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Die Diners' Choice Awards werden anhand von Gästereservierungen, Restaurantbesuchen und Bewertungen vergeben. Nur verifizierte Gäste können Restaurants auf OpenTable bewerten – unsere Daten sind nicht verfälscht.

  1. Ein Foto von Restaurant Kebab Queen

    Kebab Queen

    Preis: Sehr Niedrig
    Orientalisch
    4,9
    (36)
    KQ is the critically acclaimed fine dining project of Manu Canales, Ed Brunet & Stephen Tozer. Drawing from their vast knowledge in modern Middle Eastern cookery and their tenure in multiple Michelin starred kitchens, they've created a culinary masterpiece. Currently hosting the renowned chef Pamir Zeydan, KQ stands as a beacon of extreme creativity in the world of gastronomy. It challenges and disrupts the conventional norms of what it means to "fine dine". Forget what you know, and join us for a very unusual dinner.
    At the heart of the Kebab Queen dining experience is our meticulously crafted menu. Chef Pamir's eight course tasting menu revolves around immersion and connection. Drawing inspiration from humble origins, he skillfully elevates traditional Turkish dishes to create an unparalleled dining experience. The menu celebrates the essence of Mediterranean cuisine, thoughtfully featuring dishes that blend comfort and ingenuity.
  2. Ein Foto von Restaurant Uoichi

    Uoichi

    Preis: Sehr Niedrig
    Japanisch
    4,9
    (143)
    Uoichi (Japanese Izakaya) - Traditional & Authentic
  1. Ein Foto von Restaurant Wiltons

    Wiltons

    Preis: Sehr Niedrig
    Britisch
    4,9
    (1.107)
    Das Wiltons wurde im Jahre 1742 gegründet und genießt seit jeher einen Ruf als Inbegriff für feine britische Küche in London. George William Wilton lieferte die besten Austern an die Händler des Londoner Haymarket. Heute führt das Wiltons diese Tradition fort und serviert Ihnen die besten Austern, Meeresfrüchte und Wild. Das Wiltons verbindet eine moderne Servicephilosophie mit allem das traditionell britisch ist, um für Sie das perfekte kulinarische Erlebnis zu schaffen. Wenn Sie eine Reservierung für Gruppen ab 6 Personen vornehmen, kontaktieren Sie das Wiltons bitte direkt. Sollten Sie spezielle Wünsche, wie zum Beispiel Geburtstagskuchen oder Champagner haben, kontaktieren Sie das Wiltons bitte direkt bei Ihrer Reservierung. Das Restaurant bittet darum, dass Herren langärmelige Hemden und lange Hosen, aber keine Sportkleidung oder offene Sandalen tragen.
  2. Ein Foto von Restaurant La Nonna Pasta Fresca

    La Nonna Pasta Fresca

    Preis: Moderat
    Italienisch
    4,8
    (377)
    "THE STORY Our story began in 2018 when lifelong friends and business partners Daniele and Eduardo spotted an opportunity to bring ‘la bella vita’ to busy Londoners. Using Daniele’s Italian Nonna and her traditional recipes as inspiration we embarked on a mission to bring the best fresh pasta dishes in London town! Our pasta is freshly made daily with zero zero flour from Italy and it is combined with egg, water, and salt. Our sauces are made in-house with Nonna’s love using the freshest ingredients sourced from Italy and our UK homeland. Nonna’s dishes are finished with a sprinkle of Pecorino or Parmigiano Reggiano cheese depending on preference and tradition and of course, the pasta will be always cooked al dente, Nonna’s way!"
  1. Ein Foto von Restaurant BEAST

    BEAST

    Preis: Sehr Niedrig
    Steak
    4,7
    (496)
    Freuen Sie sich auf ein ungezähmtes kulinarisches Erlebnis mit norwegischer Königskrabbe und Angus-Rindfleisch aus Nebraska. Hier speisen Sie in einer prunkvollen Atmosphäre bei Kerzenschein. In unserem eleganten, modernen Restaurant sind Sie eingeladen, am Fest teilzunehmen. Genießen Sie einen Aperitif an der gut bestückten Bar mit Personal, probieren Sie einen extravaganten Cocktail oder nippen Sie an einem prickelnden Glas Sekt. Mit dem Aufzug erreichen Sie dann den Speisesaal. In den großen Kühlschränken können Sie unsere Nebraska-Steaks aus eigener Trockenreifung begutachten. Aus den raumhohen Glastanks können Sie sich Ihre norwegische Königskrabbe persönlich auswählen. Das gehört zum ursprünglichen Erlebnis im Beast Restaurant. Zum Essen nehmen Sie an einem der 6 m langen rustikalen Gemeinschaftstische aus Luft getrocknetem englischem Eichenholz Platz.
  2. Ein Foto von Restaurant B E H I N D

    B E H I N D

    Preis: Sehr Niedrig
    Britisch
    5
    (86)
    Welcome to BEHIND. We are an intimate 1 Michelin star fish-focused tasting menu restaurant run by chef Andy Beynon. Situated on the edge of London Fields, Hackney, BEHIND has 18 kitchen-table seats for lunch and dinner sittings, as well as a relaxed wine bar.
    BEHIND is Andy Beynon’s first restaurant, opened in October 2020. After just 20 days’ trading it was awarded its first Michelin Star. Andy spent 15 years working in some of the best Michelin star restaurants in the country, including with chefs Claude Bosi, Phil Howard and Michael Wignall.
  1. Ein Foto von Restaurant 56 West Smithfield

    56 West Smithfield

    Preis: Moderat
    Weinbar
    4,8
    (20)
    56 West Smithfield was founded by a family of winemakers, with a passion for creating unique, hand-crafted wines.
    Our family vineyard, Château De La Cômbe, is a small, boutique vineyard in Provence. Determined to make exceptional reds and whites in a region renowned for its rosés, we spent years lovingly restoring the chateau and estate, rebuilding the winemaking cave with state-of-the-art equipment and re-planting and tending to the vines. It wasn’t long before our organic wines began winning international awards – a testament to quality winemaking in Provence.
    Eager to share our wines with the world, we partnered with like-minded, family-owned and boutique wineries to bring our rare and wonderful wines to you at 56 West Smithfield, without costly intermediaries.
  2. Ein Foto von Restaurant Oi Spaghetti

    Oi Spaghetti

    Preis: Sehr Niedrig
    Modern italienisch
    5
    (361)
    My name is Francesco and I cook spaghetti in this cabin restaurant with 3 tables, since 2015. I work solo. I don't serve more than 15 diners a day, and I will take care of your dinner like I would for my mother.
    You can watch me LIVE on Twitch under "Francescocooksspaghetti".
  1. Ein Foto von Restaurant City Spice - Brick Lane

    City Spice - Brick Lane

    Preis: Moderat
    Indisch
    4,8
    (925)
    As seen on BBC TV, ITV and on the Evening Standard:
    We pride ourselves on our award-winning Indian food, great customer service, and a truly luxurious atmosphere in the heart of Brick Lane. Our Michelin-inspired menu has a distinctive Bengali twist, and our expert vegan curry menu is second to none.
    From classic dishes to signature creations, we’ve won a host of awards for our Indian food including the Best Restaurant in London 2016. Looking for the best curry on Brick Lane? Take a look at our meat and vegan menu at City Spice.
    Below we have listed just some of our achievements as a proud stalwart for hearty, family-infused Indian cooking in London
    AWARDS:
    OpenTable Top 10 Indian Restaurants in London
    BCA Chef of the Year 2021 (Meat category)
    AFA Best Restaurant in London 2019
    BCA Best Vegan Restaurant 2018
    BCA Best Indian Restaurant 2017 and 2018
    Currylife Best Indian Restaurant 2016
    MEDIA FEATURES:
    BBC3 and BBC News
    ITV News
    Evening Standard
    Metro
    Timeout
    The Guardian
  2. Ein Foto von Restaurant Augustine Kitchen

    Augustine Kitchen

    Preis: Hoch
    Französisch
    4,9
    (340)
    Named after Franck Raymond’s grandmother, Augustine Kitchen showcases truly authentic French dishes, with a focus on produce from the Evian region where Franck was born.
    Augustine Kitchen is a 45 cover restaurant and has got an intimate family feel with a focus on good quality produce and wine. The producers are handpicked, to ensure the very best quality, including charcuterie from Monsieur Colliard and fish from Mouchet Anythy sur Leman, a fourth generation fisherman.
    Regional dishes feature Reblochon tarte, gratin of crozets and delicate smoked fera, whilst other highlights range from the sublime snails served with garlic mousse and parsley butter to pike quenelle or pork shank which has been slow cooked for 36 hours.
    Behind the bar, the handpicked selection of wines are displayed in open racks, in a typical French charm, along with a fine selection of Armagnacs, Cognacs and other well known spirits.

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Das am besten bewertete Restaurant London ist Jazu Bar London

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Die besten veganen Restaurants in London sind The Ivy Asia, St. Paul's, Mildreds Victoria und Mildreds Covent Garden

Zu den Restaurants mit dem besten Service in London gehören Jazu Bar London, Sinabro Restaurant und Pacific Tavern

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