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Los Angeles' Award-winning Restaurants

Ein Foto von Red logo
von OpenTable
Aktualisiert 18. April 2023
James Beard Award winners. MICHELIN-recognized restaurants. Perennial best-of picks. Book an award-winning spot in Los Angeles and find out for yourself why these restaurants are beloved by critics and diners alike.
Ein Foto von Angelini Osteria - Beverly Blvd
4.8
4.8 (2590)
31 bis 50 USD
Italienisch
Beverly / Fairfax / La Brea / Third St.
Über das Restaurant
Küchenchef Gino Angelini, bekannt dafür in den Spitzenrestaurants Rex und Vincenti gekocht zu haben, serviert nun qualitativ hochwertige italienische Speisen in seinem eigenen Restaurant. Selbst der größte Schlemmer wird die einfachen, aber erhabenen Vorspeisen genießen, von hauchdünnen Pizzen über gedämpfte Muscheln bis hin zu Muscheln in einer mit Knoblauch versetzten Brühe. Nonna Elviras grüne Lasagne besteht aus einem Dutzend Schichten von Glückseligkeit mit Decken von Pasta und umhüllt mit einem milden Käse. Fahren Sie mit einem herrlich weichen, feuchten Branzino (salzverkrusteter Seebarsch) oder einem Kotelett mit geschmortem Rotkohl fort. Die Desserts verdienen besondere Aufmerksamkeit. Genießen Sie butteriges Mascarpone oder eine Kugel Vanilleeis mit einem Schuss dampfenden Espresso.
Top-Bewertung
VeronicaVIP
Besucht am 9. Aug. 2022
Wonderful dinner!
Ein Foto von Antico Nuovo
4.8
4.8 (866)
31 bis 50 USD
Italienisch
Hollywood
Über das Restaurant
Antico Nuovo is a restaurant nestled in "East Larchmont Village" that draws inspiration from the Italian countryside. The menu features Chef Chad Colby's ode to Italian ancient tradition and technique with hand-made pasta, wood-fired meats, vegetables, and fish.

Curated and tailored to the menu, the wine program offers a deep dive into varietals from Italy and beyond.

Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 3. Sept. 2022
Amazing!!!
Ein Foto von AOC - 3rd Street
4.7
4.7 (5095)
Bis zu 30 USD
Kalifornisch
Beverly / Fairfax / La Brea / Third St.
Über das Restaurant
Das A.O.C ist ein Menürestaurant, in dem saisonale Erzeugnisse aus der Region verwendet werden. Die kalifornisch-französische Küche wird auch von mediterranen Einflüssen inspiriert und wurde von Köchin Suzanne Goin kreiert. Sie können aus 24 Weinen aus dem Glas sowie 150 Flaschenweinen auswählen, die alle aus biologischem, biologisch-dynamischem oder nachhaltigem Anbau stammen. Um die Auswahl kümmert sich Caroline Styne. Seit Kurzem verwöhnt Sie eine Bar mit voller Schanklizenz mit hochwertigen Spirituosen und Cocktailspezialitäten. Es empfiehlt sich, eine Reservierung vorzunehmen.
Top-Bewertung
ZaneVIP
Besucht am 16. Feb. 2020
Wonderful dinner!
Ein Foto von Asterid
3.8
3.8 (313)
51 USD und darüber
Kalifornisch
Downtown
Über das Restaurant
Inspired by Chef Garcia’s Angeleno experience, asterid lives to discover and celebrate Los Angeles’ mosaic of diverse cultures and culinary richness through vibrant, ingredient-driven menus in a warm, lively atmosphere. Authentically from and for Los Angeles, asterid features Chef Garcia’s California-inspired menu and bar program that celebrates the spirit of L.A.
Ein Foto von Carlitos Gardel Argentine Steakhouse
4.9
4.9 (2083)
51 USD und darüber
Steakhaus
Beverly / Fairfax / La Brea / Third St.
Über das Restaurant
This Melrose Avenue Argentinean Steakhouse basiert auf einem über 20-jährigen Ruf und authentischen Familienrezepten aus Buenos Aires, nachhaltig produzierten Erzeugnissen und engagiertem Fokus auf USDA-zertifiziertem Premium Rindfleisch von grasgefütterten Tieren. Mit reicher Holzvertäfelung und Vintage-Fotografien an den Wänden fängt das Esszimmer die Atmosphäre in Buenos Aires unter Pariser Einfluss und den Charme der Alten Welt ein. Das Restaurant verfügt auch über einen großen Weinkeller unter der Führung vom AIS and Court of Master's-zertifizierten Sommelier Max Bozoghlian. Es erwarten Sie argentinische, italienische und französische Weinsorten.
Ein Foto von Girl & the Goat L.A.
4.7
4.7 (4071)
31 bis 50 USD
Moderne amerikanische Küche
Downtown
Über das Restaurant
Chef Stephanie Izard and her team are thrilled to have joined LA’s vibrant restaurant community and continue our tradition of serving bold-flavored foods in a fun and lively family-style setting. Stephanie and her team have also crafted new dishes inspired by California produce and local flavors, like carrot-tahini dip with tahini tofu, and curried goat with radishes, pickled vegetables, and masa chips. To enhance the experience we offer a selection of wines from around the world with a focus on small producers, a rotating list of craft beers, and a list of innovative cocktails created by our bartenders.

Located in the Arts District at 555 Mateo, Girl & the Goat offers dinner service Monday through Sunday, plus brunch Sunday. Girl & the Goat accepts reservations but always welcomes walk-ins, travelers and adventurers!

Top-Bewertung
Miguelb
Besucht am 24. März 2024
Amazing Amazing Amazing Amazing Amazing Amazing
Ein Foto von Ima
4.8
4.8 (105)
51 USD und darüber
Japanisch (Shabu-Shabu)
Beverly Hills
Über das Restaurant
Japanese Black A5 Wagyu beef is one of the masterpieces of Japanese culture. At IMA, we use this premium beef praised highly all over the world by chefs and food connoisseurs, and we serve them in true Japanese fashion. Our Sukiyaki and Shabu-Shabu courses come with the best ingredients available hand-picked by our Japanese chefs. We promise you the exceptional experience without any compromise.
Our a la carte selections are served with the finest , in-season ingredients in a relaxed environment . Join us at IMA and allow us to show you one of the highest regarded culinary delights of Japan.

IMA has been chosen as one of the recommended restaurants in Los Angeles in Michelin Guide 2021.

Ein Foto von Jar
4.8
4.8 (3291)
51 USD und darüber
Amerikanisch
Beverly / Fairfax / La Brea / Third St.
Über das Restaurant
Das Jar, das hochgelobte Restaurant von Chefköchin Suzanne Tracht, ist ein modernes Chophouse, das großartige Vorspeisen und Salate, à la carte Broilers und Roasts, Braises und Sautes serviert und das Ganze durch eine Reihe von Beilagen, Soßen und Desserts ergänzt. Die Chefköchin Suzanne Tracht und Chef de Cuisine Preech Narkthong kreieren auch weiterhin eine moderne amerikanische Küche mit Gerichten, die jedem gefallen. Die Räumlichkeit ist von der Kunst und dem Flair eines Supper Club aus den 1940ern durchdrungen und die unverkennbaren Gerichte begeistern Kritiker seit fast einem Jahrzehnt. Kommen Sie noch zu einem Last-Minute-Abendessen in die Jar Bar / Lounge. Besuchen Sie die Webseite für Menüs und vieles mehr.
Ein Foto von Le Comptoir
4.9
4.9 (196)
51 USD und darüber
Amerikanisch
Downtown
Über das Restaurant
Michelin-starred chef Gary Menes shares his unique culinary philosophy at Le Comptoir, featuring an 6-course vegetable-inspired tasting menu showcasing seasonal ingredients sourced from our very own organic kitchen garden and local farmer friends. Enjoy an intimate, sensory dining experience at our 10-seat counter and see each dish unfold up-close before your eyes.
Top-Bewertung
ElectricAvenueChef
Besucht am 12. Sept. 2018
Amazing!!!!!
Ein Foto von Lumière Brasserie
4.5
4.5 (291)
31 bis 50 USD
Französisch-amerikanisch
Beverly Hills
Über das Restaurant
Lumière, our French-inspired brasserie with a fresh West Coast perspective. Honoring the Parisian love of delicious food, good company, and beautiful things, Lumière evokes the feeling of being transported to 1920s Paris. It is open for all-day service including weekend brunch and daily Happy Hour. Led by Executive Chef Ramon Bojorquez, Lumière is driven by the pulse of the season, using fresh, seasonal ingredients in refined dishes including vegan, vegetarian and gluten-free options. The restaurant embodies a design that is classic yet modern and chic, with authentically vintage furniture and fixtures paired with sumptuously rich jewel tones. Lumière offers unique identities within its restaurant - the brasserie for a longer stay, the patisserie for daily Parisian provisions, the bar for delightful cocktails and specialty wines and our outdoor French garden. For those guests interested in hosting private events, we offer a number of customizable spaces for parties, large and small including the Writer's Den and Solarium.
Ein Foto von Meteora
4.7
4.7 (1096)
51 USD und darüber
Kalifornisch
Hollywood
Über das Restaurant
Meteora's gastronomy is a 1-star Michelin contemporary and creative showcase of exceptional California ingredients. Chef Jordan Kahn (Vespertine, Destroyer) and the team work exclusively with aligned farmers, foragers, fishermen, and ranchers to bring guests the ultimate dining experience.

Fire cooking, innovation, and seasonality blend for an elegant tasting menu or indulgent small plates in the bar. The holistic approach extends to every facet of the restaurant including beverage, hospitality, and design.

Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.

Ein Foto von Openaire
4.5
4.5 (2322)
31 bis 50 USD
Kalifornisch
Koreatown
Über das Restaurant
Native Angeleno, surfer and two-Michelin star chef Josiah Citrin brings a culinary vision built around California’s bounty from land and sea to Openaire. The menu and ingredients reflect the seasons and the interplay of cultural influences that define LA, serving in a lush greenhouse and tented garden oasis on the 2nd floor terrace at the LINE hotel, in the heart of K-Town.

For inquiries of 10+ guests, please email us at: Openaire@TheLineHotel.com.


Ein Foto von Rossoblu
4.6
4.6 (2128)
31 bis 50 USD
Italienisch
Downtown
Über das Restaurant
Rossoblu celebrates chef Steve Samson’s two home cities, Los Angeles and Bologna, Italy. The menu features house made salumi, soulful pastas, market produce, and wood grilled fish and meats.

Located in downtown’s City Market South, the site of Los Angeles’s original produce market, Rossoblu’s vaulted dining room and open kitchen create a festive dining environment. The restaurant’s private outdoor piazza allows al fresco diners to feel far removed from the nearby city bustle. An intimate basement wine cellar can be reserved for private parties.

Top-Bewertung
Lesthepress
Besucht am 12. Feb. 2023
Wonderful dinner!
Ein Foto von Saffy's
4.8
4.8 (1200)
31 bis 50 USD
Orientalisch
East Hollywood
Über das Restaurant
A multi-regional Middle Eastern restaurant in East Hollywood, from Chefs Ori Menashe and Genevieve Gergis of Bestia and Bavel.
Ein Foto von All Day Baby
4.6
4.6 (225)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch
Silver Lake
Über das Restaurant
Walk-ins only. We do not take reservations. Come on in!

We are a joyful feel-good restaurant, bakery & cocktail bar with the soul of a diner. We serve BREAKFAST, LUNCH, COCKTAILS, PASTRIES and more. We have an additional HAPPY HOUR MENU (2:00-4:00p Monday-Friday). You can view our menus at: alldaybabyla.com/menu. We offer indoor & outdoor seating, plus bar seating.

We are a proud Michelin Bib Gourmand restaurant and among LA Times' 101 Best Restaurants.

Ein Foto von The Factory Kitchen - Los Angeles
4.6
4.6 (3633)
31 bis 50 USD
Italienisch
Downtown
Über das Restaurant
Die Factory Kitchen ist das erste Konzeptrestaurant der FactoryPlaceHospitalityGroup, und erhielt bei der Eröffnung am 31. Oktober 2013 hohe Anerkennung. Unter der Leitung von Gastronom Matteo Ferdinandi, seiner Frau, Sommelier - Beverage Direktor Francine Diamond - Ferdinandi und ihrem langjährigen Freund und Geschäftsführer Küchenchef Angelo Auriana, definiert die Factory Kitchen mit ihren Gerichten, Service und Design das Casual Dining Erlebnis in L.A. neu. Als traditionelles italienisches Restaurant & Bar im Herzen des Künstlerviertels in Downtown Los Angeles konzentriert sich die Factory Kitchen beim kulinarischen Angebot auf Rezepte aus den norditalienischen Regionen, z.B. traditionelle ligurische Gerichte wie Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese oder Focaccina Calda al Formaggio di Recco.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 22. Jan. 2017
AMAZINNNNNNG!!!!!!!
Ein Foto von Yangban
4.7
4.7 (678)
31 bis 50 USD
Koreanisch
Arts District
Über das Restaurant
Yangban, the genre-defying Korean American culinary ‘conversation’, which opened in Los Angeles’ Arts District, re-opens after a transformative interior overhaul of the space, revealing an evolution of the highly acclaimed restaurant. Now featuring a full-service dining room and updated food and beverage programs, the concept remains at its core a Modern-Korean American restaurant as told through the lens of husband-and-wife chefs Katianna and John Hong.
Recent awards include: Bon Appetit's 10 Best New Restaurants, Esquire's Best New Restaurants in America + Chefs of the Year, David Chang's Restaurant of the Year, Condé Nast Traveler's Best New Restaurants in the World and recognition from the James Beard Foundation and Michelin.

If you do not see availability, we keep a significant portion of the restaurant for walk-ins.

Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 22. Jan. 2023
Friend dinner
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