Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New York City

Die besten Restaurants mit Gerichten aus Bio-Lebensmitteln in Gowanus

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

54 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Claro Restaurant
5.0
Außergewöhnlich(0)
Preis: Moderat
• Mexikanisch • Gowanus
Heute 15 Mal reserviert
Claro is where New York and Oaxaca meet – the result of chef/owner T.J. Steele’s long-time love for Oaxacan food and culture. Over his many years in Oaxaca, TJ cultivated relationships with local craftsmen, artists, mezcaleros, cooks and farmers throughout the region. Claro is dedicated to making everything by hand, including the masa, cheeses, chorizo and moles. TJ sources the corn for Claro's menu from farms that hand-pick non-GMO heirloom (criollo) varieties, all our meat and produce is organic and our menu is entirely gluten-free. “Claro” means “clear” in many different senses, but also “of course” -a phrase that’s used to put a person at ease; a sentiment that permeates the style of dining we hope to share with you. The soul of Claro extends beyond the menu, having called on Oaxacan friends to add their craft and expertise to all areas of the restaurant.
Foto von Palma Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(3333)
Preis: Sehr Niedrig
• Italienisch • Greenwich Village
Heute 44 Mal reserviert
Die Zutaten werden jeden Tag aus dem eigenen Biogarten und von örtlichen Märkten frisch ins Palma geliefert. Auf der Speisekarte stehen hausgemachte Pasta, frischer Fisch und Meeresfrüchte sowie saisonale Produkte. Das Palma liegt an der malerischen Cornelia Street im Herzen von Greenwich Village und besitzt einen versteckten Garten, in dem zu jeder Jahreszeit frische Blumen blühen. Darüber hinaus steht eine 200 Jahre alte Remise für private Abendessen in eleganter und gemütlicher Atmosphäre zur Verfügung.
Foto von ABC Kitchen Restaurant
4.4
Hervorragend(6513)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Gramercy Park
Heute 103 Mal reserviert
Das ABC Kitchen mit Jean-Georges verpflichtet sich leidenschaftlich die frischesten biologischen Produkte der Region wie möglich anzubieten. Das ABC Kitchen präsentiert ein wechselndes Menü mit Produkten aus der Region in einem global künstlerischen, frischen und klar gegliederten Ambiente.
Foto von SAN CARLO  Osteria Piemonte Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1266)
Preis: Hoch
• Italienisch • SoHo
Heute 40 Mal reserviert
“ SAN CARLO Osteria Piemonte” is the perfect blend of authentic food and exceptional wine label selection. Piedmont is a region of west Northern Italy, it is one of the largest regions of Italy and Turin was the first capital of Italy in 1861. Piedmont is one of the most ancient culinary traditions and culinary specialties of the country. Restaurant "SAN CARLO Osteria Piemonte" is one of the few references throughout New York of Piedmont cuisine and North Italy. Come and experience tastes that have hundreds of years and you'll be without. We are waiting for you…..
Foto von Scarr's Pizza Restaurant
4.5
Hervorragend(26)
Preis: Hoch
• Pizzeria • Chinatown
Heute 31 Mal reserviert
First opened in 2016 and located on Orchard Street, where the LES, Chinatown and Dimes Square converge, Scarr's Pizza has been called, "The best slice in New York." With a focus on all-natural and organic ingredients, owner and 2024 James Beard Nominee (Best Chef NY State) Scarr Pimentel has crafted not only the best tasting slice in the city, but the healthiest too. Skip the line, book a table and come in for a pie. There is a full bar and the dine-in menu features the crowd favorite Hotboi and Clark Kent as well as exclusive items like the Calzones.
Foto von The Butcher's Daughter - Nolita Restaurant
4.2
Hervorragend(49)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • NoLita
Heute 62 Mal reserviert
At The Butcher's Daughter Nolita, we believe vegetables are extraordinary—and they deserve the spotlight in your everyday lifestyle. Nestled in one of New York City’s most vibrant neighborhoods, our Nolita location offers a warm, inviting atmosphere that blends urban energy with a touch of rustic charm. Led by our Executive Chef Rae Kramer, we serve breakfast, lunch, and dinner with a rotating menu of nourishing dishes crafted from in-season ingredients, freshly baked breads and pastries, and organic cold-pressed juices. With many vegan and gluten-free options available, there’s something for everyone. Pair these with our locally roasted coffee, artisanal craft cocktails, and a curated selection of wine. As a proud multi-time winner of OpenTable’s Diner’s Choice award, we invite you to experience a celebration of flavor, wellness, and creativity at every meal, whether you dine with us or enjoy take-out and delivery.
Foto von Bar Primi Bowery Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1434)
Preis: Moderat
• Italienisch • Lower East Side
Heute 8 Mal reserviert
Bar Primi is a corner pasta shop devoted to ‘primi piatti,’ the pasta course. What began as an idea for a small space in New York's East Village has since become an essential in chef and co-owner Andrew Carmellini's range: fresh pasta traditionally prepared and cooked to order. At Bar Primi, the main course is Primi Piatti. We use a variety of non-GMO semolina and specialty ‘00’ flours, organic eggs and handed-down techniques to create our menu of Traditional and Seasonal pasta dishes. We make more than a dozen different shapes and styles daily. This includes lumache and rigatoni from our imported extruder or ravioli and mezzalune cut and filled by hand. Family recipes and secrets are traded between Carmellini and Brooklyn-born chef-partner Salvatore Lamboglia who also offers a daily meat or seafood special in addition to a selection of shareable Piccolini and Antipasti, artisanal cheese, salumi and simple home-style desserts.
Foto von Society Cafe Restaurant
4.5
Hervorragend(701)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Greenwich Village
Heute 60 Mal reserviert
With over 20 years of experience in the kitchen, Nicholas McCann, now Executive Chef of Society Cafe, has always been passionate about food. Drawing inspiration from his family recipes, Nicholas quickly fell in love with the culinary world at a young age and began his career at The French Culinary Institute in NYC. Since then, he has worked with some of the city’s most acclaimed chefs and restaurants, including working alongside Chef Luis Bollo of Salinas before moving on to become an Executive Chef at TESSA, The Milling Room, and Corkbuzz. At Society Cafe, Chef Nicholas flexes his creativity by bringing a fresh perspective to the restaurant’s ‘market-to-table’ concept. With a rotating seasonal menu reflective of the city’s local farmers and markets, guests can expect to experience Chef Nicholas’ unique culinary creations alongside its intimate & classic art deco inspired space.
Foto von Tiny's & the Bar Upstairs Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1291)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • TriBeCa
Heute einmal reserviert
Das Tiny's & the Bar Upstairs befindet sich in einem 3-stöckigen Stadthaus am W. Broadway im Herzen von Tribeca. In dem Gebäude aus dem Jahr 1810 wurden viele der ursprünglichen Materialien mit einzigartigen amerikanischen Details restauriert und überschichtet. Die Geschwister Matt, Jack und Ana Abramcyk schufen so einen Ort, an dem Sie essen, trinken oder sich einfach nur bei einem Glas Wein unterhalten können. Das Geschwister-Trio schafft in diesem echten familiengeführten Restaurant des Viertels eine warmherzige Atmosphäre mit dem künstlerischen Geist des Tiny's. Der Chefkoch Paul des Tiny's kreiert Gerichte zum Frühstück, Mittagessen, Brunch und Abendessen, wobei er lokale Marktzutaten mit klassischen Techniken verarbeitet. Auf der Speisekarte finden sich moderne amerikanische Gerichte mit italienischen und französischen Einflüssen.
Foto von Lindens Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(311)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • SoHo
Heute 33 Mal reserviert
Lindens is a modern American restaurant situated within the Arlo SoHo. Celebrating the essential tastes and flavors of each season, Lindens features the finest local ingredients. A curated raw bar complements an inventive cocktail menu, organic-driven wine list, and local craft beers. Inspired by the Linden trees that line the city’s streets, Lindens is a spirited ode to nature within the city. **For private dining bookings please email eventsoho@arlohotels.com or visit lindensnyc.com

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo