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Die besten Restaurants mit Gerichten aus Bio-Lebensmitteln in Silver Lake

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Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

95 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von H&H Brazilian Steakhouse - DTLA Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(141)
Preis: Hoch
• Brasilianisches Steakhaus • Downtown
Heute 13 Mal reserviert
The Number #1 Brazilian Steakhouse in Los Angeles!We are a Modern Brazilian Steakhouse.We open the table with Picanha, Prime Steak!We have the Highest Grade quality meat in US, Serving Halal Beef, Lamb and Chicken and A5 Wagyu.We have the most beautiful Restaurant for Private Events with Four Season Rooms.We are focus on Organic everything, Wines, Produce and Meat!H & H Brazilian Steakhouse is own by Brazilian Henrique Huyer , with a mission of bringing to the American market the vanguard of this concept, bringing the best of Brazil today.
Foto von MainRo Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(269)
Preis: Hoch
• Asiatisch • Hollywood
Heute 11 Mal reserviert
Open Wednesday through Saturday, MainRo is Hollywood’s newest restaurant & supper club that provides a senses-stimulating experience that’s smart & sophisticated. A modern technological Moulin Rouge, MainRo perfectly blends the restaurant and nightlife scene into one venue. MainRo’s culinary concept takes a modern approach with locally-sourced ingredients and imported premium meats blending bold French, Japanese & Vietnamese flavors that will fulfill the senses with arousing fragrances and crave-worthy fare. The décor blends classic Hollywood Regency elements with art deco style in a technologically designed space outfitted with ultra 4K digital mapped screens. As the DJ varies the musical content the surrounding ambiance of the venue transforms and guests experience a show unlike any other, an artistic blend of live musical acts and performances throughout the evening, creating a magical experience where you are the star with the show happening in front, behind, & all around you.
Foto von Meteora Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1150)
Preis: Sehr Niedrig
• Kalifornisch • Hollywood
Heute 22 Mal reserviert
Meteora's gastronomy is a 1-star Michelin contemporary and creative showcase of exceptional California ingredients. Chef Jordan Kahn (Vespertine, Destroyer) and the team work exclusively with aligned farmers, foragers, fishermen, and ranchers to bring guests the ultimate dining experience. Fire cooking, innovation, and seasonality blend for a relaxed, yet elegant tasting menu or sharable plates in the bar. The holistic approach extends to every facet of the restaurant including beverage, hospitality, and design.Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.
Foto von San Laurel Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(412)
Preis: Sehr Niedrig
• Spanisch • Downtown
Heute 56 Mal reserviert
San Laurel is one of the flagship restaurants in Chef José Andrés’ collection at Conrad Los Angeles. Here, he effortlessly combines his signature forward-thinking approach to Spanish cuisine with the gorgeous produce found at Southern California’s year-round farmers’ markets. San Laurel is open daily for breakfast and dinner service.The restaurant’s interior combines organic, earthy tones and natural wood finishes with richer hues to complement what’s on the plate: the flavors of Spain as seen through a California lens.
Foto von Le Petit Paris Restaurant
4.3
Hervorragend(2938)
Preis: Moderat
• Französisch • Downtown
Heute 14 Mal reserviert
Wenn Sie die brillanten Köpfe hinter dem Le Petit Paris, Fanny und David Rolland, fragen, werden Sie sagen: "Wir wurden sprichwörtlich in einem Restaurant geboren." Vom Großvater, über den Vater, war das Restaurant-Geschäft ein natürlicher Bestandteil ihre Alltags. Vor 15 Jahren beschlossen sie, ihr erstes Restaurant in Cannes zu schaffen, das Le Petit Paris, eine Pariser Brasserie inmitten dem Austragungsort des Internationalen Filmfestivals. Um ihrem internationalen Klientel eine unvergessliche Erfahrung in Cannes zu ermöglichen, beschlossen sie, ihr Restaurant am Strand zu betreiben. Hier kreierten sie eine Atmosphäre zum Wohlfühlen bei einem entspannenden Cocktail am Strand in Kombination mit guten Speisen. David und Fanny waren immer um großartige Mitarbeiter bemüht, um ihren Kunden ein wirkliches "savoir-faire" zu ermöglichen. Dank ihrer harten Arbeit und ihrem Engagement sind sie nun weltweit bekannt.
Foto von La Boucherie Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1358)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • Downtown
Heute 35 Mal reserviert
The ultimate panoramic dining experience in Los Angeles. La Boucherie is an elegant American steak and seafood restaurant boasting an intimate bar featuring sophisticated mixologists crafting bespoke cocktails. Discreet private dining rooms, a Chef’s Table, and Starlight Booths are all available with floor-to-ceiling panoramic views of the L.A. skyline to accommodate discerning guests. La Boucherie’s menu features reimagined classics, all created with the finest and freshest ingredients available, many of which are sourced locally. The dining experience is enhanced by a cheese cave, charcuterie atelier, and an extensive, carefully curated Wine Spectator Award-winning wine list featuring over 1,200 hand-selected international and American wines.Smart Casual dress code. Jackets are not required; however, no hats, athletic wear, shorts, or flip-flops are allowed. Reservations are held for 15 minutes.
Foto von Levant Bistro + Bake Shop Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(15)
Preis: Moderat
• Libanesisch • Silver Lake
Heute einmal reserviert
Levant Bistro is a place to gather with friends and family to experience delicious Levantine cuisine and freshly baked pastries, served with our unique beverages. We believe that good food feeds the tummy and soul, so it is to be respected and cooked with positive intentions, using organic, clean practices and foods free of artificial additives, harmful ingredients, or GMOs.Our menu is created around seasonal ingredients that we prepare fresh every day, so our selections vary based on availability. We use extra-virgin olive oil and grapeseed oil for sautéing; organic ghee, grass-fed butter, and/or grapeseed oil for baking; and we sweeten our desserts with organic cane sugar, organic coconut sugar and/or local raw honey. We proudly choose organic and non-gmo raw ingredients to meet our high standards, and curate a menu that is 100% gluten & soy free.We look forward to hosting you in either our beautiful dining area, bar, or cozy patio under olive trees.
Foto von HATCH Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(652)
Preis: Hoch
• Japanisch • Downtown
Heute 10 Mal reserviert
HATCH is a modern Japanese tapas restaurant that celebrates creative sharing plates and yakitori. Japanese cooking methods with bold international flavors are presented in a fun dining experience. Our beverage program includes handcrafted cocktails, artisanal sakes and rare Japanese whiskies.Our mission is to make socializing as delicious as possible.
Foto von Angelini Osteria - Beverly Blvd Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2623)
Preis: Hoch
• Italienisch • Beverly / Fairfax / La Brea / Third St.
Heute 39 Mal reserviert
Küchenchef Gino Angelini, bekannt dafür in den Spitzenrestaurants Rex und Vincenti gekocht zu haben, serviert nun qualitativ hochwertige italienische Speisen in seinem eigenen Restaurant. Selbst der größte Schlemmer wird die einfachen, aber erhabenen Vorspeisen genießen, von hauchdünnen Pizzen über gedämpfte Muscheln bis hin zu Muscheln in einer mit Knoblauch versetzten Brühe. Nonna Elviras grüne Lasagne besteht aus einem Dutzend Schichten von Glückseligkeit mit Decken von Pasta und umhüllt mit einem milden Käse. Fahren Sie mit einem herrlich weichen, feuchten Branzino (salzverkrusteter Seebarsch) oder einem Kotelett mit geschmortem Rotkohl fort. Die Desserts verdienen besondere Aufmerksamkeit. Genießen Sie butteriges Mascarpone oder eine Kugel Vanilleeis mit einem Schuss dampfenden Espresso.
Foto von Norikaya Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(30)
Preis: Hoch
• Japanisch • Koreatown
Heute 8 Mal reserviert
Norikaya is a Handrolls & Izakaya concept by Michelin starred Chef Akira Back, offering an elevated Japanese culinary experience, focusing on refined small plates that showcase the art of simplicity and precision. With a luxurious yet intimate atmosphere, Norikaya delivers signature dishes such as delicately crafted temaki, fresh sashimi, and seasonal tasting menus designed to highlight the finest ingredients.Each meal is a curated journey through Japanese flavours, accompanied by a carefully selected range of sake and wines. Norikaya is the perfect setting for a sophisticated evening of exquisite Japanese cuisine and exceptional service.
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