Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
editorial list heading

Explore the first-ever MICHELIN picks for Texas

Ein Foto von Red logo
von OpenTable
Aktualisiert 12. November 2024

For over a century, Inspectors from the MICHELIN Guide have been traveling the world to find the world’s most incredible fine dining, recognized by MICHELIN Stars, while also highlighting great restaurants with reasonable prices through the Bib Gourmands. And now, it’s Texas’s turn in the spotlight. Explore all of the OpenTable restaurants who have received this prestigious designation and book a table to go congratulate them in person!

Ein Foto von BCN Taste & Tradition
4.9
4.9 (1835)
51 USD und darüber
Spanisch
Southeast Houston
Über das Restaurant
Für Reservierungen von mehr als 5 Gästen müssen Ihre Kreditkarteninfos vorgelegt werden. Wenn Sie später als 48 Stunden vor Ihrer Reservierung stornieren oder die Gästegruppe in den letzten 24 Stunden vor Ihrer Reservierung kleiner wird, fällt eine Gebühr in Höhe von USD 50 pro Person an. Wenn Sie die Reservierung auf einen anderen Namen umbuchen, fällt keine Gebühr an. Der Name BCN Taste & Tradition verneigt sich vor Barcelona und vor dem Mix traditioneller und modernen spanischer Küche. Der Küchenchef Luis Roger ist gerade von Girona, Spanien zurückgekommen - er wurde vom Michelin-Koch Ferran Adria im elBulli trainiert, und lernte an der renommierten Kochschule Aula Gastronomica de l'Emporada gelehrt. Das Restaurant befindet sich in einem viktorianischen Haus aus den 1920ern und erwartet Sie im angesagten Viertel Montrose/Museum District (4210 Roseland St.). Freuen Sie sich im BCN Taste & Tradition auf authentische spanische Gerichte und makellosen Service. Das Menü besteht aus fantastischen, modernsten Haute-Cuisine-Gerichten Spaniens, für die das Land weltberühmt ist.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 16. Juli 2019
Fab dinner
Ein Foto von Emmer & Rye
4.7
4.7 (3460)
51 USD und darüber
Amerikanisch
Downtown
Über das Restaurant
Das Emmer & Rye bietet eine traditionelle und saisonal inspirierte Küche an der Rainey Street in Austin, Texas. Das Emmer & Rye ist das erste moderne amerikanische Restaurant in Austin, das Dim-Sum-Gerichte als Teil seines Angebotes führt, in dem die Gäste direkt von umlaufenden Wagen bestellen können. Außerdem steht Ihnen ein wöchentlich rotierendes Menü zur Auswahl, dessen Gerichte mit regionalen Produkten direkt vom Erzeuger zubereitet werden. Das Emmer & Rye mahlt unter Verwendung einer Getreidemühle täglich frisch Urkorn für Brot, Pasta und Dessert. Neben dem Abendessen serviert das Restaurant zudem am Wochenende einen Brunch und donnerstags, freitags und samstags spätabendliche Angebote.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 1. Mai 2022
Bachelor Dinner
Ein Foto von Hestia
4.8
4.8 (1905)
51 USD und darüber
Moderne amerikanische Küche
Downtown
Über das Restaurant
Hestia, named after the Greek goddess of the hearth, is a modern live-fire grill house. Dishes find inspiration from a custom 20-ft hearth which anchors the kitchen and dining room. Our menus offers an opportunity to explore and showcase techniques that highlight the role of fire in food. You may choose to order from our a la carte menu or experience our chef curated tasting menu.

We accept reservations 60 days in advance. For event inquiries, please visit our website.

2024 Michelin One Star

Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 28. Juni 2020
Amazing!!!
Ein Foto von Kemuri Tatsu-ya
4.6
4.6 (28)
31 bis 50 USD
Japanisch
Austin
Über das Restaurant
Recognized by the James Beard Foundation, Michelin Guide and named one of the best restaurants in the U.S. by Food & Wine, Bon Appétit, GQ and more! Japanese izakaya and Texas barbecue are arguably the two best cuisines to enjoy while imbibing. Kemuri Tatsu-ya offers a mash-up of the two, plus an excellent selection of booze—including a ‘whisky bible.’ Guests are welcomed into the space with an enthusiastic “irasshaimase!” from the staff. The experience only gets better from there with creative dishes like Taiyaki Cornbread, Brisket Tsukemen and Guaca-Poke. Bright, innovative cocktails, including super-chilled Toki highballs cranked out from a machine, are
an essential part of the experience. Reserve a table today to get a taste of this iconic Austin
restaurant, brought to you by Tatsu Aikawa and the team behind Ramen Tatsu-Ya.

Ein Foto von Ladino
4.8
4.8 (983)
31 bis 50 USD
Mediterran
Downtown
Über das Restaurant
Located in the Historic Pearl, Ladino is a modern Mediterranean grill house celebrating all the cultures and cuisines of the Mediterranean region. Ladino features fresh-made pita from a wood-burning oven, an abundance of dips and small plates, and entrees from the 'mangal' - regional specialties cooked on a live-fire, charcoal grill. Desserts are inspired by the sweet and savory staples of the region with a modern touch, and the beverage program highlights the area's wines and spirits.

2024 Michelin Bib Gourmand

Top-Bewertung
DiegoGVIP
Besucht am 14. Sept. 2022
Absolutely stellar!!
Ein Foto von Le Jardinier - Houston
4.7
4.7 (180)
51 USD und darüber
Französisch
Heights / Washington
Über das Restaurant
Michelin-starred Le Jardinier is a unique and refined restaurant from Michelin-starred Chef Alain Verzeroli located in The Museum of Fine Arts Houston.

Rooted in timeless French approach, Chef Verzeroli has created a menu where plants play a prominent role: seasonal fruits and vegetables, fresh herbs, and greens are complemented by wild and sustainable fish with local Texas meats. All our breads are gluten-free and baked in house.

Le Jardinier's light-filled space will evoke a feeling of relaxed-luxury and incorporate custom art pieces with outdoor dining set within an Isamu Noguchi-designed sculpture garden. In 2024, Le Jardinier was awarded one Michelin Star at Texas' Inaugural Michelin Guide.

Ein Foto von March
4.9
4.9 (41)
51 USD und darüber
Mediterran
Montrose
Über das Restaurant
In the heart of Houston’s Montrose neighborhood, MARCH Restaurant is an intimate Mediterranean restaurant from Chef Felipe Riccio. Serving both 6 and 9 course tasting menus, we study the gastronomy, history, and cultures of the region to answer the question:

“What is Mediterranean cuisine?”

After many years of personal and professional exploration of the Mediterranean – including extended stints at three-Michelin-starred Osteria Francescana and Azurmendi –Felipe has brought this spirit of exploration back to his home in Houston.

The word ‘MARCH’ signifies an area of land on the border between two territories; a frontier between realms. The menu is the team’s love letter to the Mediterranean where we will explore the unique, layered evolution of its many connected cuisines, with beverage pairings/selections artfully curated by partner and Master Sommelier, June Rodil, and the acclaimed beverage team.

Ein Foto von Mot Hai Ba - Lakewood
4.9
4.9 (1259)
31 bis 50 USD
Vietnamesisch
Lakewood / White Rock Lake
Über das Restaurant
Mot Hai Ba has been an East Dallas staple since 2013, offering a seasonal menu inspired by locally sourced farms and ingredients, as well as influences from France, Asia & Italy.
Our original location in Lakewood offers a cozy, intimate dining room, and a lovely enclosed patio for your enjoyment.

Due to our limited seating capacity we ask that guests adhere to the following reservation timeframes:
parties of 1 to 2 guests - 1 hour 45 minutes .
2 to 4 guests - 2 hours .
5 guests and up - 2.5 hours .

Parties of 5 and larger must call the restaurant to reserve, as a credit card hold will be required.

Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 27. Jan. 2024
Amazing!! 10/10!
Ein Foto von Musaafer
4.7
4.7 (1044)
51 USD und darüber
Indisch
Galleria / Uptown
Über das Restaurant
Two chefs of The Spice Route Co. were sent on this ambitious task of traveling 29 states of India; gathering stories and experiences along the way and bringing home age-old regional recipes, which have been translated into our eclectic menu. You’ll find Musaafer in Houston in the Galleria shopping complex, close to the city’s lively business district. The elegant two-story space with sweeping windows offers a luxurious and memorable dining experience. Guests are treated to unforgettable Indian cuisine, a world-class wine program and unparalleled hospitality.
Ein Foto von Rosie Cannonball
4.7
4.7 (39)
31 bis 50 USD
Moderne amerikanische Küche
Montrose
Über das Restaurant
At Rosie Cannonball, we’re serving European comfort food in a lively atmosphere. The restaurant celebrates the origins of cooking through open, live fire and is centered around a wood-burning oven and grill.

The menu draws inspiration from individual ingredients: local vegetables, pastas and pizzas, simple seafood and locally-sourced meat cooked over live fire.

Master Sommelier June Rodil curated an expansive list of delicious wines with a strong Italian, Spanish and French focus from their favorite producers new and old, along with options from progressive New World producers.

The cocktail menu has strong Italian influences, mirroring the focus of the food.

Chef de Cuisine: Matt Hamilton
Sous Chef: Karla Moreno
Executive Pastry Chef: Samantha Mendoza
General Manager: Brandi Kinney
Front of House Managers: Lauren Allen
Goodnight Hospitality Partners: Bailey & Peter McCarthy, Felipe Riccio, June Rodil

Ein Foto von Southerleigh Fine Food & Brewery
4.8
4.8 (3104)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch Regional (Südliche)
Downtown
Über das Restaurant
Das Southerleigh befindet sich in dem alten Gebäude der Brewering Association und wurde nach der vorherrschenden Golfbrise und dem stolzen Heimatsgefühl der texanischen Küste benannt. Das Southerleigh serviert Chef Jeff Balfours moderne Interpretation der interkulturellen Küche von Texas. Die hauseigene Brauerei bietet eine wechselnde Auswahl von Craft Batch Bieren nach Originalrezepten vom Bierbrauer Les Locke an.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 8. Juni 2021
Estuvo vergas
Ein Foto von Street To Kitchen
4.7
4.7 (853)
31 bis 50 USD
Thailändisch
East End
Über das Restaurant
Enjoy unapologetically authentic Thai food in the East End. All food is made from scratch by native Thai chef and James Beard Award winner for Best Chef: Texas Benchawan Jabthong Painter.

Chef Benchawan and her husband—who also spend time in their Bangkok home each year—have painstakingly built out a restaurant that would fit into Bangkok’s hip Thong Lor neighborhood, but they have located it in Houston. Expect trendy Thai vibes, music, strong cocktails and an adventurous wine list to accompany Chef Benchawan’s acclaimed dishes.

The largest party Street to Kitchen can accommodate is 6 people. If more than 6, you can arrange a private Thai tasting menu, including a minimum spend. please contact us via email at eatthai@streettokitchen.org Thai tasting menus can also be made available for smaller parties if confirmed at least one week before via the same email.

Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 30. Aug. 2022
Amazing… amazing… amazing!!!!
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo