie Platzwahl. Auch ein Mittagessen wird von Montag bis Freitag ab 11:00 Uhr serviert. Reservierungen werden immer, sowohl für das Mittagessen als auch für das Abendessen empfohlen. Das Restaurant dankt für Ihr Interesse und freut sich auf Ihren Besuch.
Foto von Teddy's Restaurant
5.0
Außergewöhnlich(4)
Preis: Hoch
• Southwest • Austin
Heute 15 Mal reserviert
Daniel Berg is the Cofounder of Bill’s Oyster and Teddy’s Restaurant & Bar. Berg started his culinary career in New York, where he was also born and raised. Daniel attended the French Culinary Institute (NYC) as well as La Scuola Di Cucina (Colorno, IT). After completing culinary school he began working for critically acclaimed and James Beard award–winning Chef Andrew Carmellini. Berg would spend several years under Carmellini working for him beginning at Michelin-starred and three-starred New York Times restaurant A Voce. Berg would go on to help Carmellini open several more restaurants, including Locanda Verde, The Dutch and Bar Primi. He also spent a year working in Italy under Chef Massimo Montaro at the two-Michelin-starred restaurant Principe Cerami. Daniel would go on to work for Chef Daniel Boloud at his flagship three-star Michelin and four-star New York Times flagship restaurant Daniel, as well Eric Ripert’s Le Bernardin.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo