Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New Orleans / Louisiana

Die besten Restaurants mit Speisen aus lokalen Erzeugnissen in Carrollton

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

12 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Domenica Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(7404)
Preis: Moderat
• Italienisch • Central Business District
Heute 116 Mal reserviert
Domenica ist ein modernes und einladendes, italienisches Restaurant, das regionale, italienische Speisen mit Einflüssen aus dem Süden und dem Mittleren Osten zubereitet. Die Küche kombiniert das israelische Erbe von Küchenchef Alon Shaya und seine Liebe für Zutaten aus der Region mit einer Speisekarte, das die Zeit, die er in der Küche und in kleinen Städten Norditaliens verbrachte, widerspiegelt.
Foto von Miss River Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1279)
Preis: Moderat
• Cocktailbar • Central Business District
Heute 29 Mal reserviert
Miss River at the Four Seasons New Orleans offers a grand Creole dining experience in the heart of the French Quarter. Led by renowned Chef Alon Shaya, the restaurant serves elevated New Orleans favorites with bold Cajun flavors and local ingredients. Signature dishes include Whole Buttermilk Fried Chicken, Seared Duck Breast, and Red Beans and Rice. Open for lunch and dinner, diners can savor expertly crafted dishes throughout the day. Enjoy a lively weekend jazz brunch every Friday, Saturday, and Sunday from 10:00 am to 3:00 pm, featuring a Bloody Mary bar and live jazz. Perfect for any special occasion, Miss River delivers an unforgettable experience for lunch, dinner, or brunch in New Orleans.
Foto von Vessel NOLA Restaurant
4.3
Hervorragend(2584)
Preis: Moderat
• Aus Dem Meer • Mid-City / City Park
Heute 9 Mal reserviert
Vessel Specializes in Fresh Seafood and New American Cuisine! Renowned Chef Wille Cooper, who trained under Emeril Lagasse & Wolfgang Puck sources fresh local ingredients incorporating many of the traditions New Orleans is famous for. Dinner is served 7 days a week and brunch Sat-Sun! Happy Hour weekdays 4-6 pm (except holidays). Reservations are advised and we welcome walk-ins! Dine inside or outdoors on our gorgeous covered patio! ARCHITECTURAL DIGEST featured VESSEL as one of "8 of the Most Gorgeous Restaurants in Former Churches Worldwide". Paranormal activity lurks at VESSEL as featured on The Travel Channel's hit show "THE DEAD FILES" in the episode "Deadly Vessel" showcasing the spirits that haunt Vessel. Eat, Drink, Congregate! at Vessel at New Orleans' most exciting restaurant/bar, housed in a 1914 historic church in Mid-City, 10 minutes from the French Quarter just off the Canal Street Streetcar.
Foto von Couvant Restaurant
4.5
Hervorragend(339)
Preis: Hoch
• Französisch • Central Business District
Heute 14 Mal reserviert
Take a seat at our signature French-inspired bistro, Couvant, housed in the former Peychaud Cocktail Bitters factory. Here, French techniques (think pain perdu for breakfast and cochon de lait for dinner) play on the roots of New Orleans cuisine using fresh, local ingredients. New Orleans is renowned for its French cuisine, and you won’t have to leave the confines of The Eliza Jane to enjoy delicious fare within a French bistro. Couvant specializes in classic French cooking serving entrees that pay homage to French history and regional specialties. Never pretentious, the dishes and service at Couvant are purposefully simple and social. Nestle into an intimate dining room banquette. Or dine at a bistro table in our historic courtyard for chef-driven entrées and a bottle of wine — or maybe two.
Foto von Birdy's Behind The Bower Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(593)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Garden District
Heute 5 Mal reserviert
Birdy’s Behind the Bower is a brunch spot perched in the back of the Framework building, serving Southern-inspired, locally-sourced American cuisine alongside a welcoming outdoor courtyard. We partner with Sugar Roots Farm in New Orleans to source fresh, local ingredients for dishes that range from comforting, house-made breakfast staples to lighter, health-conscious fare. Celebrate on our chic patio or nestle in for a coffee to start your day.
Foto von Bistro Daisy Restaurant
5.0
Außergewöhnlich(1319)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Uptown
Heute 11 Mal reserviert
Das Bistro Daisy ist ein malerisches Restaurant mitten im Herzen von Uptown New Orleans. Es wurde nach der Tochter der Eigentümer Anton und Diane Schulte benannt und im Sommer 2007 eröffnet. Das Restaurant serviert Ihnen frische, saisonale und oftmals regionale Produkte, die im amerikanischen Bistro-Stil zubereitet werden. Die preisgekrönten Gerichte und die charmante Atmosphäre im Daisy machen das Bistro zu einem der besten Restaurant-Erlebnisse der Stadt.
Foto von The Steakhouse - Caesars New Orleans Restaurant
3.7
Sehr gut(1989)
Preis: Hoch
• Steakhaus • Central Business District
Heute 14 Mal reserviert
Das Besh Steak bietet Ihnen eine frische, verspielte Perspektive auf das traditionelle Steakhaus. Im Restaurant wird die Hingabe von Küchenchef John Besh an Zutaten aus Louisiana mit Techniken kombiniert, um den traditionellen Menüpunkten auf der Speisekarte des Steakhauses eine unerwartete Wendung zu geben. Zu einem kulinarischen Erlebnis im Stil von New Orleans gehören im Besh Steak auch Weine und Spirituosen mit einer handverlesenen Kellerauswahl, um jedes Gericht zu begleiten. Der neu hinzugefügte Chef's Table zeigt ein deutliches Gespür für Feinschmecker, die ein einzigartiges und personalisiertes Gourmeterlebnis suchen.Am Chef's Table mit Platz für bis zu 10 Personen erhalten Sie ein individuelles 5-Gänge-Menü, zubereitet vom Chefkoch Paul Robert. Reservierungen können über Open Table mit dem Hinweis „Chef's Table“ in den Anmerkungen Ihrer Reservierung gemacht werden. Das 5-Gänge-Menü kostet USD 95 pro Person oder USD 145 für das 5-Gänge-Menü mit den begleitenden Weinen (ohne Steuern und Trinkgeld).
Foto von Yo Nashi Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(453)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • Central Business District
Heute einmal reserviert
Yō Nashi is a New Orleans omakase restaurant. Utilizing local ingredients and flavor with Japanese technique and presentation, Chef Jose creates a dining experience that invokes a sense of transportation while simultaneously being rooted in the city where he presides. Our daily omakase menu is created around the best seasonal ingredients available. Please provide any allergies or dietary restrictions with your reservation so that we may be able to ensure your best possible experience.
Foto von Carmo Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(173)
Preis: Moderat
• Aus Dem Meer • Warehouse District
Heute 8 Mal reserviert
Situated in New Orleans' charming Arts District, Carmo is a tropical restaurant, bar and cultural center with a commitment to providing fresh, flavorful, healthy and affordable dishes in a warm, friendly and casual atmosphere. Chef Dana Honn's menu is built upon the rich, multi-cultural culinary influences found throughout the Caribbean, Central and South America, West Africa, Southeast Asia, Gulf South and beyond, featuring eclectic and traditional/traditionally-inspired dishes with an emphasis on fresh, local ingredients, as well as unique and little-known flavors from around the world. “Origins to table” is the term Honn uses to describe the narratives of the dishes, connecting ingredients to food traditions and ultimately the people who originally created those traditions. From our fresh local seafood and produce to heritage and organic meats, Carmo caters to vegans, vegetarians, pescatarians and omnivores alike.
Foto von Wild South Restaurant
5.0
Außergewöhnlich(0)
Preis: Sehr Niedrig
• Kreolisch / Cajun / Süden der USA • Lower Garden District
Heute 3 Mal reserviert
Take the right turn off of Magazine Streetin the Lower Garden District and you’llstumble upon Wild South.Through the yellow doors lies a restaurant that showcases local ingredients we hold dear in new, innovative ways while celebrating the signature elements that make up this Southern cuisine. Whether you’re popping in for snacks atthe bar or want the full tasting experience,Chef Michael Stoltzfus and his team invite you to partake in the unique taste of the Wild South.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo