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Die besten veganen Restaurants in Gold Coast / Streeterville

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

134 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Alpana Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(467)
Preis: Moderat
• Moderne amerikanische Küche • Gold Coast / Streeterville
Heute 57 Mal reserviert
Alpana: Where Wine and Food Dance in Perfect Harmony Located in Chicago's historic Gold Coast, Alpana is a culinary haven where wine and food unite in a delightful experience. Under the guidance of Master Sommelier Alpana Singh, the youngest woman and first South Asian to earn this title, diners enjoy a unique atmosphere. Picture a chic bistro with warm lighting, vibrant decor, and lush greenery. The ambiance buzzes with conversation and the sound of clinking glasses, creating a sophisticated yet inviting space. Alpana's menu showcases Singh's dedication to pairing exceptional wines with globally-inspired dishes. Each plate is thoughtfully designed to enhance the flavors of specific wines, offering a memorable culinary journey. Begin with Crispy Polenta & Mushrooms, featuring rich parmesan and earthy black truffles. For the main course, savor Braised Short Ribs, perfectly complemented by a pinot noir. Seafood enthusiasts will love the Striped Sea Bass, enhanced by a fragrant fennel and saffron nage. Experience the perfect harmony of wine and food at Alpana.
Foto von LAUREL Restaurant
4.4
Hervorragend(35)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • River North (Chicago)
Heute 7 Mal reserviert
LAUREL, nestled in Chicago's iconic Talbott Hotel, blends New American creativity with Mediterranean flavors, sourcing local and seasonal ingredients. Experience Mediterranean warmth paired with cosmopolitan flair in our full-service yet casual setting, offering a culinary journey for any occasion. Our design pays homage to the Mediterranean's diverse landscapes and artistic influences, creating a modern ambiance. Welcome to LAUREL, where craftsmanship meets creativity, and every meal celebrates flavor, community, and the art of living well.
Foto von Hugo's Frog Bar & Fish House - Chicago Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(5448)
Preis: Hoch
• Aus Dem Meer • Gold Coast / Streeterville
Heute 34 Mal reserviert
Nach einer jahrelangen und umfassenden Standortsuche für das Nachfolgerestaurant des erfolgreichen Gibsons Bar & Steakhouse wurden die Inhaber Hugo Ralli und Steve Lombardo genau vor ihrer Nase fündig. Im Februar 1997 eröffneten sie das Meeresfrüchte- und Fischrestaurant Hugo's Frog Bar & Fish House als Ergänzung zu ihrem bekannten Restaurant Gibsons in Chicago. Das Restaurant unterliegt den gleichen Prinzipien wie sein Vorgänger - große Portionen, Wert und Qualität sowie unvergesslicher Service.
Foto von Quartino - Chicago Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(11080)
Preis: Moderat
• Italienisch • River North (Chicago)
Heute 117 Mal reserviert
Das urbane, italienische Restaurant Quartino mit Weinbar wurde von Hugo Ralli, Steve Lombardo (Besitzern von Gibsons Bar & Steakhouse, Hugo's Frog Bar & Fish House und LUXBAR) und Küchenchef/Partner John Coletta eröffnet. Das Quartino kombiniert das Beste aus Italiens Osterias und Enotecas, um Ihnen authentisches italienisches Alltagsessen mit entsprechenden Weinen anzubieten. „Wo Wein billiger ist als Wasser“: In ganz Europa bieten Bistros, Osterias und Enotecas frische lokale Weine von hoher Qualität und mit einzigartigen Aromen als eine weniger teure Alternative zu Mineralwasser an. Tische auf der Terrasse können nicht reserviert werden. Die Plätze auf der Terrasse werden in der Reihenfolge des Eintreffens vergeben.
Foto von Beatrix - River North Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(5374)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • River North (Chicago)
Heute 94 Mal reserviert
Das Beatrix bietet ein Restaurant, ein Kaffeehaus und einen geselligen Treffpunkt in Chicagos Stadtteil River North. Die Chefköche Susan Weaver, Rita Dever und John Chiakulas servieren ein Menü mit Speisen, die in der Testküche des Restaurants Lettuce kreiert wurden. Das Beatrix ist täglich zum Frühstück, Mittag- und Abendessen sowie bis spät in die Nach geöffnet. Am Wochenende wird ein Brunch angeboten. Sämtliches Brot und Gebäck wird täglich im Haus frisch gebacken. Zu den besonders beliebten Köstlichkeiten zählen Sadies Knusperkuchen, Zimtschnecken mit Honigbutter und Plätzchen mit Schokoladenstückchen. Zur umfassenden Auswahl an Kaffee- und Teesorten gehören 2 kultige Röstungen aus Chicago, Intelligensia und Metropolis sowie Spezialangebote wie Nitro und Bulletproof.
Foto von Ema - River North Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(4586)
Preis: Hoch
• Mediterran • River North (Chicago)
Heute 136 Mal reserviert
Ein von Kalifornien und der Mittelmeerregion inspiriertes Restaurant mit kleinen Gerichten und einem leichten Stil in Chicagos River North Viertel.
Foto von Tre Dita Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(942)
Preis: Sehr Niedrig
• Italienisch • River North (Chicago)
Heute 103 Mal reserviert
Led by Chef Evan Funke, Tre Dita, Italian for "three fingers", pays homage to the precise measurement of bistecca Fiorentina. If booking in the dining room at Tre Dita, you will enjoy a menu of antipasti, handmade pastas, signature entrees and steaks. If booking in the Bar Tre Dita, you will enjoy a smaller menu of stuzzi, antipasti, handmade pastas and entrees. The full cocktail, wine list and dessert menu is available in both locations.Please note that Tre Dita only accepts reservations 7 days in advance.
Foto von Bloom Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(542)
Preis: Hoch
• Vegetarisch / Vegan • Bucktown / Wicker Park
Heute 15 Mal reserviert
100% Plant-Based restaurant in Wicker Park. We have always had the core belief of being as good to ourselves (and the earth) as possible, but as we grow, we have always wanted to do more. With this desire, we decided to open Bloom Plant Based kitchen. Not only is eating a more plant-based diet healthier and more forgiving to one’s body, but it is significantly better for the environment. However, with healthy plant-based options not being the popular choice, we know we have stiff competition. Therefore, our intention with Bloom is to focus on bringing flavorful, healthy, and affordable plant-based food to families while also being desirable and appealing to everyone regardless of their diet.
Foto von True Food Kitchen - Chicago Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(2592)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • River North (Chicago)
Heute 21 Mal reserviert
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. Our menu features food and drinks crafted with nutrient-dense ingredients and carefully sourced proteins from the world’s most responsible and sustainable growers, farmers and producers. Expand your palate with our Edamame Dumplings, grab a bite of comfort food with our Grass-fed Burger or Lasagna Bolognese, or enjoy lighter fare with our O.G. Tuscan Kale Salad with Grilled Sustainable Salmon. Regardless of the occasion, we know our Chicago guests leave feeling energized, satisfied and most importantly, feeling great. Located in Chicago's River North, at the corner or N State Street and West Erie Street. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
Foto von Eden Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1655)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Avondale
Heute 14 Mal reserviert
Eden’s ever-evolving brunch, lunch, dinner and beverage menus focus on the use of high-quality and seasonal ingredients, with an approach based on simplifying the process that goes into crafting each dish. This focus produces robust, clean flavors to compliment the flowers and herbs from our on-site greenhouse that also add beauty to each dish. Our 20’ x 28’ greenhouse allows us to grow all year, reduce our carbon footprint by sourcing on-site, and it helps the local ecosystem by attracting pollinators. Our sustainability efforts also include composting organic material left over during food preparation. Free Parking is available and easily accessible in the private lot across the street from the restaurant.
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