Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Los Angeles

Die besten Restaurants mit einem Tasting-Menü in Glendale

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

68 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Black Angus Steakhouse - Burbank Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2129)
Preis: Moderat
• Steakhaus • Burbank
Heute 66 Mal reserviert
WE’VE BEEN MASTERING OUR CRAFT SINCE 1964, so you could say we know a thing or two. Our cuts are aged at least 21 days, seasoned to excellence, expertly flame-grilled and served up just the way you like it. You’ve earned it. Whether you’re here to throw back a couple with old friends or trying to finish off the High Noon Feast on your own, there’s always a seat for you. So here’s to the nights you can’t remember and the steaks you won’t forget.
Foto von The Hummingbird Ceviche House Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(33)
Preis: Hoch
• Aus Dem Meer • Echo Park
Heute 21 Mal reserviert
Michelin & James Beard-recognized Chef Ricardo Zarate has opened The Hummingbird Ceviche House featuring the Nikkei (Japanese-Peruvian) cuisine he’s best known for. In a charming space with a turquoise-quartz bar, The Hummingbird serves an irresistible bill of fare focused on fresh seafood prepared using traditional Nikkei techniques elevated by California influences. The Los Angeles Times' Laurie Ochoa wrote: "...the service is caring and the food, including an aji amarillo hummus flatbread and sesame-leaf-wrapped shrimp dumplings with tiger's milk aioli, is inventive and delicious. And...the Hummingbird is affordable." Diners delight in Nikkei hand rolls, delectable ceviches, small bites, hot dishes, desserts and house-made Chicha-Morada drinks. The Hummingbird was named one of The Infatuation LA's "Best Restaurants of 2024." NEW: Talented musicians perform live jazz on Tuesdays!
Foto von Gyu-Kaku Japanese BBQ - Burbank, CA | Downtown Station Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(377)
Preis: Hoch
• Japanisch • Burbank
Heute 8 Mal reserviert
Das japanische Grillrestaurant Gyu-Kaku erwartet Sie in Burbank, Kalifornien bei Los Angeles für ein besonderes kulinarisches Erlebnis! Dieses auf traditionelle Weise auch Yakiniku genannte, japanische Grillrestaurant ist für sein delikates, hochwertiges und frisches (jedoch niemals tiefgekühltes) Fleisch bekannt. Während Sie Ihr eigenes Fleisch grillen, können Sie ein kühles Bier genießen. Zur Happy Hour profitieren Sie von den besten Angeboten für Speisen und Getränke. Dabei können Sie entspannen und den Abend direkt hier beginnen lassen.
Foto von Flavors From Afar Restaurant
5.0
Außergewöhnlich(3)
Preis: Sehr Niedrig
• International • East Hollywood
Operating full-time as a catering service, we now offer ticketed experiential dinners with a rotating prix fixe menu on Fridays and Saturdays. Flavors From Afar is an award-winning social enterprise with a diverse menu curated by talented refugee chefs, which offers customers an ever-changing array of authentic and high-quality dishes. We started with the idea that making and sharing food is a universal gesture that transcends cultural boundaries and speaks a language of love that is understood by all, but Flavors From Afar is more than food; it’s a testament to the power of community, compassion, and the desire to make a positive impact. Join us soon for our unique menus that range anywhere from Afghanistan to Zimbabwe.
Foto von Spago - Beverly Hills Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(5829)
Preis: Sehr Niedrig
• Moderne amerikanische Küche • Beverly Hills
Spago Beverly Hills, Wolfgang Pucks legendary, flagship restaurant, continues to set the standard for cuisine, service and style, and is consistently recognized as the ultimate in fine dining. Spago presents a completely new menu and design. The master chef has re-invented the entire menu with his signature farm to table philosophy. Puck, along with Partner and Executive Chef Ari Rosenson, creates imaginative seasonal menus showcasing the best of California’s produce and products. Spago's new design from Waldo Fernandez complements the food with its clean and simple aesthetic, incorporating natural elements to add an organic feel. Spago is the recipient of the AAA Four Diamond Award and received two stars in The Michelin Guide-Los Angeles edition in 2009 and 2010.
Foto von Republique Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(5241)
Preis: Sehr Niedrig
• Französisch • Hollywood
Heute 35 Mal reserviert
Das République begrüßt Sie in der Stadtmitte und wird von den Chefköchen Walter Manzke und Margarita Manzke geführt. Das Restaurant befindet sich in einem klassischen Gebäude im Herzen von Los Angeles, das ursprünglich im Jahre 1929 von Charlie Chaplin errichtet wurde und später in die ikonische La Brea Bakery und das Campanile Restaurant umgewandelt wurde. Das République baut auf dieser geschichtsträchtigen Vergangenheit auf und bietet Ihnen ein gastronomisches Umfeld mit viel Geschichte und Pracht. Das Restaurant verfügt über eine lässige Bar und ein Bistro im vorderen Bereich sowie einen formelleren Essbereich im hinteren Teil. Dort wird Ihnen eine von Frankreich inspirierte Speisekarte angeboten, die täglich von den Chefköchen erstellt wird.
Foto von Meteora Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1074)
Preis: Sehr Niedrig
• Kalifornisch • Hollywood
Heute 20 Mal reserviert
Meteora's gastronomy is a 1-star Michelin contemporary and creative showcase of exceptional California ingredients. Chef Jordan Kahn (Vespertine, Destroyer) and the team work exclusively with aligned farmers, foragers, fishermen, and ranchers to bring guests the ultimate dining experience. Fire cooking, innovation, and seasonality blend for an elegant tasting menu or indulgent small plates in the bar. The holistic approach extends to every facet of the restaurant including beverage, hospitality, and design.Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.
Foto von Osteria Mozza Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(7357)
Preis: Sehr Niedrig
• Italienisch • Hollywood
Heute 70 Mal reserviert
Osteria Mozza ist die vornehme und mit Michelin Sternen ausgezeichnete Verwandschaft der benachbarten Pizzeria Mozza, und das Konzept beider erdacht von den Partnern Nancy Silverton, Mario Batali und Joe Bastianich. Nancys beeindruckende Mozzarella-Bar ist der Mittelpunkt des Lokals und die hohen Räume der Osteria bieten ein raffiniertes und anregendes Ambiente, um das von ihren Kreationen aus Mozzarella und anderen frischen Käsesorten, sowie von Batalis aus ganz Italien mitgebrachten Speisen inspirierte Menü zu geniessen. Die Weinkarte mit Weinen aus ganz Italien greift die Tradition auf und bietet Abfüllungen aus dem Land der besten Weinproduzenten mit dem Schwerpunkt Piemont, Friaul und der Toskana.
Foto von Gwen Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1461)
Preis: Sehr Niedrig
• Moderne amerikanische Küche • Hollywood
Heute 23 Mal reserviert
Gwen Butcher Shop & Restaurant is the second restaurant from fine dining chef Curtis Stone (of Maude) and the first he’s opened with his brother Luke Stone. Gwen is both a European-style, chef-driven butcher shop and a restaurant that is redefining dining in LA, with a menu that calls on fire-based cooking techniques. Whether you’re picking up house-made charcuterie, prime and rare breed meats from the retail store, enjoying a feast in the dining room or relaxing with a bite and cocktail at the bar, Gwen delivers the highest standards of quality, taste and service.On Wednesdays-Sundays, we offer Chef's Carte Blanche 5-course tasting menu for $130 per person (limited quantities available). The whole party must enjoy the tasting menu and wine pairings are available for $75 per person. If you have any questions, please feel free to call the restaurant at 323-946-7500.
Foto von Providence Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(4380)
Preis: Sehr Niedrig
• Aus Dem Meer • Hollywood
Heute 19 Mal reserviert
2 Michelin-Sterne; 2013, 2014 Best Restaurant, LA Times; 2010 Chef of the Year, Angeleno Magazine; 2014, 2012, 2011 und 2010 Best Chef Nominee, James Beard Foundation; Best New Restaurants, Esquire Magazine; Best New Restaurant nominee, James Beard Foundation; Best Chef "Pacific" nominee, James Beard Foundation; Best Seafood Restaurant, Los Angeles Magazine; Top 40 Restaurants in the United States, Gayot.com; Top 50 Restaurants in the United States, Gourmet Magazine. Korkengeld USD 50 pro Flasche, auf 3 Flaschen pro Tisch begrenzt (Korkengeld ist keine Option für Gruppen mit mindestens 9 Personen). *Kein Korkengeld am Montagabend (nur für Gruppen mit weniger als 9 Personen. Auf 3 Flaschen pro Tisch begrenzt. Gilt nicht an Feiertagen oder für Sonderveranstaltungen).
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo