Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Central Kentucky

Die besten Restaurants mit offener Küche in Downtown Louisville

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

4 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von 8Up Elevated Drinkery + Kitchen Restaurant
3.5
Sehr gut(10)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • West Louisville
Heute 4 Mal reserviert
Set in the lively entertainment district, our rooftop restaurant in downtown Louisville offers eclectic dining and drinking experiences. 8up Elevated Drinkery & Kitchen offers three distinctive atmospheres - the open-kitchen restaurant, swanky lounge, and rooftop bar and event space. Our restaurant offers a menu of creative American food with a local twist, hand-crafted cocktails, and unparalleled city views. Whether you're throwing a party, meeting friends for dinner, or chilling with a drink after work, enjoy an elevated ambiance the celebrates the spirit of Louisville.
Foto von Swizzle Restaurant
4.5
Hervorragend(2200)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Downtown Louisville
Heute 29 Mal reserviert
Sexy, Swanky, Social.Offering sweeping views of the river and downtown Louisville paired with a supper club-style menu and cocktail program, Swizzle, a new restaurant and bar by AJS Hotels is currently taking reservationsThe Swizzle Supper Club menu will feature the area’s best prime steaks, chops, sustainable seafood, and local produce, all served up from the open-concept exhibition kitchen situated in the middle of the restaurant, allowing diners to watch the culinary action. The beverage program will take a more retro tone, with classic cocktails, including seasonal features, and a curated list of wines available by the glass or the bottle. Swizzles Big Bar area will also offer happy hour specials and bar bites, encouraging diners to drop by for a quick drink, or linger for the evening.
Foto von The Exchange Pub + Kitchen Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1429)
Preis: Moderat
• Gastro-Pub • New Albany
Heute 21 Mal reserviert
Der Exchange Pub + Kitchen befindet sich in einem historischen Gebäude im italienischen Stil, das 1875 gebaut wurde und ist Besitzer Ian Hall's Interpretation von einem warmen & entspannten Gastropub in der Nachbarschaft. Ausgestattet mit einer Bar mit 15 Plätzen, 120 Plätzen im Speisesaal, 16 Plätzen im Café im Freien und einem privaten Speiseraum mit 50 Plätzen bietet Exchange Pub + Kitchen eine Vielfalt an verschiedenen Möglichkeiten zu Speisen. Chefkoch Robert Temple's abwechselnde saisonale Speisekarte steht im Mittelpunkt des Exchange Pub + Kitchen. Lokale Produkte und übrig gebliebene Zutaten werden dabei in den Gerichten hervorgehoben. Die Gäste können während des Essens einen Blick auf die offene Küche werfen und zusehen, wie die Köche ihre kulinarischen Fähigkeiten präsentieren. An der Bar stehen 12 wechselnden Biere vom Fass von amerikanischen Brauereien und 12 Optionen an Flaschenbieren im Mittelpunkt. Das Personal an der Bar kreiert Cocktails aus hausgemachtem Sirup, Bitters und hochwertigen Spirituosen. Die Weinkarte konzentriert sich auf kleinere Boutique-Weine, die den Gästen die Möglichkeit geben etwas Neuem und Aufregendem zu frönen. Die Speisen- & Getränkekarte wechseln saisonal.
Foto von Paseo Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(235)
Preis: Hoch
• Aus aller Welt • Highlands – Bardstown Rd / Taylorsville Rd
Heute 7 Mal reserviert
Inspired by the opulent flavors of Middle Eastern and Mediterranean cuisine, our dishes are comprised of fresh ingredients sourced from over 25 different local purveyors including Field Day Farm, Freedom Run Farm, 3D Valley Farm, Frondosa Farms, and Barr Farms. The menu includes made in house pastas, breads paired alongside land and sea paella dishes, vegetarian and omnivore centric entrees, and sharable sides. Innovative yet simple signature dishes include:Spicy Greens & Charred Beans Salad with crispy caper and onion vinaigrette; Harissa Cauliflower Steak with smoked olive, toasted sunflower, coriander gremolata and torn herbs; Freedom Run Farm Lamb Burger & Potato Wedges with Mahón, Harissa onion jam and Berbère aioli; NY Strip Steak with patatas bravas, zhug oil and watercress. Chef Jeremy Frederiksen and his team use our wood fire cookery alongside our favorite spices to create a balanced and authentic culinary experience.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo