Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Houston

Die besten Restaurants mit offener Küche in Far Westheimer

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

12 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Credence Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(240)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • West Side
Heute 64 Mal reserviert
Credence is a South Texas, ranch-inspired upscale restaurant with a focus on live-fire cooking. Chef and two-time James Beard Award-nominated restaurateur Levi Goode's inaugural concept promises a culinary exploration of Texas through his unique perspectives on the region's food, people, culture, and the culmination of a lifetime of stories. Our menu is a sample of what may be served as our offerings will constantly evolve. Separate reservations required for a table at Sidebar, our sultry sister next door. Follow @sidebaratcredence on IG for the link to book.
Foto von Prime 131 Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(203)
Preis: Hoch
• Steakhaus • Heights / Washington
Heute 12 Mal reserviert
A Berg Hospitality Group original concept, Prime 131 is a live-fire steakhouse and sushi bar within a revamped industrial space at The Docks at Timbergrove. Evoking the electric ambiance of New York’s chic yet edgy Meatpacking District in the early 90s, Prime 131 ignites a fresh dining experience in Houston where the artistry of grilling takes center stage. A protein-forward concept with Korean and Japanese influence, Prime 131 creates a completely unique meat experience where diners watch their meal be prepared on four central wood fire grills and two Josper charcoal ovens. In addition, a full sushi bar and four Korean barbeque style tables offer curated experiences featuring some of the most exclusive cuts in the world.
Foto von Rosie Cannonball Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(28)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Montrose
Heute 33 Mal reserviert
At Rosie Cannonball, we’re serving European comfort food in a lively atmosphere. The restaurant celebrates the origins of cooking through open, live fire and is centered around a wood-burning oven and grill. The menu draws inspiration from individual ingredients: local vegetables, pastas and pizzas, simple seafood and locally-sourced meat cooked over live fire. Master Sommelier June Rodil curated an expansive list of delicious wines with a strong Italian, Spanish and French focus from their favorite producers new and old, along with options from progressive New World producers. The cocktail menu has strong Italian influences, mirroring the focus of the food. Chef de Cuisine: Matt Hamilton Sous Chef: Karla MorenoExecutive Pastry Chef: Samantha MendozaGeneral Manager: Brandi KinneyFront of House Managers: Lauren AllenGoodnight Hospitality Partners: Bailey & Peter McCarthy, Felipe Riccio, June Rodil
Foto von Guard and Grace - Houston Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1796)
Preis: Hoch
• Steakhaus • Downtown
Heute 17 Mal reserviert
Named after our daughter Grace, along with the idea that a steakhouse can be graceful, whimsical, and elegant without being dark and moody. What started as a vision to keep the vibe light and airy while letting the outside in, has turned into an Award-winning design of which we couldn't be prouder. This menu is truly meant to offer something for everyone, with often found steakhouse features as well as a plethora of seafood to truly highlight the best of the gulf and beyond. Prime, Dry Aged and local Wagyu cuts of beef in 4 to 40 oz. portions are available to satisfy any sized appetite. Innovative cocktails and wines from around the world top it all off -making Guard and Grace the place to be for happy hour, a couple's night out or your private event. Our family, or Ohana, is a passionate group of culinary obsessives who strive to make memories that will last a lifetime. Houston is a special city that has stolen our hearts, and from the bottom of them, we thank you for joining us.
Foto von Perry's Steakhouse & Grille - Memorial City Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(6125)
Preis: Hoch
• Steakhaus • West Side
Heute 33 Mal reserviert
Das Perry's Steakhouse & Grille begrüßt Sie in Memorial City und unweit der I10 im Herzen des Energiekorridors. Freuen Sie sich auf ein unvergleichliches kulinarisches Erlebnis, dass Ihre Gelüste befriedigen und Ihren Appetit anregen wird. Im Perry's erwartet Sie neben einem beliebten, preisgekrönten Menü auch eine elegante Atmosphäre mit einem eklektischen Ambiente, das einen 6 m hohen Weinturm sowie acht Speisesäle umfasst. Genießen Sie einen Cocktail in der vibrierenden Bar 79, benannt nach Perry's Gründungsjahr, an einem der Abende mit Live-Unterhaltung. Das Perry’s bleibt Ihren Metzgereiwurzeln treu und serviert Ihnen handverlesenes USDA Prime Rindfleisch. Profitieren Sie vom Anrichten von Gerichten wie dem berühmten sieben Finger hohen Kotelett direkt am Tisch. Das Perry’s wird Sie und Ihre Gäste sicher beeindrucken.
Foto von Jonathan's The Rub at Campbell Place Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1954)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • West Side
Heute 22 Mal reserviert
Selbst ernannt als die älteste Linie von Köchen in Houston, eröffnete Jonathan das Jonathan’s The Rub mit dem Zweck und der Aufgabe, die Gäste mit ausgezeichneter Küche, einem unvergleichlichen Speiseerlebnis zu verwöhnen. Dies ist eine Mission, die Jonathan noch heute leidenschaftlich pflegt. Unser Restaurant verfügt über eine offene Küche, wo Sie sehen, riechen und hören, was hinter den Kulissen im Jonathan vorgeht und wie die Köche ihre Gerichte zubereiten. (Das müssen Sie einfach selbst erlebt haben.) Das Jonathan's The Rub ist ein Ort, wo Sie sich wohl fühlen, es sich gut gehen lassen können und den Sie hoffentlich mit ein paar neuen Freundschaften und einem gesättigten Appetit verlassen.
Foto von Main Kitchen Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(230)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Downtown
Heute einmal reserviert
Das Main Kitchen bietet Ihnen ein unkompliziertes, aber elegantes Menü, das vom einzigartigen Schmelztiegel der Esskulturen Houstons inspiriert ist. Der preisgekrönte Küchenchef Jelle Vandenbroucke entwickelte ein international inspiriertes, saisonales Menüs aus regionalen Zutaten. Das Restaurant ist zum Frühstück, Mittag- und Abendessen geöffnet.
Foto von George's Bistro & Bar Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(287)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • W. University / Med Center
Heute 2 Mal reserviert
George's Bistro and Bar pushes the envelope of elevated continental cuisine. Taking its influences from our team members’ culinary roots, George's Bistro and Bar blends traditional and innovative techniques to create unique offerings using local ingredients in all of its dishes. We are grounded in hospitality with our staff’s commitment to providing you with a memorable experience each time you walk through our door.We’re excited to bring something new to our community and can’t wait to share our unique recipes. We can't wait to serve you!
Foto von B.B. Italia Bistro & Bar - Sugar Land Restaurant
4.5
Hervorragend(606)
Preis: Moderat
• Italienisch • Sugar Land / Missouri City
Heute 26 Mal reserviert
B.B. Italia Bistro & Bar offers a fresh take on classic, Italian-American food in a lively, approachable atmosphere with first-class service. A traditional, family-owned and operated restaurant from Houston-based Berg Hospitality Group, founder Benjamin Berg is committed to sourcing high-quality, Italian products paired with the best local ingredients available. Guests love our homemade pastas, New York-style pizzas, heroes, calzones, classic Italian entrees and more.
Foto von Late August Restaurant
4.4
Hervorragend(78)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Midtown
Heute 4 Mal reserviert
The Late August name derives from the joyful time of year when the Sears catalog would arrive at your doorstep, bringing a deep desire and wonderment to all who would receive it and begin feverishly circling the items that would hopefully arrive for Christmas.Our restaurant, set in the previous Historic Downtown Sears building, seeks to bring that same wonder to guests through its atmosphere, service, and cuisine. Echoing the mission of Lucille's Hospitality, which is committed to “Serving the Past, Feeding the Future,” Late August’s menu explores the culinary heritages of Chef Chris Williams and Chef Sergio Hidalgo by bringing the dishes and flavors from both their youths and the experiences to date creating a culturally culinary celebration.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo