Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
editorial list heading

New York City's Award-winning Restaurants

Ein Foto von Red logo
von OpenTable
Aktualisiert 18. April 2023
James Beard Award winners. MICHELIN-recognized restaurants. Perennial best-of picks. Book an award-winning spot in New York City and find out for yourself why these restaurants are beloved by critics and diners alike.
Ein Foto von Ainslie Bowery
4.1
4.1 (141)
31 bis 50 USD
Italienisch
NoHo
Über das Restaurant
Some things to know when booking with us!

Due to high volume,
No outside decorations or balloons are allowed for non private reservations.
Outside desserts are welcome for a non-waivable fee of $25 per outside dessert.
A specific dining room cannot be guaranteed.
For any special requests, please leave a note in your reservation.
We do not seat incomplete parties.
An increase in headcount may not be accommodable, please contact us to confirm your request.

** Brunch Reservations **
All parties of 9 and under are subject to a 90 minute table limit.
All Parties of 10 or more are subject to a 120 minute table limit.


** Large Party Reservations (10+) **
For parties of 10 or more, we require a different type of dining experience, called Family Style.
Guest are required to order from our "Family Style Menu" up to 72-hours prior to their reservation.
Any reservations without a "Family Style Menu" submitted 24-hours in advance, will be subject to cancellation.

Hope to see you soon!

Ein Foto von Alta Calidad
4.7
4.7 (418)
31 bis 50 USD
Mexikanisch
Prospect Heights
Über das Restaurant
Alta Calidad is located in the Prospect Heights neighborhood of Brooklyn where Chef Akhtar Nawab is cooking innovative Mexican cuisine. The Spanish translation of "Alta Calidad" means "high quality" and it's our goal to provide that with every dish that we serve. Our goal is to cook with pride and integrity and have a lot of fun doing it!! We're thrilled to be part of this amazing Brooklyn community and we want each of you to join us and participate in this exciting adventure! Alta Calidad is a Michelin Bib Gourmand award winning restaurant and Certified Minority Owned Business.

We encourage you to secure seating to dine indoors or on our outdoor patio. We look forwarding to hosting you soon!

Ein Foto von Angelina's Ristorante
4.8
4.8 (540)
51 USD und darüber
Italienisch
Tottenville
Über das Restaurant
Angelina's Ristorante is Staten Island premier fine dining venue. Located in Tottenville, we are the hidden jewel of Staten Island, guaranteed to give you an unparelled dining experience that will make you forget where you are. With an atmosphere like no other, superb customer service and amazing food, Angelina's Ristorante is proud to be raising the standard for fine dining in Staten Island for over two decades. Family owned and family run!
Whether you seek a intimate dinner for two, cocktails, a night of Bocci with friends, a small party of an over the top wedding, our venue can cater to your every need. We look forward to serving you soon.

We are still open from 11:00 AM- 7:00 PM for viewing the venue

Ein Foto von Antoya (fka Samwon Garden)
4.6
4.6 (763)
31 bis 50 USD
Koreanisch
NoMad
Über das Restaurant
Antoya is one of the oldest Korean BBQ restaurants in South Korea. We have been established as a barbecue house since 1976 and have kept our traditions for over 42 years.

Our barbecue & Korean Food recipes have been passed down from one generation to another to bring a traditional & quality Korean dining experience. We only use the highest quality of ingredients & authentic Antoya recipes.

Experience one of South Korea’s best traditional Korean BBQ’s at Antoya.

Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 15. Mai 2021
Samwon Garden was amazing!
Ein Foto von Aquavit
4.7
4.7 (1934)
51 USD und darüber
Nordisch
Midtown East
Über das Restaurant
Das mit 2 Michelin-Sternen und 3 Sternen der New York Times ausgezeichnete Aquavit empfängt Sie in Midtown Manhattan. Das Restaurant bietet saisonale, moderne Küche aus den Nordstaaten und ist seit seiner Eröffnung im Jahr 1987 ein Vorreiter der nordischen Küche. Das Restaurant verfügt über eine umfangreiche Weinkarte sowie ein Aquavit- und Cocktail-Programm. Zum Mittagessen zeichnet es sich durch ein A-la-carte-Menü und ein 3-Gänge-Essen zum Festpreis von USD 52 pro Person aus. Zum Abendessen wird Ihnen ein 3-Gänge-Essen zum Festpreis von USD 98 pro Person, ein saisonales 5-Gänge-Degustationsmenü für USD 125 pro Person und ein 9-Gänge-Chef-Degustationsmenü für USD 155 pro Person angeboten.
Ein Foto von aRoqa
4.6
4.6 (774)
31 bis 50 USD
Indisch
Chelsea
Über das Restaurant
At aRoqa, we embrace the notion Indian dishes can be served tapas-style and in small plate fashion for sharing, perfect for couples on date night or intimate parties. Chef Ajay brings an elevated approach merging Indian flavors with a global palate and creative twists throughout. Drawing upon the varied and distinct flavors of regional India, each dish is a blend of vibrant, balanced flavors beautifully composed. Inspired by its name, in India friends and loved ones come together at a “roka” ceremony and celebrate by sharing a meal.

Roqa [pronounced roh-kuh; an engagement ceremony in India, is a celebration of love and commitment.] A unique marriage of cuisine and cocktails in a chic, sophisticated setting


Ein Foto von BAAR BAAR
4.8
4.8 (736)
31 bis 50 USD
Moderne indische Küche
East Village
Über das Restaurant
**For groups of 10 or more, please email andy@baarbaarnyc.com.**

Baar Baar, a reimagining of the Indian love affair with all things spirited. A first of its kind Indian Gastro Bar that will challenge your perception of the subcontinent.

Join us for this journey with India-inspired cocktails that pay homage to our beginnings and modern interpretation of regional Indian Cuisine crafted by Chef Sujan Sarkar.


Ein Foto von Babbo Ristorante
4.4
4.4 (4817)
51 USD und darüber
Italienisch
Greenwich Village
Über das Restaurant
Das Vorzeigerestaurant von Mario Batali und Joe Bastianich am Waverly Place in Greenwich Village wurde unter großem Applaus 1998 eröffnet und ist noch immer genauso belebt und beliebt wie eh und je. Freuen Sie sich auf 3-Sterne-Küche, in der die Prinzipien der italienischen Küche für das Amerika des 21. Jahrhunderts neu definiert und neu erfunden wurden. Eine umfassende und beeindruckende Weinkarte, ein aufregendes, für New York typisches Speisezimmer sowie der kompetente, aufmerksame und herzliche Service machen einen Tisch im Babbo zu einem hochgeschätzten Gut in New York.
Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 21. Dez. 2019
Sehr leckeres italienisches Essen und sehr netter und aufmerksamer Service. Pasta war ausgezeichnet
Ein Foto von Bar Primi Bowery
4.6
4.6 (1434)
Bis zu 30 USD
Italienisch
Lower East Side
Über das Restaurant
Bar Primi is a corner pasta shop devoted to ‘primi piatti,’ the pasta course. What began as an idea for a small space in New York's East Village has since become an essential in chef and co-owner Andrew Carmellini's range: fresh pasta traditionally prepared and cooked to order. At Bar Primi, the main course is Primi Piatti. We use a variety of non-GMO semolina and specialty ‘00’ flours, organic eggs and handed-down techniques to create our menu of Traditional and Seasonal pasta dishes. We make more than a dozen different shapes and styles daily. This includes lumache and rigatoni from our imported extruder or ravioli and mezzalune cut and filled by hand. Family recipes and secrets are traded between Carmellini and Brooklyn-born chef-partner Salvatore Lamboglia who also offers a daily meat or seafood special in addition to a selection of shareable Piccolini and Antipasti, artisanal cheese, salumi and simple home-style desserts.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 12. Aug. 2022
Wir waren während der Restaurant Week zum Lunch. Riceballs sehr lecker, Pasta ok, lemon Sorbet sensationell. Guter Service.
Ein Foto von Bar Tulix
4.3
4.3 (9)
51 USD und darüber
Modern mexikanisch
SoHo
Über das Restaurant
Das Burger and Barrel serviert Gerichte im Pub-Stil wie Burger und andere amerikanische Speisen. Das Restaurant bietet ein klares Wein-im-Glas-Programm mit 4 Weinen vom Fass, von denen 2 lokal hergestellt werden. Das Burger and Barrel ist ein preisgünstiges Restaurant für das Stadtviertel, das 7 Tage in der Woche zum Mittag- und Abendessen und am Wochenende bis spät geöffnet ist. Das Burger and Barrel akzeptiert Reservierungen zum Mittagessen, Reservierungen zum Abendessen sind nur für Gruppen mit mehr als 6 Personen möglich.
Ein Foto von Barawine
4.3
4.3 (591)
Bis zu 30 USD
Französisch
Harlem
Über das Restaurant
Das Barawine ist ein typisches Restaurant in der Nachbarschaft in Harlems historischem Viertel Mt. Morris. Bei uns erwartet Sie eine umfangreiche Karte, auf der für jeden etwas dabei ist, selbst vegane und glutenfreie Gerichte. Unsere Weinkarte bietet 40 Weine im Glas und über 200 Weine in der Flasche.
Ein Foto von Beatstro
4.6
4.6 (157)
31 bis 50 USD
Amerikanisch
Port Morris
Über das Restaurant
An homage to Hip Hop, the Boro and the culture that created it!

At Beatstro we specialize in providing a nostalgic experience of the Golden Era of Hip hop in the Bronx. Our ambiance will certainly transport you to the days of struggle in the Bronx and the creativity that came from it. Our cuisine is an expression of the two cultures that created Hip Hop- African and Puerto Rican. We combined and broadened the two giving you a fusion that's exciting as well as delicious!

Ein Foto von Benoit Restaurant and Wine Bar
4.6
4.6 (4792)
31 bis 50 USD
Französisch
Midtown West
Über das Restaurant
Das seit 2008 geöffnete Benoit in New York ist das 3. Mitglied der Familie Benoit des international anerkannten Küchenchefs Alain Ducasse. Zu ihnen gehört das Bistro in Paris seit 1912 und das Benoit Tokyo. In New York genießen Sie eine warme und authentische Erfahrung und ein Menü mit traditionellen Bistrogerichten mit modernem Flair. Im Jahr 2016 wurde das Restaurant renoviert und hat eine moderne New York City Note in das klassische französische Restaurant gebracht.
Top-Bewertung
RenateS
Besucht am 2. Nov. 2023
Toller Service, super Essen, gute Erklärung der Speisen
Ein Foto von Blue Ribbon Brasserie
4.9
4.9 (1381)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch
SoHo
Über das Restaurant
Die Blue Ribbon Brasserie bietet ein gemütliches, aber dennoch geschäftiges Speisezimmer und eine freundliche Bar. Hier speisen seit 22 Jahren Stammgäste aus der Nachbarschaft, kulinarische Profis und Starköche. Ob Sie nun Lust auf einen Burger und ein Pint, auf Lammkoteletts und eine Flasche Burgunder oder auf Austern aus der Halbschale und Champagner haben, die Blue Ribbon Brasserie steht Ihnen an 7 Abenden in der Woche von 16:00 Uhr bis 04:00 Uhr zur Verfügung. Die junge, kulinarische Vision wurde im Jahr 1992 zum Leben erweckt und ist in den Jahren seitdem in New York zu einer Institution geworden. Das Team ist stolz darauf, dass das Restaurant fortdauernd ein Favorit der Region ist, auch wenn es ein internationales kulinarisches Reiseziel ist, das vor allem für seine Late-Night-Restaurant-Szene bekannt ist.
Top-Bewertung
DirckW
Besucht am 22. Sept. 2018
Tolles Essen, toller Srvice. Von der Vorspeise über die Hauptspeise bis zum Dessert waren die Speisen excellent. Wir können diese kleine Restaurant absolut empfehlen.
Ein Foto von Cafe Alaia
4.8
4.8 (454)
Bis zu 30 USD
Italienisch
Scarsdale
Über das Restaurant
Situated just a short walk from the Scarsdale Metro-North Station, Café Alaia, a Michelin award winner 2020 thanks to its cozy décor, soaring ceilings and welcoming owner (Vincenzo Alaia), the dining room is all buzz. Thoughtfully arranged tables, framed by rustic wooden chairs, typically bear elevated versions of regional Italian dishes. Pastas are a highlight and fittingly so, like tender spinach- and ricotta-filled ravioli bathed in a melted sage-infused butter. Squid stuffed with crab, spinach and breadcrumbs is augmented by perfectly poached cherry tomatoes, not unlike the fresh figs set atop a crostata di pere. A bar in the middle is ideal for solo or couple diners who want to linger.

Our brand new space has plenty of room to accommodate social distancing. We have installed the highest rated air purification system with state of the art UV technology combined with MERV 13 Filtration.

Ein Foto von Casa Dani
4.3
4.3 (595)
31 bis 50 USD
Spanisch
Chelsea
Über das Restaurant
Casa Dani translates to Dani's House, derived from southern Spain's naming of small family restaurants as if they were the Chef's home, and that is precisely Chef Dani Garcia's intention, opening the doors to his house through avant-garde cuisine and a menu featuring items inspired by Spain's Mediterranean south. One of Spain's most internationally renowned chefs, having achieved 3 Michelin stars and the Bib Gourmand in 2015, Garcia's culinary style mixes surprising flavors, textures, and even temperatures without losing sight of his culinary roots. Looking to host a large party? Contact us at casadanieventsnyc@legends.net.
Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 3. Sept. 2022
Amazing!!!!
Ein Foto von Casa Mono
4.7
4.7 (2806)
51 USD und darüber
Spanisch
Union Square
Über das Restaurant
Die Casa Mono und ihr Schwesterrestaurant, Bar Jamon, befinden sich nebeneinander am Irving Place und der 17th Street, östlich vom Union Square. Die Casa Mono ist ein Tapasbar-Restaurant, das von der spanischen Costa Brava inspiriert und im Jahr 2015 von der New York Times mit 3 Sternen sowie im Jahr 2009 (und jedem darauffolgenden Jahr seitdem) ausgezeichnet wurde.
Top-Bewertung
WilliamF
Besucht am 7. Mai 2021
Wonderful dinner.
Ein Foto von Casa Ora
4.6
4.6 (652)
31 bis 50 USD
Venezolanisch
Williamsburg
Über das Restaurant
Created by Ivo Diaz, The Nomad and Eleven Madison Park mixologist, and resident abuela and Executive Chef Isbelis Diaz. Casa Ora is a family owned and operated Venezuelan-American Fine Dining restaurant located in East Williamsburg. We serve refined farm-to-table plates and modern cocktails.

We are focused on bringing the beauty and nature of Venezuela to New York City. In times of political injustice upon Venezuelans, Casa Ora is dedicated to donating a portion of profits to families forced to seek asylum due to lack of human rights resources such as food, clean water, and government protection.

Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 8. Aug. 2022
Amazing vibes !
Ein Foto von Caviar Russe
4.9
4.9 (881)
51 USD und darüber
Moderne französische Küche
Midtown East
Über das Restaurant
Dieses von Michelin ausgezeichnete Restaurant liegt versteckt in der Madison Avenue und serviert den besten Kaviar weit und breit, dazu einige der feinsten Gerichte in NYC.
Ein Foto von Chambers
4.9
4.9 (545)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch
TriBeCa
Über das Restaurant
In dieser Außenstelle des Racines Paris bietet Ihnen der Michelin-Sternekoch Frederic Duca frische, erlesene französische Küche der Saison. Auf der von Arnaud Tronche selektierten Weinliste finden Sie kleine Erzeuger, von denen die meisten bio oder biologisch-dynamisch zertifiziert sind.
Ein Foto von Chef's Table at Brooklyn Fare
4.7
4.7 (514)
51 USD und darüber
Französisch-Japanisch
Midtown West
Über das Restaurant
Inspired by Japanese cuisine & French technique, world-renowned Chefs Max Natmessnig and Marco Prins present a spectacular journey through epicurean delights in their exquisite 3 Michelin star Tasting. Lasting upwards of two and a half hours, Guests can expect an experience of a lifetime. Each dish served is its own work of art, expertly crafted with meticulous precision, tasting as incredible as it is beautiful.

Our expansive 7,000-bottle wine cellar, featuring the most extraordinary vintages from classic European regions, as well as sakes, and whiskeys from all over the world, provides an enviable selection to satisfy even the most discerning of palates.

We are honored to have received 'The Best of Award of Excellence' from Wine Spectator and Feature in "13 Best Three Michelin star Restaurants in America" By Restaurant Clicks.

Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 3. Mai 2023
Hervorragende Qualität mit extrem nettem Service. Für uns allerdings once a lifetime Aktion, da für eiropäische Verhältnisse doch extrem teuer. Menü mit weinbegleitung und Tip knapp 1.800 $
Ein Foto von Chutney Masala
4.7
4.7 (592)
31 bis 50 USD
Indisch
Irvington
Über das Restaurant
Culinary School graduate and James Beard honoree Chef Navjot Arora has put together a unique menu borrowing from the vast culinary diversity of India.
We truly believe great food starts with great ingredients. We procure only fresh, wholesome ingredients with no artificial flavorings or additives, local produce wherever possible, all natural poultry, free range lamb, wild not farmed seafood. We grind our own spices to ensure freshness.

The New York Times gave high marks to our succulent tandoori cooked meats and referred to our sauces as superbly complex.” Vegetarians will feel like royalty” says The Journal News, referring to our delicious curries and vegetable appetizers. Our menu reflects Chef Navjot’s true passion for food that began from a very young age. He further honed his skills and learnt from the very best master chefs at the Taj Group of Hotels

The menu offers a variety of combination platters, along with biryanis, curries, tandoori entrees.

Ein Foto von Çka Ka Qëllu
4.7
4.7 (22)
Bis zu 30 USD
Mediterran
Belmont
Über das Restaurant
Traditional Albanian dishes showcased in a rustic, stylish environment with old-world accents.
Ein Foto von Bar Contra
4.6
4.6 (255)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch
Lower East Side
Über das Restaurant
A New York cocktail bar founded by Dave Arnold, Fabian von Hauske & Jeremiah Stone. We specialize in delicious drinks and tasty food.

Your reservation will grant you 90 minutes in one of our tables.


Ein Foto von Cotenna
4.5
4.5 (258)
51 USD und darüber
Café
Greenwich Village
Über das Restaurant
Hearty meat dishes and tasty pasta take the stage at Cotenna. This cozy Italian restaurant serves an extensive menu that includes seafood dishes, grilled meat and traditional pasta favorites like spaghetti and meatballs. Diners get to enjoy their meal in a cozy interior complemented by wood paneling, dim overhead lamps and walls lined with wine bottles. Chef Roberto Passon ensures the richness of each dish by insisting on only using pasta made in-house.

Cotenna offers a fine selection of wine to pair with its menu. Its simple but casual ambiance makes it an ideal pick for everything, from a mid-week business lunch, to a group outing with friends. Open until midnight during the week, and 1 a.m. over the weekend, this restaurant is also an appealing choice for late night dining. Cotenna is open all week.

Ein Foto von Craft
4.7
4.7 (7001)
51 USD und darüber
Amerikanisch
Gramercy Park
Über das Restaurant
Das von Tom Colicchio gegründete Craft wurde von der New York Times mit 3 Sternen ausgezeichnet und gewann den renommierten James Beard Award für das Best New Restaurant. Im Jahr 2010 gewann Tom Colicchio den James Beard Award für den besten Küchenchef. Geschätzt wird das Craft für sein Engagement bei der Verwendung von hochwertigsten, saisonalen Zutaten, die aus Familienbetrieben, täglich einlaufenden Fischerbooten und spezialisierten Viehzüchtern stammen. Diese unberührten Zutaten werden auf einfache Art und Weise verarbeitet, damit die Einzigartigkeit jeder Zutat voll zum Ausdruck kommt. Im Craft laden Sie Küchenchef Kyle Koenig, Konditoreimeister Abby Swain und die freundlichen Mitarbeiter ein, Ihre eigenen A-la-carte-Menüs zusammenzustellen oder aus dem saisonalen 7-Gänge-Degustationsmenü zu wählen.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 28. Apr. 2024
Es war ein toller Geburtstag Abend, das ganze Personal hat sich Mühe gegeben. Das Essen war sehr lecker und Atmosphäre toll, wir fühlten uns sehr wohl. Es gab als kleine Vorspeise vorab die Garnelen und zum Hauptgang einmal das Hähnchen und den Schwarzer Seebarsch jemals mit Kartoffelpüree. Für den Geburtstag gab es noch eine Kugel Eis mit einer Kerze drauf.
Ein Foto von Da' Franco & Tony's Ristorante
5.0
5 (205)
31 bis 50 USD
Italienisch
Schuylerville
Über das Restaurant
Welcome to Da Franco & Tony Ristorante. We are located on the corner of Mulford Ave and Middletown Road near Hutchitson River Parkway. Antipasti – Zuppe – Insalate- Pasta – Pollo – Carne – Pesce -Verdre – Dolci Del Giorno- Come in for a memorable dining experience!
Ein Foto von Dagon
4.7
4.7 (1816)
Bis zu 30 USD
Mediterran
Upper West Side
Über das Restaurant
Hailed as "The Best New NYC Restaurant of the Pandemic" by the NYC Post, Dagon is an exciting restaurant on Manhattan's Upper West Side that features cuisine from "somewhere in the Mediterranean." Named for the Phoenician and Philistine god of agriculture and the earth, the menu showcases modern Israeli cuisine with Levantine influences.
Ein Foto von Dons Bogam BBQ & Wine Bar
4.6
4.6 (868)
51 USD und darüber
Koreanisch
Midtown East
Über das Restaurant
Im koreanischen Grillrestaurant Don Bogam genießen Sie edle koreanische Küche in höchster Qualität, die selbst anspruchsvollste New Yorker Gourmets begeistert. Freuen Sie sich auch auf die Bar, die eine umfangreiche, aber exklusive Auswahl von Rot- und Weißweinen sowie beliebte koreanische Liköre serviert. Ihre Mahlzeit wird auf dem speziellen koreanischen Gasgrill zubereitet, der in den Tisch eingelassen ist. Anders als in anderen koreanischen Restaurants genießen Sie bei uns jedoch viel Beinfreiheit, so dass Ihr Komfort beim Essen gewährleistet ist. Seit Jahren verwöhnen wir New Yorker mit großartigem Service und unerreichtem Geschmack. Besuchen Sie uns und lassen Sie sich überzeugen!
Top-Bewertung
Roger
Besucht am 3. Sept. 2024
Se uh fhehrhejrjrhrhrdhdbdbdhdhdhdbdbdgjjgffsvxbdbdbdbdbdbdbxn
Ein Foto von Elea
4.8
4.8 (1428)
51 USD und darüber
Griechisch
Upper West Side
Über das Restaurant
We are bringing "True Greek" to the Upper West Side. At eléa, we only use the finest quality ingredients (Grade 1 Yellow Fin Tuna, Loche Duarte Scottish Salmon) to create traditional "True Greek" fare. Now Open, on the heels of the successful summer opening of Kyma Flatiron, sister restaurant eléa on Manhattan’s Upper West Side. With an open split-level design punctuated with traditional Grecian pottery and décor, eléa will transport guests to a romantic island vacation while also evoking an intimate, softly lit aesthetic perfectly suited for the uptown neighborhood. Meaning “olive” in ancient Greek, eléa offers guests a menu of soulful and modern Greek dishes that encompass flavors across the region’s many islands and terrains.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 30. Nov. 2019
Amazing!!!
Ein Foto von EN Japanese Brasserie
4.4
4.4 (2606)
31 bis 50 USD
Japanisch
Greenwich Village
Über das Restaurant
Erleben Sie die traditionelle japanische Küche in einem schönen, authentischen japanischen Restaurant im West Village von Manhattan. Das Restaurant bietet die traditionsreiche häuslichen Küche Japans mit dem modernen Washoku-Ansatz von Chefkoch Abe Hiroki. Das Augenmerk liegt auf einem entspannten Speisestil mit einer Folge von kleinen Gerichten. Wie auch in Japan wird hier mit den Jahreszeiten gekocht und der Spitzengeschmack der einzelnen Zutaten gewürdigt. Wir halten uns an die Grundlagen der japanischen Küche: Respekt für die einzelnen Zutaten und ihre natürlichen Aromen, Kochen im Moment und kein Zuviel. Wählen Sie von einem umfangreich kreierten Menü mit Gerichten wie frischem Tofu (sechsmal pro Nacht zubereitet), Schwarzer Kabeljau mit Saikyo Miso, Washugyu-Steaks vom Steingrill, eine Auswahl von Sashimi und Sushi sowie ein Original-EN-Kaiseki-Menü, eine Folge von acht außergewöhnlichen Präsentationen. Das speziell entwickelte umfangreiche Sortiment an hausgemachten Sake- und Shochu-Variationen ergänzt das kulinarische Erlebnis.
Ein Foto von Enzo's of Williamsbridge
4.6
4.6 (243)
Bis zu 30 USD
Italienisch
Morris Park
Über das Restaurant
Founded in 1998, Enzo’s of Williamsbridge is located in the Morris Park section of The Bronx, just minutes away from Arthur Avenue. For over 20 years, Enzo’s Restaurant has been serving the neighborhood — offering carefully crafted Italian cuisine where the ingredients are supreme and the commitment to excellence extends from the food to the gracious hospitality. Open for lunch and dinner, Enzo’s classic Italian menu has been recognized as one of the top in The Bronx! In addition to the main dining room, guests can enjoy the opportunity to experience a craft cocktail at the bar with some friends, have a quick lunch on the go, or grab an afternoon coffee with a colleague. Enzo’s also provides private rooms based on the size of the party and occasion with on and off premises catering services. Making each business, social, or personal event memorable and suited to your needs. Call to make a reservation, to place an order for pick-up, or to inquire about booking a private event with us!
Ein Foto von Faun
4.6
4.6 (35)
31 bis 50 USD
Italienisch
Prospect Heights
Über das Restaurant
Faun offers an Italian-American, seasonal menu anchored by their house-made pastas with a focus on fresh, local ingredients. The establishment features a cozy dining room, a full bar, and lush garden patio - that is heated and covered when the weather dictates. Faun has proudly become a neighborhood mainstay - but being within easy walking distance of The Brooklyn Museum, Brooklyn Botanic Garden, The Brooklyn Library, and Barclays Center - dinner or brunch here is a perfect stop for visitors from all over!
Ein Foto von Gabriel Kreuther
4.7
4.7 (1590)
51 USD und darüber
Moderne französische Küche
Midtown West
Über das Restaurant
Küchenchef Gabriel Kreuthers gleichnamiges, mit einem Michelin-Stern ausgezeichnetes Restaurant erwartet Sie mit Aussicht auf den grünen Bryant Park von Midtown und bietet ein komfortables und luxuriöses Umfeld mit erlesener französisch-amerikanischer Küche und elsässisch inspirierten kulinarischen Erlebnissen mit deutlich spürbarem New Yorker Einfluss. Zu den wunderbaren Auszeichnungen, die Gabriel Kreuthers Restaurant bereits bekommen hat zählen der 5 Diamond Award des AAA, das Best New Restaurant of the Year vom New York's Village Voice und 3 Sterne von der New York Times. Gabriel Kreuthers Restaurant wurde kürzlich auch von The Daily Meal in deren jährlicher Top 101-Liste als eines der Top 10 Restaurants in den Vereinigten Staaten genannt und wurde vom Robb Report zu den "The 9 best new restaurants in The World, 2016" gezählt. Für einen unvergesslichen Aufenthalt im Herzen der Küche, erkundigen Sie sich auch nach dem Chef's Table.
Top-Bewertung
AlisyaM
Besucht am 10. Feb. 2019
Amazing dinner.
Ein Foto von Gallaghers Steakhouse - Manhattan
4.8
4.8 (17776)
51 USD und darüber
Steakhaus
Midtown West
Über das Restaurant
Gallagher wurde vom ehemaligen "Ziegfield Girl" Helen Gallagher und Casino-Aficionado und Sportfanatiker Jack Solomon gegründet und öffnete 1927 seine Türen als Steakhouse und Flüsterkneipe. Es war die Hochphase der Prohibition und es dementsprechend schwierig, einen guten Schluck und ein saftiges Steak in New York zu finden- ausser eben bei Gallaghers.

Die New Yorker kommen für die Weltklasse-Cocktails und die unglaublich leckeren Steaks : Premium Rind, 21 Tage in Gallaghers legendärem, mit Fenstern versehenen Kühlraum an der Luft gereift. Diese Art der natürlichen Luftreifung, zusammen mit der Zubereitung über einem Hickoryholzkohlenfeuer, lassen das Steak zu einem unvergleichlichen Geschmackserlebnis werden, wie man es nirgends sonst in New York findet.

Top-Bewertung
HANS RUDOLF
Besucht am 11. Nov. 2024
Zum empfehlen sehr gute fleischqualität. Rasche Bedinung
Ein Foto von HYUN
4.7
4.7 (228)
51 USD und darüber
Koreanisch
Midtown East
Über das Restaurant
HYUN offers the first wagyu omakase using whole cattle in the states. Beyond the beef grading system focused on marbling, We serve the best wagyu that meets the HYUN's standards over 30 different cuts based on each's specific taste and shape. We are not just serving good food, you are going to have a new experience of dining and another level of Korean Culture.


If you are late for a reservation more than a 15 minute grace period, We will try our best to accommodate your party but may need to expedite your dining experience due to the table time limits. Please email reservation@hyun-nyc.com for all other reservation inquiries.

Top-Bewertung
Alma69
Besucht am 22. Okt. 2023
Das Erlebnis war außerordentlich und wir werden beatimmt wiederkommen.
Ein Foto von Il Fiorista
4.5
4.5 (240)
31 bis 50 USD
Modern italienisch
NoMad
Über das Restaurant
This beautiful restaurant is a short walk away from Madison Square Park, Il Fiorista means The Florist in Italian, where we explore botanical ingredients in our brunch, dinner, and bar menus. Much like Italian cuisine this allows for local and seasonal produce, we source from the Union Square Greenmarket and local producers. Il Fiorista is open seven days a week for dinner and aperitivo hour, also weekend brunch with indoor and patio seating featuring specials from our extensive wine list and cocktails. Also our private dining is available for large parties and events.
Ein Foto von Indian Accent
4.8
4.8 (3389)
51 USD und darüber
Indisch
Midtown West
Über das Restaurant
Das Indian Accent bietet Ihnen eine einfallsreiche Annäherung an die indische Küche. Auf der Speisekarte des Indian Accent finden sich nostalgische indische Gerichte, die mit einer Offenheit gegenüber globalen Techniken und Einflüssen neu interpretiert werden. Küchenchef Manish Mehrotra betont eindeutig indische Aromen auf einer zeitgenössischen Speisekarte.
Top-Bewertung
SusanneR
Besucht am 8. Apr. 2019
Kreative hochklassige Küche in modernem Ambiente. Die Bedienung sehr aufmerksam, kompetent und überaus freundlich. Alles in allem ein gelungener Abend in einem empfehlenswerten Restaurant!
Ein Foto von Ivan Ramen
4.8
4.8 (3181)
Bis zu 30 USD
Modern Asiatisch
Lower East Side
Über das Restaurant
Ivan Ramen „Mehr als nur Ramen!“ Ivan Ramen interpretiert das klassische New Yorker Abendessen durch das japanische Objektiv. Das Essen ist unglaublich, der Service hervorragend, das Menü spricht eindeutig Ivan Orkin. Das Ivan Ramen feiert Ivan's Kreativität durch die Linse seines Lebensweges. Seine mühelos Mischung aus seinen New Yorker Wurzeln, seiner klassischen französischen Ausbildung und seinem tiefen Verständnis für Japan belebt das Menü und das Restaurant. Ramen ist hier ganz klar ein Muss, aber man sollte nicht die erstaunliche Auswahl anderer Gerichte verpassen, die ideal zum Teilen sind, während Sie einen gut ausgewählten Sake genießen. Das Ivan Ramen ist einfach ein unterhaltsames Restaurant. Freuen Sie sich auf eine ungezwungene, gemütliche und eigenwillige Atmosphäre mit Kunst, die durch die Popkultur und Filme inspiriert ist.
Top-Bewertung
Myway
Besucht am 1. März 2020
Für den kurzen Aufenthalt: Essen und raus. Sehr freundliches Personal und tolles Essen. Geschmacksexplosion garantiert;) Die Bierauswahl ist groß und sehr teuer.
Ein Foto von ShabuShabu GEN
4.6
4.6 (70)
51 USD und darüber
Japanisch
East Village
Über das Restaurant
Sukiyaki Shabu Shabu Gen is a Japanese style hot pot restaurant.
We provide extremely silken textured high quality Japanese A5 Wagyu dip in Umami broth. Let's make a bond with friends and family over our incredible cuisine.

Ein Foto von Kissaki - Bowery
4.7
4.7 (24)
51 USD und darüber
Sushi
East Village
Über das Restaurant
The Omakase Menu at our Indoor Counter is offered in a 15-course format.

Guests who select Counter Seating will be served directly by our sushi chefs one piece of nigiri at a time. Guests who make Indoor Table Reservations will be served sushi in flights.

At Kissaki we believe in honoring and sharing Japanese cuisine with the world. The restaurant roots itself in omakase sushi and kaiseki tradition and bases its dishes in mindful sourcing, seasonality, and quality.

Our team will uphold the highest standard of service, knowledge, and hospitality in an effort to cultivate an experience where everyone feels at home.

Ein Foto von Kyma - Flatiron
4.6
4.6 (936)
51 USD und darüber
Griechisch
Gramercy Park
Über das Restaurant
As you step inside you’ll be transported by the Santorini aesthetic where fresh ingredients hit your senses and human interaction is a refreshing priority. Kyma’s airy, whitewashed wood design balanced by European stucco, evoke the stylized spirit of the Greek Islands. Generous seating at long white wooden tables are lined with plush, white canvas cushions. We do have a DJ for your entertainment on Thursdays in the main room and on Fridays and Saturdays DJ starts at 8 PM. During our dinner parties the music does increase in volume and becomes more upbeat as the night progresses. Please note: you must be 21 years of age to enter during our DJ hours.
Groups of 8 and more looking to join our dinner parties (Thursday, Friday & Saturday) please email events@kymarestaurants.com for further details.

Ein Foto von Le Coucou
51 USD und darüber
Französisch
SoHo
Über das Restaurant
Der international gefeierte Koch Daniel Rose von den Restaurants Spring und La Bourse et La Vie in Paris hat sich nach New York City aufgemacht, um dort gemeinsam mit dem berühmten Restaurator Stephen Starr ein Restaurant zu eröffnen. Er wird seine ganz persönliche Vision klassischer französischer Küche servieren, in einem Ambiente, das von Roman and Williams gestaltet wurde.
Top-Bewertung
RonnieBVIP
Besucht am 13. Dez. 2021
Amazing dinner
Ein Foto von Le Gigot
4.9
4.9 (1776)
31 bis 50 USD
Provenzalisch
West Village
Über das Restaurant
Genießen Sie provenzalische Küche in einer familiären, gemütlichen Atmosphäre. Eine Bar mit Zinktresen, Sitzbänke, Blumen und aufmerksames Personal sorgen dafür, dass Sie sich hier wohlfühlen. Die Speisen zeichnen sich durch saisonale Zutaten und eine einfache Zubereitung aus.
Ein Foto von Les Trois Chevaux
4.6
4.6 (26)
51 USD und darüber
Französisch
West Village
Über das Restaurant
Named for her family name, Les Trois Chevaux is a restaurant experience from acclaimed chef, author and restaurateur, Angie Mar. In Chinese, ‘Mar’ represents the noble steed. When they were young, she and her two brothers were nicknamed by their beloved father and uncles “The Three Horses.”

Les Trois Chevaux embodies a renaissance of the great French restaurants of New York’s eras past, while also looking to the future of dining. Simplistic elegance, an eye for opulence, paying homage to classics and history, and the procurement of the finest ingredients are the foundation of Mar’s cooking ethos. At Les Trois Chevaux, one is sure to revel in the transportive nature of service, ambiance and cuisine.

For parties of six guests or more, please contact the restaurant directly at events@lestroischevauxnyc.com.

Ein Foto von Melba's
4.6
4.6 (1573)
51 USD und darüber
Amerikanisch
Harlem
Über das Restaurant
Enjoy Southern comfort food with a twist in a relaxing, casual setting at Melba's. Owner Melba Wilson opened its doors for locals and travelers alike to have a pleasant dining experience with great service. Fried catfish strips, barbecue short rib sliders and spring rolls filled with black-eyed peas and collard greens make delicious appetizers before feasting on the main course. Guests can choose from entrées like Melba's popular Southern fried chicken with eggnog waffles, which was a winner on Throwdown! with Bobby Flay, as well as pan-seared sea bass and the barbecue turkey meatloaf. This restaurant also serves hamburgers, lighter fare and sides such as candied yams.

Melba's offers catered business luncheons, receptions and more. Reservations are welcome, and takeout is available for guests.

Ein Foto von Wano
4.3
4.3 (51)
31 bis 50 USD
Japanisch
Midtown East
Über das Restaurant
Nestled in the heart of Midtown, WANO New York is a vibrant beacon of contemporary Japanese Izakaya culture, bringing a slice of Tokyo's spirited dining scene to the Big Apple.
At WANO, every dish tells a story, crafted with the finesse of traditional techniques and the flair of modern innovation. Our Izakaya is a celebration — of flavors that sing, of company that warms the heart, and of the Izakaya tradition that pulsates through the city's veins.

Ein Foto von Mint Premium Foods
4.7
4.7 (434)
Bis zu 30 USD
Mediterran
Tarrytown
Über das Restaurant
At Mint Premium Foods, we share our passion for sophisticated flavors with an inquisitive and ardent, local, regional, and international clientele. Our gourmet store and restaurant are devoted to culinary excellence and sensual pleasure. Whether we serve or sell, our expertly curated experiences are, at all times, intensely flavorful, surprising, memorable, and deeply satisfying. Each return to our creative and festive market signals the kind of enduring relationship we’ve come to enjoy with customers who understand that exceptional food is, after all, the center of all that really matters.
Ein Foto von Moti Mahal Delux
4.5
4.5 (677)
31 bis 50 USD
Indisch
Upper East Side
Über das Restaurant
Moti Mahal Delux offers recipes that are distinguished principally by inventive flavor combinations and the finesse of ‘Mughlai’ cuisine, a "bargain in any neighbourhood for food that provides a surprising flavor of luxury" - The New York Times, 2 Stars

The signature “Butter Chicken”, has come to be known as one of the most renowned dishes in the world. “Tandoori Chicken”, "the most eye opening item to come out of the oven" is the legacy of the Moti Mahal restaurant chain. “Daal Makhani”, or “Kaali Daal”, is "deeply, truly luxurious" and here at Moti Mahal Delux, can make you go "wobbly with happiness". Another Moti Mahal Delux signature is the Masala, a fragrant curry prepared with a choice of goat brain, crab, chicken or shrimp.

This sophisticated and upscale restaurant with a "comfortable modern dining room" and "attentive and courteous" service offers a one of a kind Mughlai fine dining experience.



Ein Foto von MP Taverna - Irvington
4.8
4.8 (2806)
Bis zu 30 USD
Griechisch
Irvington
Über das Restaurant
Mit der Eröffnung des MP Taverna, einer modernen Interpretation einer traditionellen griechischen Taverne, bringt Küchenchef Michael Psilakis seine preisgekrönte, griechisch inspirierte Küche nach Westchester. Mit der bodenständigen Speisekarte des MP Taverna fügt Psilakis griechische Gerichte der kulinarischen Vielfalt Amerikas hinzu. Das Restaurant ist ein weiterer Schritt im Ziel des Küchenchefs, griechische Küche auf hohem kulinarischen Niveau anzubieten. "Die Erinnerung an das gemeinsame Kochen mit meiner Familie ist die Inspiration für meine Restaurants und ich hoffe, dass meine Gäste bei ihren kulinarischen Erfahrungen im MP Taverna ihre eigenen Erinnerungen entwickeln“ sagt Küchenchef Michael Psilakis. "Ich will, dass das MP Taverna mehr als nur ein Ziel für ein festliches Essen ist, sondern auch ein Platz, der die familiäre Vertrautheit des eigenen Esszimmers zu Hause bietet.
Ein Foto von Neta Shari
5.0
5 (129)
51 USD und darüber
Sushi
Bensonhurst
Über das Restaurant
Omakase Sushi Restaurant located in the hearts of Bensonhurst, Brooklyn.

https://www.netashari.nyc/menu

Ein Foto von Nice Matin
4.6
4.6 (4720)
Bis zu 30 USD
Französisch
Upper West Side
Über das Restaurant
Das Nice Matin, benannt nach der größten Tageszeitung im Süden von Frankreich, verleiht der Upper West Side einen Spritzer provenzalischer Sonne und eine berauschende Einführung in die Küche von Nizza, der Heimat der pissaladière, Pan bagnat, und wenn wir dem Menü glauben, ein unglaublich großer Burger mit Comté-Käse und Aioli, serviert mit einer großen Portion Pommes mit Rosmarin. Es ist das Beste, was einem Hamburger passieren konnte, seit Daniel Boulud Gänseleber und Fleisch der Querrippe in einem reinen Rindfleisch-Burger-Patty verarbeitet hat. Die Freude liegt ganz auf dem Teller, und es zieht sich durch bis zum Dessert, so William Grimes von der New York Times.
Ein Foto von L'inizio
4.7
4.7 (1406)
31 bis 50 USD
Italienisch
Ardsley
Über das Restaurant
Das L'inizio wurde vom Westchester Magazine 2015 als eines der Best Italian Restaurants bewertet und bietet saisonale italienische Küche mit Zutaten aus der Umgebung. Scott und Heather Fratangelo, die in Westchester wohnen und gastronomische Veteranen in New York City sind, erwarten Sie von Dienstag bis Sonntag gern zum Abendessen. Das L'inizio bietet jede Woche von Dienstag bis Donnerstag ein Menü zum Festpreis und die ganze Woche über auch das "Barrels and Bites"-Menü an. Wir freuen uns auf Ihren Besuch!
Top-Bewertung
MLM210
Besucht am 6. Juni 2019
Amazing!!!!!
Ein Foto von Le Jardinier - New York
4.7
4.7 (430)
51 USD und darüber
Französisch
Midtown East
Über das Restaurant
Le Jardinier is an approachable yet refined hyper-seasonal restaurant from Michelin-starred Chef Alain Verzeroli. Rooted in classic French technique, Verzeroli has created a menu where seasonality a prominent role: local, seasonal fruits and vegetables, fresh herbs, and greens are complemented by sustainable proteins. The wine list features over 350 references, and has an international focus drawing heavily on the French regions of Champagne, Burgundy, and Bordeaux. Cocktails utilize high quality craft spirits, fortified wines, fresh herbs, and house made tinctures and bitters.
Ein Foto von Locanda Verde Tribeca
4.5
4.5 (2517)
31 bis 50 USD
Italienisch
TriBeCa
Über das Restaurant
Die Locanda Verde ist eine gut besuchte Taverne mit einem ungezwungenen und gemütlichen Ambiente im Hotel TriBeCa, The Greenwich, das im Besitz von Robert deNiro ist. Die offen geschnittene Räumlichkeit voller Tageslicht hat morgens, mittags und abends geöffnet und serviert eine urbane italienische Küche, die durch den preisgekrönten Koch Andrew Carmellini inspiriert ist. Konditor Kierin Baldwin verwöhnt Sie mit hausgemachten Desserts und einem ganztägig geöffneten Kuchentresen.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 12. März 2018
work dinner
Ein Foto von Novitá - New York City, Manhattan
4.7
4.7 (3127)
31 bis 50 USD
Italienisch
Gramercy Park
Über das Restaurant
Das Novita ist eine dynamische Trattoria mit 60 Sitzplätzen, die saisonal inspirierte, moderne italienische Küche serviert. Chefkoch/Inhaber Marco Fregonese wirft einen innovativen Blick auf klassische, regionale Gerichte und arbeitet mit den feinsten Zutaten und frischesten Produkten der Saison. Seine unverwechselbar leichten und würzigen Gerichte sind echt und überzeugend. Wählen Sie dazu einen Tropfen aus der erlesenen Weinkarte, auf der Sie hervorragende italienische Spezialitäten und Boutiqueweine finden. Das Novita befindet sich nur ein paar Schritte unterhalb einer ruhigen, von Bäumen gesäumten Straße im Stadtbezirk Gramercy Park. Genießen Sie die warme und elegante Umgebung und die typisch italienische Stimmung. Bei schönem Wetter können Sie auf dem Bürgersteig im Freien speisen - ein weiterer Aspekt des ganzjährigen Reizes des Novita.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 24. Mai 2023
Wonderful dinner
Ein Foto von Oceans - New York
4.8
4.8 (1805)
51 USD und darüber
Aus Dem Meer
Union Square
Über das Restaurant
Oceans, a locally and globally inspired seafood restaurant, was founded by Vancouver’s award-winning Toptable Group with the philosophy of creating a timeless and approachable dining experience. Executive Chef Andy Kitko sets the vision for the menu inspired by the Pacific, Atlantic, and Mediterranean shores that will feature the freshest catches available all accented by seasonal ingredients.
Top-Bewertung
Anne
Besucht am 10. Feb. 2024
Das Essen und die Atmosphäre sind hervorragend. Der Service zugewandt und hilfreich. Wir hatten u. A. eine vorzügliche Sashimi Auswahl, ein Meeresfrüchte- Risotto
Ein Foto von Oko Rye
4.8
4.8 (347)
31 bis 50 USD
Japanisch
Rye
Über das Restaurant
Oko's sister restaurant in Rye, New York. A Japanese- inspired restaurant by Chef Brian Lewis, celebrating techniques and traditions with Chef Lewis' signature culinary style. Using fresh ingredients from local farms and waters in CT, throughout the US and the Toyosu market in Japan.
Ein Foto von Peak Restaurant & Bar
4.7
4.7 (188)
51 USD und darüber
Amerikanisch
Chelsea
Über das Restaurant
Sitting mighty high on the 101st floor of Hudson Yards, Peak impresses with its downtown and Jersey view, but you’d be wrong to downplay the food. Chef Rose Noel executes new American classics to the absolute nines — an excellent Brisket burger with housemade pickles included — so, if you’re looking to wow an out-of-towner (but not just), this is your spot.
Top-Bewertung
UlrikeDVIP
Besucht am 1. Okt. 2024
Toller Bluck, sehr freundliche ,flotte u d aufmerksame Bedienung. Essen köstlich, sehr zartes Steak und origineller Nachtisch (Hirsrepopkorn).Jederzeit wiedrer 👍👏
Ein Foto von Persepolis
4.6
4.6 (1108)
31 bis 50 USD
Persisch
Upper East Side
Über das Restaurant
Persepolis Is a Persian/ Mediterranean restaurant with a dynamic atmosphere and 20 years of experience! The restaurant is famous for verity of kebabs and refreshing salads and gently spiced grilled meats. The yogurt and cucumber blended with a little mint is made exceedingly well and is an ideal cool compliment to Persepolis’ rounds of Pita & Barbari bread. Our kebabs which include moist and delicious salmon or saffron chicken are served without heavy sauces. Instead they are served with a choice of four rices including an intriguing blend of Basmati rice and marinated sour cherries. Our personalized wine list truly compliments our cuisine. We also offer a full classic bar.
We look forward to seeing you!

Ein Foto von Roberto's Restaurant
4.8
4.8 (1159)
31 bis 50 USD
Italienisch
Belmont
Über das Restaurant
Roberto Paciullo eröffnete sein gleichnamiges Restaurant vor fast zwanzig Jahren. Das Restaurant ist seitdem ein Nachbarschaftsjuwel und ein Ziel für Besucher der Gegend, die als Arthur Avenue bekannt ist. Roberto Paciullo bereitet die Speisen seiner geliebten italienischen Heimatstadt Salerno zu. Die Angebote wechseln wöchentlich und zeugen von Robertos kreativer Verwendung lokal erzeugter Zutaten aus der Region, angefangen bei Pasta in Cartoccio bis zum Klassiker Kalbfleisch Ossobuco.
Ein Foto von Portale Restaurant
5.0
5 (213)
51 USD und darüber
Italienisch
Chelsea
Über das Restaurant
Portale Restaurant is brought to you by James Beard Award-winning chef and cookbook author Alfred Portale. Chef Portale brings his heritage and passion for the cuisine and culture of Italy to his namesake, serving a contemporary Italian menu with house-made pasta, market vegetables, and beautifully presented dishes in a relaxed and convivial setting.

Find your excuse to join us!

Ein Foto von Porter House Bar and Grill
4.6
4.6 (5766)
51 USD und darüber
Amerikanisch
Midtown West
Über das Restaurant
Michael Lomonaco präsentiert Ihnen das Porter House Bar and Grill, das sich auf der 4. Etage des symbolischen Time Warner Center mit Blick auf den Central Park befindet. Hier erwartet Sie die volle Breite der amerikanischen Speisen. Steak von bester Qualität sowie bemerkenswerte amerikanische Meeresfrüchte stehen im Mittelpunkt der Speisekarte. Neue saisonal inspirierte Gerichte spiegeln die Hingabe des Chefkochs Lomonaco zur modernen amerikanischen Küche wider. Die preisgekrönte Weinkarte mit mehr als 550 Marken wetteifert nur mit dem erstklassigen Premium-Cocktail-Programm, das sich der geschickten Zurschaustellung und der Kunst des klassischen Cocktails widmet.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 19. Nov. 2022
Essen sehr gut, sein karte auch gut. Unser wein gab es aber nicht mehr den wir bestellte . Der Rotwein wurde viel zu kühl serviert. Der Lärm Pegel ist betäubend und eine zu mutung für ein solch gehobenes Restaurant. Preise gesalzen…
Ein Foto von Pylos
4.8
4.8 (1338)
31 bis 50 USD
Griechisch
East Village
Über das Restaurant
Das Pylos hat sich ganz und gar der traditionell griechischen Küche verschrieben. Freuen Sie sich auf auf frische, gesunde Köstlichkeiten aus allen griechischen Regionen und entspannen Sie in diesem eleganten und modernen Ambiente im East Village. Consulting Chef Diane Kochilas, die weltbekannte und preisgekrönte Gastroexpertin, leitet hier die Küche. In den Ruinen des antiken Griechenland fand man zahlreiche Gegenstände wie Tontöpfe, die viele Hinweise auf das Alltagsleben der alten Griechen zulassen. Das Pylos (sprich: Pi-loss) - zu Deutsch: aus Ton - feiert dieses künstlerische Erbe. Besuchen auch Sie das Pylos und genießen Sie gesunde, griechische Klassiker im East Village.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 20. Dez. 2022
Christmas Dinner
Ein Foto von R40
4.5
4.5 (339)
Bis zu 30 USD
Argentinisch
Long Island City
Über das Restaurant
R40 is an innovative Argentinian restaurant located in the heart of Long Island City. We feature an open kitchen equipped with a wood burning parilla, a seasonal backyard oasis and locally sourced food prepared with thoughtfulness.

At R40 we embrace our love for hospitality through community, culture, and creativity.

Ein Foto von Red Rooster Harlem
4.7
4.7 (10548)
Bis zu 30 USD
Bar / Lounge / Bottle Service
Harlem
Über das Restaurant
Das Red Rooster liegt im Herzen von Harlem und serviert Ihnen Hausmannskost, die die Wurzeln der amerikanischen Küche und die vielfältigen kulinarischen Traditionen der Nachbarschaft ehrt. Das Red Rooster wurde zu Ehren der legendären Flüsterkneipe Harlem benannt. Der Chefkoch Marcus Samuelsson bringt seine Leidenschaft für das Essen in die Nachbarschaft, die er als zu Hause sieht.
Top-Bewertung
SchuppiDo
Besucht am 20. Apr. 2019
Super leckeres Essen. Best Chicken Wings ever. Guter Wein und zum Nachtisch ein cooles Konzert in der Bar im Keller (Ginny‘s Supper Club). Alles perfekt. Wir waren auch zum Teil sehr teuer und edel in NY Essen aber Red Rooster ist unser Favorit! Absolut empfehlenswert!!!!
Ein Foto von Ribalta Pizza
4.5
4.5 (1536)
Bis zu 30 USD
Italienisch
Union Square
Über das Restaurant
Im Ribalta finden Sie ein Pizza-Dream-Team, das sich bereits einen Ruf in der New Yorker Pizzaszene erarbeitet hat und Ihnen die köstlichste, vergnüglichste und authentischste neapolitanische Pizza in der Stadt bietet. Rosario Procino, Gründer der Pizzeria Keste, und Küchenchef Pasquale Cozzolino, ehemaliger Chefkoch im Dellaroccos in Brooklyn Heights und im Pizza Arte, heißen Sie willkommen. Für Procino und Cozzolino ist neapolitanische Pizza mehr als eine Zubereitungsart von Pizza, die in Neapel gelehrt wird. Es ist ein umfassendes kulinarisches Erlebnis, das die reiche, einzigartige und lebendige Kultur der Stadt widerspiegelt.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 30. Dez. 2021
Amazing!!!
Ein Foto von The River Cafe
4.9
4.9 (9166)
51 USD und darüber
Amerikanisch
DUMBO
Über das Restaurant
Das The River Café ist einer der einzigartigsten Orte von New York und Amerikas. Es begrüßt Sie unter der Brooklyn Bridge und verwöhnt Sie mit beeindruckendem Blick auf die Skyline von New York und die Freiheitsstatue. Das elegante Restaurant ist seit 1977 ein beliebtes Ziel für New Yorker und Besucher aus der ganzen Welt, die auf der Suche nach Küche auf höchstem Niveau sind. Bekannt für sein exquisites Ambiente, seine schöne Einrichtung und den reibungslosen Service serviert Ihnen das The River Café ein wunderbar klassisches New American-Menü mit nur den besten sowie frischesten und oft seltenen Zutaten. Genießen Sie im River Café mehr als nur Essen, es ist oft ein magisches Erlebnis. Dafür sorgen eine preisgekrönte und hervorragende Weinkarte, allabendliche romantische Klaviermusik sowie atemberaubende Blumenarrangements. Egal, ob Sie zum Abendessen oder einer privaten Party kommen, Sie sollten sich auf jeden Fall Zeit für den spektakulären Garten des The River Café nehmen.
Top-Bewertung
Gerald
Besucht am 27. Okt. 2024
Danke für den wirklich schönen Abend! Zudem hat auch und besonders die New York Kulisse und das wunderbare Wetter beigetragen
Ein Foto von Ruby's Oyster Bar and Bistro
4.6
4.6 (1369)
31 bis 50 USD
Französisch
Rye
Über das Restaurant
Das Ruby's ist ein Juwel in der Innenstadt von Rye. Es ist schick, entspannt und bequem. Es verwöhnt Sie mit seiner abwechslungsreichen Speisekarte, dem freundlichen und professionellen Service und seiner lebhaften Atmosphäre. Zu Ruby's stilvoller Einrichtung gehörten eine authentische Zink-Bar aus Paris, Perlen-Kronleuchter und rubinrote Vorhänge. Von der Kassettendecke, zu den Kerzenhaltern bis hin zum Marmormosaikboden - hier wurde alles getan, damit Sie sich wohl fühlen.
Ein Foto von SAN CARLO  Osteria Piemonte
4.8
4.8 (1265)
31 bis 50 USD
Italienisch
SoHo
Über das Restaurant
“ SAN CARLO Osteria Piemonte” is the perfect blend of authentic food and exceptional wine label selection. Piedmont is a region of west Northern Italy, it is one of the largest regions of Italy and Turin was the first capital of Italy in 1861. Piedmont is one of the most ancient culinary traditions and culinary specialties of the country.

Restaurant "SAN CARLO Osteria Piemonte" is one of the few references throughout New York of Piedmont cuisine and North Italy. Come and experience tastes that have hundreds of years and you'll be without. We are waiting for you…..

Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 12. Okt. 2022
Geburtstagsessen mit meiner Frau. Es war unglaublich toll.
Ein Foto von San Matteo Pizzeria e Cucina
4.7
4.7 (398)
Bis zu 30 USD
Pizzeria
Upper East Side
Über das Restaurant
At San Matteo Pizzeria e Cucina located in the Upper East Side of New York City, guests enjoy authentic Neapolitan pizzas, panuozzi and other Italian favorites. Panuozzi, which is made with charred pizza dough that is folded over and stuffed with tasty ingredients, is growing in popularity, especially in the New York City pizzeria scene. San Matteo Pizzeria e Cucina has mastered this unique dish with its selection of panuozzi. Because San Matteo Pizzeria e Cucina is open until 11 p.m., it is a suitable place for late-night meals with family or friends. Sip on a glass of red or white wine while partaking in popular menu items like the pancetta panuozzo, which features dry-cured pancetta, provolone cheese, black pepper and artichokes, and the Diavola pizza, which is topped with fresh basil, homemade mozzarella, spicy soppressata and parmigiano reggiano.
Ein Foto von Shiraz Kitchen & Wine Bar - White Plains
4.8
4.8 (701)
Bis zu 30 USD
Mediterran
White Plains
Über das Restaurant
Welcome to Shiraz Kitchen & Wine Bar in White Plains! Here, Mediterranean magic meets the best sushi in Westchester. Our flavors will transport you, and our vibe will keep you coming back for more!

Why We're a Hit:
Michelin Bib Gourmand: 2020, 2021, 2022
"Very Good" by The New York Times: 2016
Top 35 Most Delicious Middle Eastern Restaurants in the U.S.

Dive into Deliciousness:
Our menu is a feast of Mediterranean delights and sushi perfection. Sip and savor with our curated wine list, featuring 175 labels and 25 wines by the glass. Or, get adventurous with a drink from our crafted cocktail bar—every sip is a celebration!

The Perfect Spot:
Whether you’re here for a casual meal, a special celebration, or just a fun night out, our cozy-chic atmosphere and friendly team will make you feel right at home.

Join Us:
Discover why Shiraz Kitchen is a must-visit dining spot. Come for the flavors, stay for the fun. We can't wait to welcome you!

Explore more at www.shirazkitchen.com

Top-Bewertung
FoodJunkie
Besucht am 20. Okt. 2019
Excellent dinner
Ein Foto von Tamarind - Tribeca
4.8
4.8 (4786)
31 bis 50 USD
Indisch
TriBeCa
Über das Restaurant
Das Team von Tamarind im Flatiron Bezirk hat ein neues Restaurant in Tribeca eröffnet. Tamarinds Team aus leidenschaftlichen Köchen lassen sich von den unterschiedlichsten Regionen Indiens inspirieren, um Gäste auf eine kulinarische Reise durch den Subkontinent mitzunehmen. Auf der Speisekarte des Restaurants finden Sie Gerichte aus dem Punjab, aus Hyderabad, Goa, Madras, Lucknow und Kalkutta. Die kraftvollen Gewürze und Aromen Indiens machen seine Küche zu einem unvergleichlichen Geschmackserlebnis.
Top-Bewertung
jmoses
Besucht am 14. Okt. 2021
excellent dinner.
Ein Foto von Tempura Matsui
4.9
4.9 (636)
51 USD und darüber
Japanisch
Midtown East
Über das Restaurant
Welcome to Tempura Matsui –A Michelin One Star–
Tempura Matsui invites you to experience the fine art of cooking tempura. Within a serene setting, guests have a seat at our counter or tables and can view the delicate preparation of lightly frying fresh fish and vegetables.
We only serve Omakase Dinner Course for $280 per person at 2 specific times Tuesdays through Saturdays between 5:30PM and 8PM.
Also, we serve a Lunch Course for $160 per person at 12 noon only on Fridays and Saturdays.
Open irregularly on Sundays.
Tempura Matsui is designed to emulate a Japanese cottage with warm woods, slate floors. A five-seat bar allows guests to wait for their seats while enjoying a glass of wine, sake, cocktail, or beer.
You may make a reservation one month ahead and any cancellations must be made 24 hours prior to the reservation to avoid a $100 charge per person.

Ein Foto von The Clocktower
51 USD und darüber
Englisch
Gramercy Park
Über das Restaurant
Das The Clocktower ist das neue Restaurant von Stephen Starr und dem Michelin-Sternekoch und Gastronom Jason Atherton. Es begrüßt Sie im Ian Schrager's Edition Hotel, an der Adresse Madison Avenue 5 (an der 24th Street) im berühmten Gebäude Metropolitan Life Tower. Das Restaurant umfasst 88 Sitzplätze und wurde von David Rockwell entworfen. Es serviert Ihnen moderne Küche mit britischen Einflüssen, klassische und moderne Cocktails sowie eine vielfältige Auswahl an Weinen und regionalen und internationalen Biere.
Top-Bewertung
LarisaPVIP
Besucht am 26. Jan. 2019
Amazing!!!!
Ein Foto von The Dutch
4.6
4.6 (3134)
31 bis 50 USD
Amerikanisch
SoHo
Über das Restaurant
Das The Dutch ist ein amerikanisches Restaurant, eine Bar und ein Austernzimmer, das von lokalen Cafés, Gasthöfen auf dem Land, Ecktavernen, Bistros in der Nachbarschaft, Imbissbuden am Meer und an der Straße und der gleichen Mischung aus kulturellen Einflüssen beeinflusst wird, die New York City so großartig machen. Das traditionell inspirierte amerikanische Menü des preisgekrönten Chefkoch Andrew Carmellini umfasst frischen Fisch und Meeresfrüchte, eine Auswahl an Fleisch, regionale Produkte und das Beste von dem was es gerade so gibt.
Top-Bewertung
Adriana
Besucht am 1. Sept. 2024
Der beste Burger 🍔 in New York ! Ganz tolles amerikanisches Restaurant
Ein Foto von The Leopard at des Artistes
4.6
4.6 (3236)
51 USD und darüber
Italienisch
Upper West Side
Über das Restaurant
Das The Leopard at des Artistes befindet sich im denkmalgeschützten New Yorker Hotel Des Artistes und ist von den faszinierenden Wandmalereien von Howard Chandler Christy aus den 1920er Jahren umgeben. Hier speisen Sie in einem Viertel, das Mitte des 19. Jahrhunderts als das „Königreich beider Sizilien“ bekannt war. Seine Wurzeln liegen in den kulinarischen Traditionen der Regionen Kampanien, Basilicata, Kalabrien, Apulien, Sardinien und natürlich Sizilien. Es erwarten Sie Gerichte mit Zutaten vom Land wie Nudeln, Gemüse, Käse und Meeresfrüchte von der Küste.
Top-Bewertung
PaulK
Besucht am 31. Dez. 2023
Freundliche italienische Bewirtung in beeindruckender Atmosphäre der großflächigen Gemälde
Ein Foto von The Lobster Club
4.7
4.7 (357)
51 USD und darüber
Japanisch
Midtown East
Über das Restaurant
The Lobster Club, a Japanese Brasserie by Major Food Group, is a fixture within Midtown Manhattan's iconic Seagram Building. Designed by architect Peter Marino in collaboration with MFG, the dynamic space reflects an outstanding – perhaps extravagant - interpretation of Japanese cuisine. Using classic techniques like tempura, gyoza, yakitori and robata, along with a focus on Teppanyaki and Sushi, The Lobster Club sources fish directly from Tokyo's Tsukiji market to ensure the highest level of quality. Everything on the menu is designed to be shared, encouraging a spirit of informal fun.
Top-Bewertung
ROBERTS
Besucht am 30. März 2024
Amazing dinner!
Ein Foto von The Odeon
4.8
4.8 (3617)
31 bis 50 USD
Französisch
TriBeCa
Über das Restaurant
Dieses klassische Französisch- Amerikanische Bistro ist seit 1980 ein Wahrzeichen in Tribeca. Gutes Essen und freundlicher Service!
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 18. Apr. 2022
Sehr gutes Essen mit schönen Aussenterasse
Ein Foto von Trattoria Zero Otto Nove - Flatiron
4.7
4.7 (1897)
31 bis 50 USD
Italienisch
Chelsea
Über das Restaurant
Roberto Paciullo bringt seine Heimatstadt Salerno in die Straßen von Manhattan. Das Zero Otto Nove ist die zweite Außenstelle seines berühmten Restaurants an der Arthur Ave. in der Bronx. Von der Atmosphäre bis hin zum Essen können Sie sich bei einem Besuch des Zero Otto Nove auf einen Abstecher nach Italien freuen. Aus dem Holzsteinofen im Zentrum des Geschehens kommen Klassiker wie die Margherita und Robertos Originalgerichte, darunter La Riccardo mit Butternut-Kürbis-Püree, geräuchertem Mozzarella, würziger Pancetta und Basilikum. Alle Pastagerichte sind selbst gemacht und alle Zutaten werden aus New Yorks echtem Little Italy an der Arthur Avenue geliefert.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 1. Aug. 2024
Ausgezeichnetes Essen, super Service und sehr bemühtes Personal, laut, schönes Restaurant
Ein Foto von Tredici SOCIAL
4.6
4.6 (545)
Bis zu 30 USD
Italienisch
Bronxville
Über das Restaurant
the award winning team that brought you tredici, tredici STEAK and tredici NORTH proudly presents its fourth installment, tredici SOCIAL! A cozy contemporary of its three predecessors tredici SOCIAL is located in the picturesque village of Bronxville where Executive Chef Giuseppe Fanelli takes classic Italian dishes and puts his own creative spin on them, offering an inventive fare including handmade pastas, fresh seafood and fine steaks. Our bar program includes an extensive selection of wines by the glass and the bottle as well as one of Westchester’s most imaginative & innovative specialty cocktail list. Our dining room is accentuated by a zebra marble bar, red tile accent wall, classic tin ceiling and stainless steel light fixtures…like our cuisine, the design is a thoughtful examination which tantalizes the senses… We are open Tuesday – Sunday and we look forward to welcoming you!!!
Ein Foto von VIA VAI - Astoria
4.8
4.8 (273)
31 bis 50 USD
Italienisch
Astoria
Über das Restaurant
VIA VAI is a Chef-Owner run restaurant, serving contemporary and authentic Italian food that one would find in the best restaurants and trattorie in today's Italy.

The restaurant is rustic cozy and charming, with a slate and marble top bar serving only select Italian wines, and local and imported tap and bottled beer, that pair perfectly with the artisanal food prepared every day on the premises, and the brick oven roman-style (thin crust) pizza cooked in the imported Italian oven.

Chef-owner Antonio Morichini is Roman born and bred. He did his culinary education and training in Italy, working in some of the best Michelin-starred restaurants in Rome. His food is loyal to tradition, but forward looking.

Ein Foto von Vinum Wine Bar & Restauarant
4.6
4.6 (486)
Bis zu 30 USD
Italienisch
Clifton
Über das Restaurant
Michelin Bib Gourmand 4 years in a row. Vinum is the result of the love for Italian food and wine! Executive Chef and restaurateur Massimo Felici’s passion for food started as a young boy growing up in New York. Now he proudly introduces Vinum; the concept offer's a fun menu with small dishes, appetizers and an extensive wine list by the glass program.

Felici felt Staten Island was missing a place where guests could share small dishes and appetizers as their whole meal. He's confident that Vinum will satisfy this need.

Ein Foto von Wolfgang's Steak House - Park Avenue
4.8
4.8 (2080)
51 USD und darüber
Steakhaus
Midtown East
Über das Restaurant
Mit 40 Jahren Erfahrung hat Wolfgang Zwiener nicht einfach sein außergewöhnliches Steakhaus kopiert, sondern das Konzept immer weiter an ausgefeilt, um das Wolfgang's Steakhouse zu etwas ganz Besonderem zu machen. Das Porterhouse Steak für 1, 2, 4 oder mehr Personen ist eine hervorragende Wahl. Die Atmosphäre, die umfangreiche Speisekarte und der professionelle Service begeistern auch die anspruchsvollsten Gäste. Das Wolfgang's freut sich, das Zentrum von Midtown East mit diesem Lokal bereichert zu haben.
Top-Bewertung
Marcel
Besucht am 6. Sept. 2024
Wir hatten das Porterhouse-Steak und es war einfach nur lecker. Eine Empfehlung für jeden Steakliebhaber.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo