Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Connecticut

Die besten Restaurants, für die sich eine lange Anfahrt lohnt, in Old Saybrook

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

5 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von The Essex Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1002)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Old Saybrook
Heute 14 Mal reserviert
Set in the heart of downtown, across from the Katharine Hepburn Cultural Arts Center, the “new” Essex will continue to offer the progressive, modern, approachable cuisine that has made it a top restaurant in the region. Whether it’s a pre-theater dinner, a casual gathering with friends, or a tasting menu for a special evening, guests can gather at The Essex to create memories with family and friends while enjoying excellent cuisine. The Essex menu showcases modern American cuisine that draws inspiration from the land, sea and deep heritage of the Connecticut River Valley, using the freshest locally sourced products available from farm and sea. All will inspire an ever-changing menu of progressive interpretations of timeless dishes. "Voted Best New Restaurant in New England" Yankee Magazine "Best Restaurants in Connecticut" CT Magazine "Not to be Missed" Town & Country Magazine"Rising Chef Star" CT Mag
Foto von Liv's Oyster Bar Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2666)
Preis: Hoch
• Aus Dem Meer • Old Saybrook
Heute 20 Mal reserviert
Seit 2006 erwartet Sie die Liv's Oyster Bar in Old Saybrook. Inspiriert wurde der Inhaber John Brescio von seiner Tochter Olivia und seiner langjährigen Erfahrung in der Gastronomie. Hier speisen Sie wie am Tisch einer Familie. Im Liv's können Sie im Hauptraum, an der Bar oder auf der Terrasse Ihre Mahlzeiten genießen. Verweilen Sie hier, wenn Sie Sehnsucht nach dem Sommer verspüren."In der Liv's Oyster Bar in Old Saybrook vereinen sich ein gemütliches Ambiente und eine wirklich delikate Küche. Freuen Sie sich auf diese Entdeckung.", so die Empfehlung der New York Times.
Foto von The Griswold Inn Restaurant
4.4
Hervorragend(901)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Essex
Heute 13 Mal reserviert
The Griswold Inn is an inn and restaurant located in the historic seaport village of Essex. The Gris, as it is affectionately known, has been in continous operation since 1776.`Currently we are offering dine in, dine out, and Gris To Go! Inside, guests may enjoy dining in historic, art-filled rooms which exude character, charm and tradition. Seating for the alfresco experience is available on a first-come, first-served basis, with the exception of larger parties of 7 or more which may be made by calling 860.767.1776. The Inn boasts a wine list consistently recognized by Wine Spectator with the prestigious Award of Excellence; Food & Wine and Travel + Leisure have recently recognized the Inn's restaurant as "Connecticut's coziest" and it is included in Patricia Schulz's "1000 Places to See Before You Die". The Griswold Inn is also the recipient of Connecticut's Highest Award for Hospitality. The best of old and new meet here.
Foto von Scotch Plains Tavern Restaurant
4.3
Hervorragend(703)
Preis: Moderat
• Lokal • Essex
If you’re looking for an authentic tavern cuisine and rustic ambiance, Scotch Plains Tavern is the place to be. Located minutes from Essex Steam Train, Rt. 9, and I-95, guests can kick back with a drink and some wings in our newly renovated upstairs bar, redesigned in a modern vintage industrial style while maintaining the original bar from Oliver’s Tavern. The bar, retrofitted for additional space, was originally built in 1913 for a bar in Chicago where Al Capone is rumored to have regularly tipped a glass.
Foto von Chamard Vineyards, Farm Winery Bistro Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2431)
Preis: Hoch
• Französisch-amerikanisch • Clinton
Heute 16 Mal reserviert
Das Chamard Vineyards wurde im Jahre 1983 gegründet und ist eines der Gründungsväter des Connecticut Wine Trails. Eingebettet zwischen dem Meeresarm Long Island Sound und dem Fluss Connecticut River genießt das Chamard ein einzigartiges Meeresmikroklima, ideal für den Anbau von europäischen Vinifera-Reben wie Chardonnay, Riesling, Gewürztraminer, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot und Pinot Noir. Die Herstellung von „französisch inspirierten Weinen aus dem Küstenstreifen Connecticut Shoreline“ war von Anfang an die Mission des Chamard. Als Bauernhof honoriert das Chamard die Landwirtschaft zusammen mit anderen Erzeugern und Produzenten, um Connecticuts Gastronomie durch eine Paarung von Speisen mit Weinen zu zelebrieren.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo