Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New Orleans / Louisiana

Die besten Restaurants mit saisonaler Küche in Bywater

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

50 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von BABs Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(769)
Preis: Moderat
• Bistro • Bywater
Heute 16 Mal reserviert
To us, BABs is a place for friends, or those who will soon be. BABs is a casual energetic place with yummy food, authentic hospitality, great libations and friendly faces.We cook ingredient driven food where inspiration comes from our personal experiences or one of the many cultures represented in our area, past and present. Our cooking is inspired by small local farms, using ingredients that are seasonal and raised or caught with care.New Orleans is our home. It’s a place with an amazing sense of community where we’ve created meaningful relationships, and met extraordinary people along the way. We’re excited to continue feeding visitors and the people like us, who call it home.-Nina Compton, Larry Miller, and the BABs Team
Foto von GW Fins Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(19867)
Preis: Sehr Niedrig
• Aus Dem Meer • French Quarter
Heute 96 Mal reserviert
Experience the cuisine that has created Raving Fans of local diners & national & local food critics alike. Executive Chef Mike Nelson ensures the highest quality seafood by flying in products from around the globe & featuring only the best from local waters - both at their seasonal peak. This commitment to freshness & quality are some of the many reasons GW Fins prints its menu daily. We look forward to serving you soon so we may learn what you think.We hope our dress policy is comfortable for all. Coats & ties are not required. Slacks, dress jeans, & dress shorts are great. We require that gentlemen wear a collared shirt. T-shirts, cut off shorts, & athletic wear, including baseball caps, are not permitted. We ask gentlemen to remove their hats in the Dining Room.
Foto von Red Fish Grill Restaurant
4.5
Hervorragend(8463)
Preis: Moderat
• Aus Dem Meer • French Quarter
Heute 52 Mal reserviert
Sie suchen nach New Orleans' ultimativem Fischrestaurant? Sie haben es gefunden. Das Restaurant Ralph Brennan's Red Fish Grill bietet Ihnen das Beste aus Kochkunst, Stil und Design. Das Menü umfasst Fischgerichte aus New Orleans ergänzt durch beliebte Gerichte aus dem Big Easy wie auf Hickoryholz gegrillter Rotbarsch, BBQ-Austern, Alligatorwurst- & Meeresfrüchte-Gumbo, Doppelschokolade-Brotpudding und jeden Abend eine Auswahl an Fisch aus dem Golf. Ein fröhliches, trendiges Dekor bietet Ihnen einen Rückzugsort von den hellen Lichtern der Bourbon Street. Es erwarten Sie handbemalte Tische, ein Fußboden in Meeresfarben, übergroße Austernspiegel, Palmenskulpturen aus Metall, Bayou-Fotografien aus Louisiana und ein Meer aus neonfarbenen Metallfischen an der Decke. Ein professioneller und freundlicher Service ergänzt durch New Orleans' "joie de vie" garantiert Ihnen ein gemütliches Ambiente und setzt Maßstäbe für das ultimative "laissez les bon temps rouler"!
Foto von Jewel of the South Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(31)
Preis: Hoch
• Modern Britisch • French Quarter
Heute 21 Mal reserviert
Borrowing its name from an influential 1850s-vintage bar in the Central Business District, this pub-like tavern (with courtyard) occupies an old brick Creole cottage in the French Quarter, where well-known local bartender Chris Hannah serves up cocktails both classic and contemporary. London-born chef Philip Whitmarsh runs the kitchen.Accolades include James Beard, World 50 Best, Art of Hospitality, Best Bar South (North America).
Foto von Copper Vine Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2285)
Preis: Moderat
• Moderne amerikanische Küche • Central Business District
Heute 58 Mal reserviert
Unexpected yet refreshingly familiar, Copper Vine is a wine-forward public house and inn with a rich New Orleans history. From our lively neighborhood restaurant, to our indoor-outdoor event offerings, our versatile spaces and craveable menu are suited to a wide range of social gatherings and occasions. Copper Vine's menu draws inspiration from the pastiche of Caribbean, European, and Southern cultures; and incorporates New Orleans' distinctive mix of fanfare and familiarity into its dishes. Chef Amy Mehrtens' versatile menu spans lunch, brunch, dinner, and a weekday happy hour. Copper Vine's wine list places approachability at the forefront. Guests are invited to try wines from various regions and experiment with flavors by connecting with knowledgeable sommelier Charles Regnard. Striking seasonal cocktails and bottomless brunch on the weekends round out the menu to create a fresh and innovated experience with something for everyone.
Foto von Commons Club Bar & Restaurant Restaurant
4.5
Hervorragend(489)
Preis: Moderat
• Amerikanisch Regional (Südliche) • Central Business District
Heute 11 Mal reserviert
The Kitchen at Commons Club offers an eclectic menu with reinvented takes on contemporary Southern dishes. Our menu offers a relaxed, yet elegant experience in The Big Easy. Prepare to go on a journey where “Everyone Leaves Feeling Better”.The Bar at Commons Club serves creative cocktails in a beautifully designed setting. Thoughtfully crafted drinks, wine and beer are enjoyed alongside tempting bar bites and a rotating lineup of live entertainment. The Shag Room is an intimate space for small groups to meet, connect, share stories and let their hair down. Decked in plush, luxurious fabrics, the lounge area is aptly suited for both a solo working session during the day or an evening night cap. For an even more exclusive feel, The Shag Room is also bookable for private gatherings or activations.
Foto von Domenica Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(7397)
Preis: Moderat
• Italienisch • Central Business District
Heute 101 Mal reserviert
Domenica ist ein modernes und einladendes, italienisches Restaurant, das regionale, italienische Speisen mit Einflüssen aus dem Süden und dem Mittleren Osten zubereitet. Die Küche kombiniert das israelische Erbe von Küchenchef Alon Shaya und seine Liebe für Zutaten aus der Region mit einer Speisekarte, das die Zeit, die er in der Küche und in kleinen Städten Norditaliens verbrachte, widerspiegelt.
Foto von Kenji Omakase Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(110)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • French Quarter
Heute 7 Mal reserviert
The Kenji Omakase Dinner Experience is a multi-course menu created by the chef and served at the sushi bar. There's limited seating available at the sushi bar. All other guests are seated in the dining room with choice of Omakase or a la carte menu Lunch is served Thursday and Friday, 11:30a-2:30p, with an a la cart menuIndulge your senses with Kenji Omakase featuring a sushi selection using fresh seasonal ingredients flown in from Japan. A traditional Omakase Japanese dining in which guests leave themselves in the hands of a chef and receive a meal which is seasonal, elegant, artistic and uses the finest ingredients available• Due to certain limitations, we kindly decline requests to accommodate any dietary restrictions• Children are not allowed at the restaurant Service & taxes are not included and are due at the end of the meal along with beverages and add on options• Cancellations and changes will only be accepted if requested up to 48 hours prior to your reservation
Foto von Restaurant August Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(8106)
Preis: Sehr Niedrig
• Modern Französisch-Amerikanisch • Central Business District
Heute 42 Mal reserviert
Das Restaurant August wurde im Oktober 2001 eröffnet. Heute freut sich John Besh, gebürtiger New Orleaner, über die Höchstauszeichnung mit 5 Beans der The Times-Picayune in den letzten zwei Jahren. Stadtweit ist sein Restaurant das einzige, dem diese Ehre zuteil wurde. Food & Wine kürte Besh 1998 zum "Best New Chef". Und der Gourmet magazine's Guide to America' s Best Restaurants führt das Restaurant August als eines der Top 5 von New Orleans.
Foto von The Italian Barrel Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(3439)
Preis: Hoch
• Italienisch • French Quarter
Heute 24 Mal reserviert
Das Restaurant bietet eine gehobene Küche sowie einen intimen Essbereich im Innen- und Aussenbereich sowie Sitzplätze an der erstklassigen Bar. Beim Eintreten empfängt Sie die Bar mit Marmortheke und im vom Kerzenlicht beleuchteten Speisesaal erblicken Sie Tische mit weißen Tischtüchern auf wunderschönem Holz- und Ziegelboden umgeben von Flaschen erlesenen italienischen Weines. Die Chefköchin und Inhaberin bringt ihre norditalienische Stadt mit Hilfe von per Nacht-Expresslieferungen importierten italienischen Lebensmitteln zu Ihnen und trumpft mit über 40 Weinen auf, wovon fast alle offene Weine sind. Authentisches Essen ist eine Untertreibung – hier bekommen sie das echte.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo