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Die besten Restaurants mit einem Tasting-Menü in Evanston

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

28 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Evanston Corner Bistro Restaurant
4.3
Hervorragend(98)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Evanston
Heute 13 Mal reserviert
Das Restaurant Farmhouse im Stil einer Midwestern Craft Tavern begrüßt Sie mit echter Gastfreundschaft, gutem Bier und wunderbarem Essen in gemütlicher Nachbarschaft im Herzen von Evanston. Das Farmhouse serviert 36 Biersorten insbesondere aus dem Mittleren Westen, aus Städten wie Illinois, Indiana, Wisconsin und Michigan. Wir bieten naturreine Spirituosen und Weine aus der Region. Auf der Karte finden Sie Zutaten aus regionalem Anbau, die den Jahreszeiten des Mittleren Westens folgen. Das Farmhouse bietet regional bezogene Burger, Steaks und Hähnchen aus Freilandhaltung und bereitet nahezu alles vor Ort frisch zu. Wir sind ein Grünes Gasthaus. Die verwendeten Baumaterialien, Möbel und Armaturen bestehen zu 85 % aus alten Scheunen im Südwesten Wisconsins und einer stillgelegten Fabrik in der South Side.
Foto von Khmai Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(150)
Preis: Hoch
• Kambodschanisch • North of Foster / Rogers Park
Heute 18 Mal reserviert
Khmai Cambodian is a culinary journey that celebrates rich heritage and indomitable spirit of Cambodia. Named as an homage to Khmer, the native language, Mai means mother, which pays homage to Chef's mother. Our restaurant is a testament to the enduring bond between family and food.Khmai Cambodian is Inspired by the childhood experiences of our founder, Mona Sang, and her mother, Sarom Sieng, who survived the Cambodian genocide, our menu pays tribute to their unwavering resilience and passion for cooking. As a James Beard Semifinalist for Best New Restaurant in 2023, Khmai Cambodian has earned acclaim for its commitment to preserving and showcasing the culinary treasures of Cambodia.Also enjoy our new concept Kaun Khmai, where the spirit of Cambodia comes alive through bold flavors and vibrant experiences. Translating to "Children of Cambodia," our lively and casual atmosphere invites you to explore the innovative fusion of traditional Khmer street food with a generational twist.
Foto von The Hampton Social - Skokie Restaurant
4.3
Hervorragend(1922)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Skokie
Heute 37 Mal reserviert
The Hampton Social - Skokie is the perfect place to imbibe and enjoy the feeling of summer days. Located at Westfield Old Orchard Shopping Center, just north of Chicago. The Hampton Social offers our signature "Rosé All Day" lounge, a lively bar, outdoor seating, main dining room and private dining spaces. Known for our lively dining experiences featuring exceptional coastal-inspired food, cocktails and live music in a beautifully designed atmosphere. Open for Lunch, Dinner, and Weekend Brunch
Foto von Roka Akor - Old Orchard Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1643)
Preis: Moderat
• Steakhaus • Skokie
Heute 11 Mal reserviert
Das ROKA AKOR bietet eine einzigartige Kombination aus durchdachtem Design und moderner japanischer Robata-Küche an 4 Standorten in den USA. Zu diesen gehören Scottsdale in Arizona, San Francisco sowie Chicago und Skokie in Illinois. Die Karte des Roka Akor wechselt saisonal. Freuen Sie sich auf eine wechselnde Auswahl an Prime-Cut-Steaks, Meeresfrüchten und Gemüse mit japanisch-inspirierten Marinaden und Soßen sowie Sushi und Sashimi. Im Herzen des Restaurants finden Sie einen Robata-Grill, der von einer modernen Einrichtung und eleganter Beleuchtung umgeben ist. Gerne können Sie mit den Köchen über das Essen sprechen. So entsteht ein interaktives und ansprechendes kulinarisches Erlebnis.
Foto von The Capital Grille - Old Orchard Center Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(471)
Preis: Sehr Niedrig
• Steakhaus • Skokie
Heute 22 Mal reserviert
Make it a day to remember. From birthdays and anniversaries to professional milestones, we aim to make every gathering special at The Capital Grille. Open seven days a week, The Capital Grille is best known for our expertly prepared steaks, which are dry aged in house for 18 to 24 days and then hand-cut by our restaurant's on-premise butcher. The Capital Grille's wine list features more than 350 selections, and its floor-to-ceiling wine kiosk regularly houses 3,500 - 5,000 bottles. Reservations are recommended but not required. For more information, please visit our website. We look forward to delighting you.
Foto von Tenjin Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(92)
Preis: Moderat
• Japanisch • Lincolnwood
Heute 9 Mal reserviert
Renga Tei is Tenjin Restaurant now.Tenjin restaurant serves everyone’s favorite Japanese dishes from yesteryear, and Chef Naoki has developed many contemporary dishes to keep your taste buds happy and satisfied. We hope that Tenjin will become one of your go-to Japanese Restaurants.
Foto von Herb Restaurant
4.4
Hervorragend(483)
Preis: Sehr Niedrig
• Thailändisch • Uptown
Heute 3 Mal reserviert
Herb provides fine Thai dining in the Chicago area. The chefs use the freshest and highest-quality ingredients (mostly organic) while at the same time injecting their passion for the culinary arts in each and every dish. The restaurant itself is the creation of Patty Neumson, who grew up in Thailand. She has developed four seasonal menus for Herb that guests can order from, depending on the time of year. Herb has been the recipient of numerous awards and recognition for its cuisine. Winner of Guy Fieri's 'Spiciest Episode', and Chef battle '18. Won Best 100 Dishes in Chicago from Time Out Magazine. '15-'18 Michelin recommended restaurant. Zagat Rated in '17 as Best Restaurant. As seen on channel 5, 7, 9, and 11.
Foto von Daisies Chicago Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(339)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Logan Square
Heute 101 Mal reserviert
Midwest Italian restaurant focusing on house made pastas, utilizing vegetables from Chef Joe Frillman’s family farm. Our bakery and cafe serves La Colombe Coffee alongside an array of pastries and sandwiches crafted by Chef Leigh Omilinksy.Dinner reservations are available Tuesday - Sunday; we are closed for dinner service on Mondays. Our cafe operates from 7:00am - 3:00pm every day. Lunch is available from 11:00am - 2:00pm every day. We do not take lunch or cafe reservations, it is first come first served. Please note that there will be a 25% service charge applied to all bills. This goes to pay our staff equitably as well as provide health and other benefits not typically offered in restaurants.
Foto von Mirra Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(170)
Preis: Hoch
• Mexikanisch • Bucktown / Wicker Park
Heute 42 Mal reserviert
Mirra is centered around the excitement of exploring the South Asian and Mexican culinary and collaboration that is really an unknown story up north. A la carte service, wine-focused with a small curated cocktail menu. Our chef's counter will offer a casual prix fixe experience for guests to enjoy. Mirra is a space that is warm, cozy, and comforting, whilst simultaneously executing a bold and vibrant food and beverage program. Mirra is a unique representation of how 2 different cultures can be 1 presented to you by Rishi Kumar, Zubair Mohajir, and David Mor.
Foto von Boka Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(7295)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Lincoln Park
Heute 54 Mal reserviert
Das mit einem Michelin-Stern ausgezeichnete Restaurant Boka ist seit 2003 eine feste Institution in Sachen Speisen in Chicago. Im Januar 2014 trat Chef Lee Wolen als Executive Chef und Geschäftspartner bei, nachdem das Restaurant einer größeren Renovierung unterzogen wurde. Seit seiner Zeit Im Boka wurden Kritiker darauf aufmerksam. Phil Vettel von der Chicago Tribune und die Eater Chicago ernannten beide Lee als "Koch des Jahres 2014". Zuletzt wurde Lee 2015 als "Koch des Jahres" ernannt und das Boka Restaurant erhielt 2015 in Chicago bei den begehrten Jean Banchet Awards die Auszeichnung "Restaurant des Jahres". Die Gerichte im Boka umfassen moderne, amerikanische Speisen, die auf Saisonalität und so viele lokale Zutaten wie möglich basieren. Der Pasty Chef Meg Galus trat der Küche im Boka im Jahr 2015 bei und bietet einen nahtlosen Übergang zwischen herzhaften und süßen Speisen, die die Nutzung von hervorragenden, hochwertigen Zutaten widerspiegeln und nach Wolen sorgfältig vorbereitet und aufbereitet werden.
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