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9 special occasion-worthy restaurants in Honolulu

Ein Foto von Red logo
von Noelle Chun
Aktualisiert 18. Dezember 2023

Honolulu is a special-occasion hotspot, confirmed by the thousands who annually flock here to ring in everything from palm-fringed honeymoons to beachside reunions. The city’s restaurants cover an impressive ground, ready to amp up any celebration with their signature aloha spirit.

From serene oceanfront meals to energetic teppanyaki spectacles, Honolulu’s best restaurants can do it all. Read on for nine stellar special-occasion restaurants to book right now.

Ein Foto von The Terrace
4.6
4.6 (815)
51 USD und darüber
Vom Hof auf den Tisch
Waikiki
Über das Restaurant

Come to La Vie for an especially chic celebration. The airy Waikīkī Ritz-Carlton restaurant churns out seasonal French-inspired fare featuring luxuries like dry-aged kampachi and duck breast with jus a l’orange—plus celebratory add-ons like caviar service, A5 wagyu, and a cheese cart, if you want to pull out all the stops. The dining room is loved for its ability to shapeshift from a relaxed happy hour backdrop to an occasion-worthy candlelit escape at dinnertime, complete with live piano performances to dial up the elegance.


Ein Foto von Taormina Sicilian Cuisine
4.7
4.7 (3398)
31 bis 50 USD
Italienisch
Waikiki
Über das Restaurant

Taormina is a go-to for special date nights and anniversaries thanks to its dimly lit, white-tablecloth vibes. Make your way through executive chef Hiroyuki Mimura’s solid Sicilian-inspired menu, which includes crowd favorites like beef carpaccio and spaghettini with sardines, fennel, and anchovies. The restaurant’s deep wine list is curated by Roberto Viernes—one of Hawaiʻi’s few master sommeliers—and filled with toast-worthy Italian bottles, white burgundies, and plenty of Champagne.


Top-Bewertung
SaschaVIP
Besucht am 14. Nov. 2024
Leckeres und günstiges Wochenmenü. Restaurant schließt sehr früh.
Ein Foto von Orchids at Halekulani
4.8
4.8 (6537)
31 bis 50 USD
Mediterran
Waikiki
Über das Restaurant

Orchids at Halekulani has hosted memorable graduations, weddings, bridal showers, and birthdays for decades. The Honolulu classic stands out for a gigantic Sunday brunch buffet that features a carving station, an ice-cream sundae bar, and favorites from the Halekulani Bakery. Don’t miss the hotel’s signature popovers, which have single-handedly drawn locals for years. Add sweeping Diamond Head views and you’ve got one of the most iconic photo ops on Oahu.


Top-Bewertung
ManfredH
Besucht am 16. März 2024
Wieder tolles Essen und einfach eines der besten Lokale in Waikiki
Ein Foto von Tanaka of Tokyo Central
4.6
4.6 (1095)
31 bis 50 USD
Japanisch
Waikiki
Über das Restaurant

There’s no better celebration combo than dinner and a show—especially when dinner is the show. One of Honolulu’s most popular teppanyaki spots is well-loved by groups and families for lively performances from master chefs who flip knives, toss shrimp, and make onion volcanoes. Celebrate over salmon steak, scallops sauteed in lemon and butter, and more. This festive and roomy restaurant opened its doors in 1978 and now has three locations, including one in Ala Moana Center, the largest open-air shopping center in the world.


Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 30. Okt. 2021
Amazing!!!!
Ein Foto von Original Roy's, Hawaii Kai
4.8
4.8 (3244)
51 USD und darüber
Hawaiianisch Regional
Honolulu
Über das Restaurant

Locals have turned to Roy’s for celebrations ever since it opened in 1988. James Beard Award-winning chef Roy Yamaguchi, who helped define Pacific Rim Cuisine in the ’90s, is fluent in fine-dining food like slow-braised beef short rib and Hawaiʻi-style sushi rolls. His namesake restaurant has expanded to include a number of locations in both Hawaiʻi and on the mainland, but the Hawaii Kai edition is the undisputed OG. Away from the hustle of Waikīkī, its serene dining room is all about celebrating in an inviting space warmed by sea breezes from the nearby shore.


Top-Bewertung
Marco
Besucht am 13. Dez. 2016
Das Restaurant liegt beschaulich in Hawaii Kai und wird nur von der Strasse vom Meer getrennt. Da am Abend im zweiten Stock gegessen wird, hat man einen wunderbaren Blick aufs Meer. Natürlich sofern man am Fenster einen Platz bekommt und vorher reserviert hat. Unsere Erwartung war hoch, hat doch der Eigentümer Roy einmal mit dem berühmten Paul Bocus zusammen gearbeitet, und wurde erfüllt. Der Service war top, ohne Wartezeiten, aber auch nicht aufdringlich. Wir nahmen das Menü, welches für 50 Dollar ohne und 70 Dollar mit Wein angeboten wird. Die Vorspeise wie auch die Hauptspeise wurden dem Niveau des Restaurants gerecht. Sehr fein, zart, geschmacksintensiv und auch mit ungewohnten Kombinationen. Ein tolles Erlebnis für den Gaumen. Auch die Menge war in Ordnung. Zusätzlich zum Dessert hat uns die Küche noch einen weiteren Teller mit einer süssen Grussbotschaft servieren lassen. Auch dies zu unserem Jahrestag. Eine spezielle Erwähnung bekommt das Soufflé als Dessert. Das war derart hervorragend, dass es schwierig mit der Beschreibung wird. Aussen stabil, weich mit etwas krokant, innen warm flüssig, aber mit feinsten Stücken Schokolade die doch noch nicht verflossen sind. Dazu eine Kugel Eis. Ein Traum. Noch zwei Bemerkungen. Zum einen ist die Karte mit zwei bzw. drei Seiten angenehm kurz. Es zeigt, das mit Hirn und frischer Ware gekocht wird und nicht mit Quantität. Zum anderen ist die Weinkarte gut sortiert, hat genug verschiedene Köstlichkeiten und ist über weite Strecken fair im Preis. Trotzdem allem super Service und dem ausgezeichneten Essen hat das Roy's seinen Preis. Wir haben für unsere drei Gänge, zwei Glas Wein, einen Cocktail, eine Cola und das Trinkgeld 170 Dollar (für zwei Personen) bezahlt. Zum Abschluss haben wir als Geschenk für unseren Jahrestag einen Gutschein über 25 Dollar für den nächsten Besuch erhalten. Unser Besuch war rundum ein schönes und vor allem für den Gaumen tolles Erlebnis.
Ein Foto von Hy's Steak House - Waikiki
4.6
4.6 (7328)
51 USD und darüber
Steak
Waikiki
Über das Restaurant

If your idea of a proper celebration is a handsome cut of beef and a stiff martini, Hy’s Steak House is the ticket. The old-school restaurant is dressed in mahogany and leather and decorated with oil paintings in ornate wooden frames, making this one of the most regal spots in town. Go all out with shareable seafood towers, tableside salads, and the stars of the show—kiawe-broiled prime beef cuts served in filet mignon, porterhouse, or ribeye form.


Top-Bewertung
Dogman
Besucht am 2. Okt. 2019
Super Essen, Super Weine, Super Service!!! Danke für den tollen Abend!!! Mahalo
Ein Foto von Deck.
4.3
4.3 (3824)
31 bis 50 USD
Hawaiianisch
Waikiki
Über das Restaurant

Deck. is a blockbuster brunch spot that attracts crowds for top-notch poke, fish tacos, and burgers, plus half-off bottles of wine and Champagne. The stylish New American restaurant lives in the freshly revamped Queen Kapiolani Hotel and has an award-winning outdoor setup featuring a postcard-perfect lanai and uninterrupted Diamond Head views—a super scenic pairing that’s earned it all sorts of wedding and reception cred.


Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 2. Jan. 2023
Sehr gutes Essen, schönes Hotel. Musik zu laut
Ein Foto von 100 Sails Restaurant & Bar
4.6
4.6 (2128)
31 bis 50 USD
Moderne amerikanische Küche
Waikiki
Über das Restaurant

Insta-worthy Honolulu Pier views are one of the many festive perks at this Waikiki stunner. So are luxe American and Asian dishes by chef de cuisine Aaron Furuto, who cranks out an impressive buffet that includes a prime rib station, unlimited temaki, crab legs, and more. Enjoy it in a window-wrapped dining room and watch the sun slide into the Pacific above Ala Wai Harbor—a setting that’s sure to add magic to whatever you’re celebrating.


Top-Bewertung
MikeT
Besucht am 24. Mai 2024
Sehr gutes Essen und leckere Cocktails in nettem Ambiente. Leider nur bis 22:00 Uhr geöffnet.
Ein Foto von The Veranda at the Kahala Resort
4.7
4.7 (648)
31 bis 50 USD
Lounge
Honolulu
Über das Restaurant

One of Oahu’s top luxury resorts also aces the special occasion test: The Kahala’s high-ceilinged, open-air Veranda is a gorgeous setting for a celebratory English-inspired afternoon tea spread—with some Hawaiian touches, of course. Case in point: scones with passionfruit curd and pineapple marmalade, black tea from Maui, and other locally accented high-tea treats. Add a glass of bubbles to take your celebration up a notch.


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