Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
editorial list heading

Explore the 2024 MICHELIN picks for Florida

Ein Foto von Red logo
von OpenTable
Aktualisiert 19. April 2024
The dining scene in Florida is in the spotlight once again with the recent announcement of this year’s MICHELIN Star and Bib Gourmand honorees. Explore all of the OpenTable restaurants who have received this prestigious designation and book a table to go congratulate them in person!
Ein Foto von Ariete
4.7
4.7 (1527)
51 USD und darüber
Moderne amerikanische Küche
Coconut Grove
Über das Restaurant
Ariete ist eine nahrhafte Ergänzung zu Miamis gastronomischer Landschaft und bietet ein kulinarisches Erlebnis im Innen- und Aussenbereich des Restaurants auf einer üppig von Bäumen gesäumten Chaussee in Coconut Grove. Ariete bietet innovative Küche und kombiniert dabei die neue Welt mit neuem amerikanischen Stil. Essen im Ariete ist wie ein Sonntagsessen mit der Familie, auf der Karte stehen Snacks und Gerichte zum Teilen, im Mittelpunkt steht dabei der mit Holz befeuerte Grill. Das Angebot beinhaltet Foie Gras, Kochbananen,hausgemachte Wurstwaren,Tartar aus Wildfleisch und säuerliche Orangendoughnuts mit Konfitüre aus gegrillter Ananas. Tische im Innen und Aussenbereich werden nach Verfügbarkeit vergeben.
Top-Bewertung
Gabriel
Besucht am 15. Dez. 2024
Amazing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ein Foto von Capa at Four Seasons Orlando
4.8
4.8 (1611)
51 USD und darüber
Steakhaus
Lake Buena Vista
Über das Restaurant
Das Steakhouse mit Bar im 17. Stock auf dem Dach bietet Ihnen fachmännisch über Holz gegarte Prime Cuts und einzigartige spanisch beeinflusste Küche in einem lebendigen Ambiente. Die vielfältigen Angebote des Capa reichen von neuen baskisch inspirierten kleinen Platten bis zu einer Reihe von frischen Meeresfrüchten aus Florida. Die Wein- und Cocktailkarten beinhalten sowohl regionale Spezialitäten als auch globale Klassiker. Die Bedienung kümmert sich intuitiv, hilfsbereit und authentisch um Ihr Wohl. Von der Außenterrasse können Sie das nächtliche Feuerwerk verfolgen, und in der offenen Küche sind Sie bei der Zubereitung ganz nah dabei. Das Capa ist für die Öffentlichkeit zugänglich. Spontane Besucher sind immer willkommen. Es wird jedoch eine Reservierung empfohlen.
Top-Bewertung
Marti
Besucht am 6. Feb. 2019
Superb dinner!
Ein Foto von Chug's Diner
4.7
4.7 (1)
Bis zu 30 USD
Kubanisch
Coconut Grove
Über das Restaurant
Chug's is a Cuban-American Diner in the heart of Coconut Grove by Chef Michael Beltran. Known for Cuban coffee, croquetas, pastelitos, sweets and all day breakfast, lunch & dinner. The vintage interior is complete with a full bar, perfect for Happy Hour. Chug's also has an outdoor patio space and a ventanita.
Ein Foto von DOYA
4.8
4.8 (2463)
31 bis 50 USD
Mediterran
Wynwood
Über das Restaurant
Welcome to DOYA! We are a modern Aegean Meze + Bar restaurant in Wynwood. Chef Erhan Kostepen (formerly of Mandolin) offers plates to share, prepared over wood and coal fire. Besides a beautifully decorated dining room, we offer a theater kitchen with counter seats where guests can interact with the chefs directly. Our outdoor seating is a garden oasis unlike any other in Wynwood/ Miami.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 1. Juni 2022
Amazing!!!!
Ein Foto von EBBE
4.5
4.5 (141)
51 USD und darüber
International
Tampa
Über das Restaurant
The best seasonal ingredients refined in the kitchen by 2 Michelin star Chef Ebbe and his team.

Drawing inspiration from the captivating ambiance of Scandinavia, we have meticulously crafted an intimate restaurant nestled in the heart of Tampa, Florida.

Under the skilled guidance of Chef Ebbe and his talented team, our kitchen becomes a haven where we artfully refine the most exquisite seasonal ingredients. With each dish crafted, we guarantee a culinary experience that transcends boundaries, tantalizing taste buds and transporting diners on a journey of flavors.

Ein Foto von El Cielo Miami
4.7
4.7 (1026)
51 USD und darüber
Kolumbianisch
Brickell
Über das Restaurant
El Cielo Miami ⭐ By Juan Manuel Barrientos.


Nestled in the vibrant heart of Brickell, El Cielo stands out as the only Colombian restaurant in Florida graced with a Michelin Star⭐.

Our signature culinary offering is a tasting menu that melds modern cuisine with an innovative sensory dining experience. Immerse yourself in a captivating atmosphere and relish our terrace with exclusive yacht access, embodying the magic of Miami.

Dedicated to sustainability, we prioritize local products to deliver unforgettable experiences that celebrate our deep Latin roots. Join us on this unparalleled culinary journey in Miami."

We do not accept late show to reservations, after 15 minutes the reservation will be considered a no show and no show fee/Cancellation will be applied.

-Dress Code: Business Casual.




Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 7. Jan. 2021
Amazing!!!!!!!!
Ein Foto von El Turco - Miami
4.6
4.6 (319)
31 bis 50 USD
Türkisch
Buena Vista
Über das Restaurant
Chosen as one of the best new restaurants 2021 by top Chefs (bloomberg.com) located in a beautiful retail sanctuary Upper Buena Vista in Design District. El Turco won the prestigious 'Michelin' Bib Gourmand award in 2022, 2023, and 2024 , three years in a row.
In 2023 El Turco was chosen ' The best Mediterranean Restaurant' by Miami New Times and one of the best 7 restaurant by Bon Appetit magazine.
We serve Family Style dishes such as hand made Manti, Izmir Kofte, Kavurma, Lamb Casserole, Hand made Boreks as well as Aegean, Mediterranean Mezes such as Babaganush, Hand rolled grape leaves with rice, and hummus.
We are proud of serving legendary Turkish breakfast and Sucuk with eggs and Menemen.
Under the shades of a 150 years old banyan tree with an incredible spiritual atmosphere we know you will enjoy this great dining experience.
Our Tiki hut is heat and rain protected and perfect for small events.
Simple but tasty food, casual and spiritual atmosphere and relaxing music.

Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 25. Juni 2023
Ortam, hizmet çok güzeldi. Miami bardakta demleme Türk çayı bulunmaz bir fırsat. İster geleneksel, ister modern her türlü kahvaltının tadına varıyorsunuz.
Ein Foto von Ghee - Downtown Dadeland
4.7
4.7 (1519)
Bis zu 30 USD
Indisch
Kendall
Über das Restaurant
A pursuit for knowledge was the stimulus and continues to be the driving force behind Chef Niven’s career. Ghee means PURE and has a symbolic meaning both spiritually and in the kitchen of an Indian home. The restaurant encompass traditional Indian home cooking, ingredient driven using local artisan purveyors. Chef Niven highlights the experience of dining at Ghee: "I want to my guests to walk into Ghee with the sense of entering my home. I want them to feel at home. I want them to smell the aromas and spices and get more engaged in their meal. One of the things that I always tell my cooks is, ask questions, be inquisitive if you don’t know. I want the same for my guests."
Top-Bewertung
jb14377VIP
Besucht am 15. März 2020
Amazing!!!
Ein Foto von L’Atelier de Joël Robuchon - Miami
4.7
4.7 (417)
51 USD und darüber
Französisch
Design District
Über das Restaurant
Florida’s only two Michelin star restaurant, and the only two Michelin star Joël Robuchon restaurant in the U.S., L'Atelier Miami of The Bastion Collection is the incarnation of the late Chef Joël Robuchon’s groundbreaking concept, staying true to the original Parisian roots while drawing inspiration from the surrounding city and location in the Miami Design District.

L'Atelier’s name refers to a craftsman’s workshop, emphasizing Chef Robuchon’s hallmark of elevating the simplest of dishes into something extraordinary using pristine ingredients, immaculate technique and abundant creativity. The chef’s counter seating faces directly into the open kitchen, allowing for a dynamic interaction between the chefs and diners, and view into the creative process.

Ein Foto von Le Jardinier - Miami
4.4
4.4 (454)
Bis zu 30 USD
Modern Französisch-Amerikanisch
Design District
Über das Restaurant
Le Jardinier is a collaborative culinary experience crafted by Michelin-starred Chef Alain Verzeroli and global hospitality group The Bastion Collection. Rooted in the refined elegance of French culinary technique, one Michelin-starred Le Jardinier celebrates seasonality with dishes that encapsulate the land’s rich offerings on every plate, reflecting and paying tribute to the rhythm of nature. Le Jardinier's modern, light-filled space and lush outdoor dining area evoke a fun, tropical garden in the heart of the Miami Design District.
Ein Foto von Lilac
4.8
4.8 (620)
51 USD und darüber
Mediterran
Tampa
Über das Restaurant
Lilac is a modern Mediterranean restaurant helmed by Michelin-starred chef and California native, John Fraser. Lilac exclusively offers a 4-course prix fixe menu featuring signature elements of Chef Fraser's mastery of Mediterranean cuisine explored through the lens of Floridian coastal produce. Open for dinner Tuesday through Saturday, the dining room’s walnut flooring and the warm glow from the pendant globes create an elevated, convivial space focused around an eight-seat Christian Liaigre chef’s counter in sandblasted walnut and a lively open kitchen. Taking its cues from Fraser’s Greek heritage and his admiration of Turkish cuisine, Lilac’s balanced menu is a celebration of the chef’s vegetable-forward philosophy using fresh, seasonal, and locally sourced ingredients.
Ein Foto von Michael's Genuine Food & Drink - Miami
4.6
4.6 (6439)
31 bis 50 USD
Moderne amerikanische Küche
Design District
Über das Restaurant
Seit der Ersteröffnung von Michael’s Genuine Food & Drink im Design District von Miami im Frühling 2007 wissen die Gäste die erfrischende Kombination aus ungezwungendem Ambiente und köstlichen Speisen zu schätzen. Es handelt sich um ein Stadtteil-Bistro, das genau die Art von Küche anbiete, die der Koch und Besitzer Michael Schwarz perfektioniert hat: hausgemachte, einfache, köstliche Speisen mit einem Fokus auf herausragende Zutaten aus örtlicher Erzeugung. Das Restaurant ist täglich geöffnet und serviert Mittagessen, Nachmittagsspeisen, Abendessen und Brunch. Der Hauptspeisesaal und der Innenhof bieten Platz für 100 Personen. Im Bereich der "The Bar" finden 16 Personen Platz und 24 weitere Personen in der Willkommensbar. Hier werden Nachmittagsspeisen serviert, darunter eine Rohkostbar von 15:00 bis 17:30 Uhr, die von Montag bis Samstag angeboten wird. Zum Sonntagsbrunch erwarten Sie wöchentlich wechselnde süße und herzhafte Gerichte. Das Restaurant liegt im lebhaften Stadtteil Design District, der neuen Luxus- und Fashion-Spielwiese in Miami.
Top-Bewertung
Raul
Besucht am 9. Juni 2018
Best lunch in Miami
Ein Foto von Norigami
5.0
5 (315)
31 bis 50 USD
Sushi
Winter Garden
Über das Restaurant
2023 & 2024 Michelin Bib Gourmand
Reserve a spot at our 8 seat sushi counter that serves up unique hand rolls, sushi, sashimi, and cold tastings. Not sure what to order? Allow the Chef to curate a special omakase experience for you. The forms are endless, just like origami. Source Globally for high quality ingredient.

Located inside Plant Street Market in historic downtown Winter Garden.

Ein Foto von Phuc Yea
4.6
4.6 (1284)
31 bis 50 USD
Asiatisch
MiMo / Upper East Side
Über das Restaurant
Phuc Yea offers a selection of shareable plates that capture the soulfulness and passion behind family-rooted recipes, the restaurant is inspired by Aniece Meinhold's Vietnamese heritage and Cesar Zapata's Third Coast culinary roots. Under one roof, guests are invited to marvel at Biscayne's blossoming Mimo District; embrace 90's hip-hop, street-cool music; and enjoy Cesar's version of Viet- Cajun cuisine - a lively mash up of fresh and colorful Vietnamese ingredients pumped up with spicy, bold Cajun flavors. This grown up version of Phuc Yea is largely seafood driven.

Brunch features a dim sum style menu that highlights classic American brunch preparations. It is at brunch, Chef Zapata will feature his Gulf and Southern influences more prominently while still integrating Vietnamese breakfast tradition.

Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 19. Dez. 2017
Amazing!!!!
Ein Foto von Psomi
4.8
4.8 (912)
Bis zu 30 USD
Griechisch
Tampa
Über das Restaurant
PSOMI literally translates to “bread” but its essence is so much more. Psomi refers to the best bite, the “choice” piece, the crumb that everyone at the table fights over. Whether you’re a local or just passing through- Psomi is more than just an incredibly delicious, beautiful bakery + eatery, it’s a place to call home.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 5. Aug. 2023
An absolute gem.
Ein Foto von Stubborn Seed
4.8
4.8 (2848)
51 USD und darüber
Amerikanisch
South Beach
Über das Restaurant
Michelin Starred Stubborn Seed is the result of pairing unrelenting passion with an unapologetic approach. It aims to unearth cravings of the palate while constructing a reward in each bite. This philosophy takes honest ingredients and elevates them. At the helm is 2022 James Beard Award Semi-Finalist and Bravo’s Top Chef Season 13 Winner, Chef Jeremy Ford. In 2022, Stubborn Seed was awarded one Michelin star in the highly coveted inaugural Florida guide.


Stubborn Seed is a tasting menu only restaurant, with the option of a la carte service or the tasting menu at the bar. Reservations are available for table service and also available for the bar. Dress code strictly enforced as smart-casual. We are unable to accommodate tasting menus for guests following a vegetarian or vegan diet.

A cancellation fee of $50 per person will incur if cancelled within 24 hours of the reservation. On holidays and special occasions, cancellations fees will be $100 per person.



Top-Bewertung
CreditreformVIP
Besucht am 5. Jan. 2022
Zum zweiten Mal in 2 Wochen und einfach grandios. Wir haben zu viert 11 Gerichte gegessen, eines besser und ausgefallener als das andere. Wirklich herausragend.
Ein Foto von Sushi Saint
4.7
4.7 (157)
31 bis 50 USD
Sushi
Downtown Orlando
Über das Restaurant
Visit our website sushisaint.com/omakase to book our new $100 8-seat Omakase experience.

Sushi Saint, located in Downtown Orlando's Creative Village inside the Brew Theory brewery, is a temaki hand roll bar & sushi lounge by Michelin-starred chef Michael Collantes. Each hand roll is made fresh and handed one-by-one to ensure its consumed in its freshest state. Sushi Saint features many beers on tap manufactured on-site, a selection of low ABV sake-based cocktails and sake by the glass.

Made-to-order hand rolls are prepared with the finest global selection of premium seafood, at both the temaki bar and sushi lounge. The lounge menu is designed to elevate date nights and intimate group outings with DIY hand rolls, nigiri platter and other small bites.

Walk-ins are welcome. Reservations are recommended for the 12-seat temaki bar for a more personalized experience in front of the chefs.

We accept all major credit cards and are a cashless facility.



Ein Foto von Z Asian - Vietnamese Kitchen
4.4
4.4 (86)
Bis zu 30 USD
Asiatisch
Downtown Orlando
Über das Restaurant
Join our kitchen for fresh, authentic Vietnamese cuisine with VEGAN options!
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo