Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Los Angeles

Die besten Restaurants mit einem Tasting-Menü in View Park

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

95 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Vespertine Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(143)
Preis: Sehr Niedrig
• Kalifornisch • Culver City
Heute 8 Mal reserviert
We are excited to share the return of Vespertine, Chef Jordan Kahn's otherworldy culinary narrative. More than a restaurant, Vespertine transports diners through the twisted steel and glass structure designed by acclaimed architect Eric Owen Moss. Food, beverage, music, and art are woven throughout, creating an immersive, multi-sensory evening. Awards Include2 Stars - Michelin Guide, 2019 - 2024Green Star - Michelin Guide, 2024 Most Beautiful Restaurants - Condé Nast World's 100 Greatest Places - Time MagazineAtmosphere of the Year - World Restaurant Awards
Foto von Republique Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(5237)
Preis: Sehr Niedrig
• Französisch • Hollywood
Heute 39 Mal reserviert
Das République begrüßt Sie in der Stadtmitte und wird von den Chefköchen Walter Manzke und Margarita Manzke geführt. Das Restaurant befindet sich in einem klassischen Gebäude im Herzen von Los Angeles, das ursprünglich im Jahre 1929 von Charlie Chaplin errichtet wurde und später in die ikonische La Brea Bakery und das Campanile Restaurant umgewandelt wurde. Das République baut auf dieser geschichtsträchtigen Vergangenheit auf und bietet Ihnen ein gastronomisches Umfeld mit viel Geschichte und Pracht. Das Restaurant verfügt über eine lässige Bar und ein Bistro im vorderen Bereich sowie einen formelleren Essbereich im hinteren Teil. Dort wird Ihnen eine von Frankreich inspirierte Speisekarte angeboten, die täglich von den Chefköchen erstellt wird.
Foto von Openaire Restaurant
4.4
Hervorragend(2311)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Koreatown
Heute 47 Mal reserviert
Native Angeleno, surfer and two-Michelin star chef Josiah Citrin brings a culinary vision built around California’s bounty from land and sea to Openaire. The menu and ingredients reflect the seasons and the interplay of cultural influences that define LA, serving in a lush greenhouse and tented garden oasis on the 2nd floor terrace at the LINE hotel, in the heart of K-Town.For inquiries of 10+ guests, please email us at: Openaire@TheLineHotel.com.
Foto von Here's Looking At You Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(918)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Koreatown
Heute 19 Mal reserviert
Koch und Eigentümer Jonathan Whitener bietet fortschrittliche südkalifornische Küche im Herzen des Stadtviertels Koreatown in Los Angeles.
Foto von Caldo Verde Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(494)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Downtown
Heute 16 Mal reserviert
The grand tradition of downtown dining finds a modern, casual elegance at Caldo Verde. Here, the James Beard Award-winning team of chefs Suzanne Goin and Restaurateur Caroline Styne blend local flavors and boutique wines with the old California influences. The stately setting offers a richly-designed entrance, lobby bar, main room, and private dining. Outdoor seating opens onto the bustle of Broadway, while historic windows bathe the architectural space in natural light. L.A.-based artistry runs throughout, from Morgan Peck ceramics and lighting, to a monolithic Judson Studios stained glasswork.
Foto von Intercrew LA Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(297)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Koreatown
Heute 9 Mal reserviert
Intercrew is an experiential dining establishment in the heart of Koreatown, Los Angeles. This must-see venue features a beautiful dining room with two private dining areas and 2 full bars where your crew can enjoy a variety of dining by executive chef Johnny Tran and drinking options inspired by local ingredients and the vibrant culture of Los Angeles.
Foto von Le Comptoir Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(195)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • Downtown
Michelin-starred chef Gary Menes shares his unique culinary philosophy at Le Comptoir, featuring an 6-course vegetable-inspired tasting menu showcasing seasonal ingredients sourced from our very own organic kitchen garden and local farmer friends. Enjoy an intimate, sensory dining experience at our 10-seat counter and see each dish unfold up-close before your eyes.
Foto von Sushi Enya - Beverly Grove Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(151)
Preis: Sehr Niedrig
• Sushi • Beverly / Fairfax / La Brea / Third St.
Heute 6 Mal reserviert
Sushi Enya is a Japanese sushi restaurant that first opened in the heart of Little Tokyo in Downtown, LA. After five years of perseverance and experimentation in Downtown, LA, we opened our second location in beautiful Old Town Pasadena. Our third location, which opened in 2018, is located in the beach city of Marina Del Rey. Our owner Chef Kimiyasu Enya trained for over 10 years in Japan to perfect his craft. It is our goal to ensure that quality remains consistent and every experience is enjoyable for all guests.
Foto von Metropole Bar and Kitchen Restaurant
4.1
Fabelhaft(130)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Downtown
Heute einmal reserviert
Metropole Bar & Kitchen highlights a classic west coast cuisine inspired by our culinary team’s heritage and the local community. Our lobby-level restaurant welcomes guests for breakfast, lunch, and dinner, available seven days a week. Much like the rest of our property, Metropole Bar & Kitchen’s design was inspired by muse Anna May Wong, the first Chinese-American international movie star who lived in Downtown L.A. during the early 1900s during the time of prohibition.Stepping into our dining area is reminiscent of decades past with nods to DTLA’s prohibition era. From our booths and lowered ceilings that embody speakeasies and underground tunnels that once transported spirits and contraband, to the black & white photos of Jazz musicians inspired by the Jazz Era of the 1920s. Book your reservation today.
Foto von Spago - Beverly Hills Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(5825)
Preis: Sehr Niedrig
• Moderne amerikanische Küche • Beverly Hills
Heute einmal reserviert
Spago Beverly Hills, Wolfgang Pucks legendary, flagship restaurant, continues to set the standard for cuisine, service and style, and is consistently recognized as the ultimate in fine dining. Spago presents a completely new menu and design. The master chef has re-invented the entire menu with his signature farm to table philosophy. Puck, along with Partner and Executive Chef Ari Rosenson, creates imaginative seasonal menus showcasing the best of California’s produce and products. Spago's new design from Waldo Fernandez complements the food with its clean and simple aesthetic, incorporating natural elements to add an organic feel. Spago is the recipient of the AAA Four Diamond Award and received two stars in The Michelin Guide-Los Angeles edition in 2009 and 2010.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo