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Die besten Restaurants mit offener Küche in Bells

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

13 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Mar Y Sol Restaurant
4.4
Hervorragend(393)
Preis: Hoch
• Lateinamerikanisch • Knox / Henderson
Heute 64 Mal reserviert
MAR Y SOL Cocina Latina offers a culinary journey that spans the diverse and rich flavors of Latin America. As guests dine, they will find themselves immersed in an oasis that mirrors the beauty of nature and the finesse of skilled artisans. The menu at MAR Y SOL is a palette of traditional tastes reimagined, bringing a modern spin to classic cuisine by blending time-honored flavors with contemporary practices. Complementing the culinary experience, the cocktail menu flirts with the senses through a selection of robust flavors and captivating fruits native to the regions.
Foto von Fearing's Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(6258)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch Regional (Südwesten) • Uptown
Heute 12 Mal reserviert
Willkommen in Fearing's Restaurant - Heimat der Bold Flavors, der No Borders Cuisine des Starkchs, des Country-Künstlers, Gitarrenkenners und meistverkauften Kochbuchautors Dean Fearing. Das Fearing’s lädt Sie dazu ein, eines der lebendigsten, beliebtesten Restaurants in Texas zu erleben - wohin Reisende, Prominente, Sport-Stars, einheimische Mittagsgäste, Staatsoberhäupter und Menschen, die gutes Essen lieben, kommen, um das Beste aus dem Südwesten zu genießen. Besuchen Sie uns an einem unserer sieben Innen- und Außenschauplätze, von lässig bis elegant, darunter die legendäre Rattlesnake Bar.
Foto von Quarter Acre Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(334)
Preis: Sehr Niedrig
• Aus aller Welt • Greenville Avenue
Heute 15 Mal reserviert
Quarter Acre, a welcoming neighbourhood restaurant combined with an upscale dining experience, is inspired by Chef Toby Archibald’s world travels and New Zealand roots. When you enter Quarter Acre, you will be transported to a place of warmth and character. A journey from the earthy green musk of the New Zealand rainforest to the cool blue of the Pacific Ocean.The Culinary Experience:Enjoy food prepared using both classic and modern techniques with a strong influence placed on local and national, seasonal produce. At the same time, global ingredients will also have their place at the table, in particular items from Toby’s home country of New Zealand, such as fresh seafood and unique meats and flavours.When dining with us, Quarter Acre accepts cash, debit, and credit card. A 3.4% convenience fee will be added to all payments made by credit card.
Foto von Purepecha Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(176)
Preis: Sehr Niedrig
• Mexikanisch • Deep Ellum
Heute 3 Mal reserviert
Offering a 4 course tasting menu in the front dining room and a 7 course tasting menu in the communal chefs kitchen table. Service is provided entirely by the Rojas Family. The family will prepare the food from scratch, explain it and serve it. The menu showcases dishes of Michoacan, Mexico featuring both traditional and international ingredients, flair and flavors. Experience brought to you by chef Regino Rojas, multi time nominated chef for James Beard Award and numerous accolades all together. Purepecha was named Best Tasting Menu by D Magazine August 2024 issue, named Best Restaurant by D magazine December 2023 issue. Please contact us directly for groups up to 14 people. Due to the varied nature of the menu we are unable to accommodate Vegan, Vegetarian and Pescatarian requests. 24 hour notice of allergies or dining restrictions is required, add them in the notes at the time of reservation.Please read details on our strict cancellation policy before finalizing booking.
Foto von Salum Restaurant Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(3041)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Uptown
Heute 16 Mal reserviert
Das Salum genießt eine zentrale Lage zwischen den Bezirken West Village und Knox - Henderson und ist ein sportlich-elegantes und komfortables Lokal von Julio Quiñones, einem von Dallas' fortschrittlichsten jungen Designern. Der geräumige Gastraum ist in einladenden Braun-, Grün- und Beigetönen mit einer schlichten offenen Küche als Mittelpunkt gestaltet. Das Salum vereint die Intimität eines Nachbarschaftslokals mit der Qualität eines feinen Restaurant mit einer Atmosphäre, die Ihnen ein außergewöhnliches kulinarisches Erlebnis beschert. Es ist ausgeprägt und zugleich anspruchslos ~ eine Ehe von Vision, Leidenschaft und Können. Der Inhaber und Chefkoch Abraham Salum bietet moderne amerikanische Küche aus Zutaten der Saison von höchster Qualität. Mit einer Nuance von kontrastierenden und ergänzende Aromen stellt er lebendige und optisch einladende Gerichte zusammen. Die Speisekarte wechselt monatlich. Reservierungen von 5 oder mehr Personen sind online nicht möglich.
Foto von CBD Provisions Restaurant
4.5
Hervorragend(1636)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Downtown
Heute 9 Mal reserviert
Die lebhafte Texas-Brasserie CBD Provisions empfängt Sie mitten in Dallas an der Main Street und bekundet die wachsende Vitalität des zentralen Geschäftsviertels. Dieses urbane, rustikale Lokal serviert moderne Interpretationen texanischer Pub-Gerichte, zubereitet von Chefkoch Richard Blankenship, der sich dem Handwerk und der Verwendung nachhaltiger Zutaten der Region verschrieben hat. Das CBD Provisions ist täglich zum Frühstück, Mittagessen und Abendessen geöffnet und serviert an Wochenenden bis Mitternacht alle Gerichte der Speisekarte. Den Sonntagsbrunch sollte man sich nicht entgehen lassen. Die Auswahl der Gerichte im CBD Provisions reicht von Arme Ritter mit Sauerteig-Toast, Pekannuss-Nutella und im Bourbon-Fass gereiften Ahornsirup zum Frühstück bis hin zu pikant gebratenem Hühnerbein zum Abendessen. Das Interieur des CBD Provisions, konzipiert von der in New York ansässigen Designerin Claudia Woods, ist zu gleichen Teilen reichhaltig und roh – historische Backsteinmauern, bronzenes Mobiliar, rustikale Holzbalkendecken, getuftete Lederbänke und antike Spiegel.
Foto von Revolver Taco Lounge Restaurant
Preis: Hoch
• Mexikanisch • Deep Ellum
Revolver Taco Lounge is a casual "taqueria de barrio "open kitchen concept with a traditional Mexican cantina flair. The menu features fresh, soft handmade corn tortillas filled with premium proteins. Right outside is seating in the alley patio with artistic murals, this is where the Sunday brunch takes place every Sunday from 11am-3pm. At this time reservation bookings are only available for groups of 5 or more. Walk ins Welcome.Chef Regino Rojas has made it his culinary mission to implement bold flavors, premium ingredients and home cooking techniques. A 6 times James Beard Semi Finalist, who has won numerous accolades to mention a few: Best of D Magazine, Top Taco-Texas Monthly, Featured on Netflix Taco Chronicles Dallas and Chicago episodes, PBS-Samantha Brown Places to Love, The Travel Channel Andrew Zimmern. For private events with us please email info@revolvertacolounge.com
Foto von Radici - Farmers Branch Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(344)
Preis: Sehr Niedrig
• Italienisch • Dallas-Ft. Worth (DFW) Corridor
Heute 16 Mal reserviert
T2D Concepts, the purpose-driven hospitality group led by chef Tiffany Derry and Tom Foley, has cooked up its latest concept, Radici Wood-Fired Grill. Meaning “roots” in Italian, Radici draws inspiration from Tiffany's early experiences in Italian restaurants, Tom's maternal heritage, and both Tiffany and Tom's travels through Italy. The menu changes based on seasonal availability and centers around meats and vegetables prepared in a wood-fired grill and a selection of fresh pastas made daily.
Foto von Roots Southern Table Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(575)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch Regional (Südliche) • North Dallas / Addison
Heute 39 Mal reserviert
Chef Tiffany Derry and her cofounder, Tom Foley, invite you to join our Table and enjoy new flavors as well as taste the flavors that spark memories. At Roots Southern Table, a James Beard Finalist for Best New Restaurant and Best Chef, Texas, you will enjoy true Southern hospitality. From our Cast Iron Cornbread to My Mother's Gumbo, Roots pays homage to the way Chef Tiffany grew up eating in the South. Come visit, "kick off your shoes," relax with one of our Signature Cocktails and Zero-proof Cocktails, and enjoy taste the love in every dish. Welcome to Roots Southern Table!
Foto von Steakyard Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(636)
Preis: Hoch
• Steakhaus • Upper Greenville
Heute 31 Mal reserviert
At STEAKYARD, you will find an elegant yet casual steakhouse where you can enjoy the exciting theater of an open kitchen with its massive wood-fired hearth.Serving comforting, eclectic American cuisine with deep European influences, STEAKYARD is the perfect place to satisfy the craving for great food, wine, cocktails, and life.Complementary Valet Parking Fridays and Saturdays.We do not reserve booths on Fridays and Saturdays due to high demand and reservations.
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