Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New York City

Die besten Restaurants mit offener Küche in Windsor Terrace

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

31 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Strange Delight Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(106)
Preis: Hoch
• Austernbar • Fort Greene
Heute 28 Mal reserviert
A contemporary take on the classic oyster bar, located in Fort Greene, Brooklyn, near BAM, Barclay's, the Paramount, and Atlantic Terminal. Strange Delight finds its influence in New Orleans and is also inspired by the rich history of oysters in New York. Our menu consists of regional seafood prepared in a variety of styles: Charbroiled Oysters and Shrimp Remoulade share the stage with classic seafood towers and Oysters Rockefeller. A rotating selection of larger plates features items such as Black Cod Almondine and Blackened Swordfish Belly.To drink, Strange Delight updates old classics, serving both a Hurricane and Ramos Gin Fizz service for 2, alongside Martinis and Sazeracs. Our wine and beer lists feature our favorite American producers. Please note: We offer 3 distinct types of reservations:Regular: a table in our back dining roomBar: seats at our back dining room barHigh-top: a higher table with bar stools in our front room with an open kitchen and oyster counter.
Foto von ASKA Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(57)
Preis: Sehr Niedrig
• Nordisch • Williamsburg
Heute 13 Mal reserviert
Chef Fredrik Berselius brings his love of nature to his urban surroundings through food at Brooklyn's only two Michelin-starred restaurant. With an emphasis on ingredients from the Northeastern region and influenced by his Scandinavian homeland, Aska, Swedish for "ashes," offers a distinctive dining experience through a procession of courses prepared from an open kitchen and served to guests of only ten tables each night.
Foto von Marcellino Restaurant
4.5
Hervorragend(65)
Preis: Moderat
• Italienisch • SoHo
Heute 15 Mal reserviert
Marcellino bridges the traditional with the contemporary, bringing live-fire cooking, housemade pasta, and a robust Italian wine list, delicious house cocktails to the heart of Little Italy in New York City.
Foto von Wildair Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(174)
Preis: Hoch
• Weinbar • Lower East Side
Heute 22 Mal reserviert
Wildair is a New York Restaurant founded by Chef Jeremiah Stone and Fabian von Hauske. Our style of dining is fun, loud and really energetic. Our tables are high tops and all our food is meant to be shared with everyone. Expect interesting takes on dishes like our potato cake topped with sea urchin and pickled jalapeños, or our pissaladieclaire. We have an amazing dessert program and on Saturdays we have donuts at 12:00 that change every week. We also have one of the most unique and amazing natural wine lists in the city.
Foto von Plado - East Village, NYC Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(236)
Preis: Hoch
• Tapas / Kleine Gerichte • East Village
Heute 5 Mal reserviert
A Mediterranean Influenced Dining Experience in the East Village. Plado is a carefully crafted international tapas restaurant. At Plado, small tasting plates and tapas style dishes emerge from the open kitchen with inspired Mediterranean cuisine and seasonal products. Chef German Rizzo’s style menu sets the experience to enjoy a shared meal with friends and family.
Foto von ATRIO Wine Bar & Restaurant Restaurant
4.4
Hervorragend(297)
Preis: Moderat
• Nicht Spezifiziert • TriBeCa
Heute 5 Mal reserviert
Im ATRIO erwarten Sie zum Frühstück, Mittag- und Abendessen eine Vielzahl von unvergesslichen Spezialitäten, die Besucher und Einheimische gleichermaßen begeistern, sowie ein vorausschauender Service und ein beeindruckendes Design mit offener Küche. Mit seinem eleganten, modernen Stil und der einladenden Atmosphäre ist das ATRIO im Zentrum der Atrium-Lobby des Hotels Conrad New York ein beliebtes Ziel zum Speisen in Lower Manhattan. Ob geröstetes Gemüse der Saison oder eines der anderen köstlichen mediterranen Gerichte des ATRIO, hier begeben Sie sich auf eine hervorragende kulinarische Reise. Während sich das Zentrum von Macht und Prestige immer mehr nach Lower Manhattan verschiebt, bleibt das ATRIO die erste Adresse für das in New York City beliebte Power-Frühstück. Hier können Sie bei Tagungen regionale und saisonale Küche genießen. Freuen Sie sich auf kostenfreies WLAN sowie einen personalisierten und intuitiven Service in dem stilvollen Ambiente, für den die Conrad Hotels & Resorts bekannt sind.
Foto von Il Colosseo Restaurant And Pizzeria Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(66)
Preis: Hoch
• Italienisch • Bensonhurst
Heute 6 Mal reserviert
Il Colosseo is an Italian restaurant that is a local favorite. The dining room here is small and intimate, which adds to the homey atmosphere the eatery provides. At the back of the dining room, Il Colosseo has an open kitchen where guests can watch as the talented kitchen staff prepares the food. The kitchen is dominated by a giant brick oven where the staff cooks up all of its incredible pizzas.Il Colosseo begins its menu with antipasti like fried calamari for two, baked clams, sautéed octopus, sautéed broccoli rabe and a pasta e fagioli soup with white kidney beans and fusilli noodles in a light tomato broth. Some of the various entrées diners can sample are a chicken Francese, spicy shrimp fra diavolo, veal piccata, pasta bolognese and the Frank Sinatra pasta made with black olives, clams, mussels and shrimp in a garlic and white wine sauce.
Foto von Casa Mono Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2805)
Preis: Sehr Niedrig
• Spanisch • Union Square
Heute 25 Mal reserviert
Die Casa Mono und ihr Schwesterrestaurant, Bar Jamon, befinden sich nebeneinander am Irving Place und der 17th Street, östlich vom Union Square. Die Casa Mono ist ein Tapasbar-Restaurant, das von der spanischen Costa Brava inspiriert und im Jahr 2015 von der New York Times mit 3 Sternen sowie im Jahr 2009 (und jedem darauffolgenden Jahr seitdem) ausgezeichnet wurde.
Foto von Zou Zou's Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1432)
Preis: Hoch
• Mediterran • Hell's Kitchen
Heute 114 Mal reserviert
Zou Zou’s is a lively and modern Eastern Mediterranean restaurant from chef Juliana Latif, who spent years working at some of the most notable restaurants throughout New York City, including The NoMad. The menu is inspired by and celebrating the cuisine and flavors of the Eastern Mediterranean region, bringing in influences from Lebanon, Israel, Turkey, Egypt, Syria, and Jordan, among others. Zou Zou’s is located within the Manhattan West Plaza, on the ground level of Pendry Manhattan West. If arriving at 33rd Street (between 9th & 10th), follow the walkway to the plaza, turn left, and find the Zou Zou’s entrance on your left.If arriving at the Ninth Avenue entrance (at 32nd Street), walk through the plaza towards Whole Foods – Zou Zou’s will be on the right side of the plaza just past the NHL Experience Store.
Foto von Park Ave Kitchen by David Burke Restaurant
4.5
Hervorragend(263)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Midtown East
Heute 24 Mal reserviert
Opening December 7, 2023 on the corner of 48th Street and Lexington Avenue in New York City.A New-American Brasserie’s food and beverage offering, complemented by a high degree of hospitality, will be similar to other David Burke restaurants – both welcoming neighborhood spots and dining destinations.Park Ave Kitchen by David Burke is celebrity chef David Burke’s first new venture in New York City in almost three years and a welcome addition to David Burke Tavern, his flagship NYC locale.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo