Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Francisco Bay Area

Die besten Kyoto-Stil-Restaurants in Noe Valley

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

22 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von KUSAKABE Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(401)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • Financial District / Embarcadero
Heute 4 Mal reserviert
Come and experience San Francisco's original Omakase (chef's choice) sushi in the Kyoto-kaiseki style.Kyoto-kaiseki is considered to represent the ultimate in Japanese dining; combining art and the finest seasonal ingredients.Kyoto-born and trained chef Mitsunori Kusakabe's creative accolades include winning the Creative Sushi Award from the National Sushi Society and Sushi of the Year in competition against other world-renowned sushi chefs.If your party size is more than 11 guests or if you are considering a buyout, please contact us at info@kusakabe-sf.com.
Foto von Niku Steakhouse Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(787)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • SOMA
Heute 31 Mal reserviert
Located in San Francisco’s Design District, Niku Steakhouse is a meat-focused restaurant, highlighting an in-house dry aging program, exclusive cuts of coveted Japanese A5 wagyu with an emphasis on wood fired cooking. Niku, by the Omakase Restaurant Group, hosts a dining room oriented around a roaring custom binchotan charcoal and wood-fired grill, where guests watch as Executive Chef Dustin Falcon (Lazy Bear, The French Laundry) and his team prepare steaks to perfection. At Niku, there is a true marriage of American and Japanese sensibilities. Falcon’s cooking is driven by the terroir of Northern California — which finds its way onto the menu through foraged ingredients and products from local farmers — met with the highest quality domestic and A5 Japanese Beef.
Foto von Omakase Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(379)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • SOMA
Heute 4 Mal reserviert
Das Omakase erwartet Sie mit 2 verschiedenen Degusationsmenüs zum Festpreis, bei denen Sie dahinschmelzen werden. Die kulinarische Reise führt Sie durch die vielen Aromen der japanischen Küche, wobei der Fisch vom berühmten Fischmarkt Tsukiji in Tokio, Japan, eingeflogen wird. Das Omakase ist spezialisiert auf Edomae, den traditionellen Sushistil. Das Restaurant arbeitet mit Küchenchefs zusammen, die in den Top-Restaurants von Tokyo ausgebildet wurden. Premium-Reisweine werden individuell und passend zu Ihrer Mahlzeit ausgewählt, da Sie die täglich besten Fische genießen. Vielen Dank, dass Sie Ihre Geschmacksnerven den Küchenchefs des Omakase anvertrauen.
Foto von Sato Omakase Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(226)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • Tenderloin
Heute 5 Mal reserviert
***Sato Omakase is offering TASTING MENU ONLY***An invitation to our limited tranquil Omakase Sushi Bar area. Immerse yourself into an intimate experience with the chef and the exclusive drink service. Omakase begins at 5:00pm, 5:30pm, 7:30pm, and at 8:00pm. - Omakase Bar seatings are where you can directly interact with the chefs in action right in front, - Omakase Table seatings are cozy tables against wall where you are offered with the full omakase dishes and drinks.If you have allergies or dietary restrictions, please kindly let us know ahead of time. We will do our best to accommodate.
Foto von Sushi Hakko Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(268)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • Marina / Cow Hollow / Presidio
Heute 5 Mal reserviert
**Welcome to Sushi Hakko on Union St. + Fillmore St.**We'd like to offer our tasting menu that's reflecting Chef Alex Kim and his team's pursuit of top notch sushi experience. Our approach is a harmonious crossover of authentic Edo-mae style with Western skill. From fish to rice, cooking rice to garnish prep - a true synergy of not only Californian but Japan.**Sushi Bar Experience**For the best experience of our tasting menu, we'd recommend the sushi bar seating, where chef will serve and explain the dish by dish, piece by piece with an extensive information of the skills and ingredients. **Regular Tables**Our regular tables are also available for the tasting menu and you can make a reservation at any time slot to your convenience.*Large Group*For any party of 7 or more, please kindly call us at 415.814.2886​ or email at sushihakko@gmail.com. We will get back to you asap. All parties will be subject to a 20% service charge. We look forward to serving you soon.
Foto von Roka Akor - San Francisco Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2246)
Preis: Hoch
• Kyoto-style • Financial District / Embarcadero
Heute 39 Mal reserviert
Das ROKA AKOR bietet eine einzigartige Kombination aus durchdachtem Design und moderner japanischer Robata-Küche an 4 Standorten in den USA. Zu diesen gehören Scottsdale in Arizona, San Francisco und Chicago sowie Skokie in Illinois. Die Karte des Roka Akor wechselt saisonal. Freuen Sie sich auf eine wechselnde Auswahl an Prime-Cut-Steaks, Meeresfrüche und Gemüse mit japanisch-inspirierten Marinaden und Soßen sowie Sushi und Sashimi. Im Herzen des Restaurants finden Sie einen Robata-Grill, der von einer modernen Einrichtung und eleganter Beleuchtung umgeben ist. Gerne können Sie mit den Köchen über das Essen sprechen. So entsteht ein interaktives und ansprechendes kulinarisches Erlebnis.
Foto von Pabu Izakaya San Francisco Restaurant
4.4
Hervorragend(1378)
Preis: Hoch
• Kyoto-style • Financial District / Embarcadero
Heute 15 Mal reserviert
Der Küchenchef Ken Tominaga erwartet Sie im PABU San Francisco mit einer modernen Version der traditionellen Izakaya-Küche. Diese moderne Izakaya- und Sushibar betreibt er zusammen mit Michael Mina im Zentrum San Franciscos. Damit erfüllten sich Tominaga und Mina einen Traum. Das PABU liegt im berühmten Gebäude 101 California im Bankenviertel von San Francisco. Hier vereinen sich das traditionelle Flair des alten Japans mit modernen, urbanen Einflüssen zu einem dynamischen kulinarischen Erlebnis. Anfragen für die Sushibar können nicht garantiert werden.
Foto von Sushi Hashiri Restaurant
5.0
Außergewöhnlich(215)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • SOMA
Heute einmal reserviert
A progressive approach executed from a deep history of Kappo and Omakase Edomae Sushi. Two of Japan’s historical culinary concepts brought together combining hyper-seasonal ingredients and premium fish selections direct from our private purveyor inside the world renown Toyosu fish market in Tokyo, Japan. Hashiri’s focus is to exemplify its re-evolving cuisine to showcase Japan’s richest seasonal ingredients.HASHIRI "KODAWARI EDOMAE SUSHI" - $300Hyper seasonal multi course Kappo & Omakase Edomae Sushi dining experience at the sushi counter.HASHIRI "PETITE OMAKASE EDOMAE SUSHI" - $150Hyper seasonal Omakase Edomae Sushi dining experience at the sushi counter. Due to our limited seating and the effort involved in curating our menu with internationally sourced ingredients, we kindly ask for your understanding regarding our cancellation policy. Cancellations or no-shows within 72 hours of your reservation will incur the full cost of the dining experience.
Foto von Nisei Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(73)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • Russian Hill
Heute 5 Mal reserviert
Nisei presents a contemporary approach to Japanese American cuisine by combining deep Japanese flavors, refined cooking technique, and Northern California's finest ingredients. The restaurant is a personal reflection of Chef David Yoshimura's unique experience as a Michelin starred chef and second generation Japanese American, or Nisei. Nisei can accommodate most severe allergies with advance notice, however due to the nature of the tasting menu format, we can not meet all dietary restrictions or aversions. In order to maintain the spirit of our cuisine, the following items can not be removed: Salt, sugar, soy sauce, and egg cooked into items.All Experience prices below reflect a 20% Service Fee and 8.63% SF Sales Tax applied to the base price of each experience. This Service Fee goes towards paying our employees a livable wage as well as providing health insurance.
Foto von Alexander's Steakhouse - SF Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2502)
Preis: Sehr Niedrig
• Kyoto-style • SOMA
Heute 12 Mal reserviert
Chefkoch Marc Zimmerman bietet eine gehobene Interpretation des modernen amerikanischen Steakrestaurants, wobei die Speisekarte auch japanische Einflüsse zeigt. Sie erhalten klassische Steaks wie Ribeye, Bone-in New York und Filet Mignon, Fisch und Meeresfrüchte aus nachhaltiger Fischerei, den originalen Hamachi Shot und die größte Auswahl an Wagyu-Steak in den USA (es werden 11 Arten von Wagyu-Fleisch angeboten). Freuen Sie sich auf trocken gereifte Steaks und die erlesensten, luxuriösesten Produkte, darunter zwei Verkostungsmenüs und eine preisgekrönte Weinkarte, die von Wine Director Johnny Slamon kuratiert wurde. An der hervorragend ausgestatteten Bar werden die einzigartigen Cocktails von Bar Manager Daniel Clayton serviert. Gönnen Sie sich hier einen Aperitif, bevor Sie den Abend im Alexander's Steakhouse genießen.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo