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Miami's Award-winning Restaurants

Ein Foto von Red logo
von OpenTable
Aktualisiert 18. April 2023
James Beard Award winners. MICHELIN-recognized restaurants. Perennial best-of picks. Book an award-winning spot in Miami and find out for yourself why these restaurants are beloved by critics and diners alike.
Ein Foto von Doce Provisions
4.6
4.6 (478)
Bis zu 30 USD
Kubanisch
Little Havana
Über das Restaurant
Chef Owners Justin Sherrer and Lisetty Llampalla welcome you to “Doce Provisions”, Miami’s newest urban dining experience; featuring culturally creative cuisine, high performance, locally sourced quality ingredients and Miami inspired unpretentious Food.

We Have a Lovely Tropical Private Courtyard!

Newly Opened our Sister Restaurant on Calle 8, Social 27 Miami featuring Vintage Modern Decor, Full Cocktail Bar and the same Michelin worthy Food Quality!

www.social27miami.com

Doce Provisions' mission is to become a main stay on the food landscape of Miami, serving fresh artisanal dishes, selection of Local Craft Beer, wine List and Live Music.

#comeandgetit

Top-Bewertung
ReinerZ
Besucht am 7. März 2024
Essen authentisch, sehr lecker, große Portionen. Während des Aperitifs standen sehr viele andere Gäste neben unserem Tisch, was ich sehr unangenehm fand.
Ein Foto von DOYA
4.7
4.7 (2591)
31 bis 50 USD
Mediterran
Wynwood
Über das Restaurant
Welcome to DOYA! We are a modern Aegean Meze + Bar restaurant in Wynwood. Chef Erhan Kostepen (formerly of Mandolin) offers plates to share, prepared over wood and coal fire. Besides a beautifully decorated dining room, we offer a theater kitchen with counter seats where guests can interact with the chefs directly. Our outdoor seating is a garden oasis unlike any other in Wynwood/ Miami.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 1. Juni 2022
Amazing!!!!
Ein Foto von El Cielo Miami
4.7
4.7 (1044)
51 USD und darüber
Kolumbianisch
Brickell
Über das Restaurant
El Cielo Miami ⭐ By Juan Manuel Barrientos.


Nestled in the vibrant heart of Brickell, El Cielo stands out as the only Colombian restaurant in Florida graced with a Michelin Star⭐.

Our signature culinary offering is a tasting menu that melds modern cuisine with an innovative sensory dining experience. Immerse yourself in a captivating atmosphere and relish our terrace with exclusive yacht access, embodying the magic of Miami.

Dedicated to sustainability, we prioritize local products to deliver unforgettable experiences that celebrate our deep Latin roots. Join us on this unparalleled culinary journey in Miami."

We do not accept late show to reservations, after 15 minutes the reservation will be considered a no show and no show fee/Cancellation will be applied.

-Dress Code: Business Casual.




Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 7. Jan. 2021
Amazing!!!!!!!!
Ein Foto von El Turco - Miami
4.6
4.6 (344)
31 bis 50 USD
Türkisch
Buena Vista
Über das Restaurant
Chosen as one of the best new restaurants 2021 by top Chefs (bloomberg.com) located in a beautiful retail sanctuary Upper Buena Vista in Design District. El Turco won the prestigious 'Michelin' Bib Gourmand award in 2022, 2023, and 2024 , three years in a row.
In 2023 El Turco was chosen ' The best Mediterranean Restaurant' by Miami New Times and one of the best 7 restaurant by Bon Appetit magazine.
We serve Family Style dishes such as hand made Manti, Izmir Kofte, Kavurma, Lamb Casserole, Hand made Boreks as well as Aegean, Mediterranean Mezes such as Babaganush, Hand rolled grape leaves with rice, and hummus.
We are proud of serving legendary Turkish breakfast and Sucuk with eggs and Menemen.
Under the shades of a 150 years old banyan tree with an incredible spiritual atmosphere we know you will enjoy this great dining experience.
Our Tiki hut is heat and rain protected and perfect for small events.
Simple but tasty food, casual and spiritual atmosphere and relaxing music.

Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 25. Juni 2023
Ortam, hizmet çok güzeldi. Miami bardakta demleme Türk çayı bulunmaz bir fırsat. İster geleneksel, ister modern her türlü kahvaltının tadına varıyorsunuz.
Ein Foto von Estiatorio Milos – Miami
4.7
4.7 (4565)
51 USD und darüber
Aus Dem Meer
South Beach
Über das Restaurant
Costas Spiliadis' Estiatorio Milos ist bekannt für seine außergewöhnlichen Fischgerichte und Meeresfrüchte, seine Eleganz, Raffinesse und seine anspruchsvollen Interpretationen der griechischen Küche. Über 35 Jahre intensiver Arbeit ist es Milos gelungen, ein Netzwerk aus dauerhaften Verbindungen zu Erzeugern, Winzern und kleinen familiengeführten Fischereibetrieben der griechischen Mittelmeerinseln und griechischen Küste aufzubauen, aus dem er täglich frischen Fisch bezieht. Eine offene Küche und eine wie ein Fischmarkt aufgebaute Auslage bietet Gästen einer atemberaubenden Auswahl dutzender verschiedener Sorten frischen Fischs, der pfundweise serviert wird. Die Gerichte variieren mit dem Wechsel der Gezeiten und die Gäste haben die Möglichkeit, ihr kulinarisches Erlebnis aktiv mitzugestalten: wählen sie, zeichnen sie aus, machen sie ihr Gericht ganz "zu Ihrem".
Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 2. Apr. 2024
Wir hatten tollen Abend. Essen war sehr frisch vorbereitet . Personal war sehr aufmerksam . Gute und für uns Europäer relativ groß. Dankeschön 🙏💕
Ein Foto von Ghee - Downtown Dadeland
4.6
4.6 (1545)
Bis zu 30 USD
Indisch
Kendall
Über das Restaurant
A pursuit for knowledge was the stimulus and continues to be the driving force behind Chef Niven’s career. Ghee means PURE and has a symbolic meaning both spiritually and in the kitchen of an Indian home. The restaurant encompass traditional Indian home cooking, ingredient driven using local artisan purveyors. Chef Niven highlights the experience of dining at Ghee: "I want to my guests to walk into Ghee with the sense of entering my home. I want them to feel at home. I want them to smell the aromas and spices and get more engaged in their meal. One of the things that I always tell my cooks is, ask questions, be inquisitive if you don’t know. I want the same for my guests."
Top-Bewertung
jb14377VIP
Besucht am 15. März 2020
Amazing!!!
Ein Foto von Hakkasan - Fontainebleau Miami Beach
4.6
4.6 (5317)
51 USD und darüber
Chinesisch
South Beach
Über das Restaurant
Das Hakkasan ist als das wegweisende Konzept bekannt, welches im Alleingang das Gesicht der chinesischen Küche im Vereinigten Königreich verändert hat. Der mit einem Michelin-Stern ausgezeichnete Londoner Standort hat seit dem Jahr 2003 den Standard für die chinesische Küche und die gehobene chinesische Innenausstattung gesetzt. Das Hakkasan im Fontainebleau bietet traditionelle kantonesische Klassiker und für den modernen, unkonventionellen Gaumen neu interpretierte Spezialitäten des Hauses. Als Ergänzung der Weinkarte wird eine Entkorkungsgebühr in Höhe von USD 30 für 2 Flaschen (je 750 ml) und USD 70 für jede weitere Flasche (je 750 ml) erhoben.
Top-Bewertung
MarcelVIP
Besucht am 8. Nov. 2024
Hervorragendes Essen mit sehr guten Service! Nur die laute Techno-Musik nervt…
Ein Foto von Le Zoo
4.7
4.7 (2201)
Bis zu 30 USD
Französisch
Bal Harbour
Über das Restaurant
Le Zoo is an energetic celebration of timeless French-Mediterranean flavors. Capturing the coveted common ground between European elegance and effortless South Florida sophistication, the 200-seat restaurant is a special place where gilded Old World decor plays alongside tropical planters and vintage French design touches. The food, drawing deeply from the refined cooking of Provence, is a transporting experience, ranging from the freshest fruits de mer and chic pizzas to pristine carpaccios, tartares and other signatures of Gallic coastal cuisine. Serving lunch, dinner and weekend brunch, Le Zoo brings out Francophile in all of us.
Ein Foto von Michael's Genuine Food & Drink - Miami
4.6
4.6 (6493)
31 bis 50 USD
Moderne amerikanische Küche
Design District
Über das Restaurant
Seit der Ersteröffnung von Michael’s Genuine Food & Drink im Design District von Miami im Frühling 2007 wissen die Gäste die erfrischende Kombination aus ungezwungendem Ambiente und köstlichen Speisen zu schätzen. Es handelt sich um ein Stadtteil-Bistro, das genau die Art von Küche anbiete, die der Koch und Besitzer Michael Schwarz perfektioniert hat: hausgemachte, einfache, köstliche Speisen mit einem Fokus auf herausragende Zutaten aus örtlicher Erzeugung. Das Restaurant ist täglich geöffnet und serviert Mittagessen, Nachmittagsspeisen, Abendessen und Brunch. Der Hauptspeisesaal und der Innenhof bieten Platz für 100 Personen. Im Bereich der "The Bar" finden 16 Personen Platz und 24 weitere Personen in der Willkommensbar. Hier werden Nachmittagsspeisen serviert, darunter eine Rohkostbar von 15:00 bis 17:30 Uhr, die von Montag bis Samstag angeboten wird. Zum Sonntagsbrunch erwarten Sie wöchentlich wechselnde süße und herzhafte Gerichte. Das Restaurant liegt im lebhaften Stadtteil Design District, der neuen Luxus- und Fashion-Spielwiese in Miami.
Top-Bewertung
Raul
Besucht am 9. Juni 2018
Best lunch in Miami
Ein Foto von Mignonette
4.7
4.7 (2434)
31 bis 50 USD
Aus Dem Meer
Downtown Miami
Über das Restaurant
In der Austernbar Mignonette werden Sie von den Küchenchefs Daniel Serfer und Ryan Roman verwöhnt. Freuen Sie sich auf eine große Auswahl an Austern, Meeresfrüchte und Gemüse. Daniel Serfer, ein einheimischer aus Miami, eröffnete sein erstes Restaurant, Blue Collar, im Januar 2012. Geschätzt von Einheimischen und Besuchern gleichermaßen, bietet das Blue Collar im Hooker Motel leichte amerikanische Speisen in einem gemütlichen Ambiente. Aufbauend auf den Erfolg des Blue Collar, erwartet Sie im Mignonette eine ansprechende, amüsante Umgebung, in der Sie ein Dutzend Austern, eine Flasche Champagner, klassische Fischgerichte wie Austern Rockefeller, Clams Casino und einen Turm aus Krustentieren genießen können. Wieder einmal angetrieben, um die Art von Restaurant zu schaffen, die Sefer selbst begeistert schaffte er eine einzigartige Austernbar um Ihnen eine einzigartige Erfahrung zu schenken, so wie er es im beliebten Blue Collar tat. Dieser neue Standort ist in keinem Hooker Motel untergebracht, aber da Austern als Aphrodisiakum bekannt sind, können Sie am Ende wieder im Motel landen, wenn alles gesagt und getan ist.
Top-Bewertung
PatriciaV
Besucht am 8. Feb. 2023
War sehr gut
Ein Foto von MILA
4.6
4.6 (5522)
51 USD und darüber
Japanisch
South Beach
Über das Restaurant
Located in the heart of Miami Beach, MILA is a MediterrAsian multi-experience venue that combines an elevated culinary journey with a magical, glamorous, and vibrant atmosphere. Designed to celebrate the night in style, MILA immerses guests in eclectic sounds and embraces the effortless beauty of the five elements. This unique destination awakens all the senses with refined flavors, bespoke mixology, transporting ethnic rhythms, and unparalleled ambiance. Explore the different experiences at MILA Restaurant, MILA Lounge, MILA Omakase, and the exclusive members-only space, MM.
Top-Bewertung
Bekir
Besucht am 12. Okt. 2024
Danke für die coole Eefahrung es hat mir gut gefallen!
Ein Foto von Pao by Paul Qui – Faena Hotel Miami Beach
4.6
4.6 (1088)
51 USD und darüber
Asiatisch
South Beach
Über das Restaurant
Das Pao reflektiert auf kühne Weise Küchenchef Paul Quis renommierte Marke der modernen asiatischen Küche, die vor seinem Hintergrund und der Vielfalt internationaler Stile, wie dem philippinischen, dem spanischen, dem japanischen und dem französischen entstanden ist. Zu den einzigartigen Gerichten gehören Crudo-Spezialitäten, originale Reisgerichte sowie frischer Fisch und Fleisch das am Tisch über japanischer Binchotan-Holzkohle sautiert wird. Zum Getränkeangebot des Pao gehören eine umfangreiche Weinkarte mit Weinen aus Regionen der Alten sowie der Neuen Welt, eine internationale Auswahl an Likören, innovative Cocktails, die von einem beeindruckenden Team an Barmixern zubereitet werden und verspielte, alkoholfreie Libationen.
Top-Bewertung
MarissaVIP
Besucht am 22. Jan. 2020
Amazing!!!!!!
Ein Foto von Phuc Yea
4.7
4.7 (1310)
31 bis 50 USD
Asiatisch
MiMo / Upper East Side
Über das Restaurant
Phuc Yea offers a selection of shareable plates that capture the soulfulness and passion behind family-rooted recipes, the restaurant is inspired by Aniece Meinhold's Vietnamese heritage and Cesar Zapata's Third Coast culinary roots. Under one roof, guests are invited to marvel at Biscayne's blossoming Mimo District; embrace 90's hip-hop, street-cool music; and enjoy Cesar's version of Viet- Cajun cuisine - a lively mash up of fresh and colorful Vietnamese ingredients pumped up with spicy, bold Cajun flavors. This grown up version of Phuc Yea is largely seafood driven.

Brunch features a dim sum style menu that highlights classic American brunch preparations. It is at brunch, Chef Zapata will feature his Gulf and Southern influences more prominently while still integrating Vietnamese breakfast tradition.

Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 19. Dez. 2017
Amazing!!!!
Ein Foto von Red Rooster Overtown
4.4
4.4 (2603)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch
Overtown
Über das Restaurant
Located in the heart of Overtown, Red Rooster serves comfort food celebrating the roots of American cuisine and the diverse culinary traditions of the neighborhood. At Red Rooster, we want to share the story of Overtown with our guests, and offer a platform to celebrate local artists, musicians and culinary talents. We embrace today's Overtown with a spirit of inclusiveness and community by hiring our family of staff from within the community; inspiring better eating through buying from local purveyors. Overtown is a unique and historically rich neighborhood that we are honored to be a part of. We invite you to please join us and share in the spirit of Overtown at Red Rooster, where Chef Marcus Samuelsson brings his passion for food to the neighborhood. In 2022, Red Rooster was awarded the Bib Gourmand by the world's most famous international restaurant rating guide, Michelin. The Bib Gourmand spotlights restaurants that showcase exceptional food at a great value.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 14. Dez. 2022
Team Dinner
Ein Foto von Stubborn Seed Miami Beach
4.8
4.8 (2903)
51 USD und darüber
Amerikanisch
South Beach
Über das Restaurant
Michelin Starred Stubborn Seed is the result of pairing unrelenting passion with an unapologetic approach. It aims to unearth cravings of the palate while constructing a reward in each bite. This philosophy takes honest ingredients and elevates them. At the helm is 2022 James Beard Award Semi-Finalist and Bravo’s Top Chef Season 13 Winner, Chef Jeremy Ford. In 2022, Stubborn Seed was awarded one Michelin star in the highly coveted inaugural Florida guide.


Stubborn Seed is a tasting menu only restaurant, with the option of a la carte service or the tasting menu at the bar. Reservations are available for table service and also available for the bar. Dress code strictly enforced as smart-casual. We are unable to accommodate tasting menus for guests following a vegetarian or vegan diet.

A cancellation fee of $50 per person will incur if cancelled within 24 hours of the reservation. On holidays and special occasions, cancellations fees will be $100 per person.



Top-Bewertung
CreditreformVIP
Besucht am 5. Jan. 2022
Zum zweiten Mal in 2 Wochen und einfach grandios. Wir haben zu viert 11 Gerichte gegessen, eines besser und ausgefallener als das andere. Wirklich herausragend.
Ein Foto von The Den
4.8
4.8 (252)
51 USD und darüber
Sushi
South Beach
Über das Restaurant
Azabu Miami Beach, houses various experiences under one roof; tied together with the spirit of Omatenashi, the essence of Japanese hospitality. Beyond Azabu lies The Den, an exclusive hidden omakase room specializing in the art of Edomae Sushi helmed by Master Sushi Chefs. Located inside The Stanton Hotel, The Den at Azabu Miami Beach elevates the local culinary scene with authentic Japanese cuisine and transportive experiences.
The Den serves Edomae Tokyo style sushi. The Den is a 18 seat counter, omakase style sushi restaurant, where Sushi chefs will guide guests through an authentic omakase experience. Most ingredients will be flown in directly from the Toyosu fish market in Tokyo. The Den serves a multi course menu with no a la carte options. Food menus are $300++ or $185++ per guest. The Den has set seating times, open Tuesday-Saturday. All guest must consume raw fish. Bookings must be prepaid. Strict 24 hour cancellation with no acception. Please see cancellation policy.

Top-Bewertung
FredySVIP
Besucht am 9. Dez. 2022
Amazing dinner
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