Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New York City

Die besten Restaurants mit Gerichten aus Bio-Lebensmitteln in Lower East Side

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

239 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Palma Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(3332)
Preis: Sehr Niedrig
• Italienisch • Greenwich Village
Heute 54 Mal reserviert
Die Zutaten werden jeden Tag aus dem eigenen Biogarten und von örtlichen Märkten frisch ins Palma geliefert. Auf der Speisekarte stehen hausgemachte Pasta, frischer Fisch und Meeresfrüchte sowie saisonale Produkte. Das Palma liegt an der malerischen Cornelia Street im Herzen von Greenwich Village und besitzt einen versteckten Garten, in dem zu jeder Jahreszeit frische Blumen blühen. Darüber hinaus steht eine 200 Jahre alte Remise für private Abendessen in eleganter und gemütlicher Atmosphäre zur Verfügung.
Foto von Dudley's Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(36)
Preis: Moderat
• Café • Lower East Side
Heute 35 Mal reserviert
From the team who brought us Ruby’s & Elephante, Dudley’s is a neighborhood staple that delivers good vibes and great food in equal measure. The American-meets-Australian all-day cafe serves a lust-worthy brunch, alongside sandwiches, and pasta, all within a lively environment that’s a destination to see-and-be-seen.
Foto von Nobu Downtown | Restaurant Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(5095)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • Financial District
Heute 169 Mal reserviert
Nobu Downtown is located in the heart of Manhattan’s Financial District designed by NYC’s celebrated architect, David Rockwell. On the ground level, guests can enjoy open air-like experience in our Broadway dining room or Bar & Lounge dining framed by 30 foot heroic limestone columns. Our sub terrain dining room provides intimate ambience with sushi bar and private dining options. Indulge in Chef Nobu’s famous signature dishes including Rock Shrimp Tempura and Black Cod Miso as well as traditional Japanese favorites and sushi. RESERVATION GUIDE• “Regular” for one of the two indoor dining rooms• “ Bar” for plush lounge seating• “Counter” for sushi bar experience Please call us if you wish to book a larger party or event as we will not be able to accept requests for putting multiple reservations next to each other.
Foto von Tavern on the Green Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(18662)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Midtown West
Heute 258 Mal reserviert
In Beschreibungen der Tavern on the Green wird oft das Wort "magisch" verwendet, und man kommt nicht umhin einen gewissen Zauber zu verspüren. Jim und David ist es gemeinsam mit Architekt Richard Lewis und Landschaftsarchitekt Robin Key g elungen, die viktorianisch- gotische Eleganz des halbkreisförmigen Gebäudes zu bewahre ; es ist authentisch, natürlich, elegant und sexy. Es wurde mit beindruckender Präyision neu erbaut und die Einrichtung ist im Stil grosser Landsitze gehalten, den man auch in einer italienischen Villa oder einer historischen Hudson Rver Villa finden könnte.
Foto von ABC Kitchen Restaurant
4.4
Hervorragend(6513)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Gramercy Park
Heute 77 Mal reserviert
Das ABC Kitchen mit Jean-Georges verpflichtet sich leidenschaftlich die frischesten biologischen Produkte der Region wie möglich anzubieten. Das ABC Kitchen präsentiert ein wechselndes Menü mit Produkten aus der Region in einem global künstlerischen, frischen und klar gegliederten Ambiente.
Foto von SAN CARLO  Osteria Piemonte Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1266)
Preis: Hoch
• Italienisch • SoHo
Heute 32 Mal reserviert
“ SAN CARLO Osteria Piemonte” is the perfect blend of authentic food and exceptional wine label selection. Piedmont is a region of west Northern Italy, it is one of the largest regions of Italy and Turin was the first capital of Italy in 1861. Piedmont is one of the most ancient culinary traditions and culinary specialties of the country. Restaurant "SAN CARLO Osteria Piemonte" is one of the few references throughout New York of Piedmont cuisine and North Italy. Come and experience tastes that have hundreds of years and you'll be without. We are waiting for you…..
Foto von Chambers Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(544)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • TriBeCa
Heute 32 Mal reserviert
In dieser Außenstelle des Racines Paris bietet Ihnen der Michelin-Sternekoch Frederic Duca frische, erlesene französische Küche der Saison. Auf der von Arnaud Tronche selektierten Weinliste finden Sie kleine Erzeuger, von denen die meisten bio oder biologisch-dynamisch zertifiziert sind.
Foto von The Butcher's Daughter - Nolita Restaurant
4.2
Hervorragend(49)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • NoLita
Heute 43 Mal reserviert
At The Butcher's Daughter Nolita, we believe vegetables are extraordinary—and they deserve the spotlight in your everyday lifestyle. Nestled in one of New York City’s most vibrant neighborhoods, our Nolita location offers a warm, inviting atmosphere that blends urban energy with a touch of rustic charm. Led by our Executive Chef Rae Kramer, we serve breakfast, lunch, and dinner with a rotating menu of nourishing dishes crafted from in-season ingredients, freshly baked breads and pastries, and organic cold-pressed juices. With many vegan and gluten-free options available, there’s something for everyone. Pair these with our locally roasted coffee, artisanal craft cocktails, and a curated selection of wine. As a proud multi-time winner of OpenTable’s Diner’s Choice award, we invite you to experience a celebration of flavor, wellness, and creativity at every meal, whether you dine with us or enjoy take-out and delivery.
Foto von Scarr's Pizza Restaurant
4.5
Hervorragend(26)
Preis: Hoch
• Pizzeria • Chinatown
Heute 21 Mal reserviert
First opened in 2016 and located on Orchard Street, where the LES, Chinatown and Dimes Square converge, Scarr's Pizza has been called, "The best slice in New York." With a focus on all-natural and organic ingredients, owner and 2024 James Beard Nominee (Best Chef NY State) Scarr Pimentel has crafted not only the best tasting slice in the city, but the healthiest too. Skip the line, book a table and come in for a pie. There is a full bar and the dine-in menu features the crowd favorite Hotboi and Clark Kent as well as exclusive items like the Calzones.
Foto von Wildair Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(174)
Preis: Hoch
• Weinbar • Lower East Side
Heute 30 Mal reserviert
Wildair is a New York Restaurant founded by Chef Jeremiah Stone and Fabian von Hauske. Our style of dining is fun, loud and really energetic. Our tables are high tops and all our food is meant to be shared with everyone. Expect interesting takes on dishes like our potato cake topped with sea urchin and pickled jalapeños, or our pissaladieclaire. We have an amazing dessert program and on Saturdays we have donuts at 12:00 that change every week. We also have one of the most unique and amazing natural wine lists in the city.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo