Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Chicago / Illinois

Die besten französische Restaurants in Edgewater

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

5 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von The Alcove- Evanston Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(514)
Preis: Hoch
• Contemporary french • Evanston
Heute 10 Mal reserviert
Die perfekte Kombination aus Unbeschwertheit und intensivem Geschmack in einer Atmosphäre, die beweist, dass Gourmetküche nicht verkrampft sein muss.
Foto von NoMI Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(3081)
Preis: Hoch
• Contemporary french • Gold Coast / Streeterville
Heute 40 Mal reserviert
Leidenschaft und Hingabe für eine ausgezeichnete Esskultur. Aromen inspiriert von der Jahreszeit. Freundliches Personal mit erstklassigem Service. Das ist NoMI Kitchen. Das NoMI Kitchen im Park Hyatt Chicago verbindet ungezwungene elegante Atmosphäre mit der Einfachheit der Speisen. Freuen Sie sich auf das schicke Ambiente, die offene Küche und den atemberaubenden Blick auf die Straße Michigan Avenue. Hoch oben auf der 7. Etage, in einem modernen urbanen Ambiente genießen Sie rustikale Küche, frisches Sushi, erlesene Weine und eine fantastische Aussicht auf den Wolkenkratzer Water Tower Place und den Michigansee. Das offene Design des Restaurants führt Sie in das Herz der Küche. Es bietet sich Ihnen die einzigartige Gelegenheit, mit dem nur wenige Meter entfernten Küchenteam Kontakt zu knüpfen.
Foto von Aboyer Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(588)
Preis: Hoch
• Contemporary french • Winnetka
Heute 21 Mal reserviert
Aboyer (ab-wah-yay), meaning, “to bark,” is a French-American brasserie as imagined by Chef Michael Lachowicz. Aboyer wakes up the senses with a sexy, energetic vibe. Refined French pub-grub served alongside craft cocktails & wine in the contemporary space exudes a nouveau-bistro style. Located in the heart of Chicago's North Shore, the menu features starters such as Potato & Truffle Soup, Charcuterie, and Rabbit & Sage Sausage to main courses including Coq au Vin, Cassoulet, Faroe Island Salmon and more. Reservations are recommended; walk-ins are welcome. Aboyer requires a credit card to secure all reservations. Please note that reservations cancelled within 24 hours of the scheduled booking will incur a $25 per guest cancellation fee & no-shows will be billed at a rate of $50 per guest.For private dining email events@georgetroisgroup.comAboyer is conveniently located across from the Indian Hill Metra.
Foto von Bandol Restaurant
4.2
Hervorragend(249)
Preis: Moderat
• Contemporary french • Downtown / Loop
Heute 15 Mal reserviert
Bandol blends French and Mediterranean classics with modern seafood, a raw bar, and American influences, inspired by the coastal town of Bandol. Its light-filled, art-deco space is ideal for everything from a morning espresso and pastry to a business lunch, memorable dinner, or late-night digestif. Parisian-style outdoor seating offers a relaxing escape in the heart of the city. Bandol serves breakfast, lunch, dinner, weekday happy hour, and weekend brunch.The upscale to-go coffee bar and bakery counter offers Lavazza coffee, grab-and-go breakfast items, and house-made pastries, perfect for a quick pick-me-up.Parking validation is available for guests parked at 172 W Madison Self-Park Garage. After 4 p.m. on weekends and weeknights, enjoy free parking with a $25 meal purchase. Bring your parking slip for validation. Not valid for valet parking.
Foto von Les Nomades Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2240)
Preis: Sehr Niedrig
• Contemporary french • Gold Coast / Streeterville
Heute 6 Mal reserviert
One of Chicago’s finest dining experiences awaits you in this elegant town home setting that balances formality and friendliness. Your dinner may be paired with fine wines, as uncommon ingredients come together in perfect harmony. In operation since 1978, Les Nomades remains true to its distinctive character as an oasis of civilized tranquility amidst the bustling activity of its Streeterville location. Culinary creations delight the most discriminating palates. Savor Sautéed Foie Gras, or Lobster Ravioli with seared scallops; Roasted Breast and Confit Leg of Duck, or Duo of Roasted Partridge and Bison. Artisan cheeses are extraordinary and the pastries are sublime.Please keep in mind that proper attire is required including a jacket for gentlemen.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo