Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Houston

Die besten Restaurants für scharfes Essen in Upper Kirby / Shepherd Corridor

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

132 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Kiran's Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2830)
Preis: Sehr Niedrig
• Indisch • Upper Kirby / Shepherd Corridor
Heute 12 Mal reserviert
James Beard semi-finalist for Best Chef Texas and Top Chef Season 19 judge Kiran Verma, considered the ‘godmother of Indian fine dining,’ has created world-class north Indian cuisine at her eponymous restaurant. Come and enjoy good food and great service in a fabulous environment.Signature dishes include rack of lamb with aloo methi, Chilean sea bass with mango chutney, chicken tikka masala and a vegetarian thali. Specialty cocktails range from the Jahangir Lassi (house-infused pineapple rum, passion fruit, mango lassi, pistachio) to a Chai Old Fashioned to a Cardamom Basil Gin & Tonic.The restaurant serves Afternoon Tea every Friday, Saturday and Sunday - a four-course Indian and English tea experience. Chef Kiran has created her own chai blend.
Foto von Arnaldo Richards' Picos Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1300)
Preis: Hoch
• Mexikanisch Regional • Upper Kirby / Shepherd Corridor
Heute 14 Mal reserviert
Genießen Sie authentische mexikanische Küche in warmer, lebendiger Atmosphäre in einem der besten Restaurants in Mexiko. Seit seiner Gründung im Jahr 1984 wurde das Picos Richards' Arnaldo als eines der führenden mexikanischen Restaurants in Houston ausgezeichnet. Der Küchenchef/ Inhaber Arnaldo Richards verbindet seine zeitgenössischen kulinarischen Konzepte mit traditionellen mexikanischen Kochtechniken. Er bleibt den tief verwurzelten und authentischen Aromen der sieben Regionen der mexikanischen Küche dennoch treu. Das Picos ist der perfekte Ort für Freunde, Familie, Geschäftspartner sowie für private Veranstaltungen. Ein bemerkenswertes kulinarisches Erlebnis und außergewöhnliche Drinks erwarten Sie hier. Imbiss & Catering werden ebenfalls angeboten.
Foto von Capone's Oven & Bar Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(149)
Preis: Moderat
• Pizzeria • Downtown
Heute 3 Mal reserviert
Capone’s Oven & Bar is located at 2303 Richmond Ave, Houston, TX 77098 and our phone number is (832)767-1794. We are a 1920’s style bar and oven offering the finest in gourmet pizzas, salads, and appetizers all prepared right in front of your eyes and cooked to perfection in our state of the art brick oven. A few of Capone’s specialities are the Capone’s pizza made with arugula, procuitto and topped with truffle oil, or The Godfather pizza made with pepperoni, Italian sausage and jalapeños. Food is served Wednesday through Saturday until 1:45 am and Sunday through Tuesday until 11:45 for your convenience and go beautifully with Capone’s wine list or wide selection of bourbons and single-malt scotch. Also, we feature LIVE MUSIC Wednesday – Saturday evenings, cover charges do not apply. Please see our calendar of events page to get the latest information for our live music line up.
Foto von Drake's Hollywood - Houston Restaurant
4.5
Hervorragend(216)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • Montrose
Heute 64 Mal reserviert
An Old Hollywood party - dry-aged steaks & cold martinis *Drake's Hollywood accepts reservations for parties of 7 or less. For parties of 8+ please contact houston@drakeshollywood.com. Happy Hour is available weekdays 4pm to 6pm and 9pm-C in the bar. Children under the age of 6 years of old are not permitted
Foto von Rosie Cannonball Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(68)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Montrose
Heute 37 Mal reserviert
At Rosie Cannonball, we’re serving European comfort food in a lively atmosphere. The restaurant celebrates the origins of cooking through open, live fire and is centered around a wood-burning oven and grill. The menu draws inspiration from individual ingredients: local vegetables, pastas and pizzas, simple seafood and locally-sourced meat cooked over live fire. Master Sommelier June Rodil curated an expansive list of delicious wines with a strong Italian, Spanish and French focus from their favorite producers new and old, along with options from progressive New World producers. The cocktail menu has strong Italian influences, mirroring the focus of the food. Chef de Cuisine: Matt Hamilton Sous Chef: Karla MorenoExecutive Pastry Chef: Samantha MendozaGeneral Manager: Brandi KinneyFront of House Managers: Lauren AllenGoodnight Hospitality Partners: Bailey & Peter McCarthy, Felipe Riccio, June Rodil
Foto von Grace's Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(4350)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Upper Kirby / Shepherd Corridor
Heute 51 Mal reserviert
Als Johnny Carrabba dieses Restaurant eröffnete, wollte er damit seiner geliebten Großmutter Grace Mandola ein kulinarisches Denkmal setzen. Grace, bei den Mandolas nur „Mama“ genannt, wurde in eine Familie sizilianischer Einwanderer in Louisiana geboren. Sie hatte ein außergewöhnliches Talent fürs Kochen, legte viel Wert auf italienische Gastfreundschaft und war von einem tiefen Glauben beseelt. Jeden Samstag buk sie das Brot für ihre legendären dreistündigen sizilianischen Sonntagsessen von Hand. In der neuen Heimat der Familie in Louisiana flossen neue, interessante Geschmacksrichtungen in ihre Rezepte mit ein. In ihrem Heim bewirtete Sie die gesamte Familie Mandola, einschließlich ihrer fünf Kinder und vierzehn Enkel regelmäßig mit ofenfrischem Brot, deftigen Saucen und hausgemachten Suppen. An ihrem Tisch lernte die Familie die wahre Bedeutung und den Wert von Beziehungen, Freundschaften und gutem Essen kennen. Besuchen Sie Johnny Carrabbas neues Restaurant Grace und nehmen Sie an diesem kulinarischen Erbe Anteil.
Foto von il Bracco - Post Oak Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(132)
Preis: Hoch
• Italienisch • Galleria / Uptown
Heute 42 Mal reserviert
il Bracco is an upscale Italian restaurant in the heart of Uptown, Houston, located in Post Oak Plaza. Our menu features handmade pastas, fresh salads, hand-cut steaks & seafood, and an extensive yet approachable wine list. Breads, pasta and dessert are made from scratch, in house daily.Our dining room is made of intimate booths with a full service bar and cocktail lounge, as well as a quiet patio with an outdoor fire place.
Foto von Street To Kitchen Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(889)
Preis: Hoch
• Thailändisch • East End
Heute 13 Mal reserviert
Enjoy unapologetically authentic Thai food in the East End. All food is made from scratch by native Thai chef and James Beard Award winner for Best Chef: Texas Benchawan Jabthong Painter.Chef Benchawan and her husband—who also spend time in their Bangkok home each year—have painstakingly built out a restaurant that would fit into Bangkok’s hip Thong Lor neighborhood, but they have located it in Houston. Expect trendy Thai vibes, music, strong cocktails and an adventurous wine list to accompany Chef Benchawan’s acclaimed dishes.When booking your reservation, all children—regardless of age—must be included in the head count. The largest party Street to Kitchen can accommodate is 6 people. If more than 6, you can arrange a private Thai tasting menu, including a minimum spend. Please contact us via email at eatthai@streettokitchen.org.
Foto von Aiko Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(348)
Preis: Hoch
• Sushi • Washington Avenue Coalition / Memorial Park
Chefs Patrick Pham and Daniel Lee have over 25 years of combined experience in Japanese cuisine and sushi. They established their culinary careers in Houston where they worked together for years before creating their own restaurants.Pham and Lee teamed up to bring new curated dining concepts to Houston’s food scene and kicked off a series of omakase pop-up dinners called Secret Taste. Pham and Lee then opened Kokoro in the Bravery Chef Hall in Downtown Houston followed by Handies Douzo in the Houston Heights.Aiko is the newest concept from the team featuring a sushi bar and seated dining.
Foto von Uchi Houston Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(4505)
Preis: Sehr Niedrig
• Sushi • Montrose
Heute 49 Mal reserviert
Küchenchef Tyson Cole, 2011 mit dem James Beard-Preis ausgezeichnet, bringt seinen charakteristischen Stil in sein Restaurant Uchi in Dallas. Cole kombiniert überraschende Konsistenzen sowie Aromen und erweitert die Grenzen der japanischen Küche. Die Geschmacksrichtungen sind von zahlreichen Orten rund um den Globus inspiriert. Traditionelle Messerkunst wird mit modernsten Techniken verbunden. Das Uchi bringt sein Markenzeichen, das Qualitätsniveau und den Service, an einen städtischen Standort. Es kombiniert erfolgreich kulinarische Innovationen mit einer zugänglichen Atmosphäre. Es befindet sich am ehemaligen Standort des Restaurants Felix an der Westheimer Road neben der Ecke mit Montrose. Die Speisekarte des Küchenchefs Cole umfasst tägliche Angebote, warme und kalte Kostproben, Makimono, Yakimono, Tempura sowie natürlich Sushi und Sashimi.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo