Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
editorial list heading

Explore the 2024 MICHELIN picks for California

Ein Foto von Red logo
von OpenTable
Aktualisiert 06. August 2024

The dining scene in California is in the spotlight once again with the recent announcement of this year’s MICHELIN Star and Bib Gourmand honorees. Explore all of the OpenTable restaurants who have received this prestigious designation and book a table to go congratulate them in person!

Ein Foto von Addison By William Bradley
4.8
4.8 (1884)
51 USD und darüber
Kalifornisch
Del Mar
Über das Restaurant
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.

Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.

Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 28. Apr. 2017
An epic dinner!
Ein Foto von Providence
4.9
4.9 (4393)
51 USD und darüber
Aus Dem Meer
Hollywood
Über das Restaurant
2 Michelin-Sterne; 2013, 2014 Best Restaurant, LA Times; 2010 Chef of the Year, Angeleno Magazine; 2014, 2012, 2011 und 2010 Best Chef Nominee, James Beard Foundation; Best New Restaurants, Esquire Magazine; Best New Restaurant nominee, James Beard Foundation; Best Chef "Pacific" nominee, James Beard Foundation; Best Seafood Restaurant, Los Angeles Magazine; Top 40 Restaurants in the United States, Gayot.com; Top 50 Restaurants in the United States, Gourmet Magazine. Korkengeld USD 50 pro Flasche, auf 3 Flaschen pro Tisch begrenzt (Korkengeld ist keine Option für Gruppen mit mindestens 9 Personen). *Kein Korkengeld am Montagabend (nur für Gruppen mit weniger als 9 Personen. Auf 3 Flaschen pro Tisch begrenzt. Gilt nicht an Feiertagen oder für Sonderveranstaltungen).
Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 6. Nov. 2021
Amazing food! Wonderful dinner!
Ein Foto von Jeune et Jolie
4.9
4.9 (4050)
51 USD und darüber
Moderne französische Küche
Carlsbad
Über das Restaurant
A culinary experience celebrating the moment, Jeune et Jolie reimagines French cuisine through the vibrant lens of our Southern California landscape with a 4-course menu offered at $120 per guest.

For those looking for a more casual evening, we feature "Le Menu du Bar”, an à la carte offering available for walk-in guests at our bar and lounge.







Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 24. Feb. 2023
Amazing!!!
Ein Foto von Orsa & Winston
4.7
4.7 (1099)
51 USD und darüber
Japanisch
Downtown
Über das Restaurant
Das Orsa & Winston ist das dritte Restaurant in der Innenstadt von Küchenchef und Eigentümer Josef Centeno, bekannt aus dem Bäco Mercat und der Bar Amá. Mit seinen abendlich wechselnden Degustationsmenüs verbindet das Restaurant die charakteristischen Eigenschaften der italienischen und japanischen Küche in einem gemütlichen Speiseraum mit 32 Sitzplätzen und einer offenen Küche. Ein "Super-Omakase"-Degustationsmenü mit 20 Gängen wird nach vorheriger Reservierung an unserer Küchencheftheke mit 4 Sitzplätzen angeboten. Aufgrund der kleinen Räumlichkeiten unseres Restaurants, empfehlen wir Ihnen eine Reservierung im Voraus.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 19. Sept. 2020
AMAZING!!!!
Ein Foto von Kali
4.6
4.6 (1595)
31 bis 50 USD
Kalifornisch
Hollywood
Über das Restaurant
Wir sind ein gehobenes, modernes, serviceorientiertes Nachbarschafts-Restaurant. Freuen Sie sich auf Degustationsmenüs sowie Speisen à la carte mit einem umfangreichen Getränke-/Weinprogramm von zwei Branchenveteranen aus Los Angeles.
Ein Foto von Osteria Mozza
4.7
4.7 (7387)
51 USD und darüber
Italienisch
Hollywood
Über das Restaurant
Osteria Mozza ist die vornehme und mit Michelin Sternen ausgezeichnete Verwandschaft der benachbarten Pizzeria Mozza, und das Konzept beider erdacht von den Partnern Nancy Silverton, Mario Batali und Joe Bastianich. Nancys beeindruckende Mozzarella-Bar ist der Mittelpunkt des Lokals und die hohen Räume der Osteria bieten ein raffiniertes und anregendes Ambiente, um das von ihren Kreationen aus Mozzarella und anderen frischen Käsesorten, sowie von Batalis aus ganz Italien mitgebrachten Speisen inspirierte Menü zu geniessen. Die Weinkarte mit Weinen aus ganz Italien greift die Tradition auf und bietet Abfüllungen aus dem Land der besten Weinproduzenten mit dem Schwerpunkt Piemont, Friaul und der Toskana.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 6. Dez. 2018
Amazing!!!!!!!
Ein Foto von Kenzo Napa
4.8
4.8 (483)
51 USD und darüber
Japanisch
Napa
Über das Restaurant
Kenzo Napa, presented by owners Kenzo and Natsuko Tsujimoto, is an exceptional, authentic Japanese restaurant featuring a traditional prix fixe kaiseki menu, located in downtown Napa.

OpenTable displays availability up to 30 days in advance. For long-range planning, contact: reservations@kenzonapa.com. Note that less than 24 hours' notice for cancellation will result in a $200 cancellation fee.

The fusion of Japanese tradition with innovative techniques and presentation is sure to transform all perceptions of Japanese cuisine. The sublime, rich flavors of Japanese Edomae sushi and kaiseki delicacies are created with seafood selections from acclaimed markets flown in from Japan. Every dish is expertly paired with the full Kenzo Estate wine collection, along with a selection of fine Japanese sakes and beers in a peaceful environment where the focus is on the chefs and cuisine.

Kenzo is the proud recipient of 7 consecutive Michelin Star awards, noted for sake and wine lists.

Ein Foto von The Restaurant at Auberge du Soleil
4.8
4.8 (4809)
51 USD und darüber
Französisch
Rutherford
Über das Restaurant
Das Restaurant Auberge du Soleil wurde 1981 eröffnet und erwartet Sie auf einem gut 13 Hektar großen Grundstück mit Aussicht auf die üppig bewachsenen Weinberge im Napa-Tal. Die Küche wurde von der umliegenden Weinlandschaft inspiriert und kreiert innovative Menüs, die die vielfältige Weinauswahl mit einem Speisenangebot kombinieren und somit über lange Zeit hinweg ihre gastronomischen Liebhaber erfreuen und inspirieren. Das Bistro & Bar ist ein ausgezeichneter Ort für ein Glas Wein bei Sonnenuntergang auf der Terrasse, eine gemütliche Mahlzeit im Freien oder einen Schlummertrunk am Kamin. Im Restaurant erwarten Sie ein luxuriöses Ambiente in seiner schönsten Form sowie eine Aussicht auf die bekanntesten Weinberge im Napa-Tal. Freuen Sie sich auf ein Angebot, das über 40 Sorten der besten Weine des Napa-Tals im Glas sowie einen Weinkeller mit nahezu 17.000 Weinen umfasst. Somit können Sie sich ein umfassendes Spektrum an Eindrücken aus der Weinlandschaft Kaliforniens verschaffen. Reservierungen für ein Abendessen im Sommer lassen sich online zwischen 17:30 und 18:00 Uhr sowie zwischen 20:00 und 21:00 Uhr vornehmen. Alle Online-Reservierungen, die zwischen dem 01. Mai und dem 31. Oktober vorgenommen werden, gelten für die Außenterrasse, sofern das Wetter es zulässt. * Achten Sie bitte in der Bestätigungs-E-Mail auf wichtige Hinweise hinsichtlich Ihrer Reservierung. *
Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 28. Sept. 2022
Amazing!!!!
Ein Foto von Chez TJ
4.8
4.8 (1533)
51 USD und darüber
Moderne französische Küche
Mountain View
Über das Restaurant
Mit einem aufmerksamen Service, frischen Blumen und sanfter Musik erwartet Sie dieses familiäre, mit einem Michelin-Stern ausgezeichnete Restaurant in der Innenstadt von Mountain View. In einem herrlichen viktorianischen Haus serviert Küchenchef Jarad Gallagher zeitgenössische französische Küche mit kräftigen, frische Aromen aus natürlichen, qualitativ hochwertigen Produkten. Im Chez TJ erleben Sie einen erlebnisreichen Abend voller kulinarischer Genüsse. Unsere Festpreise sorgen für einen entspannten und angenehmen Abend mit Essen und Unterhaltung. Die 4 Speisesäle bieten ein gemütliches Ambiente für ein besonderes Abendessen mit der Familie und Freunden. Ein Stern im Guide Michelin 2012, "Top Restaurants 2007" SF Examiner, "3 1/2 Sterne" - San Francisco Magazine und San Jose Mercury News. Top Ergebnisse in den Restaurantführern 2007 von Zagat & Gayot.
Ein Foto von The Plumed Horse
4.6
4.6 (2577)
51 USD und darüber
Kalifornisch
Saratoga
Über das Restaurant
Das Plumed Horse präsentiert sich Elegant mit einem gepflegten und modernen Interieur sowie einem von Glas umgrenzten, dreistöckigen Weinkeller der eine Auswahl von 1.800 Weinen und über 20.000 Flaschen umfasst. Chefkoch und Inhaber Peter Armellino hat ein zeitgenössisches kalifornisches Menü geschaffen, das mit einem ausgewogenen Verhältnis von Fleisch und Fisch und einem Fokus auf elegantes Speisen überzeugt. Seit seiner Wiedereröffnung wurde das Restaurant mit einem Michelin-Stern ausgezeichnet. Seine Küche wird sowohl à la carte als auch in Degustationsmenüs serviert, darunter eines aus Gemüse vom eigenen "Bauernhof". Alle Tätigkeiten in der Küche können vom exklusiven und privaten Tisch des Küchenchefs betrachtet werden (aufgrund der hohen Nachfrage ist der Tisch des Küchenchefs nicht online zu buchen, bitte fragen Sie die Verfügbarkeit telefonisch an). Erleben Sie das Beste bezüglich Service, Dekor, Wein und Essen an diesem Ort im Silicon Valley, dass das Sunset Magazin als "das beste Restaurant zum Geldausgeben" bezeichnete.
Top-Bewertung
YosemiteMike
Besucht am 8. Juni 2018
Wonderful dinner!
Ein Foto von Selby's
4.6
4.6 (943)
31 bis 50 USD
Kontinental
Menlo Park
Über das Restaurant
Located on the corners of Selby Lane and El Camino Real in the town of Atherton, Selby’s celebrates classic American continental cuisine with a menu that showcases the restaurant’s unique relationship with SMIP Ranch. Please visit our website for updates. We will see you soon!

We serve a Three Course Pre-Fixe Menu for $125 per person.

We are excited to announce we are returning to
a traditional tipping model and will no longer be
applying service fees to your bill. This change will
provide our guests with greater flexibility and the
opportunity to show your appreciation for our staff’s
hard work and dedication.

Ein Foto von O' by Claude Le Tohic
4.8
4.8 (465)
51 USD und darüber
Moderne französische Küche
Downtown / Union Square
Über das Restaurant
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service.

O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France.

Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.

Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.

Ein Foto von Niku Steakhouse
4.8
4.8 (802)
51 USD und darüber
Steakhaus
SOMA
Über das Restaurant
Located in San Francisco’s Design District, Niku Steakhouse is a meat-focused restaurant, highlighting an in-house dry aging program, exclusive cuts of coveted Japanese A5 wagyu with an emphasis on wood fired cooking.

Niku, by the Omakase Restaurant Group, hosts a dining room oriented around a roaring custom binchotan charcoal and wood-fired grill, where guests watch as Executive Chef Dustin Falcon (Lazy Bear, The French Laundry) and his team prepare steaks to perfection. At Niku, there is a true marriage of American and Japanese sensibilities. Falcon’s cooking is driven by the terroir of Northern California — which finds its way onto the menu through foraged ingredients and products from local farmers — met with the highest quality domestic and A5 Japanese Beef.

Ein Foto von The Village Pub
4.9
4.9 (3996)
31 bis 50 USD
Amerikanisch
Woodside
Über das Restaurant
In diesem beliebten Wahrzeichen von Woodside genießen Sie einzigartige Küche in Silicon Valley. Das The Village Pub beweist Sinn für Tradition und Authentizität. Das freundliche und elegante Ambiente dient als perfekte Kulisse für Chefkoch Orlando Pagan mit seiner zeitgenössischen amerikanischen Küche mit klassisch französischen Einflüssen.
Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 22. Okt. 2022
Best dinner!
Ein Foto von The Progress
4.8
4.8 (2460)
51 USD und darüber
Moderne amerikanische Küche
Western Addition
Über das Restaurant
Das The Progress ist das Schwesterrestaurant vom State Bird Provisions (gleich nebenan) und ist auch die Vision von Koch sowie Besitzer Stuart Brioza und Nicole Krasinski, aber mit einem breiteren Rahmen. Hier erwarten Sie ein Menü für Familien zur freien Auswahl mit moderner, rustikaler kalifornischer Küche. Das Abendessen im Speisesaal bietet Ihnen ein Menü für USD 62 pro Person. Darin enthalten sind Snacks aus der Küche und vier große von jedem Tisch gewählte Platten, die auf die Größe der Gruppe angepasst werden. Die Bar ist die ganze Nacht geöffnet und bietet einen À-la-carte-Service an. Eine umfangreiche und vielseitige Weinkarte sowie eine sorgfältig kuratierte Auswahl an Cocktails runden das festliche Angebot ab.
Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 4. Okt. 2019
such a gem!
Ein Foto von State Bird Provisions
4.8
4.8 (3236)
51 USD und darüber
Kalifornisch
Western Addition
Über das Restaurant
Das State Bird Provisions ist ein abenteuerliches, einfallsreiches, köstliches, nachdenkliches und zeitgenössisches amerikanisches Restaurant; was als ein Rezept für die Zubereitung von Wachteln begann, hat sich langsam zu einem Restaurant ohne vorherbestimmte Elemente entwickelt.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 11. Aug. 2019
AMAZING!!!!
Ein Foto von Spinning Bones
4.5
4.5 (301)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch
Alameda
Über das Restaurant
Spinning Bones is a California rotisserie Michelin Bib Gourmand rated restaurant that specializes in roasted meats with bold flavors. The focus of the menu is slow roasted meats: poultry, pork and beef, rotating on spits over high heat, and basting in their own natural juices. The rest of the menu is comprised of shareable appetizers, vegetarian side dishes, and healthier salads with vegan dressings. The principle of the menu is straight-forward: quality products that are prepared minimally and cooked thoughtfully. Spinning Bones is a brunch and dinner spot for Alameda people by Alameda people. It is a casual neighborhood restaurant open 5 days-a-week for sit down dining, take-out, and large party catering. Spinning Bones strives to be a common area for the residents of the East Bay to come together and engage in conversation and camaraderie over great food and drink.
Ein Foto von Comal
4.7
4.7 (405)
31 bis 50 USD
Mexikanisch
Berkeley
Über das Restaurant
COMAL is a gathering place located in Berkeley’s bustling Arts District, just north of the Downtown Berkeley BART Station. The restaurant is housed in a single-story building (circa 1927) and features a lush, secluded rear patio with a full bar, covered dining area, and al fresco beer garden with fire pit.

Executive Chef Matt Gandin creates earthy, modern interpretations of dishes from throughout Mexico, with emphasis on Oaxaca and neighboring coastal regions. We offer an “all-Mexican” list of craft cocktails, house-made sangritas paired with our curated collection of agave spirits, and a diverse selection of local beer and wine on tap.

Also please note that Comal charges a 20% service charge in lieu of tips.

Ein Foto von Yafa
4.2
4.2 (522)
Bis zu 30 USD
Mediterran
Carmel
Über das Restaurant
Yafa Restaurant is a casual corner cafe serving delicious Mediterranean and Middle Eastern dishes in a warm and homey environment.
Ein Foto von Wood Tavern
4.8
4.8 (2818)
31 bis 50 USD
Gastro-Pub
Oakland
Über das Restaurant
Die Wood Tavern befindet sich in einem bezaubernden Einkaufsviertel an der lebendigen College Avenue. Es serviert ein reichhaltiges Menü im American Brasserie-Stil. Der zeitgenössische loftähnliche Raum beinhaltet ein Esszimmer mit „Metzger-Blocktischen“, einer bequemen, mit Kupfer verkleideten Bar und einer Chefkochtheke, an der Sie beim Essen den Küchenchef in Aktion erleben können.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 24. Aug. 2017
Amazing Dinner!
Ein Foto von Insalata's
4.7
4.7 (4061)
31 bis 50 USD
Mediterran
San Anselmo
Über das Restaurant
Das Restaurant Insalata's feiert seinen 20. Geburtstag. Bereits das 8. Jahr in Folge erhielt das Insalata's vom Guide Michelin die Auszeichnung „Bib Gourmand“. Im Insalata's standen schon immer leckere mediterrane Speisen, freundlicher Service und eine einladende Atmosphäre im Mittelpunkt. Seit über 20 Jahren bietet Ihnen das Team den Rahmen für fröhliche Feste und gemütliche Mahlzeiten Der Schwerpunkt liegt dabei auf dem gehobenen Restaurant mit dem schönen privaten Speisesaal Siena, in dem Sie sitzen, essen und sich entspannen können. Außerdem erhalten Sie Essen zum Mitnehmen, und auf Wunsch kommen Mitarbeiter mit köstlichen Speisen direkt zu Ihnen nach Hause oder zu Ihrem Veranstaltungsort. Aus Gästen und Team wurde eine Familie, man lebt und arbeitet hier fast wie in einer Dorfgemeinschaft. Jeder im Insalata's ist stolz darauf, ein Teil dieser großen Familie zu sein.
Ein Foto von A16 - San Francisco
4.6
4.6 (5027)
31 bis 50 USD
Italienisch
Marina / Cow Hollow / Presidio
Über das Restaurant
Das A16 ist ein Restaurant und eine Weinbar, das die köstlichen und gastfreundlichen Traditionen des lebendigen Kampanien nach San Francisco bringt. Diese schicke, rustikale / modernistische gastronomische Einrichtung wurde nach der Autobahn benannt, die im Süden Italiens verläuft. Das Restaurant serviert Ihnen neapolitanische Pizza aus dem Holzofen und andere Spezialitäten aus Kampanien wie Maccaronara mit Ragout Napoletana sowie hausgemachten Ricotta salata. Die Weinbar serviert 40 Weine offene Weine und Karaffen mit einer halben Flasche Wein. Auf der Karte finden Sie 60 Prozent italienische Weine, vor allem aus dem Süden, und die restlichen 40 Prozent aus der Neuen Welt, hochwertige italienische Rebsorten aus Kalifornien sowie zahlreiche kalifornische Weine.
Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 20. Dez. 2019
Bartender is amazing.
Ein Foto von Okane
4.4
4.4 (432)
Bis zu 30 USD
Japanisch
SOMA
Über das Restaurant
Das Okane ist auf Izakaya und Sushi spezialisiert und ist eine tolle neue Gastronomieoption in der Bay Area. Hier können Sie eine echte japanische Kneipe, Izakaya, mit Schwerpunkt auf traditionellen Gerichten erleben.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 31. Mai 2023
Das beste japanische Essen bis jetzt! Sushi war perfekt, jeder Biss eine Geschmacksexplosion! Jederzeit wieder.
Ein Foto von Trestle
4.8
4.8 (2764)
31 bis 50 USD
Amerikanisch
Financial District / Embarcadero
Über das Restaurant
Beim Trestle erinnert man sich an gar nicht so lang vergangene Zeiten, wo man sich die Zeit nahm, zusammen mit anderen eine Mahlzeit zu genießen und ihr den Respekt und die Achtung zu zollen, die gutes Essen verdient. Das Restaurant bietet ein kulinarisches Erlebnis in mehreren Gängen in der familiären und warmen Atmosphäre eines Familientreffens. Das täglich wechselndes Menü zum Festpreis besteht aus 3 Gängen mit verschiedenen Wahlmöglichkeiten bei jedem Gang für USD 35 pro person. Zusätzlich bietet das Restaurant ein Pastagericht zur Auswahl für USD 10 pro Person. Die Speisekarte für den nächsten Tag wird jeden Abend um Mitternacht auf der Website des Restaurants geposted. Für mehr Information und um das Menü anzuschauen: www.trestlesf.com. Das Trestle hat täglich vegetarische Optionen im Angebot und ist bemüht, den Wünschen und Bedürfnissen von Gästen mit Allergien oder anderen Beinträchtigungen entgegenzukommen.
Ein Foto von Yank Sing - Rincon Center
4.6
4.6 (3415)
31 bis 50 USD
Dim Sum
Financial District / Embarcadero
Über das Restaurant
Es ist unmöglich, Great Dim Sum in San Francisco zu erwähnen und nicht von Yank Sing zu hören. Alice Chan gründete das Unternehmen 1958, und Sohn Henry begann dort im Alter von 9 Jahren Klösse zuzubereiten. Unter seiner Leitung zog das Geschäft 1975 zur 49 Stevenson und dort wurde es sofort eins der bestbesuchten Restaurants des Finanzviertels. Heute setzt die dritte Generation von Chan die Familientradition fort und kreirt fast 100 Gerichte täglich, die auf den Servierwagen hinausrollen.

Eines der besten Merkmale Yank Sings ist die breite Palette traditioneller und moderner Dim Sum, bekannt als die \"creative collection.\"

Top-Bewertung
AndreaP
Besucht am 20. Juli 2022
Dim sum is amazing!
Ein Foto von Z & Y Restaurant
4.6
4.6 (313)
Bis zu 30 USD
Chinesisch
Chinatown
Über das Restaurant
Chef Han has served two Chinese Presidents and was the previous Executive Chef in the office of the Consulate General of China in San Francisco.

Z & Y Restaurant is an award winning and Michelin Guide recommended San Francisco Chinese restaurant which prepares all your favorite authentic Chinese cuisine, Szechuan regional specialties including spicy and non-spicy dishes, Mandarin style dim sum and family dishes.

San Francisco residents, as well as tourist and dignitaries from all around the world come to Z & Y Restaurant for business lunch, dinners, special events and to order our fast and reliable Chinese take out.

At Z & Y Restaurant, we prepare delicious Chinese cuisine that is full of flavor. We consider ourselves to be the best Chinese food restaurant around and with one bite from our amazing menu, we are confident you will feel the same. We invite you to come in and become a new loyal customer.

Ein Foto von Top Hatters Kitchen & Bar
4.8
4.8 (611)
31 bis 50 USD
Aus aller Welt
San Leandro
Über das Restaurant
Top Hatters Kitchen and Bar is a modern neighborhood restaurant, that has secured a place on the SF Chronicle's top 100 list and has been honored with a Michelin Bib Gourmand recognition. We serve an eclectic mix of rustic made-from-scratch dishes, celebrating the wonderful textures that make up our neighborhoods. We offer a mingling of small and large plates, meant to be shared, always nuanced and inspired by what we harvest from our neighboring small farms. Our food is approachable, eschewing complicated names, and bohemian in spirit as we are nonconforming and unconventional—sophisticated only in the way we can weave different ethnic influences and ingredients together.










Ein Foto von Pausa Bar & Cookery
4.7
4.7 (1843)
31 bis 50 USD
Italienisch
San Mateo
Über das Restaurant
Pausa, a bar and cookery in San Mateo, calls for guests to take a recess from life and enjoy a dining experience that transports them to a place of leisure. With a strong focus on modern Italian, our menu will consist of house-made pasta, wood-fired pizza, wood-fired grill, and house-cured meats. Our friendly and knowledgeable team will ensure your pause is a memorable one.

We are now taking reservations for our patio tables, bar, and indoor tables. As we practice social distancing with our new limited floor plan, we ask that you and your guests limit your dining to 2 hours to accommodate all reservations.

When checking table availability, if outdoor seating is not an option to select, then your reservation will be for an indoor table as the outdoor may be booked.

Thank you for understanding.

Ein Foto von Sushi Ran
4.8
4.8 (2322)
31 bis 50 USD
Sushi
Sausalito
Über das Restaurant
WE ARE OPEN FOR TAKEOUT FROM 5:00PM - 9:30PM. LET US JOYFULLY NOURISH YOUR BODY AS WELL AS YOUR SPIRIT.

Sushi Ran is a longstanding Japanese restaurant located in Sausalito, California that specializes in sushi. The restaurant prepares menu items utilizing fresh fish delivered from Tokyo daily and features a casual, family friendly dining atmosphere.

Sushi Ran serves lunch and dinner daily and features an extensive menu offering of moriawase, maki, nigri and sashimi, vegetables, soup, cool plates and hot plates. Cool and hot plate options at the restaurant include Hokkaido scallop crudo, miso Wagyu beef, big eye tuna tartare, asari clam, braised beef tongue and organic chicken. Nigri and sashimi options featured at Sushi Ran include tuna, yellowtail, white fish, beef, mackerel, eel salmon, shellfish, caviar, toro tataki and more.

Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 15. Jan. 2022
Amazing dinner!
Ein Foto von Khan Saab Desi Craft Kitchen
4.8
4.8 (481)
Bis zu 30 USD
Indisch
Fullerton
Über das Restaurant
With a culmination of cuisines from India, Pakistan, and Afghanistan, Khan Saab Desi Craft Kitchen boasts a menu of 100% halal cuisine, crafted by award-winning Chef Imran Ali Mookhi. In this eclectic eatery with an elegant vibe, guests can enjoy a range of dishes from more traditional, such as the Butter Chicken, to more creative dishes such as the Sloppy Khan, while sipping on a selection of craft non-alcoholic cocktails, like the Mango Mojito mocktail.

Khan Saab Desi Craft Kitchen has been Michelin recognized with the Bib Gourmand Award for 4 consecutive years - 2021, 2022, 2023, and 2024!

Ein Foto von Pizzeria Bianco - LA
4.8
4.8 (653)
51 USD und darüber
Italienisch
Little Tokyo
Über das Restaurant
Los Angeles outpost of Chef Chris Bianco's James Beard award-winning pizzeria, located in ROW DTLA. We strongly encourage making a reservation, though we do hold space to accommodate walk-ins. Please ensure all guests, including children, are included in reservation headcount. Be advised that if you add guests to your reservation without prior confirmation, we may not be able to accommodate.
Ein Foto von Pizzeria Mozza
4.7
4.7 (6808)
31 bis 50 USD
Pizzeria
Hollywood
Über das Restaurant
Die farbenfroh dekorierte Pizzeria Mozza bietet Ihnen ein Geschmackserlebnis mit urbanem Flair. Die Pizzeria Mozza ist von Mittag bis Mitternacht, sieben Tage die Woche geöffnet und bietet eine perfekte Atmosphäre - ob bei einem Business-Lunch oder einem späten Snack in der Nacht. Die Weinbar ist ein lebendiger Ort, um einen der 50 italienischen Weine bis zu USD 50 zu probieren. Vergessen Sie nicht das reichliche Angebot an Antipasti, Salumi und Pizza.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 17. Juni 2022
Amazing amazing amazing
Ein Foto von The Factory Kitchen - Los Angeles
4.6
4.6 (3631)
31 bis 50 USD
Italienisch
Downtown
Über das Restaurant
Die Factory Kitchen ist das erste Konzeptrestaurant der FactoryPlaceHospitalityGroup, und erhielt bei der Eröffnung am 31. Oktober 2013 hohe Anerkennung. Unter der Leitung von Gastronom Matteo Ferdinandi, seiner Frau, Sommelier - Beverage Direktor Francine Diamond - Ferdinandi und ihrem langjährigen Freund und Geschäftsführer Küchenchef Angelo Auriana, definiert die Factory Kitchen mit ihren Gerichten, Service und Design das Casual Dining Erlebnis in L.A. neu. Als traditionelles italienisches Restaurant & Bar im Herzen des Künstlerviertels in Downtown Los Angeles konzentriert sich die Factory Kitchen beim kulinarischen Angebot auf Rezepte aus den norditalienischen Regionen, z.B. traditionelle ligurische Gerichte wie Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese oder Focaccina Calda al Formaggio di Recco.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 22. Jan. 2017
AMAZINNNNNNG!!!!!!!
Ein Foto von Canon
4.7
4.7 (2039)
31 bis 50 USD
Amerikanisch
Sacramento
Über das Restaurant
Michelin Guide rated neighborhood restaurant with creative and shareable cuisine and a year-round patio.

"With a clear vision, a striking aesthetic and distinctive, mouthwatering flavors, Canon restaurant in East Sacramento is a stellar and welcome addition to the city’s dining scene." - 4-Stars, Sacramento Bee

"Find the convivial Canon sequestered away from the downtown bustle. This cool space that contrasts deep tones against bright whites is enveloped by the aromatic smell of smoke, so it’s no surprise that the house is packed most nights. Chef Brad Cecchi is the culinary mastermind and his menu is pivoted around playful small plates." - Michelin Guide

Canon is committed to a healthy and productive workplace. A 4% service fee is added to dine-in bills to help cover the cost of employee health and wellness benefits and to provide a kitchen equity stipend to our back-of-house staff.

Ein Foto von Frank Fat's
4.8
4.8 (2116)
31 bis 50 USD
Chinesisch
Sacramento
Über das Restaurant
Das Restaurant Frank Fat's befindet sich nur einen Block entfernt vom State Capitol in der Straße 806 L in der Innenstadt Sacramentos, wo es seit 1939 die Einheimischen bewirtet. Genießen Sie im Frank Fat's die beste chinesische Küche aus den vier Provinzen Chinas (Peking, Szechuan, Kanton, Shanghai) und Hong Kong. Genießen Sie in einer herausragend eingerichteten Umgebung den warmen, freundlichen und fröhlichen Service.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 5. Apr. 2024
Excellent dinner Excellent dinner Excellent dinner Excellent dinner Excellent dinner Excellent dinner Excellent dinner
Ein Foto von Auro
5.0
5 (194)
51 USD und darüber
Amerikanisch
Calistoga
Über das Restaurant
Join us in celebrating Calistoga’s only Michelin-rated fine dining destination, Auro. Our intimate dining space showcases a seasonally inspired, five-course tasting menu by acclaimed Chef Rogelio Garcia and his team. Set against the stunning backdrop of sprawling the Palisades Mountains, this is wine country dining at its finest.
Ein Foto von Bansang
4.5
4.5 (315)
31 bis 50 USD
Modern koreanisch
Western Addition
Über das Restaurant
Korean Tapas Restaurant. Inspired by traditional Korean cuisine...not traditional Korean cuisine.

The Korean word ‘Bansang’ refers to the style of table setting for the kings and nobles of the Joseon, a Korean dynastic kingdom that prospered for more than five centuries. At Bansang, we wish to serve all of our guests with the same care and sincerity as the chefs did for their royalty in those times past.

Korean fare is built around enjoying various distinctive types of dishes simultaneously rather than in separate courses, as this allows every person to experience continuously changing flavor combinations unique to Korean culture. Our guests can expect a modern, creative perspective on this traditional style of Korean cuisine.

Ein Foto von Heritage
4.7
4.7 (741)
51 USD und darüber
Kalifornisch
Long Beach
Über das Restaurant
Heritage is family owned and operated by Chef Philip Pretty and sister Lauren Pretty. Our lively indoor dining room was built in 1922 as a craftsman house. Walk inside to an open kitchen, request bar seating to watch us cook over a live fire Santa Maria grill. Located in the Rose Park neighborhood of Long Beach on the corner of 7th & Saint Louis Ave. Heritage Restaurant uses sustainable meat & seafood, and Farmer's Market produce. Growing our own produce at Heritage Farm right up the street. Certified blue, green, and maintain a zero-waste kitchen. One red and green star Michelin awarded. We serve a tasting menu only. We politely decline modifications. Please specify all dietary restrictions/allergies when booking your reservation. Our menu is seasonal, and subject to daily changes. We are reservation only, please call if you have any difficulty booking online. We look forward to hosting you!
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 20. Okt. 2022
AMAZING!!!
Ein Foto von Hana Re Sushi
4.7
4.7 (14)
51 USD und darüber
Japanisch
Costa Mesa
Über das Restaurant
Hana re only offers chef omakase course $250 per person.
10 courses from appetizers to dessert . Hana re offers same courses at chef’s counter(bar seating )and table seating. Please check website to see more details .

Ein Foto von Vespertine
4.8
4.8 (155)
51 USD und darüber
Kalifornisch
Culver City
Über das Restaurant
We are excited to share the return of Vespertine, Chef Jordan Kahn's otherworldy culinary narrative. More than a restaurant, Vespertine transports diners through the twisted steel and glass structure designed by acclaimed architect Eric Owen Moss. Food, beverage, music, and art are woven throughout, creating an immersive, multi-sensory evening.

Awards Include
2 Stars - Michelin Guide, 2019 - 2024
Green Star - Michelin Guide, 2024
Most Beautiful Restaurants - Condé Nast
World's 100 Greatest Places - Time Magazine
Atmosphere of the Year - World Restaurant Awards

Ein Foto von Commis Dining Room
4.9
4.9 (1229)
51 USD und darüber
Kalifornisch
Oakland
Über das Restaurant
Commis in Oakland is a Two-Star Michelin rated fine dining restaurant by James Beard Foundation Nominated Chef James Syhabout that serves a multi-course Tasting Menu.

Diners at Commis are invited to linger for 2.5 to 3 hours over an multi-course meal in a warm, comfortable and relaxing dining room appointed by glowing glass light pendants, dark furniture, bare walnut tables, dim lit candles and floral arrangements.

Delivered by the attentive service staff and sommeliers, the cuisine of Commis showcases some of the best Northern California ingredients that are in season through modern and classic cooking techniques. The cuisine aims to bridge the flavors, textures and temperatures of the East and West with every course with the intention to excite and satisfy.



Ein Foto von Melisse
4.9
4.9 (2000)
51 USD und darüber
Kalifornisch
Santa Monica
Über das Restaurant
Das Melisse hat zwei Michelin-Sterne und wurde im Rahmen der Zagat-Umfrage seit 2003 jährlich unter die Top-Restaurants von Los Angeles gewählt. Das in Santa Monica gelegene Melisse inspiriert mit seinem eleganten Ambiente, überragender, moderner französischer Küche und einem freundlichen Service alle Sinne. Die Räume Olivia und Augustin bieten Ihnen Privatsphäre für Familien- oder Geschäftstreffen. Das Melisse ist ein unvergleichliches kulinarisches Erlebnis, das Sie nicht verpassen sollten. Gestatten Sie uns, Sie zu inspirieren.
Ein Foto von Angler San Francisco
4.7
4.7 (249)
51 USD und darüber
Amerikanisch
Financial District / Embarcadero
Über das Restaurant
Angler is a seafood-focused Saison Hospitality Group restaurant with one Michelin star on the Embarcadero waterfront, featuring views of our expansive wood burning hearth and the San Francisco Bay, where each dish is touched by fire and intended to be shared.

Our sourcing is deliberate and our menus closely follow the seasons of Northern California.

Chef de Cuisine, Joe Hou

Top-Bewertung
kimba
Besucht am 11. Aug. 2019
Amazing!!!!!
Ein Foto von Citrin
4.6
4.6 (198)
Bis zu 30 USD
Moderne amerikanische Küche
Santa Monica
Über das Restaurant
Citrin is a modern Californian cuisine restaurant by Chef Josiah Citrin. The attention to detail and pursuit of excellence that defined Josiah’s landmark Mélisse restaurant for 20 years thrives in this new space. Citrin is a fun, welcoming, and approachable experience. A large bar and a la Carte menu brings a fresh take on our love of hospitality and passion to deliver exciting and delicious food.
Ein Foto von Gwen
4.7
4.7 (1481)
51 USD und darüber
Moderne amerikanische Küche
Hollywood
Über das Restaurant
Gwen Butcher Shop & Restaurant is the second restaurant from fine dining chef Curtis Stone (of Maude) and the first he’s opened with his brother Luke Stone. Gwen is both a European-style, chef-driven butcher shop and a restaurant that is redefining dining in LA, with a menu that calls on fire-based cooking techniques. Whether you’re picking up house-made charcuterie, prime and rare breed meats from the retail store, enjoying a feast in the dining room or relaxing with a bite and cocktail at the bar, Gwen delivers the highest standards of quality, taste and service.

On Wednesdays-Sundays, we offer Chef's Carte Blanche 5-course tasting menu for $130 per person (limited quantities available). The whole party must enjoy the tasting menu and wine pairings are available for $75 per person. If you have any questions, please feel free to call the restaurant at 323-946-7500.

Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 15. Okt. 2021
Amazing!!!
Ein Foto von Kato
4.7
4.7 (329)
51 USD und darüber
Modern Asiatisch
Downtown
Über das Restaurant
Das Restaurant Kato serviert kleine Teller mit Speisen, die von der kalifornischen, taiwanesischen und japanischen Küche inspiriert sind. Der Schwerpunkt liegt auf Meeresfrüchten und frischem Gemüse.
Ein Foto von Meteora
4.6
4.6 (1090)
51 USD und darüber
Kalifornisch
Hollywood
Über das Restaurant
Meteora's gastronomy is a 1-star Michelin contemporary and creative showcase of exceptional California ingredients. Chef Jordan Kahn (Vespertine, Destroyer) and the team work exclusively with aligned farmers, foragers, fishermen, and ranchers to bring guests the ultimate dining experience.

Fire cooking, innovation, and seasonality blend for an elegant tasting menu or indulgent small plates in the bar. The holistic approach extends to every facet of the restaurant including beverage, hospitality, and design.

Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.

Ein Foto von Nisei
4.8
4.8 (76)
51 USD und darüber
Japanisch
Russian Hill
Über das Restaurant
Nisei presents a contemporary approach to Japanese American cuisine by combining deep Japanese flavors, refined cooking technique, and Northern California's finest ingredients. The restaurant is a personal reflection of Chef David Yoshimura's unique experience as a Michelin starred chef and second generation Japanese American, or Nisei.

Nisei can accommodate most severe allergies with advance notice, however due to the nature of the tasting menu format, we can not meet all dietary restrictions or aversions. In order to maintain the spirit of our cuisine, the following items can not be removed: Salt, sugar, soy sauce, and egg cooked into items.

All Experience prices below reflect a 20% Service Fee and 8.63% SF Sales Tax applied to the base price of each experience. This Service Fee goes towards paying our employees a livable wage as well as providing health insurance.

Ein Foto von Rebel Omakase
4.9
4.9 (226)
51 USD und darüber
Sushi
Laguna Beach
Über das Restaurant
PLEASE READ BEFORE BOOKING
We put all our heart and soul into a creative and unique experience. Our Omakase is a pre-fixed menu based on raw fish and shellfish. All ingredients come from Japan, prepared with Japanese techniques and elements. Our Omakase is a fine dining, intimate experience, prepared in front of our guests to highlight the integrity of our dishes.
CANCELLATIONS AND MODIFICATIONS are allowed 72 hours in advance. Less than 72 hours will be charged for the full price of Omakase per guest plus tax
TEXT MESSAGE with full information (949) 664-3186
DIETARY RESTRICTIONS must be informed in advance, we CANNOT accommodate no shellfish, no gluten, no dairy, or no meat requests
NO outside food or wine
THE SUSHI BAR AND TABLE SERVICE are the same menu; our servers will explain the intricacy of every dish
BE ON TIME Service starts in unison at the time of reservation if you are late, you will miss some courses
CHILDREN age 5+ are welcome, but they must order the full menu

Ein Foto von Shibumi
4.4
4.4 (189)
51 USD und darüber
Japanisch
Downtown
Über das Restaurant
Traditionelles japanisches Kappo-ryori in Downtown Los Angeles.
Ein Foto von Cesarina
4.9
4.9 (5502)
Bis zu 30 USD
Italienisch
Ocean Beach
Über das Restaurant
Cesarina is a grandmother, a mother, a daughter—our personification of a nurturer who feeds and cares for her community. From meticulous attention to detail and fresh ingredients to the warm and inviting atmosphere, this restaurant is a celebration of the power of food and family.

Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 2. Apr. 2021
Amazing!!!!
Ein Foto von Chaak KITCHEN
4.9
4.9 (2126)
31 bis 50 USD
Modern mexikanisch
Tustin
Über das Restaurant
Discover CHAAK, nestled in the heart of Old Towne Tustin. A culinary gem honored with a 2024 Michelin Bib. Inspired by Executive Chef Gabbi Patrick’s Yucatecan roots, CHAAK features Mayan staples of pibil, recados, seafood, smoke, and exotic spices combined with her signature modern flare. The Yucatan peninsula's influence sets it apart, with Spanish, Caribbean, and Mediterranean influences, dense tropical climate, and deep Mayan culture roots.

Indulge in our signature dishes, like the Ceviche Campeche, Cochinita Pibil, Parrillada, & Branzino. Our menu boasts culinary delights like panuchos, salbutes, empanadas, pork belly tacos, enchiladas, almejas, tamal, bombas and much more. CHAAK is open for Dinner, lunch & brunch. Enjoy our full service craft bar, where expertly crafted cocktails and specially curated wines compliment the culinarily journey of CHAAK. We accept reservations for large parties and have buyout options available.

Experience the spirit of the Yucatan at CHAAK.

Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 7. Nov. 2022
Amazing!!!
Ein Foto von Ciccia Osteria
4.7
4.7 (173)
31 bis 50 USD
Italienisch
Barrio Logan
Über das Restaurant
Nestled in Barrio Logan, San Diego, Ciccia Osteria is a charming Italian restaurant that invites guests on a culinary journey through Italy. With its warm ambiance, attentive service, and exquisite cuisine, Ciccia Osteria is a beloved destination. Notably, it has won the Michelin Guide Bib Gourmand award in 2021, 2022, 2023 and 2024

Entering Ciccia Osteria, guests are transported to Italy's bustling trattorias. The cozy interior, with small tables, exposed brick walls, and soft lighting, creates an intimate atmosphere perfect for any occasion.

Committed to the finest ingredients and traditional techniques, Ciccia Osteria offers handmade pastas, succulent seafood, and tender meats, ensuring an unforgettable dining experience. The curated wine list features Italian and California wines to pair with the menu.

Under Chef Mario Cassineri's guidance, Ciccia Osteria is more than a restaurant—it's a destination where guests can savor authentic Italian cuisine and create lasting memories.

Ein Foto von CUCINA urbana
4.8
4.8 (7099)
Bis zu 30 USD
Italienisch
Banker's Hill
Über das Restaurant
Das CUCINA urbana, ein lockeres italo-amerikanisches Restaurant mit Weingeschäft in der Nachbarschaft, begrüßt Sie im Herzen von Bankers Hill. Auf der Speisekarte finden Sie Gerichte der verschiedenen italienischen Regionen mit einem kalifornischen vom Bauernhof-auf-den-Tisch-Flair, für die die Urban Kitchen Group bekannt geworden ist. Der Küchenchef Joe Magnanelli teilt mit Begeisterung sein italienisches Erbe und bereitet frische, simple und saisonale Gerichte zu. Dazu gehören: Antipasti, handgefertigte Pizza, Pasta und Piatti. Genießen Sie ein Glas Wein oder besuchen Sie den Weinladen und wählen Sie aus über 100 Weinsorten zum Verkaufspreis aus (USD 8 Korkgebühr werden berechnet). Das Restaurant ist mit modernen Elementen und Vintage-Artefakten gestaltet, die die moderne italienische Küche mit der Geschichte und dem Komfort eines alten rustikalen Bauernhauses kombiniert.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 25. Dez. 2021
Christmas dinner
Ein Foto von Flores - Union Street
4.6
4.6 (565)
Bis zu 30 USD
Mexikanisch
Marina / Cow Hollow / Presidio
Über das Restaurant
Flores is San Francisco’s Mexican restaurant serving traditional Mexican food and contemporary cocktails. At Flores, we stay true to our roots, finding inspiration in Mexico’s food, landscape and culture. We’re serious about our food, but we’re even more serious about having fun.

5% surcharge will be added to all guest checks for employee benefit, including health insurance, commuter benefit, sick days, and minimum wage ordinance.

Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 27. Apr. 2019
AMAZING !!
Ein Foto von Kettner Exchange
4.7
4.7 (1353)
31 bis 50 USD
Moderne amerikanische Küche
Little Italy
Über das Restaurant
Das Kettner Exchange bietet Ihnen die einzige Dachterrasse mit Hafenblick in Little Italy. Freuen Sie sich hier auf progressive amerikanische Küche, die vom von der Kritik gefeierten Chefkoch Brian Redzikowski zubereitet wird sowie auf eine gekonnt gestaltete Angebote von Steven Tuttle.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 23. Dez. 2018
Wonderful dinner!
Ein Foto von Millennium Oakland
4.7
4.7 (1334)
31 bis 50 USD
Vegan
Oakland
Über das Restaurant
Das Millennium hat sich seit 1995 frischer, innovativer und veganer Küche verschrieben. Das Millennium bietet auf pflanzlicher Basis zubereitete und international inspirierte Speisen in einem einladenden, gehobenen Ambiente. Das Restaurant arbeitet mit kleinen Bauernhöfen zusammen und auf der ständig wechselnden Karte finden Sie die allerbesten, nachhaltigen Bio-Produkte aus der Umgebung. Mit durchdacht gemischten Aromen aus der ganzen Welt und klassischen Zubereitungstechniken werden lebhafte Gerichte kreiert, die jede Art von Gast begeistern werden. An der Bar erhalten Sie mit im Haus aufgesetzten Likören und frischen Säften gemischte Cocktails sowie Craft Beer. Wählen Sie auch aus der international bemerkenswerten Weinliste.
Ein Foto von Orchard City Kitchen
4.7
4.7 (453)
Bis zu 30 USD
Moderne amerikanische Küche
Campbell
Über das Restaurant
In its bright eatery with wooden accents, an open kitchen and exposed brick walls, Orchard City Kitchen serves modern American fare crafted by Michelin-starred chef, Jeffrey Stout. Sensational vegetarian entrées include cauliflower "steak" with lemon butter and croutons, mac and cheese with shishito peppers and herbed farro risotto. Orchard City Kitchen also has a variety of seafood entrées, such as the grilled and chilled prawns with a fish sauce vinaigrette and scallop sashimi with macadamia nuts, as well as meaty dishes like the KFC (Korean fried chicken), the pork dumplings with roasted mushrooms and the country fried steak with sausage gravy. Inventive meals deserve an equally inventive cocktail. Try the honeymoon suite, with vodka, raspberry rhubarb and lemon. Opt for outdoor seating when the weather permits: Orchard City Kitchen's spacious and relaxing patio is a great place to enjoy your meal.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo