Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
editorial list heading

Greater LA's Award-winning Restaurants

Ein Foto von Red logo
von OpenTable
Aktualisiert 18. April 2023
James Beard Award winners. MICHELIN-recognized restaurants. Perennial best-of picks. Book an award-winning spot in Greater LA and find out for yourself why these restaurants are beloved by critics and diners alike.
Ein Foto von AnQi
4.6
4.6 (1862)
31 bis 50 USD
Aus Dem Meer
Costa Mesa
Über das Restaurant
AnQi Gourmet Bistro & Noodle Bar serves a unique twist on California Vietnamese Cuisine, with favorites like Filet Mignon Potstickers and Miso Black Cod, as well as items from their Award-Winning Molecular Menu.
Ein Foto von Ardor
4.6
4.6 (750)
51 USD und darüber
Amerikanisch
West Hollywood
Über das Restaurant
The West Hollywood EDITION’s signature restaurant, Ardor, is a showcase for vegetable-forward healthy California cuisine with flavors inspired by local ingredients. Our menu features an artful balance of produce and meats, using techniques from around the world and products sourced hyper-locally. Each dish is made with organic ingredients and focuses on the essence of food, prepared simply and presented socially for a contemporary culinary journey. Live DJ on Friday and Saturday nights.

Reservations are seated based on availability at arrival and are allocated 2 hours to dine once seated. Reservation of 5 or greater will be allocated 2.5 hours. Full party must be present in order to be seated & we allow a 15 minute grace period.

An 18.5% Staff Charge Added to all Checks and is Paid Entirely to Service Staff

Top-Bewertung
YvonneVVIP
Besucht am 5. Aug. 2021
So amazing
Ein Foto von Bar Cecil
4.8
4.8 (1630)
31 bis 50 USD
Bistro
Palm Springs
Über das Restaurant
"Your Pleasure is Our Pleasure!"

Please join us at Bar Cecil for a delightful evening. We welcome parties of 5 or fewer guests (limited space for parties of 5). Unfortunately, we are not able to accommodate larger parties.

We book tables for 2 hours. Last dinner orders are taken at 9 pm and we close the bar at 10 pm. We've gone cashless and happily accept credit and debit cards.

Due to our small size, tables with separate reservations can not be combined. Please reserve online; if OpenTable is not showing availability, we're fully booked or it is more than 14 days out. We accept reservations up to 30 days out. Our bar is always walk-in and we open at 5 pm (the bar list is usually full around 4:30 pm).


We can't wait to have you as our guests! "Shall we?"

Top-Bewertung
SarahSVIP
Besucht am 5. Jan. 2024
Das Essen war grandios und der Service hervorragend, in Palm Springs gibt es nichts vergleichbares! Gegrillte Artichokes und Escargots waren sehr gut. Wir kommen wieder
Ein Foto von Baran’s 2239
4.9
4.9 (1381)
31 bis 50 USD
Amerikanisch
Hermosa Beach
Über das Restaurant
Das Baran's 2239 hat sich außergewöhnlichen Speisen in ungezwungener Atmosphäre verschrieben. Die Idee entstand, als die Brüder Jason und Jonathan Baran sich mit ihrem langjährigen Freund und Koch Tyler Gugliotta zusamen taten. Jedes einzelne Gericht wird kreativ erdacht und aufwändig zubereitet, nur frische und hausgemachten Zutaten werden genutzt. Das Baran's 2239 bietet über 40 Craft Biere und eine umfangreiche Weinkarte.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 13. Nov. 2021
Amazing!!!
Ein Foto von Chinois on Main
4.8
4.8 (2354)
51 USD und darüber
Chinesisch
Santa Monica
Über das Restaurant
Wolfgang Pucks zweites Restaurant eröffnete im Jahr 1983. Die einzigartige Mischung aus chinesischer und französischer Küche sorgt für bisher nie dagewesene Geschmackserlebnisse. Oft kopiert und doch nie erreicht, macht diese Verschmelzung der Aromen schlichtweg süchtig und lässt Sie immer wiederkommen. Das Essen wird in sehr familiärem Rahmen serviert und schafft so ein spaßiges Miteinander, das die Menschen zusammenbringt. Die offene Küche, an der Sie Platz nehmen und während des Essens den Tanz der Köche beobachten können, ist ein weiteres Highlight. *** Wenn Sie einen Platz an unserer Esstheke reservieren möchten, teilen Sie uns dies bitte bei der Reservierungsanfrage mit, da die Anzahl der Sitzplätze sehr begrenzt ist. ***
Top-Bewertung
CeleryVIP
Besucht am 3. März 2019
Amazing !!
Ein Foto von Connie and Ted's
4.7
4.7 (4346)
31 bis 50 USD
Aus Dem Meer
West Hollywood
Über das Restaurant
Im Connie und Ted's erwarten Sie schlicht zubereiteter Fisch und Krustentiere, die von den klassischen Muschelbuden, Austernbars und Fischhäuser inspiriert sind, die Sie überall am New England Seaboard und der Westküste finden. Genießen Sie ein (oder zwei) der 24 kalifornischen Craft Biere vom Fass und kosten Sie dabei die riesige Auswahl an Austern, Muscheln und Krustentieren, die an der Raw Bar frisch auf Bestellung aus der Schale geholt werden. Entspannen Sie nach einem arbeitsreichen Tag bei einem Cocktail an der Bar oder genießen Sie ein warmes, Hummerbrötchen auf der überdachten Außenterrasse im Freien bei Blick auf den Santa Monica Boulevard. Besuchen Sie uns zur Happy Hour in unserer Bar! Montag - Freitag von 16:00 bis 19:00 Uhr.
Ein Foto von CUT by Wolfgang Puck at Beverly Wilshire
4.7
4.7 (2871)
51 USD und darüber
Steakhaus
Beverly Hills
Über das Restaurant
Der ursprüngliche Standort des CUT by Wolfgang Puck´s liegt in Beverly Wilshire. Das Four Seasons Hotel rangiert stetig als eines der begehrtesten Steak-Restaurants in den USA, mit einem modernen Twist auf dem klassischen Steak-Restaurant. Die Highlights der Speisekarte sind Lieblingsspeisen wie Knochenmark-Torte, der Hummer- & Krabbencocktail "Louis" und verschiedene Stücke aus feinstem Rindfleisch aus Regionen auf der ganzen Welt. Ergänzt werden die Speisen von einer umfangreichen, internationalen Weinkarte. Die besten Dinge der Kochkunst, Architektur und Kunst sind im CUT ausgestellt, wo Wolfgangs weltbekannte Küche in einer eleganten und gelassen modernen Umgebung, entworfen vom international renommierten Architekten Richard Meier, serviert wird. Ausgestellt wird zudem die einzigartige Kunst des gefeierten Künstlers John Baldessari und des preisgekrönten Fotografen Martin Schoeller.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 11. Dez. 2022
Amazing !!
Ein Foto von Felix Trattoria
4.7
4.7 (2615)
51 USD und darüber
Italienisch
Venice
Über das Restaurant
Felix Trattoria embodies a philosophy of seasonality, warm hospitality, and the deeply rooted culinary traditions of regional Italy, lead by Chef Evan Funke, who is a culinary storyteller, a custodian of Italian tradition, and a master of the old world techniques of handmade pasta.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 3. Nov. 2021
Amazing 10/10
Ein Foto von Fia
4.6
4.6 (2501)
51 USD und darüber
Italienisch
Santa Monica
Über das Restaurant
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list.

Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries.

Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)

We do not allow dogs (excepting certified service animals)

We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.

Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 27. Apr. 2021
Amazing !!!
Ein Foto von Fishing With Dynamite
4.9
4.9 (2905)
31 bis 50 USD
Aus Dem Meer
Manhattan Beach / Hermosa Beach
Über das Restaurant
Das Fishing with Dynamite ist eine Austernbar und Fischrestaurant, in dem in South Bay der Osten auf den Westen trifft. Der Chefkoch und Mitinhaber David LeFevre nähert sich optimistisch und lebendig an eine Tradition...
Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 9. März 2023
Sal is an amazing bartender
Ein Foto von Gabi James
4.7
4.7 (1002)
31 bis 50 USD
Spanisch
Redondo Beach
Über das Restaurant
Spanish & Coastal French Food in coastal Riviera Village.

PLEASE NOTE: ALL TABLES ARE RESERVED FOR 2 HOURS FROM YOUR RESERVATION TIME OR THE TIME YOU ARE SEATED, WHICHEVER IS EARLIER.

WE ALSO ASK THAT YOU DRESS WARMLY AS IT CAN BE CHILLY.

WE SERVE INSIDE & OUTSIDE BUT DO NOT GUARANTEE SPECIFIC SECTIONS.

RESERVATIONS WILL BE HELD FOR 10 MINUTES, UNLESS WE HAVE BEEN CONTACTED & EXPRESSED OUR ABILITY TO HOLD IT LONGER.

Spanish & Coastal French Food in coastal Riviera Village.

Gabi James is now open for OUTDOOR & INDOOR DINING service while continuing all our TAKE-OUT options as well. For information on what we are doing to make the safety of our team & our guests is our biggest priority, please visit https://www.gabijamesla.com/covid-19-response/.

Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 20. März 2022
Amazing!!!!
Ein Foto von Gracias Madre - West Hollywood
4.7
4.7 (6606)
31 bis 50 USD
Mexikanisch
West Hollywood
Über das Restaurant
Die Mission in diesem Restaurant ist es, die Anwesenheit der heiligen Mutter, die über uns, in unserem Herzen und in der Erde wacht sowie all diejenigen, die uns nähren, zu feiern und zu dienen. Freuen Sie sich auf Speisen, die von den Küchen von Mexiko inspiriert sind und aus lokal angebauten Bio-Zutaten stammen. Nehmen Sie Platz am Tisch der Liebe. Die Idee des Gracias Madre kam zum ersten Mal auf, als die Familien der Mitarbeiter in Mexiko besucht wurden. Es gab 2 Ziele: Mexikanische Bio-Gerichte den Gemeinden, zu servieren sowie die Mütter, die unermüdlich in den Küchen von Mexiko arbeiten und ohne ihre Männer und Kinder leben, während sie Seite an Seite mit in diesem Restaurant in Kalifornien arbeiten, zu ehren. Das Gracias Madre ist von einigen der Rezepte dieser Familien und der Liebe ihrer Mütter inspiriert und serviert biologische, Bauernhof frische Gerichte aus der Region, voller Geschmack und Liebe. Die Speisekarte wird von Executive Chefkoch Chandra Gilbert und Agave-basierte Cocktails von Getränke Direktor Jason Eisner geführt.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 18. Sept. 2023
Great birthday dinner! Amazing nachos and dessert:)
Ein Foto von Habana - Costa Mesa
4.7
4.7 (2727)
31 bis 50 USD
Kubanisch
Costa Mesa
Über das Restaurant
Das Habana wurde im Jahr 1995 eröffnet. Wir servieren Nuevo-Latino-Küche mit kubanischen und spanischen Klassikern. Wir haben sieben Tage die Woche zum Mittag- und Abendessen geöffnet. Das Habana ist eines der wenigen Restaurants, in der alle Gerichte auf der Speisekarte jeden Tag bis Mitternacht erhältlich sind, inklusive Happy Hour ab 22:00 Uhr. Wir bieten Ihnen Plätze drinnen und draußen. Im gesamten Restaurant herrscht eine heitere, romantische Atmosphäre mit Kerzenlicht. Wir richten auch viele besondere Events aus, für unsere Gäste gibt es also immer etwas Neues zu entdecken.
Ein Foto von Hana Re Sushi
4.6
4.6 (13)
51 USD und darüber
Japanisch
Costa Mesa
Über das Restaurant
Hana re only offers chef omakase course $250 per person.
10 courses from appetizers to dessert . Hana re offers same courses at chef’s counter(bar seating )and table seating. Please check website to see more details .

Ein Foto von Heritage
4.7
4.7 (724)
51 USD und darüber
Kalifornisch
Long Beach
Über das Restaurant
Heritage is family owned and operated by Chef Philip Pretty and sister Lauren Pretty. Our lively indoor dining room was built in 1922 as a craftsman house. Walk inside to an open kitchen, request bar seating to watch us cook over a live fire Santa Maria grill. Located in the Rose Park neighborhood of Long Beach on the corner of 7th & Saint Louis Ave. Heritage Restaurant uses sustainable meat & seafood, and Farmers Market produce. Growing our own produce at Heritage Farm right up the street. Certified blue, green, and maintain a zero-waste kitchen. One red and green star Michelin awarded. We serve a tasting menu only. We politely decline modifications. Please specify all dietary restrictions/allergies when booking your reservation. Our menu is seasonal, and subject to daily changes. We are reservation only, please call if you have any difficulty booking online. We look forward to hosting you!
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 20. Okt. 2022
AMAZING!!!
Ein Foto von Khan Saab Desi Craft Kitchen
4.8
4.8 (477)
Bis zu 30 USD
Indisch
Fullerton
Über das Restaurant
With a culmination of cuisines from India, Pakistan, and Afghanistan, Khan Saab Desi Craft Kitchen boasts a menu of 100% halal cuisine, crafted by award-winning Chef Imran Ali Mookhi. In this eclectic eatery with an elegant vibe, guests can enjoy a range of dishes from more traditional, such as the Butter Chicken, to more creative dishes such as the Sloppy Khan, while sipping on a selection of craft non-alcoholic cocktails, like the Mango Mojito mocktail.

Khan Saab Desi Craft Kitchen has been Michelin recognized with the Bib Gourmand Award for 4 consecutive years - 2021, 2022, 2023, and 2024!

Ein Foto von Love and Salt
4.6
4.6 (1993)
Bis zu 30 USD
Italienisch
Manhattan Beach / Hermosa Beach
Über das Restaurant
Das Love & Salt ist ein familiäres, italienisch inspiriertes Restaurant. Zugänglichkeit und Innovation wird mit einem Menü, das die Seele der italienischen Küche feiert und auch die Aromen der südkalifornischen Küche miteinbezieht, gepaart.
Ein Foto von LSXO
4.8
4.8 (1393)
Bis zu 30 USD
Südost-Asiatisch
Huntington Beach
Über das Restaurant
Behind an unmarked door adjacent to the wine room, guests are transported to District 1 (China Town) in Saigon via Blackhouse’s 28-seat restaurant-within-a-restaurant, LSXO. A spinoff of the Little Sister brand (Manhattan Beach, Redondo Beach & Downtown Los Angeles), LSXO is love letter to the culture, heritage, and lineage of Vietnam (Vuong’s relatives hail from the region). While Little Sister is known for its French Vietnamese menu, LSXO follows the same Southeast Asian inspiration with a more refined feel.

“There is no signage for LSXO—you can spot the entrance of it tucked into a section inside Bluegold, but you’ll have to know it’s there. While Bluegold is light, bright, and airy, LSXO is its darker, edgier little sister,” says Vuong. “Both restaurants operate out of the same kitchen, though the menus are completely different. LSXO offers straight-up, honest, home-style Vietnamese cuisine—the type of food I grew up eating with my grandparents in the San Gabriel Valley

Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 7. Mai 2019
Fabelhaft!
Ein Foto von Lunetta
4.7
4.7 (2156)
Bis zu 30 USD
Kalifornisch
Santa Monica
Über das Restaurant
Chef Raphael Lunetta and Emilio Cuyuch chef driven neighborhood diner with rustic California dining room and bar. Lunetta serves great food paired with locally roasted coffee options, classic cocktails, large selection of craft beer and delicious wines that we enjoy drinking with our family & friends.We buy the freshest ingredients we can find. We cook seasonally because that’s what is fresh and best. We support local farmers and businesses whenever we can, because the best flavor naturally follows. Menus for Lunetta are locally sourced and responsibly grown, using seasonal ingredients based on the abundant product available on the California Coast. Our full bar features classic as well as craft cocktails using the finest in artisan spirits, mixers and seasonal fruits and vegetables. Our comprehensive wine list highlights small California producers and artisan winemakers from around the world.
Ein Foto von Manhattan Beach Post
4.7
4.7 (4484)
31 bis 50 USD
Amerikanisch
Manhattan Beach / Hermosa Beach
Über das Restaurant
Manhattan Beach Post (MB Post) ist ein sehr persönliches Restaurant mit Seele. Küchenchef und Mitinhaber David LeFevre bietet ein spielerisches Hausmannskost- Menü mit kleinen Gerichten zum Teilen, handgemachten Cocktails und Weinen aus Kleinanbau an. MB ist das Ergebnis von 15 Jahren Arbeit, Reisen und der ausgereiften, in den besten kulinarischen Einrichtungen der Welt verfeinerten Technik von Sternekoch David LeFevre. Bekannt für seine Gourmetküchen-Erfahrung und seine Meisterschaft in der Zubereitung von Meeresfrüchten im Restaurant Water Grill, kehrt LeFevre mit einem eher rustikalen Menü zu seinen kulinarischen Wurzeln zurück. Die Gerichte sind zum Teilen geeignet und werden in einladender und herzlicher Atmosphäre serviert.
Top-Bewertung
LindaVVIP
Besucht am 28. März 2022
Nice dinner
Ein Foto von Marché Moderne
4.7
4.7 (5463)
31 bis 50 USD
Französisch
Newport Beach
Über das Restaurant
Florent und Amelia Marneau sind von einer Leidenschaft für vom Markt inspirierte Zutaten und den klassischen französischen Kochtechniken angetrieben und haben ein echtes, modernes, französisches Bistro im Herzen von Orange County eröffnet. Seit Jahrzehnten arbeitete das Paar getrennt in einigen der besten Küchen Frankreichs und in Orange County. Mit dem Marché Moderne folgen sie nun dieser natürlichen Entwicklung, indem sie ihre kulinarischen Karrieren als unabhängige Gastronome kombinieren. Das zeitgenössische französische Bistro, das seit seiner Eröffnung im Frühjahr 2007 von Kritikern hochgelobt wurde, befindet sich im The Penthouse an der South Coast Plaza, 3. Stock, neben Nordstrom.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 12. Jan. 2019
Amazing! 🙌🏻
Ein Foto von Oliver's Osteria
4.7
4.7 (2054)
31 bis 50 USD
Italienisch
Laguna Beach
Über das Restaurant
Oliver's Osteria is currently offering an indoor and outdoor dining experience as well as takeout, curbside pick up and 3rd party app delivery. Please call us if you have any questions or concerns. We look forward to serving you our traditional cuisine from the Emilia-Romagna region right here in Laguna Beach!
*SPECIAL NOTE FOR PAGEANT OF THE MASTERS CUSTOMERS PLEASE PLAN FOR A 2+ HOUR DINING EXPERIENCE WHEN PLACING YOUR RESERVATION*

Top-Bewertung
AroseVIP
Besucht am 30. Sept. 2022
Wine dinner was amazing
Ein Foto von pasjoli
4.6
4.6 (640)
51 USD und darüber
Französisch
Santa Monica
Über das Restaurant
Pasjoli is an elevated French bistro from James Beard award-winning chef Dave Beran. The restaurant pays homage to French cuisine utilizing the bounty of produce available in Southern California. Rooted in classic French cooking and inspired by Parisian markets, pasjoli reflects Chef Dave’s thoughtful cooking style, showcasing his creative touches on bistro fare.

We serve a five-course prix fixe menu in our dining room and our secret garden. You'll be able to select your seating preference when you confirm your reservation. Please visit our website to see the most current menu.

Each evening, we have limited availability of pressed duck dinners. If you are interested in enjoying a pressed duck, please email info@pasjoli.com, and we will do our best to accommodate your request. Unfortunately, we cannot accommodate vegan diets.

Ein Foto von Rebel Omakase
4.9
4.9 (220)
51 USD und darüber
Sushi
Laguna Beach
Über das Restaurant
PLEASE READ BEFORE BOOKING
We put all our heart and soul into a creative and unique experience. Our Omakase is a pre-fixed menu based on raw fish and shellfish. All ingredients come from Japan, prepared with Japanese techniques and elements. Our Omakase is a fine dining, intimate experience, prepared in front of our guests to highlight the integrity of our dishes.
CANCELLATIONS AND MODIFICATIONS are allowed 72 hours in advance. Less than 72 hours will be charged for the full price of Omakase per guest plus tax
TEXT MESSAGE with full information (949) 664-3186
DIETARY RESTRICTIONS must be informed in advance, we CANNOT accommodate no shellfish, no gluten, no dairy, or no meat requests
NO outside food or wine
THE SUSHI BAR AND TABLE SERVICE are the same menu; our servers will explain the intricacy of every dish
BE ON TIME Service starts in unison at the time of reservation if you are late, you will miss some courses
CHILDREN age 5+ are welcome, but they must order the full menu

Ein Foto von RYLA
4.8
4.8 (924)
Bis zu 30 USD
Modern Asiatisch
Hermosa Beach
Über das Restaurant
RYLA's menu is inspired by Chef Ray's upbringing in Los Angeles combined with his Japanese technique.
We are now booking reservations over the phone and online through OpenTable. Take Out is available through our website, www.eatRYLA.com

We look forward to serving you!

Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 15. Okt. 2022
Amazing!!!!!
Ein Foto von Spago - Beverly Hills
4.8
4.8 (5825)
51 USD und darüber
Moderne amerikanische Küche
Beverly Hills
Über das Restaurant
Spago Beverly Hills, Wolfgang Pucks legendary, flagship restaurant, continues to set the standard for cuisine, service and style, and is consistently recognized as the ultimate in fine dining. Spago presents a completely new menu and design. The master chef has re-invented the entire menu with his signature farm to table philosophy. Puck, along with Partner and Executive Chef Ari Rosenson, creates imaginative seasonal menus showcasing the best of California’s produce and products. Spago's new design from Waldo Fernandez complements the food with its clean and simple aesthetic, incorporating natural elements to add an organic feel. Spago is the recipient of the AAA Four Diamond Award and received two stars in The Michelin Guide-Los Angeles edition in 2009 and 2010.

Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 31. Aug. 2024
Ein wunderschöner Innenhof, romantisches Ambiente, exzellentes Essen, aufmerksamer Service und sogar der Chef persönlich ging zu jedem einzelnen Tisch um sich zu vergewissern, dass alles in Ordnung ist. Absolute Empfehlung!
Ein Foto von Sushi Nikkei - Bixby Knolls
4.8
4.8 (162)
31 bis 50 USD
Japanisch
Long Beach
Über das Restaurant
Chef Eduardo Chang Ogata brings Peruvian flavors and elements to traditional Japanese Sushi. Sushi Nikkei on Bixby Knolls received Michelin plate on 2022 and 2023.
Ein Foto von Tac/Quila
4.7
4.7 (2060)
31 bis 50 USD
Mexikanisch
Palm Springs
Über das Restaurant
Our business model is unusual for the restaurant industry. We believe that if we invest in the best possible ingredients and people, and focus our resources on presentation and environment, our customers will recognize the difference and will be excited to return and share their experience with others. We believe that a cocktail should be the creative expression of its author, and that a good meal must be an artistic blend of flavor, aroma and color. A true dining experience should involve an awakening of all of the senses and we hope to bring this delight to our guests...again, and again, and again.

Reservations can be made only by calling the restaurant at (760) 417-4471.

Top-Bewertung
KarinVIP
Besucht am 14. Sept. 2024
Wir hatten ein hervorragendes Dinner. Zur Vorspeise Avocado im Tempurateig, das hatte ich noch nie gegessen. Es schmeckte traumhaft!! Das Restaurant ist sehr stark frequentiert und man sollte unbedingt vorab einen Tisch reservieren.
Ein Foto von Tempura Endo
4.4
4.4 (138)
51 USD und darüber
Japanisch
Beverly Hills
Über das Restaurant
Tempura Endo/Beverly Hills is exquisite and Premium Kyoto-style Tempura in Beverly Hills. Check out premium Endo"s tempura in where our first-branch in U.S.A.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 20. März 2016
Insane dinner!
Ein Foto von The Arthur J
4.8
4.8 (2899)
51 USD und darüber
Steakhaus
Manhattan Beach / Hermosa Beach
Über das Restaurant
At The Arthur J, beef is our passion.

When you combine our ability to source the best beef in the world, cooking with an incredible natural wood fire grill, and friendly thoughtful service, an incredible quality steak is born.

This is why we offer the best USDA Prime, True Japanese Wagyu, and Black Angus Beef.

Unlike most pedestrian steak houses, Each one of our Steaks is cooked skillfully by our Grill Master over a stoked live fire with smoking white oak embers.
Our steaks are available both wet-and dry-aged and well as Bone-in, grilled to perfection our magnificent J&R Woodfire Grill.

Top-Bewertung
JordanWVIP
Besucht am 11. Dez. 2021
Amazing waiter!
Ein Foto von THE RANCH Restaurant
4.7
4.7 (4071)
51 USD und darüber
Amerikanisch
Anaheim
Über das Restaurant
Willkommen im THE RANCH Restaurant & Saloon! Erleben Sie 1.858 m² an Speisebereichen, Tanz- und Unterhaltungsfläche! Gekocht wird hier frisch mit den besten Zutaten, um den rustikalen Stil des Weinlandes und die frischesten Aromen der Farm hervorzuheben. Die Weinkarte bietet eine vielfältige Auswahl an internationalen Weinen von Weltklasse, die in einer freundlichen und ungezwungenen Atmosphäre serviert werden. Nach dem Abendessen können Sie im Saloon nebenan den Rest des Abends beim Country-Tanz verbringen. Werfen Sie auf jeden Fall einen Blick auf den Saloon-Kalender. Man weiß ja nie, welche Band im THE RANCH spielen könnte! Bitte beachten Sie, dass der Verzicht auf die Mindestbestellsumme im Restaurant nicht an Konzertabenden und besonderen Veranstaltungen im Saloon des THE RANCH nebenan gilt.
Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 4. Nov. 2019
Excellent dinner!!
Ein Foto von Todos Santos
4.6
4.6 (126)
Bis zu 30 USD
Mexikanisch
Mission Viejo / Rancho Santa Margarita
Über das Restaurant
Located in El Paseo Plaza, Todos Santos is a newly renovated restaurant specializing in modern authentic Mexican cuisine.

With an extensive tequila & mezcal selection, heated outdoor dining, a brand new bar patio and a culinary team with decades of experience in Mexican cuisine, Todos Santos promises to deliver an amazing experience no matter the occasion.

  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo