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Die besten Restaurants mit saisonaler Küche in Chinatown

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

86 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Barbara Restaurant - Vancouver Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(312)
Preis: Sehr Niedrig
• Europäisch • Chinatown
Heute 5 Mal reserviert
Small and intimate restaurant with a three course tasting menu. Contemporary small plates, excellent for sharing. Custom cocktails and a selection of boutique wines by the bottle or glass.
Foto von Torafuku Restaurant
4.3
Hervorragend(738)
Preis: Hoch
• Pan-Asiatisch • Chinatown
Heute 9 Mal reserviert
Nestled on the border of historic Chinatown, Torafuku invites you to experience simple, yet adventurous interpretations of pan Asian flavours. Explore contemporary dishes crafted with local ingredients sourced from local farms complemented by carefully selected wines, local craft beers, and a fashionable cocktail list. Diners are encouraged to enjoy innovative, yet affordable shared plates where east meets west, in a dynamic open concept space.
Foto von The Greek - Gastown Restaurant
4.4
Hervorragend(246)
Preis: Moderat
• Griechisch • Gastown
Heute 11 Mal reserviert
Opening their first location in the spring of 1984, Helen Babalos & Thomas Makris brought us Anatoli Souvlaki. They had a dream of combining the food of Greece with great service to add some Mediterranean style to the North Vancouver restaurant selection. They opened in the sleepy neighbourhood of lower Lonsdale and lived above the restaurant to ensure the quality and service. They were able to create a North Vancouver staple, a successful thriving restaurant based on faithful patrons and a reputation that has been passed through generations.In 2011, the family-run restaurant was taken over by their sons Alexi and Iani. In 2015, the brothers, alongside their cousin Daniel Bergman, expanded on their parent’s dream by opening The Greek in Yaletown, with a focus on mezze-style dining. Now open in Gastown. The Greek is a reinterpretation of the North Shore's iconic Anatoli Souvlaki.
Foto von Joe Fortes Seafood & Chop House Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(8919)
Preis: Hoch
• Aus Dem Meer • West End
Heute 88 Mal reserviert
Klassische, amerikanische Küche erwartet Sie seit 1985 im Joe Fortes. Der von der Jahrhundertwende inspirierte Essbereich besitzt 9 m hoche Decken und 6 einzigartige Restaurantbereiche, darunter auch eine nagelneue Terrasse auf dem grünen Dach. Küchenchef Wayne Sych bereitet jedes Gericht mit dem Schwerpunkt natürliche Aromen zu und verwendet die besten Zutaten von Bauern, Fischern und anderen Food-Künstlern des Pazifischen Nordwestens. Sie genießen täglich mehr als 50 verschiedene Sorten frischen Fisch, Premium-Austern und dicke Koteletts. Die einzigartigen Gerichte im Joe's sind bei Einheimischen, Prominenten und Touristen beliebt. Das Joe's wird als beste Austernbar in Vancouver bezeichnet. Hier erleben Sie einige der besten Oyster Shuckers (Austernöffner) Nordamerikas. Auf der preisgekrönten Weinkarte finden Sie mehr als 400 Weine aus British Columbia, Kalifornien, dem Pazifischen Nordwesten und anderen bekannten Weinregionen in der ganzen Welt. Abends genießen Sie einen leckeren Cocktail an der Bar mit Live-Klaviermusik oder in der Roof Garden Bar.
Foto von Miku Restaurant - Vancouver Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(6624)
Preis: Hoch
• Japanisch • Coal Harbour
Heute 131 Mal reserviert
Das Restaurant ist spezialisiert auf Aburi oder flambiertes Sushi, das vor fast einem Jahrhundert in Japan entwickelt wurde. Das Flambieren erhöht den natürlichen Geschmack des Fisches. Der Besitzer des Miko, Seigo Nakamura, erneuerte das Konzept Aburi durch Spezialsoßen mit nicht-traditionellen japanischen Zutaten, die die einzigartigen Geschmackseigenschaften der einzelnen Fischsorten ergänzen. Das Miku Restaurant befindet sich ist nur wenige Gehminuten vom Pan Pacific Hotel, dem Canada Place, dem Trade & Exhibition Centre, dem IMAX Theater, den Kreuzfahrtschiff-Terminals und dem SeaBus entfernt. Gerne erwartet es Sie zum Mittagessen und Energietanken, wenn Sie in der Innenstadt beim Einkaufen sind. Der Eingang befindet sich an der Ecke Howe Street und Canada Place Way, von wo Sie das Kreuzfahrtterminal am Canada Place überblicken. ** Reservierungen werden nur bis zu 15 Minuten nach der Reservierungszeit gehalten. Danach wird Ihr Tisch freigegeben.
Foto von Acquafarina Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(188)
Preis: Hoch
• Italienisch • Downtown
Heute 21 Mal reserviert
Acquafarina is a Michelin Guide recommended fine-dining restaurant in downtown Vancouver. This is Italian dining at its finest, served with old-world elegance and modern flair. Take a seat at the copper bar and enjoy inventive cocktails or settle into our captivating dining room with its soaring Salinger’s and 5,000 bottle wine cellar. Private bookings for large groups are available by request and can be hosted in our intimate upstairs dining room with a private bar or on our all-season covered heated patio with a retractable roof, making it ideal for winter gatherings and perfect for summer soirées.
Foto von The Victor – Parq Vancouver Restaurant
4.4
Hervorragend(3178)
Preis: Hoch
• Steakhaus • Stadium District
Heute 46 Mal reserviert
The Victor features a contemporary and seasonally inspired menu. The menu highlights a wide array of Pacific Northwest seafood, a sushi and raw bar, and a wide selection of speciality tiered steaks. Locatedon Parq’s Rooftop, The Victor boasts a vibrant energy that echoes and amplifies the vitality of the city of Vancouver; overlooking False Creek and a 30,000-square foot rooftop urban park. The Victor is a fine-dining destination that evolves into a nightlife destination for locals, hotels guests, and casinoplayers; providing premium libations, cutting edge cocktails, best in class wine cellar, and an extensive selection of champagnes and sparkling wines.
Foto von Hawksworth Restaurant Restaurant
4.5
Hervorragend(2900)
Preis: Sehr Niedrig
• Kanadisch • Yaletown
Heute 43 Mal reserviert
Das Hawksworth Restaurant, ein persönlicher Traum eines der führenden Küchenmeister in Kanada, erwartet Sie im legendären Rosewood Hotel Georgia im Herzen der Innenstadt von Vancouver. Hier verbinden sich eine traditionsreiche Vergangenheit und eine leuchtende Zukunft. Hier wird moderne kanadische Küche zelebriert. Ziel ist es das in den regionalen Produkten verwurzelte kulinarische Erbe fortzuführen und dabei die Kultur und Vielfalt der Stadt zu integrieren. Die ansprechende Karte des zum Frühstück, Mittag- Abendessen und an Wochenenden zum Brunch geöffneten Restaurants spiegelt den saisonalen Einfluss und Spontanität wieder, wobei die hochqualifizierten Techniken und unnachgiebiges Streben nach Perfektion zum Markenzeichen des Hawksworth geworden sind.
Foto von Published on Main Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(21)
Preis: Sehr Niedrig
• Modern Kanadisch • Mount Pleasant
Heute 38 Mal reserviert
Published on Main is a Michelin-starred restaurant in Vancouver, offering a contemporary dining experience with a focus on local and seasonal ingredients. The restaurant's innovative menu and elegant ambiance have earned it critical acclaim, including a top ranking in Canada's 100 Best Restaurants.Published on Main's menu is a testament to Chef Gus Stieffenhofer-Brandson's creativity and passion. Each dish is a work of art, showcasing the freshest seasonal ingredients with innovative techniques and unexpected flavor combinations. From the amuse-bouche to the final dessert, every bite is a delightful surprise.Published on Main is committed to using sustainable and locally sourced ingredients. The restaurant partners with local farmers and producers to ensure the highest quality ingredients, while minimizing its environmental impact.
Foto von Fanny Bay Oyster Bar & Shellfish Market Restaurant
4.3
Hervorragend(825)
Preis: Hoch
• Aus Dem Meer • Stadium District
Heute 23 Mal reserviert
Vancouver's only tide to table oyster bar, seafood restaurant, and shellfish market! We provide the freshest shellfish experience from our Vancouver Island farms in a casual dining setting. Our menu is full of sustainable, local, and seasonal seafood that highlights the best of British Columbia. Our shuckers are always putting out beautiful custom seafood platters, while Chef Tommy Shorthouse's menu reflects the comforting classics you know and love in a modern way.
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